مشاهده نسخه کامل
: قدرت و نظم خداوند، در یک طراحی ساده! + یک طرح دیگه ◄ لطفأ نظر بدید خواهشأ !
famile dur !
14-07-2012, 14:48
سلام دوستان خوب. امیدوارم تابستون خوبی رو تا الآن پشت سر گذاشته باشید.
دو تا طرحراحی رو اخیرأ انجامشون دادم. براتون آپ کردم. دانلود کنید و لطفأ نظر بدید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این اولیش :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم دومیش :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
جالب بودن. e = mc 2 یعنی چی؟:31:
توی عکس که از طبیعت گلچین شده. عکس وسط بهتر بود ماشینو حذف میکردین.(هرچند ریزه و زیاد مشخص نیست) البته بنظر من باید جاش عکسی میزاشتی که اثری از دستکاری انسان توش نباشه(مثل جاده . ماشین و ...) یه ذره بهتر بود عکسات متفاوت تر کنار هم چیده شن
توی عکس های گلچین شدت خوبه که تو همش اسمون هم مشخصه و اشاره با بالا داره.
(ببخش فقط نظر شخصیمو دادم.)
famile dur !
15-07-2012, 09:17
سلام بر 3taxxx دوست عزیز. ممنونم از نکته سنجی و دقتت.
E=MC2 فرمول هم ارزی جرم با انرژیه. یعنی اگه مثلأ من که 70 کیلو گرم جرممه، این جرم خودم رو ضربدر مجذور سرعت نور یعنی 300000000 متر بر ثانیه کنم (!!!!!!!!!!!) ، میزان انرژی نهفته در این جرم رو نشون میده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که خیلی خیلی خیلی زیاده! یعنی اینقدر ==>> 6300000000000000000 ژول [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما در مورد نکاتی که ذکر کردی باید بگم از دقتت خیلی خوشم اومد. حتمأ عکس وسطی رو عوض میکنم و شاید عکسای متنوع تری به جای بقیه عکسا قرار دادم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد جمله آخر داخل پرانتزت باید بگم : من اینا رو گذاشتم که مورد نقد شما دوستان نکته سنج قرار بگیره و از نظراتتون استفاده کنم.
احساس میکنم بک گراند انتخاب شده برای طرح اول یکم ناهماهنگ.
ولی افکتی که توی طرح دوم استفاده کردی فوق العاده بود.
من چون نمیتونم پیغام خصوصی ارسال کنم شما میتونی آدرس ایمیلتو واسم بفرستی
famile dur !
27-07-2012, 23:49
ممنونم از نظرت دوست عزیز. :11:
Ali Delkhosh
31-07-2012, 21:32
خیلی عالی شده فامیل جان
هردوتاش قشنگن
منتظر کارهای قشنگ بعدیت هستیم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.