ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سینمای خانگی زیر یک میلیون

iran79
14-07-2012, 14:14
دوروددوستان میخوام یک سینمای خانگی بخرم. سقف هزینه هم یک میلیون هست.( اگه مدلی یکم بالا تر بود ایراد نداره)انتظاراتم:1-صدای خوب و شفافبیس عالی (بیس خیلی دوست دارم، و اینطور نباشه که وقتی زیاد میکنی پرت پرت«صدای هوا» بده)2-تفکیک سازی خوب3-ساپرت dolby و dts4-ورودی یا خروجی اپتیکال داشته باشه(چون یدونه پخش کننده WD TV HD دارم که ورودی اپتیکال میخوره.)5-از پایه های ایستاده خوشم میاد.6-قابلیت dlna داشته باشه (خیلی برام مهمه. فقط یه سوال: از طریق dlna که گوشیم هم این قابلیت رو داره، میتونم از طریق وای فای یا وایرلس از روی گوشی آهنگ پخش کنم تا روی سیستم خانگی پخش بشه؟ اینم ممنون میشم پاسخ بدین)7-سیستم صدای 5.1 باشه.که دوتا بلندگو عقب و دوتا جلو باشه. که فیلم لذت بخش بشه.بلندگو های عقب ترجیحا وایرلس باشن.8-سیستم دارای اکوالایزر باشه.9-تلوزیونم سونی مدل ex500 هست.فضای خونه 100متری ولی پذیرایی چیزی حدود 50 متره. به شکل L مانند.10-بلوری و 3D بودن برام زیاد مهم نیست.11-بین دو مارک پایونییر و سونی کدوم بهتره؟ تو این دوتا برند مدل خوبی هست؟ یا برند های دیگه بهتره؟--(دوستان لطف کردن راجب یه سیستم دیگه برای یه مکان کوچیک تر راهنمایی کردن. اگه راجب این هم کمک کنین ممنون میشم.دوتا رو باهم قراره بگیرم. برای دوجای مختلف.)اگه چیزی از دیگر انتظاراتم یادم اومد خبر میدم.سپاس

iran79
14-07-2012, 14:26
شرمنده اگه همش توهم توهم شد. با موبایل پست رو ایجاد کردم واسه همین درست نمیشد.

mr_rayan
14-07-2012, 15:46
مدل rs33 پایونیر رو تهیه کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

iran79
14-07-2012, 16:05
این مدل فقط دوتا بلندگوی ایستاده داره. برای پشت سر چی؟ با دوتا بلندگو در جلو صدای دالبی رو به وضوح نمیشه احساس کرد. این مدل همه ویژگی هایی که من گفتم رو داره؟مثلا قابلیت dlna؟مدلهای دیگه به جز این نیستن که چهار بلندگوی ایستاده داشته باشن؟ مدلهایی که هنوز تو ایران نیومده باشه چطور؟

iran79
14-07-2012, 16:16
پلیرش برام زیاد مهم نیست.با همین مشخصات مدل دیگه ای هست؟

mr_rayan
14-07-2012, 17:49
این مدل dlna نداره ولی تو بقیه موارد که شما می خواید عالیه.برای بلندگوهای پشت هم می تونید از خود نمایندگی پایه اورجینال دریافت کنید و روی پایه نصب کنید.می تونید با نمایندگی صحبت کنید و در صورت امکان پلیر رو حذف کنید و پولش رو کسر کنید.
ولی اگر dlna براتون بیش از حد مهم هست می تونید مدل 717 پایونیر رو تهیه کنید.
البته این سینما بلوری هست و قیمت بالاش هم بخاطر این هست که بلوری هستش و برای شما که پلیر مورد نیازتون نیست نمی تونه گزینه مناسبی باشه.
مدل E985 سونی هم هست و قابلیت dlna داره.ولی این مدل هم سینما بلوری هست و در حدود 1200 هم قیمت داره.
کلا هم تو مدل سینما خانگی هایی که فقط dvd ساپورت می کنند قابلیت dlna رو ندیدم واین قابلیت تو سینما بلوری ها وجود داره.

iran79
14-07-2012, 21:41
دورود.سپاس دوست عزیز.فقط چندتا سوال.:مدل rs33 از نظر ظاهر به نظر خیلی خفن تره. مدل 717 که بلوری هست نازک هست، و به نظر نمیاد به خوبی اون باشه. مثلا اندازه ساب؛که ساب 33از 717بزرگتر به نظر میاد.البته خروجی 717 روی کاغذ خیلی بیشتره.یعنی به همون اندازه بهتره؟قابلیت dlna و بلوتوث روی پلیر قرارداده میشه؟شما میدونید که چرا اینطور هست؟مدل 33 به غیر از پلیر فکرکنم یه آمپلی فایر هم داره که دوتا کنترل صدا به صورت دایره شکل روش هست.چرا 717 اینجوری نیست و این دستگاه رو نداره؟اون پلیر خودش همه قابلیت های اون دستگاه 33رو انجام میده؟به نظرتون اون دستگاه یا همون آمپلی فایر تاثیری در کیفیت نداره؟ یکی از بستگان من فکرمی کنم مدل 33 رو گرفته، چون دقیقا همون شکلی هست، فقط دی وی دی پلیر نیست،بلکه پلیرش بلوری هست!!!این چطور ممکنه؟من اگه مدل 717 رو بگیرم، پلیر رو هم باید بخرم تا از قابلیت dlna استفاده کنم، درسته؟ من برای پخش موسیقی به غیر از قابلیت dlna، با وسیله دیگه میتونم اینکارو بکنم؟می خوام آهنگ رو از موبایلم روی سینمای خانگی اجرا کنم. همچین کاری میشه کرد؟خروجی پایونیر از سونی(دو مدل جدیدی که معرفی کردین) خیلی خیلی بیشتره،درسته؟13برابر بیشتره.مخم داره سوت میکشه. واقعا درسته!!!"!!!؟؟؟

mr_rayan
15-07-2012, 01:29
دوست من هل نشو.یه نفس عمیق بکش.:20:
من یه توضیح کلی برات میدم خودت تصمیم بگیر که کدوم برات مناسب تره.
سینماهایی مثل rs33 و از این قبیل سیستم های ترکیبی و به نوعی حرفه ای تر از بقیه سینماها می باشند.خب حالا چه مزیتی داره اینجور سیستم ها؟اینکه شما به اندازه کافی ورودی و خروجی برای صدا و تصویر دارید و می تونید همزمان چند مدل دستگاه به آمپلی فایر وصل کنید و صداش رو از بلندگوهاتون بشنوید مثل دی وی دی پلیر,HD پلیر,کنسول بازی,بلوری پلیر,کیس کامپیوتر,گیرنده دیجیتال,موبایل و ....
مزیت بعدی اینه که با توجه به اینکه شما هر دستگاهی می تونید بهش وصل کنید پس هیچوقت قدیمی نمیشه و شما همیشه با خرید جدیدترین پلیر می تونید سیستمی به روز داشته باشید.
مزیت بعدی اینکه هنگام خرید پول زیادی بابت پلیر نمی دید و حتی می تونید با کمی اصرار بدون پلیر خریداری کنید.
مزیت بعدی حجم صدای عالی می باشد.شما که خیلی بیس دوست داری اینو مد نظر داشته باش که مدل rs33 یک ساب ووفر 30 سانتی با قدرت 200 وات داره که 15 کیلو فقط وزن ساب ووفرش هستش.
از همه اینا که بگذریم متاسفانه قابلیت dlna نداره.البته آمپلی فایر های رده بالاتر این قابلیت رو دارند ولی فقط یکی دو میلیون پول آمپلی فایر هستش.
مدل 717 مزیت خاصی به نظر من نداره.برای کسی که می خواهد سینما بلوری بخرد می تونه انتخاب مناسبی باشه.ولی برای کسی که پلیر برای مهم نیست به نظر من اصلا ارزش خرید نداره چون پول زیاد رو برای دستگاهی می پردازه که استفاده ای هم نداره.
حالا من از شما یک سوال دارم .نمیشه شما موبایلتون رو مستقیم به سینما وصل کنید و دیگه از قابلیت dlna لستفاده نکنید؟به نظر من حیف هستش که این همه مزیت رو فدای یک dlna کنید.
حالا دیگه تصمیم با شماست.

stb2xxx
15-07-2012, 10:27
HTP-RS777 انتخاب بهتری هستش :

iran79
15-07-2012, 13:32
سپاس دوست عزیز.توضیحاتت کامل و عالی بود.خب قابلیت dlnaخیلی جالب هست.ولی خب نمیشه اینو فدای بقیه کرد. با بلوتوث میشه آهنگ پخش کرد؟اینکه تو مشخصات نوشته قابلیت بلوتوث با آداپتور، منظورش چی هست؟جای بلندگوهارو میشه تغیر داد.بلندگوهای بزرگ رو عقب بذاریم و کوچیک هارو جلو؟هیچ کدوم از بلندگوها وایرلس هستند؟مدل rs777 با اینکه 200تومن از مدل33گرون تره،می ارزه که من بخاطرش اونقد پول بدم و 777رو بگیرم؟فکرکنم توان خروجی هردو برابر باشه.دقیقا تفاوت این دو مدل در چی هست؟با گرون شدن دلار،قیمت سینماخانگی هم افزایش پیدا کرده؟اگه صبرکنم کمتر میشه؟این سوالم رو پاسخ ندادین:یکی از بستگانم این سینما رو داره(فقط نمیدونم مدل 33هست یا 777) و پلیرش بلوری هست.چطور ممکنه؟مگه اینا dvd نیستن؟خودشون هم تو این چیزا سررشته ندارن که بخوان عوض کنن.جدیدا برای این مدل ها پخش کننده بلوری میزارن؟اگر هم لطف کنین بگین نمایندگی پایونییر کجاست،ممنون میشم.واقعا از راهنماییتون سپاسگذارم.

iran79
15-07-2012, 15:11
مدل es33 چطور؟فرقش با rs33 و rs777 چی هست؟ بین دو مدل rs777 و es33 که هم قیمت هستن، کدوم بهتر هست؟ ارزش داره 200تومن بیشتر بدم و بجای rs33 یکی از این دو مدل رو بگیرم؟ یا امکاناتش یکی هست؟
فرق مدل rs33 با اون دوتا فقط در پلير هست؟ تو سايت چاره عكسي از پلير رو در مدل rs33 نذاشته.
پليري كه روي مدل هاي rs777 و es33 هست قابليت خاصي داره؟ ارزش داره كه پلير رو همراي سينما بخرم يا پلير رو جدا بگيرم؟ كمي كه فكر مي كنم مي بينم پلير هم نياز هست!! پلير رو جداگونه بگيرم چيز بهتري مي تونم بگيرم يا همراه با سينما خانگي بگيرم. (فقط هم دي وي دي مهم هست، بلوري زياد مهم نيست)

سپاس

stb2xxx
15-07-2012, 22:50
مدل es33 چطور؟فرقش با rs33 و rs777 چی هست؟ بین دو مدل rs777 و es33 که هم قیمت هستن، کدوم بهتر هست؟ ارزش داره 200تومن بیشتر بدم و بجای rs33 یکی از این دو مدل رو بگیرم؟ یا امکاناتش یکی هست؟

rs777 آمپش VSX-520-K هستش و یک عدد دی وی دی پلیر 430 هم داره باندهای front هم 10 سانت بلندتره بدون تردید ارزشش رو داره میتونید با دادن 220 تومن اضافه به جای دی وی دی بلوری مدل 140 بگیرید ولی به نظر من بلوری نگیرید بجاش یه پلیر R6S PLUS PRO بگیرید که هم از فایل های ISO 3D و زیرنویس فارسی پشتیبانی میکنه هم با داشتن WIFI 300 N خاصیت شبکه و DLAN رو داره

iran79
15-07-2012, 23:16
الآن كه داشتم تفاوتشون رو مي ديدم متوجه شدم كه تفاوت در سيستم تودوروكي(همون آمپلي فايرش) هست. آمپ مدل هاي 777 و es33 به نظرم بهتر باشه. نظر شما چي هست؟ از همه نوع صدا (منظورم كل دالبي و دي تي اس ها هست) پشتيباني مي كنه(ولي ما كه همون دالبي رو هم به ندرت پيدا مي كنيم) به نظر شما كدوم مدل؟ اگه سيستم رو بدون پلير هم دادن، به نظر شما پلير رو بگيرم يا جداگانه همين يا چيز ديگه اي بخرم؟(بالاخره فيلم هايي كه روي ديسك هست رو نميشه همش روي فلش يا هارد ريخت و به سيستم وصل كرد، از نظر زمان گفتم. با پلير راحت تره)حالا نظرتون چيه؟ پلير خودش رو ارزون تر نميدن يا وقتي با خودش هست ارزون تره؟

سپاس

iran79
15-07-2012, 23:17
rs777 آمپش VSX-520-K هستش و یک عدد دی وی دی پلیر 430 هم داره باندهای front هم 10 سانت بلندتره بدون تردید ارزشش رو داره میتونید با دادن 220 تومن اضافه به جای دی وی دی بلوری مدل 140 بگیرید ولی به نظر من بلوری نگیرید بجاش یه پلیر R6S PLUS PRO بگیرید که هم از فایل های ISO 3D و زیرنویس فارسی پشتیبانی میکنه هم با داشتن WIFI 300 N خاصیت شبکه و DLAN رو داره

دوست عزيز من خودم يه پخش كننده WD TV HD دارم كه قابليت LAN داره.منظور شما همچين دستگاهي هست؟

iran79
15-07-2012, 23:28
اينطور كه من متوجه شدم با بلوتوث هم ميشه با سيستم خانگي ارتباط برقرار كرد و از روي موبايل آهنگ اجرا كرد تا از طريق سيستم خانگي پخش بشه. فقط فكركنم اين قابليت رو مدل 777 و es33 داشته باشه. توي سايت پايين اين قابليت رو ديدم. درست متوجه شدم؟

يك سوال هم اينكه: من مي تونم پخش كننده WD TV HD كه دارم رو با كابل HDMI به سيستم Todoroki كه همون آمپ هست وصل كنم و اون تصوير رو انتقال بده؟(آخه فكركنم پخش كننده خودم قابليت پخش 3D نداشته باشه.) و يك سوال هم اينكه: فكرمي كنم مدل 777 و es33 (يكي از اين دو) از نظر دارا بودن قابليت 3D از rs33 بهتر باشه. درست نيست؟ چون مدل rs33 قابليت انتقال فيلمهاي 3D رو نداره، و اگه من بخوام بعدا پخش كننده بلوري بگيرم، با داشتن سيستم rs33 از قابليت 3D محروم ميشم، درسته؟
راهنماييم مي كنيد؟ شرمنده كه سوال ها زياد شد(آخه كم پولي هم نيست)

stb2xxx
15-07-2012, 23:28
الآن كه داشتم تفاوتشون رو مي ديدم متوجه شدم كه تفاوت در سيستم تودوروكي(همون آمپلي فايرش) هست. آمپ مدل هاي 777 و es33 به نظرم بهتر باشه. نظر شما چي هست؟ از همه نوع صدا (منظورم كل دالبي و دي تي اس ها هست) پشتيباني مي كنه(ولي ما كه همون دالبي رو هم به ندرت پيدا مي كنيم) به نظر شما كدوم مدل؟ اگه سيستم رو بدون پلير هم دادن، به نظر شما پلير رو بگيرم يا جداگانه همين يا چيز ديگه اي بخرم؟(بالاخره فيلم هايي كه روي ديسك هست رو نميشه همش روي فلش يا هارد ريخت و به سيستم وصل كرد، از نظر زمان گفتم. با پلير راحت تره)حالا نظرتون چيه؟ پلير خودش رو ارزون تر نميدن يا وقتي با خودش هست ارزون تره؟

سپاس

اشتباه نکنید اکثر صدا های بلوری ها DTS HD MASTER یا DOLBY DIGITAL TURE HD هستن علاوه بر آمپ باند ها هم فرق مینکه .
اگه اچ دی پلیر دارید فکر نمیکنم نیازی به پلیرش داشته باشید چون نه دی وی دی نه بلوریش زیرنویس SRT فارسی رو پشتیبانی نمیکنن

stb2xxx
15-07-2012, 23:37
اينطور كه من متوجه شدم با بلوتوث هم ميشه با سيستم خانگي ارتباط برقرار كرد و از روي موبايل آهنگ اجرا كرد تا از طريق سيستم خانگي پخش بشه. فقط فكركنم اين قابليت رو مدل 777 و es33 داشته باشه. توي سايت پايين اين قابليت رو ديدم. درست متوجه شدم؟
يك سوال هم اينكه: من مي تونم پخش كننده WD TV HD كه دارم رو با كابل HDMI به سيستم Todoroki كه همون آمپ هست وصل كنم و اون تصوير رو انتقال بده؟(آخه فكركنم پخش كننده خودم قابليت پخش 3D نداشته باشه.) و يك سوال هم اينكه: فكرمي كنم مدل 777 و es33 (يكي از اين دو) از نظر دارا بودن قابليت 3D از rs33 بهتر باشه. درست نيست؟ چون مدل rs33 قابليت انتقال فيلمهاي 3D رو نداره، و اگه من بخوام بعدا پخش كننده بلوري بگيرم، با داشتن سيستم rs33 از قابليت 3D محروم ميشم، درسته؟
راهنماييم مي كنيد؟ شرمنده كه سوال ها زياد شد(آخه كم پولي هم نيست)

دانگل بلوتوس رو ندارن وارد نکردن
بله سه تا وردی HDMI داره
مدل R33 فراموش کنید DTS HD MASTERو DOLBY DIGITAL TURE پشتیبانی نمیکنه
نه فیلم تری دی توسط ال سی دی تون باید پشتیبانی بشه آمپ پشتیبانی نکنه زیاد مهم نیست

iran79
16-07-2012, 00:07
اشتباه نکنید اکثر صدا های بلوری ها DTS HD MASTER یا DOLBY DIGITAL TURE HD هستن علاوه بر آمپ باند ها هم فرق مینکه .
اگه اچ دی پلیر دارید فکر نمیکنم نیازی به پلیرش داشته باشید چون نه دی وی دی نه بلوریش زیرنویس SRT فارسی رو پشتیبانی نمیکنن

سپاس از راهنماييتون. اين راهنماييتون واقعا كمك بزرگي بود. پس همون كپي كردن روي هارد فكركنم ارزشش رو داشته باشه. بجاي اينكه يه دي وي دي پلير بخرم، فيلم رو كپي مي كنم روي فلش يا هارد.
پس اگه يكي از دو مدل 777 يا es33 رو بگيرم بهتر هست. با توجه به اين كه آمپش قابليت هاي بهتري داره.
به نظر شما كدوم بهتره؟ rs777 يا es33

iran79
16-07-2012, 00:11
دانگل بلوتوس رو ندارن وارد نکردن
بله سه تا وردی HDMI داره
مدل R33 فراموش کنید DTS HD MASTERو DOLBY DIGITAL TURE پشتیبانی نمیکنه
نه فیلم تری دی توسط ال سی دی تون باید پشتیبانی بشه آمپ پشتیبانی نکنه زیاد مهم نیست

منظورتون از اينكه ندارن چي هست؟ يعني تو ايران وارد نشده؟ خوب مگه ميشه سيستم خانگي رو ناقص وارد كنن؟ جداگانه ميتونم بلوتوث رو تهيه كنم؟
من فكركنم پخش كنندم از فايلهاي 3D پشتيباني نكنه. مدل WD TV LIVE HD MEDIA PLAYER هست. (البته مطمئن نيستم. يجا خوندم كه ميتونه پخش كنه) درصورتي كه بخوام يه پخش كننده بلوري بخرم(منظورم اينه كه ديسك خور باشه.چون همين پخش كننده اي كه دارم همه چيز ساپورت مي كنه)، به نظر شما چه مدل و ماركي خوب هست؟

mr_rayan
16-07-2012, 00:18
اگر از لحاظ مالی مشکلی نداری مطمئنا مدل rs777 بهتره.آمپ بهتری داره.در مورد پلیر هم به نظرم لازم میشه بهرحال.اگر همراه سیستمتون پلیر نباشه سیستم ناقص میشه.بلاخره شما یوقت یه فیلم معمولی از جایی تهیه می کنی و یا از دوستی می گیری یا اصلا یک مهمون همراه خودش یک فیلم معمولی میاره که ببینید.حالا شما باید کامپیوتر رو روشن کنید و 4 گیگ حجم رو کپی کنید تو یک فلش که بخواید ببینید.به نظر زیاد جالب نمیاد.
به نظر من هر چیزی جای خود.HD پلیر جای خود و پلیر هم جای خود.اگر هم HD پلیرتون دی وی دی رام ساپورت می کنه پس یه دی وی دی رام براش بگیرید بهتر هم هست.

wriatoth
16-07-2012, 00:38
سلام
میخواستم ببینم کیفیت egreat 6s چه جوریه؟ قیمتش چنده؟ مهمتر این که اگه بهش بلوری رام وصل بشه میتونه blueray 3d پخش کنه؟

iran79
16-07-2012, 11:58
دوستان سپاس بابت راهنمايي هاتون. واقعا عالي بود.

حالا از كجا مي تونم سينما خانگي پايونيير رو بخرم؟ گارانتي دار، درسته؟ فكركنم پايونيران باشه. نمايندگيش كجا هست؟ تو كدوم خيابون؟ كه قيمتش هم مناسب باشه؟

سپاس

mr_rayan
16-07-2012, 14:00
دوستان سپاس بابت راهنمايي هاتون. واقعا عالي بود.

حالا از كجا مي تونم سينما خانگي پايونيير رو بخرم؟ گارانتي دار، درسته؟ فكركنم پايونيران باشه. نمايندگيش كجا هست؟ تو كدوم خيابون؟ كه قيمتش هم مناسب باشه؟

سپاس
خواهش می کنم.
بله گارانتی داره.گارانتی پایونیران.نمایندگی پایونیر تقاطع خ جمهوری و خ حافظ میشه.فروشگاه راستین.یه نمایندگی دیگه هم هست تو خ حافظ پاساژ شرکا.انتهای پاساژ سمت چپ.

iran79
18-07-2012, 10:42
دوروددوستان سپاس از راهنمایی هاتون.همچنین جناب رایاندیروز به پاساژ شرکا رفتم.دوتا مغازه بود که سینماخانگی های پایونییر داشت.من اولیش رو رفتم.برام تست صدا گرفت.البته از مدل rs33.خوب بود.اقساط هم قبول میکرد.ولی مشکل این بود که من چون پلیرش رو نمیخواستم گفتم که پلیرش رو برمیدارن.اونها هم گفتن آزه.اگه نخواین برمیداریم.گفتم چقد میگیرین؟گفت بابت پلیر 80تومن کم می کنیم.اونوقت گفتم این پلیر بیرو چنده.که گفتن 85تومن.این قیمت که واقعا خیلی کمه.درسته؟من اگه پلیرش رو هم بردارم ضرری نمیکنم.من گفتم حداقل 150به بالا پلیرش رو برمبدارن.چون پلیرش همه چیز داره و کم چیزی نیست.جالب اینجاست که آخه دست دو هم باشه قیمتش از این بیشتره"!!!نظر شما چیه دوستان؟

mr_rayan
18-07-2012, 14:29
دوروددوستان سپاس از راهنمایی هاتون.همچنین جناب رایاندیروز به پاساژ شرکا رفتم.دوتا مغازه بود که سینماخانگی های پایونییر داشت.من اولیش رو رفتم.برام تست صدا گرفت.البته از مدل rs33.خوب بود.اقساط هم قبول میکرد.ولی مشکل این بود که من چون پلیرش رو نمیخواستم گفتم که پلیرش رو برمیدارن.اونها هم گفتن آزه.اگه نخواین برمیداریم.گفتم چقد میگیرین؟گفت بابت پلیر 80تومن کم می کنیم.اونوقت گفتم این پلیر بیرو چنده.که گفتن 85تومن.این قیمت که واقعا خیلی کمه.درسته؟من اگه پلیرش رو هم بردارم ضرری نمیکنم.من گفتم حداقل 150به بالا پلیرش رو برمبدارن.چون پلیرش همه چیز داره و کم چیزی نیست.جالب اینجاست که آخه دست دو هم باشه قیمتش از این بیشتره"!!!نظر شما چیه دوستان؟
پلیر رو هم بردارید.بهرحال استفاده میشه.
ولی یه نکته ای.مدل پلیر rs33 مدل 320 هست و تا اونجایی که می دونم حدوده 100 تا 110 قیمت داره نه 85 تومن.
یسری هم به نمایندگی اصلیش بزنید.تقاطع حافظ و جمهوری.

GAMELAIN
19-10-2012, 23:13
سلام میخواستم ببین از دستگاه پخش بلوری الجی فیلم بلو ری میشه کپی کرد توی هارد اکسرنال ؟؟؟؟

باتشکر