ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : به علت تغییرات اعمال شده توسط صدا و سیما، کانال یابی مجدد برای گیرنده های دیجیتال نیاز است

alilosting
14-07-2012, 15:22
با توجه به تغییرات اعمال شده توسط صدا وسیما ، نیاز است كه كانال یابی مجدد بر روی دستگاه انجام گردد.

لطفا با توجه به مدل دستگاه خود ، مراحل زیر را انجام دهید :

1- مدل 111 و 121 :
با زدن دكمه منو وارد قسمت تنظیمات شده و گزینه بازگشت به تنظیمات كارخانه را انتخاب نمایید.
با وارد كردن چهار عدد صفر به عنوان رمز ، دستگاه ریست می‌گردد.
با انتخاب كشور ایران كانال یابی بطور خودكار شروع خواهد شد.

2- مدل 131 ، 333 ، 101 ، 201 ،343، 232 :
با زدن دكمه منو وارد قسمت سیستم شده و گزینه بارگذاری اطلاعات كارخانه را انتخاب نمایید.
با وارد كردن شش عدد صفر به عنوان رمز ، دستگاه ریست می‌گردد.
با انتخاب كشور ایران ، كانال یابی بطور خودكار شروع خواهد شد.

3- مدل 103 :
با زدن دكمه منو وارد قسمت تنظیمات شده و گزینه تنظیم پیش فرض را انتخاب كرده و كلید ok را بزنید.
با انتخاب كشور ایران و انتخاب جستجوی اتوماتیك ، كانال یابی انجام می‌گردد.

منبع خبری : وبلاگ مادیران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دوستان اگه کسی سوالی در این زمینه داره میتونه توی وبلاگشون مطرح کنه تا راهنماییش کنن .

BraveKnight
14-07-2012, 16:09
پس به خاطر این بود که من نه صدا داشتم، نه تصویر!
ممنون که اطلاع رسانی کردید.
من از گیرنده کامپیوتر استفاده میکنم. چند روزی بود که هیچ کدوم از کانال ها نه صدا داشت و نه تصویر.

soheilt.1369
14-07-2012, 21:35
من قبلا epg رو به صورت ناخوانا داشتم الان دیگه اصلا ندارمش .شما هم همینطوره ؟
من گیرنده یواس بی ایکس ویژن دارم

alilosting
15-07-2012, 14:46
من قبلا epg رو به صورت ناخوانا داشتم الان دیگه اصلا ندارمش .شما هم همینطوره ؟
من گیرنده یواس بی ایکس ویژن دارم
دوست عزیز با چه نرم افزاری epg رو می دیدی ؟
چون نرم افزار Total Media فونت فارسی epg رو نداره و بنابراین نمی تونستی با این نرم افزار epg رو ببینی ولی با نرم افزار --- Viewer باید بتونی ببینیش . اگه مشکل داری دستگاهتو scan کن شاید به دلیل تغییرات اخیر صدا و سیما مشکلدار شده و با scan مشکلت حل بشه .

amir_t6262
15-07-2012, 15:05
چه نیازی به برگرداندن به حالت کارخانه است.
خب میگذاری از اول خودش دوباره اسکن کنه. کانالها را پیدا میکنه.

soheilt.1369
15-07-2012, 16:43
دوست عزیز با چه نرم افزاری epg رو می دیدی ؟
چون نرم افزار Total Media فونت فارسی epg رو نداره و بنابراین نمی تونستی با این نرم افزار epg رو ببینی ولی با نرم افزار --- Viewer باید بتونی ببینیش . اگه مشکل داری دستگاهتو scan کن شاید به دلیل تغییرات اخیر صدا و سیما مشکلدار شده و با scan مشکلت حل بشه .

با نرم افزار توتال مديا . منتها قبلا به صورت ناخوانا بود .الان همون ناخوانا رو هم نشون نميده . چند بار تنظيم مجدد و اسكن شبه انجام دادم ولي درست نشد .پس شما الان epg دارين ؟