ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید لپ تاپ....hp یا Asus ؟؟؟؟؟

mr.ali-13
14-07-2012, 14:32
سلام بر همه و پیشا پیش از کمکتون تشکر میکنم!!!
میخوام یه لپ تاپ بخرم تا حدود 1 میلیون و 400 هزار....ترجیحا از برندهای hp و سپس asus
بیشتر کارم اینترنت گردی و آهنگ گوش دادنو کمی هم بازیهایی مثل فوتباله!!
و اما انتظاراتم....

ـ صفحه نمایش با کیفیت بالا و 15 اینچ
ـ کارت گرافیکیه قابل قبول
ـ حداقل corei5
ـ عمر باطری قابل قبول
ـ شیک و با بدنه مقاوم و ترجیحا جدید باشه که چند سالی تو بورس باشه و قدیمی نشه
ـ و مهمتر اینکه کاراییه خودشا پس داده باشه و به این راحتیا خراب نشه

biostar
14-07-2012, 17:51
هر لپتاپ نهایتا 5،6 ماه تو بورس بمونه

برای شما سری A53SM از ایسوس مناسب هست

vahid javani
14-07-2012, 22:02
به نظرم من که hp نخر پدر منو این رم و هاردش در آورده!!!

popor_3518
14-07-2012, 22:18
ولي سري پاويليون اچ پي كه ميگن عاليه؟

vahid javani
14-07-2012, 22:45
ولي سري پاويليون اچ پي كه ميگن عاليه؟

پس شانس ما بوده!!
من 4530 دارم
توی این لینک هم که بچه های فروم معرفی کردند حرف منو تایید میکنه!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] html
وقتی میگند لپ تاپ مشکل داره معنیش این نیست که دیگه روشن نمیشه!! شاید خیلی ها لپ تاپشون مشکل داشته باشه ولی یا جدی نمی گیرند یا براشون اهمیتی نداشته باشه

popor_3518
14-07-2012, 23:38
پس شانس ما بوده!!
من 4530 دارم
توی این لینک هم که بچه های فروم معرفی کردند حرف منو تایید میکنه!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] html
وقتی میگند لپ تاپ مشکل داره معنیش این نیست که دیگه روشن نمیشه!! شاید خیلی ها لپ تاپشون مشکل داشته باشه ولی یا جدی نمی گیرند یا براشون اهمیتی نداشته باشه
عزيزم اين مدلش پرو بوك هست نه پاويليون

emob0ylove
14-07-2012, 23:49
اچ پی خوب نیست ؟؟؟؟:18::18:
دوست عزیز اچ پی بهترین و پرفروش ترین کامپیوتر ساز دنیا هست اونم تو اقتصاد آزاد به شدت رقابتب با وجود برندهای قوی اچ پی اول هست می دونین این یهنی چی ...
جالبه اچ پی با این که تبراژ وحشتناک تو تولید داره اما از لحاظ دیزاین و کیفیت واقعا به شدت ترین حالت ممکن عالی هست ...
اغراق هم نمی کنم این مساله رو اونایی که Pavilion Dv دارن خیلی خوب می دونن ...
دوست عزیز اولویت عالی از لحاظ برند برای خرید داری ...
اچ پی از هر نطر که تصور کنین معرکه ست ..
دیزاین بی نهایت شیک و عالی /طراحی بسیار عالی بدنه و مدار داخلی /کیفیت واقعا شگفت انگیز بدنه / اسپیکر اختصاصی Beats / امکانات و تکنولوژی های انحصاری مثل CoolSense و ...
اچ پی بخرین تا متوجه بشین هیولا یعنی چی ...

mr.ali-13
15-07-2012, 00:34
دوستان من کمک خواستم..! شما که به جا کمک با هم کل کل انداختین!
فقط یه مدل از ایسوز معرفی شد...یعنی با این پولی که من دارم همین یه مدلا میتونم بخرم؟! یعنی اینقدر پول کمیه؟
گذشته از مارک لپ تاپ هر لپ تاپی که با این قیمت میدونید خوبه معرفی کنید و اگر میگید خوبه یا بده لطفا با دلیل بگین که من بتونم انتخاب کنم!

mr.ali-13
15-07-2012, 00:38
هر لپتاپ نهایتا 5،6 ماه تو بورس بمونه

برای شما سری A53SM از ایسوس مناسب هست

ممنون از کمکتون ولی اگه میشه یه کم بیشتر توضیح بدین!
من همشهریتون هستم ...لطفا یه لپ تاپ خوب بهم معرفی کنید که کاراییشو پس داده باشه و مطمین باشه...اصلا این دو برندی که من گفتم خوبه؟

mr.ali-13
15-07-2012, 14:54
دوستان لطفا نظرتونا درباره لپ تاپ های زیر بگید.... داغ نکنه...گرافیک خوب...صفحه نمایش با کیفیت...usb3....شیک و زیبا
hp 4530s i7
hp 6c45
hp probook 4530s i5
Asus A53sv
Asus N53sv i7
Asus K53sd

popor_3518
15-07-2012, 14:58
من خودم شمال زندگي ميكنم.فردا صب تهران هستم ميخوام برم بازار 6c45 بخرم.يكم بوجه بيشتر كن همين بخر عاليه.اگه گير نيوردم 6c50 ميخرم

Highbury
15-07-2012, 15:00
پست شماره 2 تایید میشه.
در نهایت خرید هر کدومشون شما رو پشیمون نمیکنه.

ـ شیک و با بدنه مقاوم و ترجیحا جدید باشه که چند سالی تو بورس باشه و قدیمی نشه

این تو بورس بودن و مثلا باکلاس بودن داره منو میکشه... (مربوط به این تاپیک نیست)

mr.ali-13
15-07-2012, 15:30
پست شماره 2 تایید میشه.
در نهایت خرید هر کدومشون شما رو پشیمون نمیکنه.

این تو بورس بودن و مثلا باکلاس بودن داره منو میکشه... (مربوط به این تاپیک نیست)

بخاطر گل روی شما از قسمت با کلاس بودنش صرف نظر میکنم..!!!

ولی میشه مدلایی که گفتمو شما هم یه اولویت بندی بکنید و در انتخاب به من کمک کنید؟؟ بودجه تا 1.5 میلیون
Asus بردارم یا hp ?? کدومش بهتر پشتیبانی میشه و گارانتی و خدمات و قطعات بهتری داره؟

Highbury
15-07-2012, 15:56
ولی میشه مدلایی که گفتمو شما هم یه اولویت بندی بکنید و در انتخاب به من کمک کنید؟؟ بودجه تا 1.5 میلیون
Asus بردارم یا hp ?? کدومش بهتر پشتیبانی میشه و گارانتی و خدمات و قطعات بهتری داره؟
گفتم از خرید هرکدومشون پشیمان نمیشوید
تا حدودی پشتیبانی و گارانتی ایسوز بهتره
انتخاب سلیقه ایه

mr.ali-13
15-07-2012, 16:26
یه بررسی در مورد hp pavillon 6c45 کردم...بنظر دوستمون درست گفتن...لپ تاپ خیلی خوبه
میشه بگین قیمتش چنده و باید با چه گارانتی بگیرم؟

atlas-m
15-07-2012, 16:47
یه مدل حرفه ای انتخاب کن. ساده و با کیفیت.
به نظر من ProBookهای HP انتخاب فوق العاده ای هستند. البته از نظر قیمت، نسبت به سخت افزار و امکانات، گرون تر هستند.
لب تاپهای ASUS هم بسیار باکبفیت هستند و البته گارانتی قابل قبولی هم دارند.
ولی به نظر من شکل و قیافه در لب تاپ ها حرف اول میزنه! چون ... . (بی خیال) و شکل و شمایل ساده همیشه ساده خواهد بود و خسته کننده نخواهد شد! و ProBookهای HP واقعا شکل و شمایل مردانه و مدرنی دارند.

artyst
15-07-2012, 16:53
asus n53 رو بخر حالشو ببر

emob0ylove
15-07-2012, 18:19
بدون شک اچ پی ...
حالا یا Pavilion dv یا Probook ...
اگر هم بخوام توضیح بدم خیلی طولانی می شه پس بدون کوچکترین شکی بخرش ...

popor_3518
15-07-2012, 20:49
یه بررسی در مورد hp pavillon 6c45 کردم...بنظر دوستمون درست گفتن...لپ تاپ خیلی خوبه
میشه بگین قیمتش چنده و باید با چه گارانتی بگیرم؟
اگه اشتباه نكنم حدوده 1450 ميشه.

mr.ali-13
16-07-2012, 13:19
یه مدل حرفه ای انتخاب کن. ساده و با کیفیت.
به نظر من ProBookهای HP انتخاب فوق العاده ای هستند. البته از نظر قیمت، نسبت به سخت افزار و امکانات، گرون تر هستند.
لب تاپهای ASUS هم بسیار باکبفیت هستند و البته گارانتی قابل قبولی هم دارند.
ولی به نظر من شکل و قیافه در لب تاپ ها حرف اول میزنه! چون ... . (بی خیال) و شکل و شمایل ساده همیشه ساده خواهد بود و خسته کننده نخواهد شد! و ProBookهای HP واقعا شکل و شمایل مردانه و مدرنی دارند.
دوستان من گیج شدم!!
یکی میگه لپ تاپهای pavillon اچ پی خیلی عالین!! یکی میگه probook بهتر و حرفه ایه..! بالاخره تو برند اچ پی probook بهتره یا pavillon ؟؟

اگه اشتباه نكنم حدوده 1450 ميشه.
پ سمن چند جا تو سایتهای آنلاین دیدم قیمتشو حدود 1/600 زده بود...! بالاخره چنده؟

asus n53 رو بخر حالشو ببر
من خودمم به این گزینه فکر کردم..! ولی موندم asus n53sv را بگیرم بهتره یا hp pavillon c645 ؟

mr.ali-13
17-07-2012, 14:29
یعنی از دوستان کسی نیست که جواب سوالهای پست آخر منو بده؟!!
من این هفته میخوام لپ تاپ بخرم.لطفا راهنمایی کنید!

em0cUteb0y
17-07-2012, 18:08
خوب دوست عزیز تو پست دیگه ای دیدم که شما آخرش بعد ار این همه صحبت بازم به Pavilion رسیدین ..
باید خدمت تون عرض کنم به گزینه فوق العاده ای رسیدین و انتخاب عالی کردین ...
توضیح اضافی نمی دم چون میدونین از هر نظر چقدر عالی هست و تکرار مکررات برام خیلی خسته کننده شده ..
پس بدون شک کار خریدشو تموم کنین ...

mr.ali-13
17-07-2012, 23:29
ممنون از همه دوستان.. فردا میخوام برم دنبالش
فقط لطف کنین و قیمتش را هم بگید؟! من توی اصفهان این لپ تاپو چند میتونم بخرم و با چه گارانتی بخرم؟ و اینکه اگه صبر کنم ارزونتر میشه یا گرونتر؟

em0cUteb0y
17-07-2012, 23:38
بدون گارانتی باید 1480 باشه ...
زیاد روی گارانتی اصرار نداشته باشین موقع خرید بیشتر سعی کنین همه چی رو دقیق چک کنین ...
مهم این هست نوت بوک همون اول سالم باشه بعدش مهم نیست چون اچ پی نه یه برند تخیلی ...
صفحه نمایش / لولا مونیتور / کیبرد و تاچ پی / وایرلس و بلوتوث / باطری و درست جارفتنش / دی وی دی رام / و ...رو خوب چک کنین ...
نه این که ممکن مشکلی داشته باشه ...نه...به دلیل این که اچ پی کنترل کیفی خیلی بالایی داره امکان مشکل زیر صفرهست اما اتمام این کارها صروری هست ...
اگر مهلت تست هم داد که چه بهتر ...

r4deon
18-07-2012, 11:43
من بازخوردی که دیدم توی فروم های خارجی و ایرانی نارضایتی از سری pavilion خیلی زیاد بوده،ممکن است در این سری های جدید بهینه سازی انجام گرفته باشد ولی باز خطر ریسک هست ضمن اینکه HP گارانتی و پشتیبانی معتبری ندارد توی ایران.از لپ تاپ های asus به نسبت بیشتر راضی بوده اند.

em0cUteb0y
18-07-2012, 13:00
سری Pavilion های مریوط به 2009 - 2008 مشکلاتی داشت مثل گرم کردن بیش از اندازه که دقیقا به علت گرافیم های nVidia بود که سریعا اچ پی چیپ های AMD رو جایگزین کرد ...
تمام FeedBack ها هم مربوط به همون سری هست نه سری 2011 - 2010 ...
یه فروم بیارین بگن سری 2011 مشکل داشته امکان نداره چنین چیزی ...
چون اگر خراب بود من اولین نفر تاپیک می زدن هم اینجا هم تو سایت اچ پی ..
مرض هم نداشتم اچ پی رو تبلیغ کنم ...
من هم 3052nr داشتم که سال 2010 خریدم هم 6050 که پارسال خریدم ...
هم اون خیلی عالی بود هم این که دیگه فراتر از خد انظار بود ...
حتی خود اون کسی که ازش خریدم هم باور نمی کرد یه نوت بوک انقدر عالی کار شده باشه ...
می گفت باورم نمیشه اچ پی قویترین گرافیک رو گذاشته با این قیمت های عالی ...
من 6050 رو اون موقع خریدم 1070 با گرافیک 6770M ...
در صورتی که اصلا پول برام مهم نبود و می تونستم بالاتر بخرم اما 6050 برام کافی بود ...
پولمو خرج کارای مهم تر کردم ...
مثل بعضی ها نمیرم وام بگیرم واسه نوت بوک خریدن ...
توضیح زیاد شد فقط همینو بگم اچ پی رو اطمینانه بالایی بخر و مطمئن باش عاشقش می شی...:40:

mr.ali-13
19-07-2012, 13:14
دوستان ممنون از کمکتون ولی من الان کاملا دودل شدم...! یکی میگه اچ پی بهترینه،یکی میگه بازخوردهای منفی ازش زیاده!!! درباره دل و ایسر هم که همینو میگن!! سونی و اپل هم که خیلی گرونه!! پس تقریبا فقط ایسوس میمونه!!
بالاخره من چیکار کنم؟
1/5 میلیون میخوام پول بدم...لطفا یه پیشنهادی بدین که پشیمون نشم
از ایسوس چه مدلاییش خوبه؟ سری K بهتره یا N یا A ؟؟؟ ممنون میشم یه توضیح کلی در مورد این 3 سری از ایسوس بدید

mr.ali-13
19-07-2012, 14:52
دوباره سلام
لطفا نظرتونا درباره این دو مدل بگید
asus N53sn
asus A53sm

درباره N53sn که خیلی تعریف کرده بودن و همه از قدرتو کیفیتش راضی بودن

em0cUteb0y
19-07-2012, 23:20
دوست عزیز من توضیح خیلی بیشتری دادم ولی به شدت سانسور میشه ...
متاسفم .

mr.ali-13
20-07-2012, 00:29
دوستان سلام
امروز رفتم لپ تاپ خریدم....! اگه گفتین چی خریدم؟.....!

Asus K53sd به قیمت 1/450
6c45 پیدا نکردم.همشون گفتن قدیمی شده :23: و سری های جدیدترش هست که گرون بود و فراتر از بودجه من بود....دو مدل ایسوزی هم که در پست قبل گفتم چون corei7 بود باز از بودجه من فراتر بود!
نهایتا با پیشنهاد فروشنده سری k53 که گفت نسبتا جدیده و مناسب کارای خونگی هست را پیشنهاد داد (و حتی فراتر از نیازهای من) و پس از یه تحقیق کوچیک و تحقیقایی که از قبل رو این مدل کرده بودم وبنا به اینکه از اچ پی دودل شدم همینا گرفتم والان بسیار راضی و از خرید خودم خوشحالم...
مبارکم باشه!

راستی از مشاوره همتون ممنونم....چه موافق و چه مخالف :7:

ulsss
20-07-2012, 00:39
دوستان سلام
امروز رفتم لپ تاپ خریدم....! اگه گفتین چی خریدم؟.....!

Asus K53sd به قیمت 1/450
6c45 پیدا نکردم.همشون گفتن قدیمی شده :23: و سری های جدیدترش هست که گرون بود و فراتر از بودجه من بود....دو مدل ایسوزی هم که در پست قبل گفتم چون corei7 بود باز از بودجه من فراتر بود!
نهایتا با پیشنهاد فروشنده سری k53 که گفت نسبتا جدیده و مناسب کارای خونگی هست را پیشنهاد داد (و حتی فراتر از نیازهای من) و پس از یه تحقیق کوچیک و تحقیقایی که از قبل رو این مدل کرده بودم وبنا به اینکه از اچ پی دودل شدم همینا گرفتم والان بسیار راضی و از خرید خودم خوشحالم...
مبارکم باشه!

راستی از مشاوره همتون ممنونم....چه موافق و چه مخالف :7:
مبارکت باشه ایشالله فنش برات بچرخه.
حتما رنگ سفید خریدی ؟نه؟

mr.ali-13
20-07-2012, 00:42
مبارکت باشه ایشالله فنش برات بچرخه.
حتما رنگ سفید خریدی ؟نه؟

ممنون دوست عزیز..
نه،گفت تک رنگه و سفید نداره....اینکه من خریدم در قسمت رنگش نوشته قهوهایه کروکدیلی....:18: ولی چون کلا با رنگای تیره حال میکنم با اینم حال میکنم...خیلی شیکه!

mr.ali-13
21-07-2012, 13:22
دوباره سلام دوستان
من همراه با لپ تاپم یه آنتی ویروس نود ارجینال هم خریدم که یه سریال نامبر داره ولی بلد نیستم اکتیوش کنم! میشه بگین چجوریه؟

payma
21-07-2012, 18:51
دوباره سلام دوستان
من همراه با لپ تاپم یه آنتی ویروس نود ارجینال هم خریدم که یه سریال نامبر داره ولی بلد نیستم اکتیوش کنم! میشه بگین چجوریه؟

والا ما که اصولن از یوزر و پسورد مدت دار استفاده میکنیم به اینصورت کارمون رو رامیندازیم که:
رو صفحه اصلی برنامه F5 رو بزن یه صفحه باز میشه توی تب هاش Update رو پیدا کن توش یوزر پسورد رو وارد کن اگر ارجینال باشه آپدیت میشه
البته ما مفت و مجانی همین استفاده رو میکنیم!

775e
22-07-2012, 22:32
اچ پی خوب نیست ؟؟؟؟:18::18:
دوست عزیز اچ پی بهترین و پرفروش ترین کامپیوتر ساز دنیا هست اونم تو اقتصاد آزاد به شدت رقابتب با وجود برندهای قوی اچ پی اول هست می دونین این یهنی چی ...
جالبه اچ پی با این که تبراژ وحشتناک تو تولید داره اما از لحاظ دیزاین و کیفیت واقعا به شدت ترین حالت ممکن عالی هست ...
اغراق هم نمی کنم این مساله رو اونایی که Pavilion Dv دارن خیلی خوب می دونن ...
دوست عزیز اولویت عالی از لحاظ برند برای خرید داری ...
اچ پی از هر نطر که تصور کنین معرکه ست ..
دیزاین بی نهایت شیک و عالی /طراحی بسیار عالی بدنه و مدار داخلی /کیفیت واقعا شگفت انگیز بدنه / اسپیکر اختصاصی Beats / امکانات و تکنولوژی های انحصاری مثل CoolSense و ...
اچ پی بخرین تا متوجه بشین هیولا یعنی چی ...

پر وروش ترین ایسر هست تو دنیا نه اچ پی
اچ پی تو ایران تنها مشکلش گارانتیشه

775e
22-07-2012, 22:54
سلام می خواستم بدونم لپ تاپ های توشیبا کیفیتشون چطوره؟
من بین این دو مدل موندم
L850-

مشخصات کلی:لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.3 کیلوگرم
پردازنده:Intel 2450M 2.5GHz Core i5 3.1 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
حافظه:6 GB DDR3
هارد دیسک:640 GB 5400RPM
کارت گرافیک:AMD Radeon HD 7670M 1024 MB UpTo 2799 MB
صفحه نمایش:15.6" - Bright LCD
امکانات:DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7

وبا لپ تاپ
مشخصات کلی:لپ تاپ نوع معمولی - وزن 1.97 کیلوگرم
پردازنده:Intel 2450M 2.5GHz Core i5 3.1 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
حافظه:4 GB DDR3
هارد دیسک:640 GB 5400RPM
کارت گرافیک:AMD Radeon HD 7670M 1024 MB UpTo 2801 MB
صفحه نمایش:14" - Bright LCD
امکانات:DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7
برای گیم وبیشتر کارای معمولی

اگر هم شما از مدلی دیگه در نظر دارید بگید؟؟؟
تفاوت بین مارک های چیه
sony رو میدونم که پول مارکشو می گیرده
وزنشم برام مهمه حداکثر 2 کیلو یا 2.3کیلو

h0tem0b0y
24-07-2012, 08:44
داداش شما خیلی بی اطلاعی ...
از کی تا حالا ایسر اول شده ...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mr.ali-13
24-07-2012, 13:21
دوستان سلام
من هر جا را میخونم نوشته گرافیک 610 خیلی ضعیفه!! مثلا چه بازیهایی را نمیتونه انجام بده؟ میشه یه توضیحی بدبن؟
اگه اینجوریه که تا زوده لپ تاپی که گرفتمو عوضش کنم؟
دوست ندارم دل چرکین باشم

rexar051
24-07-2012, 13:26
لبتاب فقط سامسونگ بخر وگرنه چیزه دیگه انگار پولتو دور ریختی

r4deon
24-07-2012, 13:33
لبتاب فقط سامسونگ بخر وگرنه چیزه دیگه انگار پولتو دور ریختی

دوست عزیز ،وقتی در حیطه ای آشنایی و تخصص ندارید لطفا" یا وارد نشوید،یا با احتیاط وارد شوید.اصولا" لپ تاپ،نه لب تاب،ثانیا" قرن هاست بحث برند منسوخ شده

r4deon
24-07-2012, 13:34
دوستان سلام
من هر جا را میخونم نوشته گرافیک 610 خیلی ضعیفه!! مثلا چه بازیهایی را نمیتونه انجام بده؟ میشه یه توضیحی بدبن؟
اگه اینجوریه که تا زوده لپ تاپی که گرفتمو عوضش کنم؟
دوست ندارم دل چرکین باشم

اینجا چک کنید.

mr.ali-13
24-07-2012, 13:47
اینجا چک کنید.

چک کردم...! اصلا چنین کارت گرافیکی وجود نداشت.!!!!!! یعنی اینقدر بیخوده؟

r4deon
24-07-2012, 13:50
چک کردم...! اصلا چنین کارت گرافیکی وجود نداشت.!!!!!! یعنی اینقدر بیخوده؟
هست عزیز،بازی های که قصد دارید انجام بدهید دقیقا" چه بازی هایی هستند؟!

r4deon
24-07-2012, 13:54
شما با چه گرانتی ای گرفتید لپ تاپتان را؟!سازگار؟آیا اگر پس بدهید همه مبلغ به شما باز گردانده می شود؟!آیا امکان تعویض هست؟!

mr.ali-13
24-07-2012, 14:03
هست عزیز،بازی های که قصد دارید انجام بدهید دقیقا" چه بازی هایی هستند؟!

پیداش کردم...از متوسط هم پایین تر بود.....این کارت گرافیک علاوه بر کارت گرافیک onboard است یا همین یکیه؟ تقریبا هیچ بازی مهمی! شاید فوتبال.بیشتر کارم با اینترنته و کار گرافیکی خاصی هم نمیکنم!

شما با چه گرانتی ای گرفتید لپ تاپتان را؟!سازگار؟آیا اگر پس بدهید همه مبلغ به شما باز گردانده می شود؟!آیا امکان تعویض هست؟!

با گارانتی شرکتی خریدم.....نوشته تعویض یا پس گرفته نمیشود....مبناشون همون گارانتی یکساله خود ایسوزه!
اصا لپ تاپش خوب هست خریدم یا نه؟ ارزش نگه داشتن داره؟

r4deon
24-07-2012, 14:09
پیداش کردم...از متوسط هم پایین تر بود.....این کارت گرافیک علاوه بر کارت گرافیک onboard است یا همین یکیه؟ تقریبا هیچ بازی مهمی! شاید فوتبال.بیشتر کارم با اینترنته و کار گرافیکی خاصی هم نمیکنم!

با گارانتی شرکتی خریدم.....نوشته تعویض یا پس گرفته نمیشود....مبناشون همون گارانتی یکساله خود ایسوزه!
اصا لپ تاپش خوب هست خریدم یا نه؟ ارزش نگه داشتن داره؟
بله ،لپ تاپ خوبی است و ایراد خاصی ندارد،آنقدر ها که فکر می کنید گرافیک ضعیفی ندارد،توی این سایت اغلب بازی های خیلی سنگین تست شده،خوشبختانه onboard نیست،و حافظه ی اختصاصی دارد،هیچ مشکلی هم برایتان پیش نمی آید از نظر گرافیکی.یک مقدار چون جو همه جا بازی زده است اگر گرافیکی یک مقدار متوسط باشد توصر می شود که خیلی اوت و ضعیف است ولی واقعا" اینطور نیست و شما چک کنید،خیلی از بازیها به راحتی اجرا می شوند،مسلما" نمی شود نتظار لپ تاپ گیمینگ داشت.

r4deon
24-07-2012, 14:11
کانفیگ کامل لپ تاپتان را اگر قرار دهید خوب است.

mr.ali-13
24-07-2012, 14:18
بله ،لپ تاپ خوبی است و ایراد خاصی ندارد،آنقدر ها که فکر می کنید گرافیک ضعیفی ندارد،توی این سایت اغلب بازی های خیلی سنگین تست شده،خوشبختانه onboard نیست،و حافظه ی اختصاصی دارد،هیچ مشکلی هم برایتان پیش نمی آید از نظر گرافیکی.یک مقدار چون جو همه جا بازی زده است اگر گرافیکی یک مقدار متوسط باشد توصر می شود که خیلی اوت و ضعیف است ولی واقعا" اینطور نیست و شما چک کنید،خیلی از بازیها به راحتی اجرا می شوند،مسلما" نمی شود نتظار لپ تاپ گیمینگ داشت.

ممنون دوست عزیز...فقط دلم میخواست مطمین شم لپ تاپ خوبیه...آخه 1/450 پولشا دادم....زیاد اهل بازی هم نیستم.یعنی حوصلشا ندارم!
ضمنا اینکه من دارم سفارش عربیست! اشکال نداره؟ و قیمتش همینه؟
و سوال آخر اینکه میخوام بدونم غیر از کارت گرافیک 610 گرافیک onboard هم داره؟

r4deon
24-07-2012, 14:22
ممنون دوست عزیز...فقط دلم میخواست مطمین شم لپ تاپ خوبیه...آخه 1/450 پولشا دادم....زیاد اهل بازی هم نیستم.یعنی حوصلشا ندارم!
ضمنا اینکه من دارم سفارش عربیست! اشکال نداره؟ و قیمتش همینه؟
و سوال آخر اینکه میخوام بدونم غیر از کارت گرافیک 610 گرافیک onboard هم داره؟
بله،شک نکنید لپ تاپ خوبی است و گرافیک آن هم فراتر از خواست و نیاز شماست،
بله،گرافیک onboard هم دارد و به طبیعتا" به صورت خودکار سویچ می شود

mr.ali-13
24-07-2012, 14:26
corei5 2.5 GH
3MB cach
4MB ram ddr3
HDD: 500 GB 5400 rpm
lcd: 15.6 768*1366
vga: nvidia geforce 610M 2MB
رنگ هم قهوه ایه تیره(به گفته فروشنده کروکدیلی)

1.450 هزار

r4deon
24-07-2012, 14:27
ار لپ تاپ خود لذت ببرید،هیچ مشکل و کسری ندارد و کاملا" جوابگویتان خواهد بود.

mr.ali-13
24-07-2012, 14:41
ممنون دوست عزیز از راهنماییات....ببخشید اینقدر سوال کردم..!اینجوری خیالم راحت شد که با توجه به انتظاراتم انتخاب مناسبی داشتم
موفق باشی

rexar051
26-07-2012, 12:02
دوست عزیز ،وقتی در حیطه ای آشنایی و تخصص ندارید لطفا" یا وارد نشوید،یا با احتیاط وارد شوید.اصولا" لپ تاپ،نه لب تاب،ثانیا" قرن هاست بحث برند منسوخ شده

ایول منو یاد دبستان انداختی
کی منسوخ شده؟ دقیقا کدوم قرن؟
داداش بنده مهندس کامپیوترم بعد میگی تخصص!!!!
خوش باشی

jak_1300
26-07-2012, 12:07
فقط ایسوس اونم مدل n43s
با دو گیگ گرافیک