ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دیوانه شدم یکی محض رضای خدا جواب درست بده....

s_sarvi
14-07-2012, 12:58
سلام بچه ها
آقا ما نفهمیدیم آخرش باطری لپ تاپ رو دریاریم و فقط با برق شهر استفاده کنیم؟؟:19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19:
یکی میگه اگر باطری روی لپ تاپ باشه و به برق بزنی یک سیکل شارژ حساب میشه بعد از 500 سیکل خراب میشه پس بهتره باطری رو بیرون بیاری و با برق شهر کار کنی
یکی میگه باطری رو اصلا در نیارین مگر اینکه ماههای طولانی نخوای ازش استفاده کنین
یکی میگه....

تو رو خدا یک نفر بطور دقیق و علمی بیاد جواب بده بهترین راه نگهداری باطری چیه؟:42::42:
من خودم باطریمو توی 40 درصد شارژ از لپ تاپم آوردم بیرون هفته ای یکبار جاش میزنم 100 در صد شارژش میکنم و دوباره تا 40 ازش استفاده میکنم و خاموش میکنم و باطری رو درمیارم....

تو رو خدا یک نفر راه صحیح و علمیشو بیاد بگه:37: :37: :37::19:

biostar
18-07-2012, 16:51
درسته باتری به تعداد معینی از سیکل های شارژ عمر میکنه

ولی بهتر هست که روی لپتاپ باشه، شما می تونید از نرم افزار های مدیریت و مراقبت از باتری استفاده کنید

به طور مثال سونی از نرم افزار battry care function استفاده می کنه ، حتی اگر باتری نوت بوک شما شارژ 50 درصدی داشته باشه نمیزاره شارژ مجدد انجام بشه.

majid4mi
19-07-2012, 16:52
سلام دوست عزیز
1:آرامش خودت رو حفظ کن!
2:باطری ها عمر محدودی دارن و میانگین عمر مفید و کاربردی اونها 2 سال هستش،پس زیاد جوش نزن!
3:باطری های لبتاب ها عموما" از نوع یون لیتیومی هستند و حدودا" تا 400 سیکل شارژ و دشارژ شدن عمر میکنن
البته استفاده بهینه از هر وسیله ای عمر مفید اون رو افزایش میده
چند راه هست
1:اصلا" به باطری توجهی نکنید!
2:جلوگیری از شارژ باطری به صورت فیزیکی
یعنی باطری لب تاب رو خارج کنید و هر چند وقت یک بار (یک هفته تا یک ماه) اون رو به طور کامل یکبار شارژ و دشارژ کنید تا به اصطلاح باطری خشک نشه(بهترین حالت برای بیکاری باطری حالت 30% الی 40% شارژهست)
3:جلوگیری از شارژ باطری به صورت نرافزاری
بعضی از لب تاپ ها نرم افزارهای اختصاصی دارن که امکان مدیریت باطری رو به شما میدن
یعنی میتونید بدون اینکه باطری رو خارج کنید اون رو تنظیم کنید که شارژ نشه یا اینکه فقط تا x% شارژ بشه یا ...

پیشنهاد من:
اگه لب تاب شما جدید هست راه 3 خوبه
یعنی باطری رو بدون اینکه حارج کنید تنظیم کنید که در حالت 30% دیگه شارژ نشه
با این روش هم باطری همیشه رو لب تاپ هست و به علت باز و بسته شدن زیاد تق و لق نمیشه،هم سوکت های باطری و لب تاپ تمیز میمونه و هم اینکه اگه برق شهر دچار نوسان بشه چون باطری روی لبتاپ هست به محض کم شدن ولتاژ خود به خود سوئیچ میشه روی باطری و احتمال آسیب دیدن لبتاپ کمتر میشه
اگه لب تاب شما نرم افزار مدیریت باطری نداره یا از راه 2 استفاده کنید یا اینکه یه نرم افزار مدیریت باطری پیدا کنید و بنصبید.

karvas
28-07-2012, 20:40
سلام این تایپیک رو بخون:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]