مشاهده نسخه کامل
: خرید لپتاپ با کیفیت تا سقف 2 میلیون
hamid_maxpayne
14-07-2012, 11:56
سلام.دوستان من میخوام یه لپتاپ تا سقف 2 میلیون بگیرم.قطعاتش تا حد امکان قوی و با کیفیت باشن(هارد و رم مهم نیستن چون قابل ارتقا هستن).صفحه نمایش با کیفیتی داشته باشه.(ترجیحا full hd باشه).اگه ممکنه نظر بدید چه مدلی رو بگیرم.
خودم این مدلها رو مد نظر دارم.(میخوام از برند ایسوس بگیرم).
n43 sn
n53 sn
n45 sf
n55 sf
n55 sl
به نظرتون همین روزا بگیرم یا اینکه صبر کنم.احتمال پایین اومدن قیمتها وجود داره؟
Faramarz-1
14-07-2012, 12:26
با سلام، من بهتون N55SL رو توصیه میکنم چون دارای گرافیک قویتر GT635 هست به علاوه اینکه اسپیکرهای قدرتمندی داره، البته قیمتش باید کمی از 2 میلیون تجاوز کنه، فکر کنم حدود 2.100.000 باشه که اگر این بودجه رو دارید میارزه.
emob0ylove
14-07-2012, 13:04
Asus بد نیست ولی از هیچ نظر به اچ پی نمی رسه ...
اچ پی واقعا هیولا هست به معنای واقعی لغت ...
دیزیان عالی / کیفیت وحشتناک بالا / اسپیکر اختصاصی Beats و ...
تایم توضیح زیاد ندارم اگه اطلاعات بیشتری خواستین بگین ...
ضمنا پیشنهاد من غول بی رقیب 6c50 هست ...
بخر تا متوجه بشی نوت بوک یعنی چی ...
hamid_maxpayne
14-07-2012, 13:04
ممنون دوست عزیز.
بدون گارانتی 1950 قیمتشه.یعنی 150 پول گارانتی باید داد؟ارزش داره این مبلغی که گارانتی میگیره؟
hamid_maxpayne
14-07-2012, 17:32
ممنون دوست عزیز.طبق توصیه های دوستانم که تجربه کار با hp رو دارن ، از خرید hp منصرف شدم.
در ضمن اینطور که میگن سیستم صوتی سری n ایسوس هم کیفیت بالایی داره.
در هر حال ممنونم از راهنماییتون اما به غیر از این برند چیزی مد نظرم نیست.
خوشحال میشم دوستان دیگه هم راهنماییم کنن.
amir9329
14-07-2012, 20:13
ممنون دوست عزیز.
بدون گارانتی 1950 قیمتشه.یعنی 150 پول گارانتی باید داد؟ارزش داره این مبلغی که گارانتی میگیره؟
البته من خیلی وارد نیستم ولی تا اونجایی که توی سایتهای مختلف دیدم برای گارانتی حدود 40 تومن بیشتر نمیگیرن
ممنون دوست عزیز.
نسبت به پولی که من برای گارانتی گوشیم دادم 150 برای لپ تاپ چیزی نیست.
one x گرفتم 250 تومان پول گارانتیش شد.(یاس)
البته بستگی داره شرکت گارانتی کننده چقدر معتبر باشه!
hamid_maxpayne
14-07-2012, 20:56
البته من خیلی وارد نیستم ولی تا اونجایی که توی سایتهای مختلف دیدم برای گارانتی حدود 40 تومن بیشتر نمیگیرن
منم تو سایتها همین رو دیدم.1950 بدون گارانتی ، و با گارانتی 1990.
البته از قیمت گارانتی هایی مثل سازگار و الماس خبر ندارم.
hamid_maxpayne
14-07-2012, 20:59
نسبت به پولی که من برای گارانتی گوشیم دادم 150 برای لپ تاپ چیزی نیست.
one x گرفتم 250 تومان پول گارانتیش شد.(یاس)
البته بستگی داره شرکت گارانتی کننده چقدر معتبر باشه!
اگه گارانتی خوب باشه ارزش داره.اما اینطور که شنیدم هر لپتاپی که تو ایران مورد پیدا میکنه میره برای تعمیر.میگن تعویض تو کار گارانتی های ایران نیست.
milad_takjoo
14-07-2012, 21:28
دوست عزیز لطفا با دلیل صحبت کنین...asus هم از اسپیکر های مخصوص استفاده میکنه که کیفیت شون عالیه...
تازه من دیزاین hp رو اصلا قبول ندارم و کیفیتش هم به نظرم خوب نیست
نظز خود من روی n55 هستش..
emob0ylove
14-07-2012, 23:05
واقعا تاسف بار انقدر اطلاعات دوستان پایین هست ...
دیزاین اچ پی بده و بی کیفیت ؟ :18:
اصلا نمی تونم درک کنم کسی بتونه این حرفو بزنه ...
دوست عزیز کاملا مشخص هست که اصلا نه با اچ پی کار کردی و نه اطلاعاتی در موردش داری ...
اچ پی بزرگترین تولید کننده و پرفروش ترینی برند کامپیوتر دنیا هست ...
اونم تو اقتصاد آزاد ودر بین رقبای بسیار زیاد ..
ایران نیست که از فروش بالا بشه نتیجه گرفت که بهترین نیست تو سطح دنیا هست ...
برین گزارش دیروز مجله گارتنر - آی دی سی رو بخونبن که بازم اچ پی بهترین تولید کننده نوت بوک -پی سی دنیا شناخته شد ...
دوست عزیز که میگی منصرف شدم من همین الان دارم با 6050 یکی از مدل های سری 6000 اچ پی این پست رو می زارم ...
واقعا اگر بخوام ازش بگم نمی دونم باید ازکجا بگم ...
تمام کسانی که کوچکترین اطلاعی در مورد نوت بوک دارن به دیزاین عالی و بسیار شیک اچ پی اذعان دارن ...
این نوت بوک به قدری کیفیتش بالا و فوق والعاده هست که من که 15 ماه پشت هم و روزی 20 ساعت دارم باهش کار وحشتناک می کنم کوچکترین خللی تو عملکردش ندیدم ...
باور کنین اگر همین الان بزارم تو پک کسی نمی تووه تشخیص بده که این نوت بوک استفاده شده هست ...
خیلی شگفت زده م از کیفیت بدنه و متریال به کار رفته تو ساختش ...
ضمنا دوست عزیز نوت بوک به هیچ عنوان کانفیگ نیست و اولویت های بالاتر و مهم تر برای خرید وجود داره مثل طراحی بدنه و مدار / سیستم کولینگ و ...
واسه کمپانی مثل Asus خیلی زود هست که بخواد جلوی اچ پی به ایسته ...
کمپانی که نمی تونه واسه محصولش یه دیزاین جذاب و به روز بزنه باید هم کمتر از 5 درصد تولید نوت بوک رو در اختیار داشته باشه ...
در صورتی که اچ پی بالای 26 در صد رو در سطح دنیا در اختیار داره می دونین یعنی چی این آمار ...
ضمنا برین تو همین تاپیک ببینین چقدر از کاربرا از کیفیت کیبرد . بدنه و تاپ پد Asus بد گفتن و حتی از تاچ استفاده نمی کنن به خاطر این که رنگش می ره ...
توضیح زیاده اما همین مقدار واسه شما کافیه چون شما دوس داری تصور غلط داشته باشی و الکی هم سنگ Asus رو به سینه می زنی ...
چون نمی دونی سطح Asus چقدر پایین تر از اچ پی هست ...
مدل های جدید اچ پی رو ببینین و دلم می خواد یه مدل از هر برندی که دوس داشتین بیارین تا بتونه ذره ای به اینا برسه عمرا نتونی از هیچ نظر ...
دیزاینشون کل موجودیت Asus رو بر باد میده امکانات و ویژگی های سخت افزرای که بماند ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]/home/mosaic
emob0ylove
14-07-2012, 23:07
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا تاسف بار انقدر اطلاعات دوستان پایین هست ...
دیزاین اچ پی بده و بی کیفیت ؟ :18:
اصلا نمی تونم درک کنم کسی بتونه این حرفو بزنه ...
دوست عزیز کاملا مشخص هست که اصلا نه با اچ پی کار کردی و نه اطلاعاتی در موردش داری ...
اچ پی بزرگترین تولید کننده و پرفروش ترینی برند کامپیوتر دنیا هست ...
اونم تو اقتصاد آزاد ودر بین رقبای بسیار زیاد ..
ایران نیست که از فروش بالا بشه نتیجه گرفت که بهترین نیست تو سطح دنیا هست ...
برین گزارش دیروز مجله گارتنر - آی دی سی رو بخونبن که بازم اچ پی بهترین تولید کننده نوت بوک -پی سی دنیا شناخته شد ...
دوست عزیز که میگی منصرف شدم من همین الان دارم با 6050 یکی از مدل های سری 6000 اچ پی این پست رو می زارم ...
واقعا اگر بخوام ازش بگم نمی دونم باید ازکجا بگم ...
تمام کسانی که کوچکترین اطلاعی در مورد نوت بوک دارن به دیزاین عالی و بسیار شیک اچ پی اذعان دارن ...
این نوت بوک به قدری کیفیتش بالا و فوق والعاده هست که من که 15 ماه پشت هم و روزی 20 ساعت دارم باهش کار وحشتناک می کنم کوچکترین خللی تو عملکردش ندیدم ...
باور کنین اگر همین الان بزارم تو پک کسی نمی تووه تشخیص بده که این نوت بوک استفاده شده هست ...
خیلی شگفت زده م از کیفیت بدنه و متریال به کار رفته تو ساختش ...
ضمنا دوست عزیز نوت بوک به هیچ عنوان کانفیگ نیست و اولویت های بالاتر و مهم تر برای خرید وجود داره مثل طراحی بدنه و مدار / سیستم کولینگ و ...
واسه کمپانی مثل Asus خیلی زود هست که بخواد جلوی اچ پی به ایسته ...
کمپانی که نمی تونه واسه محصولش یه دیزاین جذاب و به روز بزنه باید هم کمتر از 5 درصد تولید نوت بوک رو در اختیار داشته باشه ...
در صورتی که اچ پی بالای 26 در صد رو در سطح دنیا در اختیار داره می دونین یعنی چی این آمار ...
ضمنا برین تو همین تاپیک ببینین چقدر از کاربرا از کیفیت کیبرد . بدنه و تاپ پد Asus بد گفتن و حتی از تاچ استفاده نمی کنن به خاطر این که رنگش می ره ...
توضیح زیاده اما همین مقدار واسه شما کافیه چون شما دوس داری تصور غلط داشته باشی و الکی هم سنگ Asus رو به سینه می زنی ...
چون نمی دونی سطح Asus چقدر پایین تر از اچ پی هست ...
مدل های جدید اچ پی رو ببینین و دلم می خواد یه مدل از هر برندی که دوس داشتین بیارین تا بتونه ذره ای به اینا برسه عمرا نتونی از هیچ نظر ...
دیزاینشون کل موجودیت Asus رو بر باد میده امکانات و ویژگی های سخت افزرای که بماند ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]/home/mosaic
شما دست بردار نیستی نه؟ آدم باور نمیکنه شما 24 ساله باشی ، بیشتر تصور میکنه حدود 13-14 داری
متاسفانه یکنفره انجمن رو ریختی بهم و روزانه چندین شکایت از شما داره میشه
بنده و خیلی دوستان حرفهایتر از من در این انجمن یک عمره با hp و سایر برندها بعنوان لپتاپ شخصی کار کردیم و هیچوقت یک دهم شما ادعا نداشتیم ولی با این طرز پست دادنهای شما شخصا حالم بد شد از هر چی hp
آدم که نباید اینقدر مبتدی و متعصب نظر بده
دوست عزیز ، کسی راهنمایی "مفید" میتونه بکنه که موقع مشاوره دادن روی برند خاصی پافشاری نکنه
هه منم خیلی حالم بد میشه از کارهای شما و دوستان عزیزتون ...
لظفا به Bann کردن اعضا بپردازین ...
الکی هم حرف خودتون رو به دیگران نسیت ندین ..
منم نه وکیل اچ پی هستم نه سهام دارش ...
اگر هم تعریفی بوده واقعیت بوده ...
فقط از نظر شما اشکال اینه که من خیلی واضح صحبت می کنم ...
همین ...
حرفه ای ؟؟:18:
تعریف از خودتون نباشه یه وقت ...
میدونم Bann می شم چون بحث کردن ظرفیت می خواد ..
راستی اینم بگم خیلی احساسی بدی پیدا می کنم وقتی میام اینجا می بینم 4 تا واقعا شوت بی سواد می خوان یه برند رو الکی عالی جلوه بدن در صورتی که نیست ...
نمی دونم می تونی درک کنی منظورم چیه یا نه ..
خیلی ناراحت کننده ست کسی به خاطر نداشتن اطلاع کافی تو انتخابش به مشکل بخوره ..
نه تو نوت بوک کلا میگم نمی تونم تحمل کنم ...
تو یکی از همین پست ها یکی می گفت خودم اچ پی داشتم قبلا ولی نمی خوام دیگه اچ پی بخرم اما من وقتی بهش گفتم تصورت غلطه چون مربوط به گذشته ست و بهش توضیح دادم
رفت 6c55 خرید و حالا همش داره تعریف می کنه ...
من بیشتر روی این موضوع حساسم تا اچ پی ...
همه مثل هم نیستن و آدم با کلاس و بی کلاس هم باهم خریداران رو تشکیل می دن ...
وقتی حس می کنی طرف باکلاسه و آدم داغونی نیست خوب معلومه که باید بهش پیشنهاد درستی بدی چون سطحش بالاست ..
بعد این میشه دلیل واسه شما که من روی اچ پی تعصب دارم ...
من تو دنیا از هیچی نمی سوزم جزء نفهمی و بی اطلاعی ...
واسه همینه که می بینی ما تو همه چی مشکل داریم و تخیلی ترین کشور دنیا هستیم ..
بای .
شما که انقدر با سوادی و ظرفیتت هم بالاس چرا نمیری یه سایتی فرومی وبلاگی چیزی راه بندازی اونجا مردم رو راهنمایی کنی انقدرم رو اعصاب ما راه نری؟؟؟
به خدا هر تاپیکی رو باز میکنم اسمتو میبینم میبندمش حالم از تاپیک و لپ تاپ و فروم بهم خورد دیگه با این استدلالای بچه گونت
hamid_maxpayne
15-07-2012, 10:13
خواهشا کوتاه بیاید.این تاپیک کلا از موضوع اصلی خودش خارج شد.
اگه ممکنه نظر خودتون رو در مورد بهترین مدلهایی که میتونم بگیرم اعلام کنید.
بودجه 2 میلیون - بهترین کارایی ممکن - صفحه نمایش با کیفیت و Full HD , ...
emob0ylove
15-07-2012, 10:43
دوست محترم اساس مشاوره این نیست که 80تا پیشنهاد بدی به طرف و گیج ش کنی ..
این که شما فکر کنی باید از هر برند یه مدل معرفی بشه کاملا غلطه ...
چون کسی که از شما مشاوره می خواد داره این رو نشون می ده که من قدرت تصمیم گیری ندارم و هر چقدر تعدد مدل بیشتر می شه انتخاب منم سخت تر می شه ...
پس دنبال یه مدل خاص در سطح کاربری و علاقه ش می گرده ...
خیلی واضحه که باید به انتظاراتش نگاه کرد و یک مدل خاص رو پیشنهاد داد ...
پس شما نمی تونی بگی که من روی برندی تعصب دارم ...
چون من از تمام برندها دیوایس الکترونیکی دارم و برام هم فقط دیزاین / کارایی و کیفیت مهمه ...
اگر تونستین متوجه بشین حالا ...
خواهشا کوتاه بیاید.این تاپیک کلا از موضوع اصلی خودش خارج شد.
اگه ممکنه نظر خودتون رو در مورد بهترین مدلهایی که میتونم بگیرم اعلام کنید.
بودجه 2 میلیون - بهترین کارایی ممکن - صفحه نمایش با کیفیت و Full HD , ...
hp dv6 6c65 2100
asus n55
asus n5s sv 1800
hp dv6 BTO 1800
گرافیک دوتای اولی بالاتر از دوتای پایینی است.
hamid_maxpayne
16-07-2012, 00:24
hp dv6 6c65 2100
asus n55
asus n5s sv 1800
hp dv6 BTO 1800
گرافیک دوتای اولی بالاتر از دوتای پایینی است.
مرسی.ممنون میشم اگه لینکی از مشخصات این مدلها بهم بدید.من که واقعا گیج شدم.اصلا نمیدونم چه برندی و چه مدلی رو انتخاب کنم.
hamid_maxpayne
16-07-2012, 14:22
دوستان نظرتون در مورد این مدل سونی چیه؟
Sony-Vaio-F23EFX
قیمتش در حدود 2 تومنه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.