مشاهده نسخه کامل
: خرید کیس - بودجه : 1.800 - استفاده : بازی
سلام.
میخوام فقط یه کیس ببندم :
vga
main board
cpu
ram
power
case
hdd
بودجه : 1.800 هستش که ممکنه یا 70 تومن بیشتر بشه یا کمتر. به هرحال میانگینش اینه.
استفاده : گیم
میخوام یه جوری ببندم که مثلا ، مادربردش طوری باشه که مثلا cpu های نسل بعد اگه دارن میان رو ساپورت کنه ، خلاصه منظورم اینه که موقع ارتقا نخواد مادربرد رو عوض کنم ( حداقل تا 2 سال دیگه)
سیستم خنک کننده هم داشته باشه، خودم اصلا سر درنمیارم و نمیدونم مرتبط با کدوم بخش میشه ، هرچه قدر پولش باشه میذارم روش میدم ، خنکیش برام مهمه. یه سریا هست لوله کشی داره ازش آب رد میشه و اینا ...
برند قطعات هم نه اونقدر با کیفیت باشه که بخوام پول بیشتر بدم مثله xfx یا گیگابایت ، نه اونقدر هم بی کیفیت باشه مثله bio star یا شاید gainward . خودم درست خبر ندارم کدوم برند اوکی تره. ( در کل مهمنرین قطعات مثله مادربرد رو حاضرم پول بدم بهترین و بالاترین مدل و برند رو بگیرم )
اورکلاک هم تاحالا نکردم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
سی پی یو های نسل بعد کلا چیپ و سوکتش فرق میکنه پس هیچ مینی در حال حاضر ساپورتشون نمیکنه
نظر من اینه که با توجه به گرونی ها به برند توجه نکنید(نظر شخصی)
پیشنهاد من:
MB:ASRock z68 extreme3 gen3=260.000
CPU:Intel core i5 2300=320.000
RAM:Kingmax 2x4gb 1333=95.000
VGA:sapphire HD 7870=660.000
HDD:Segate 1tb barracuda=180.000
CASE:Green MAGNUM2=65.000
PSU:Green GP-585B=150.000
COOLER:Antec KUHLER H2O 620=150.000
ALL=1.880.000
کارت گرافیک هم از کارت GTX 580 در بازی قویتره.ولی فیزیکس رو از دست میدید که تو نسل بعد بازیها جواب نمیده با توجه به اینکه گفتین2 سال رو خوب جواب بده پس همین کارت 7870 خوبه.
یادتون باشه پاور سریB باشه که قویتر و بهتره.
کولر هم به نظرم قدرتش خوب باشه.
اگه زیاد شد که رم رو 4 گیگ بردارید این مدل:
KINGMAX 2X2GB 1333=45.000
ALL=1.840.000
PC_Expert
14-07-2012, 12:18
سلام
بودجه : 1.800 هستش که ممکنه یا 70 تومن بیشتر بشه یا کمتر. به هرحال میانگینش اینه.
CPU: Intel Core i5 2500K: 410
MB: MSI Z68A-GD65/ ASRock Z68 Extreme3 Gen3: 280-290
RAM: 2*4GB Corsair Vengeance 1600 CL9: 130
HDD: Seagate 7200-12 500GB: 150
VGA: MSI GTX 560 Ti Hawk: 450
Power: Green GP635B-US: 140
Case: Green X3 Gaming: 100
CPU Cooler: DeepCool TigerSHark/ Zalman CNPS 10X Performa: 78
SUM: 1738
اگر کارت گرافیک Asus GTX 570 1280MB رو به قیمت حدود 550 تومن تونستید پیدا کنید اون رو جایگزین کنید.
میخوام یه جوری ببندم که مثلا ، مادربردش طوری باشه که مثلا cpu های نسل بعد اگه دارن میان رو ساپورت کنه ، خلاصه منظورم اینه که موقع ارتقا نخواد مادربرد رو عوض کنم ( حداقل تا 2 سال دیگه)
مادربرد پیشنهادی از پردازنده های Ivy Bridge هم پشتیبانی میکنه.
سیستم خنک کننده هم داشته باشه، خودم اصلا سر درنمیارم و نمیدونم مرتبط با کدوم بخش میشه ، هرچه قدر پولش باشه میذارم روش میدم ، خنکیش برام مهمه. یه سریا هست لوله کشی داره ازش آب رد میشه و اینا ...
کیس و کولر خوب و خنکی بهتون پیشنهاد کردم که میتونید باهاش به فکر اورکلاک پردازنده هم باشید.
برند قطعات هم نه اونقدر با کیفیت باشه که بخوام پول بیشتر بدم مثله xfx یا گیگابایت ، نه اونقدر هم بی کیفیت باشه مثله bio star یا شاید gainward . خودم درست خبر ندارم کدوم برند اوکی تره.
نمیدونم بر چه اساسی Biostar رو که بهترین رکورد ها با مادربرد هاش به ثبت میرسه و یا Gainward که از تولید کنندگان خوب کارت گرافیک هست رو بی کیفیت میدونید، شاید بر اساس مثلا" یک مورد خرابی تصادفی پیش اومده این حرف رو میزنید، اما واقعیت این نیست، به حرف فروشندگان در مورد برند ها توجه نکنید، در بازار فعلی هم به هیچ وجه سراغ مادربرد های Asus نرید چون خیلی خیلی گرونتر از ارزش واقعی خودشون فروخته میشن.
موفق باشید.
اگر کارت گرافیک Asus GTX 570 1280MB رو به قیمت حدود 550 تومن تونستید پیدا کنید اون رو جایگزین کنید.
دوست من کارت گرافیک 570 هم از برند گینوارد زیر 600 نیست اون وقت این کارت 550 باشه؟:18:
واسه بازی بنظر شما این ترکیب بهتره
CPU:Intel core i5 2300
VGA:sapphire HD 7870
یا این؟
Intel Core i5 2500K
MSI GTX 560 Ti Hawk
PC_Expert
14-07-2012, 13:12
دوست من کارت گرافیک 570 هم از برند گینوارد زیر 600 نیست اون وقت این کارت 550 باشه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق لینک بالا باید پیدا بشه، بعید هم نیست، چون از برند MSI مدل Hawk حدود 620 تومنه که غیر رفرنس با کولر خیلی خوبه، این کارت رفرنس هست. و البته گفتم "اگر تونستید پیدا کنید..." لطفا" جملات رو خوب و کامل بخونید.
واسه بازی بنظر شما این ترکیب بهتره
شکی وجود نداره که کارت 7870 کارت بسیار خوبیه، اما:
همیشه قیمت هایی که اینجا مطرح میشه کف قیمت هست و معمولا" خریداران بعد از مراجعه به بازار با قیمت های دیگه ای مواجه میشن، سیستمی که شما پیشنهاد دادید غیر از اینکه در برخی موارد قیمت شما از کف قیمت بازار هم پایینتره، نزدیک به 1900 در اومده، بنابراین مقایسه چندان صحیح نیست.
درحالی که شما یک مادربرد مناسب اورکلاک پیشنهاد کردید و 150 تومن هم برای کولر در نظر گرفتید، پردازنده ی پیشنهادی شما تقریبا" اورکلاک نمیشه و این یعنی نا همگونی و نا هماهنگی.
بعلاوه واترکولری که شما پیشنهاد کردید به هیچ وجه ارزش خرید نداره، از طرفی بزرگی و دردسر های خودش رو داره و از طرفی با وجود قیمت 150 تومنی فقط 1 درجه سانتیگراد از Zalman CNPS 10X Performa که 78 تومنه خنک تره، توجیهی برای خرید این واترکولر وجود نداره.
53035
باز هم عرض میکنم کارت گرافیک 7870 کارت خوبیه اما بنظر میرسه برای خرید چنین کارتی باید از خیلی چیز ها زد و هزینه ی سیستم از بودجه ی ایشون فراتر خواهد رفت، ضمن اینکه پردازنده 2300 هم مقداری این کارت رو محدود خواهد کرد، در حالی که میشه با اورکلاک 2500K فریم بیشتری برای بازی گرفت.
ضمن اینکه اگر بتونند Asus GTX 570 1280MB رو به قیمت 550 تومن پیدا کنند (که فکر میکنم میتونند!) ترکیب سیستم برای گیم بسیار بهتر خواهد شد.
والا واتر کولر حق با شماست چون من هیچ تخصصی تو این زمینه ندارم و نمیتونم نظری بدم ولی بعضی ها تعریفش میکنند
ضمن اینکه پردازنده 2300 هم مقداری این کارت رو محدود خواهد کرد
مطمئنی که I5 2300 این کارت رو مقداری محدود میکنه؟واقعا مطمئنید؟؟
اگه ایشون این سی پی یو رو برداره نه تو بازی های cpu bound نه تو gpu bound مشکلی خواهند داشت...
من حاظرم چندین بنچمارک نشون بدم که وقتی میتونند 7870 بخرند 580 هم ارزش نداره!چه برسه به 570
مادربرد هم چون ایشون گفتن یه چیز خوب باشه که بعدا نخوام مین رو عوض کنم Z68 بهتره تا مثلاP67 رو پیشنهاد بدم یا هر مینی دیگه ای!
K!ng of th3 K!ngs
14-07-2012, 15:26
بله 7870 با کمی اور خیلی از 580 قوی تر میشه.منم نظرم روی همون کارت هست در ضمن 2300 هم محدودش نمیکنه.ولی خب در آینده قراره استفاده ی بیشتری از فیزیکس بشه.که در این صورت کارت 570 با کولر های خوب بهتره چون فکر میکنم با اور در حد 580 بشه.فکر میکنم.در اون صورت 570 گزینه ی بهتریه
یا اینکه 2 تا 6870 یا 6850 رو کراس فایر کنین ! ( قیمتش حدود همین 7870 در میاد ) و در هر صورت از 580 قویتر خواهند شد + اگه 2 تا 6870 رو تا 975 مگاهرتز اورکلاک کنین میتونین در اکثر بازی ها GTX590 رو هم رد کنین ... !
به نظرم از نظر Price/Performance پیشنهاد خیلی بهتری نسبت به 570 و 7870 باشه !
animsprite
14-07-2012, 17:27
یا اینکه 2 تا 6870 یا 6850 رو کراس فایر کنین ! ( قیمتش حدود همین 7870 در میاد ) و در هر صورت از 580 قویتر خواهند شد + اگه 2 تا 6870 رو تا 975 مگاهرتز اورکلاک کنین میتونین در اکثر بازی ها GTX590 رو هم رد کنین ... !
به نظرم از نظر Price/Performance پیشنهاد خیلی بهتری نسبت به 570 و 7870 باشه !
کلا gTX570زیر600 گیر نمیاد الان یه 6950 2Gقیمتی بالغ بر 500 داره بهترین گزینه خرید 2تا6870 و کراس اونه در غیر این صورت یصورت تک کارت7870
در این صورت یه پاور حداقل 685 گرین لازمه:12:
K!ng of th3 K!ngs
14-07-2012, 18:05
خب 6870 کراس فایر میتونه از 7870 قوی تر باشه و در حد یا نزدیک 590 باشه؟؟؟بنچ مارکی چیزی هم دارید؟
ممنون از همگی :)
نمیدونم بر چه اساسی Biostar رو که بهترین رکورد ها با مادربرد هاش به ثبت میرسه و یا Gainward که از تولید کنندگان خوب کارت گرافیک هست رو بی کیفیت میدونید، شاید بر اساس مثلا" یک مورد خرابی تصادفی پیش اومده این حرف رو میزنید، اما واقعیت این نیست، به حرف فروشندگان در مورد برند ها توجه نکنید، در بازار فعلی هم به هیچ وجه سراغ مادربرد های Asus نرید چون خیلی خیلی گرونتر از ارزش واقعی خودشون فروخته میشن.
من خودمم خیلی سر در نمیارم. فقط از شنیده های قبلیم یه چیزی گفتم. وگرنه خودمم قبول دارم حرف شمارو. مثلا یه مودم asus بود 160 تومن ، من tp link خریدم 40 تومن. الانم 3 ساله داره کار میکنه.
چون 2 ساله از لپتاپ استفاده میکنم کلا از وادی سیستم و .... اومدم بیرون.
راستی من یکی از دوستام 3 سال پیش یه سیستم بست ، گرافیکش 280gtx بود هنوزم بازیای الان رو اوکی جواب میده.
من خودم همینجوری حسی با nvidia بیشتر حال میکنم D: همیشه یادمه که بعضی از بازیا با ati مشکل داشتن.
من فردا پس فردا میرم پاساژ ایرانیان و رضا قیمت بگیرمو ....
یه سوال کوچیک :
این سیستم خنک کننده های لوله کشی و ... برای کیسه یا مادر برد ؟ یا جداس ؟
ممنون
PC_Expert
14-07-2012, 21:22
مطمئنی که I5 2300 این کارت رو مقداری محدود میکنه؟واقعا مطمئنید؟؟
اگه ایشون این سی پی یو رو برداره نه تو بازی های cpu bound نه تو gpu bound مشکلی خواهند داشت...
وقتی مقایسه پردازنده های Core i5 2500K و Core i5 2400 در وبسایت anandtech ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو میبینیم، شاهد هستیم که در عنوان گیم های مورد مقایسه به طور میانگین 5 فریم تفاوت وجود داره (در بعضی خیلی کم و در بعضی بیشتر) حال آنکه کارت گرافیک مورد استفاده در تست های anandtech کارت های GTX280 و Radeon 5870 هست که نسبت به کارت 7870 بسیار ضعیفتر هستند، تصور کنید به جای i5 2400 پردازنده i5 2300 و بجای 5870 از کارت 7870 استفاده بشه، این اختلاف فریم فاحش و فاحشتر نخواهد شد؟!
همین طوری و دیمی نمیشه در مورد ایجاد محدودیت نظر داد، دوستانی که در مورد عدم ایجاد محدودیت صحبت میکنند غالبا" منبعی ندارند و از روی شنیده ها حرف میزنند.
__________________________________________________ ____
من فردا پس فردا میرم پاساژ ایرانیان و رضا قیمت بگیرمو ....
فقط حواستون باشه به حرف فروشندگات توجه نکنید.
یه سوال کوچیک :
این سیستم خنک کننده های لوله کشی و ... برای کیسه یا مادر برد ؟ یا جداس ؟
احتمالا" منظور شما WaterCooling هست که برای خنک کردن پردازنده بکار میره و به جز موارد خیلی خاص، مقرون بصرفه نیست، و شما هم نیازی بهش ندارید، AirCooling خوب بهتون معرفی کردم.
وقتی مقایسه پردازنده های Core i5 2500K و Core i5 2400 در وبسایت anandtech ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو میبینیم، شاهد هستیم که در عنوان گیم های مورد مقایسه به طور میانگین 5 فریم تفاوت وجود داره (در بعضی خیلی کم و در بعضی بیشتر) حال آنکه کارت گرافیک مورد استفاده در تست های anandtech کارت های GTX280 و Radeon 5870 هست که نسبت به کارت 7870 بسیار ضعیفتر هستند، تصور کنید به جای i5 2400 پردازنده i5 2300 و بجای 5870 از کارت 7870 استفاده بشه، این اختلاف فریم فاحش و فاحشتر نخواهد شد؟!
همین طوری و دیمی نمیشه در مورد ایجاد محدودیت نظر داد، دوستانی که در مورد عدم ایجاد محدودیت صحبت میکنند غالبا" منبعی ندارند و از روی شنیده ها حرف میزنند.
اون چیزی که شما از اناندتک میارید بر طبق حدسیات خودتون ولی این دو منبع که من میارم سوال و جواب کاربراس:
:)
PC_Expert
14-07-2012, 22:08
اون چیزی که شما از اناندتک میارید بر طبق حدسیات خودتون ولی این دو منبع که من میارم سوال و جواب کاربراس:
:)
اون کاربران هم مثل شما... دلیلی ندارند، اینقدر هم اطلاعاتشون ابتدایی هست که نمیدونند 2300 تا 3.8 اور نمیشه! یکی دیگه هم گفته4 Pentium محدودش میکنه نه 2300، به چند فریم که نمیگن محدودیت! احتمالا" از نظر ایشون کلا" گیم اجرا نشه میشه محدودیت! چون انگلیسی نوشتند و در فلان جا که نمیشه دلیل و مدرک...
صحبت من حدس و گمان نبود، شکی وجود نداره که وقتی در یک کارت ضعیف این اختلاف وجود داره در مورد قویترش اون هم با پردازنده ضعیفتر اختلاف بیشتر میشه.
بر اساس دلیل و منطق و بسیار روشن و واضحه، بگید کجاش ایراد داره تا درباره اش صحبت کنیم. نمیخواهید بپذیرید بحثی جداست، بیش از این آلوده کردن تاپیک هم کار صحیحی نیست.
موفق باشید.
شما دلیلتون فقط حدس زدنه
شما از کجا میدونی که اگه i5 2300 با 7870 باشه مسلما فریم کمتری از 5870 و i5 2400 میگیره؟فقط حدس؟
یکی از کاربرای اینجا هم که اسمش کوروش4 بود 2تا 5850 داره که اورکلاک کرده و در حد 5870 میشه و سی پی یوش همI3 2100هست و گفته که مثل یه مرد کار میکنن...
محدودیت؟
تو همون آناندتک هم بازی Metro 2033-1920x1080-DX11-HQ تفاوت بین 2500K و 2400 فقط 2 فریم بود(بالای 50ف) بعد اگه یه مدل پایینتر یعنی 2300 رو با کارتی مثل 7870 فریم بالاتر میره یا پایینتر؟
شاه بیت اینجاست:
به نظر من یه مادربرد H61 با یه I5 2400(یا I5 2300) تهیه کنید، برای VGA هم 7870 گزینه خیلی خوبیه(البته PhysX رو از دست میدید)
ادرس پست هم اینجاس:
البته ایشون نوشته بودI3 2300 که غلط املایی بود:)
اگه آقا عرفان رو قبول دارید که هیچ اگه ندارید هم که هیچ:31:
حتی آقای Erfan ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تو تاپیک مکس پین 3 طبق بنچمارکی که نشون دادن کارت GTX 680 با سی پی یوی I3 2100 فریم خوبی گرفته.(بالای 90 فریم)
البته قبول دارم که یک بازی ملاکی برای قدرت یه سی پی یو نیست اما بازی مکس پین 3 هم کم بازی نیست!
کارت گرافیک میتونی 7850 بگیری از برند MSI الان ۵۵۰ هزار تومنه کارایی بسیار خوبی تو رزولوشن فولاچدی داره و مصرف بسیار کمی.
MSI 7870 الان حدود ۶۷۷ هزار تومنه.کارت فوقالعاده خوبیه ولی اگه میخوای اینو بگیری از بودجه پردازنده نزن! 2500k خرید آیندهنگرانهای هست میشه حسابی اورش کنی.
۵۷۰ هم قیمتش بالای ۶۰۰ تومنه.از MSI یه مدلش ۶۲۵ و اورشدهاش ۶۶۵ هزار تومن.
دو تا 6870 کراس فایر کنین هم مصرف برقش کمتره هم اینکه قدرتش خیلی خیلی زیاده حتی بیشتر از gtx 590 و 6990
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.