مشاهده نسخه کامل
: مشکل ارتقاء رم
معصومه123
13-07-2012, 22:24
سلام من یک سوالی دارم سی پیوی من چهار هسته ای 9550 هست و مادربردم ایسوز مدل p5Q deluxe و 8 گیگ رم دی دی آر 2 دارم اما قصد دارم رم را به 16 گیگ دی دی آر 3 ارتقاء بدم اما نمی دونم که آیا مادربرد من رم دی دی آر 3 قبول می کنه یا نه ؟ وچون شما در یکی از مبحثها گفتید fsb سرعت رم هست روی جعبه مادربرد من نوشته رم دی دی آر 2 و fsb 1600 و شما در اون مبحث فرمودید که fsb 1600 مربوط به رمهای دی دی آر 3 هست خوب با این توضیح آیا مادربرد من دی دی آر 3 قبول می کنه یا نه ؟
اگر نه من چون از سیستمم راضیم و مادربرد خوبی دارم دوست دارم یک مادربرد بخرم که تکنولوژی بکار رفته در مادربردم یعنی لوله های مسی خنک کننده و سیستم ذخیره انرزی و قدرت بالا انتقال داده ها رو داشته باشه و دو مشخصه مهم داشته باشه 1- رمهای دی دی آر 3 رو قبول کنه 2 - سی پیوی 9550 خودم روی اون نصب بشه و ساپورت کنه بعلاوه اینکه سی پی یو های i7 رو هم ساپورت کنه آیا شدنی هست یا نه ؟ باز هم اگر نه پس لطف کنید مادربرد و سی پیو یی به معرفی کنید که از سیستم خودم حداقل دوبرابر قویتر و سریعتر باشه چون من دوست ندارم سی پیو ی خودم رو که معتقدم خیلی قوی و خوب هست رو عوض کنم من فکر می کنم i7 چون دارای کش 8 هست اما 9550 دارای کش 12 به همین علت سرعت و قدرت 9550 از i7 بیشتر هست نمی دونم حدسم درسته یا نه خواهش می کنم منو راهنمایی کنید که 9550 قویتر و سریعتره یا i7 ؟؟؟؟؟؟
Dj_aghamajid
13-07-2012, 23:49
درود بر شما
متاسفانه رو مادربرد شما رم DDR3 نصب نمیشه. همون 8 گیگ(2*4) آخرش هست.
مادربرد وسی پی یو شما مورد مناسبی هستن و شما هم که راضی هستین. مادربردی هم نداریم که هم i7 رو ساپورت کنه و هم core 2 quad
البته قدرت پردازنده های جدید به مراتب بیشتر هست. اما قیمت بسیار بالایی دارن و ظاهرا لزومی نداره این ارتقا رو انجام بدین.
8 گیگ رم کم نیست. کار شما چی هست؟
معصومه123
14-07-2012, 00:08
درود بر شما
متاسفانه رو مادربرد شما رم DDR3 نصب نمیشه. همون 8 گیگ(2*4) آخرش هست.
مادربرد وسی پی یو شما مورد مناسبی هستن و شما هم که راضی هستین. مادربردی هم نداریم که هم i7 رو ساپورت کنه و هم core 2 quad
البته قدرت پردازنده های جدید به مراتب بیشتر هست. اما قیمت بسیار بالایی دارن و ظاهرا لزومی نداره این ارتقا رو انجام بدین.
8 گیگ رم کم نیست. کار شما چی هست؟
سلام ممنون از توجهتون باید بگم که کارمن افترافکت و فتوشاپ و ادیوس هست البته افتر افکت سی اس 6 به تازگی اومده که قابلیت تری دی به اون اضافه شده و من وقتی در محیطش کار می کنم احساس کندشدن کار رو دارم تازه در افتر سی اس 5 هم وقتی کار کمی سنگین میشه کندی کار محسوس میشه به همین دلیل لازم است که حداقل 16 گیگ رم داشته باشم و متاسفانه چون مادربردم ساپورت نمی کنه مجبورم ارتقاء بدم می خواستم بدونم حالا که راهی جز هزینه برای ارتقاء نیست . اگر میشه مادربرد ( مادربردی می خوام که تکنولوژی آن شبیه p5Q deluxe باشه منظورم وجود لوله های مسی خنک کننده و سیستم ذخیره انرژی و قدرت بالای انتقال داده هاست موجود هست یا نه ؟)و سی پیوی خوب بعلاوه کیس و یک هارد ssd برای درایو ویندوز و برنامه ها ی من و یک cooler که سرعت سیستم من از الان خیلی بیشتر بشه بطور محسوسی و حداقل دوبرابر بشه و باهم هماهنگ باشند به من معرفی کنید از برند اینتل و ایسوز درضمن با کارت گرافیک فعلی من که gts250 هست هم هماهنگ باشه قیمتش حدودا چقدر میشه ؟ ضمنا پاور فعلی من 580 ریل و برند گرین هست آیا کافیه یا پاور هم باید عوض بشه ؟
Dj_aghamajid
14-07-2012, 13:36
سلام. خواهش میکنم. شما اگه مثلا corei 7 2600K رو بگیری. قیمتش حدود 600 هزاز تومن هست. مادربردش هم کلی اگه بخوام بگم بین 200 تا 500 پولش هست. مادربرد بهتر از ماله شما الان زیاد هست. لوله مسی البته الان کمتر نیاز میشه چون بیشتر پردازش داخل سی پی یو انجام میشه و برد کمتر گرم میشه. البته بردهای شاخ هم داریم. 16 گیگ رم DDR3 1600 هم 240 تومن به بالا هست. کارت گرافیک شما بد نیست. اون رو هم بعدا میتونید عوض کنید و قویتر بگیرین.
الان پاورتون برای این قطعاتی که گفتم و گرافیک خودتون کافی هست. SSD خوب (64 گیگ )حداقل 220 قیمت داره. کولر سی پی یو هم برای شما termal right macho برای شما خوبه که 80 قیمت داره. کیس(جلد) هم از 100 تا 200 برای کار شما مناسب هست.
با این حساب: 600+350+240+220+80+180=1670
شما بگیرید 1700 . البته میشه تا 1600 هم جورش کرد.
از سیستم خودتون هم میتونید مادربرد+ سی پی یو + رم + کیس رو بفروشین.(220+110+140+30=500)
1200 باید پول داشته باشین.حداقل دیگه 1100
اینجوری حداقل 2 برابر قویتر از قبل، قدرت خواهید داشت.
معصومه123
14-07-2012, 13:49
سلام. خواهش میکنم. شما اگه مثلا corei 7 2600K رو بگیری. قیمتش حدود 600 هزاز تومن هست. مادربردش هم کلی اگه بخوام بگم بین 200 تا 500 پولش هست. مادربرد بهتر از ماله شما الان زیاد هست. لوله مسی البته الان کمتر نیاز میشه چون بیشتر پردازش داخل سی پی یو انجام میشه و برد کمتر گرم میشه. البته بردهای شاخ هم داریم. 16 گیگ رم DDR3 1600 هم 240 تومن به بالا هست. کارت گرافیک شما بد نیست. اون رو هم بعدا میتونید عوض کنید و قویتر بگیرین.
الان پاورتون برای این قطعاتی که گفتم و گرافیک خودتون کافی هست. SSD خوب (64 گیگ )حداقل 220 قیمت داره. کولر سی پی یو هم برای شما termal right macho برای شما خوبه که 80 قیمت داره. کیس(جلد) هم از 100 تا 200 برای کار شما مناسب هست.
با این حساب: 600+350+240+220+80+180=1670
شما بگیرید 1700 . البته میشه تا 1600 هم جورش کرد.
از سیستم خودتون هم میتونید مادربرد+ سی پی یو + رم + کیس رو بفروشین.(220+110+140+30=500)
1200 باید پول داشته باشین.حداقل دیگه 1100
اینجوری حداقل 2 برابر قویتر از قبل، قدرت خواهید داشت.
ممنون از اینکه دقیق جواب دادین من الان توی یک سایتی دیدم با حدود 500 میشه amd 8 هسته ایی با 16 مگ کش خرید چه حسابیه که اینتل اکستریم 6 هسته ایی با 12 مگ کش 1200000 میلیون هست اما amd اینقدر اختلاف قیمت ؟ میشه توضیح بدین کدوم ارجحه برای من از لحاظ کیفیت سرعت و تکنولوژی و دوام چون من با کامپیوتر زیاد کار می کنم و ساعات طولانی روشن منمونه بالاخره باید قطعات دارای دوام و قوی انتخاب کنم. درضمن
Intel Core i7-3930K Sandy Bridge-E 3.2GHz
این همون اکستریم محسوب میشه یا نه ؟ این مدل نسبت به 9550 چند درصد قویتره آیا تمام تکنولوژی های i7 2600 ازجمله گرافیک درونی هسته های مجازی و توربو و ... داره اصلا خریدش می ارزه یا نمی ارزه ؟
و اینکه قرار نیست ارزون بشه ؟
Dj_aghamajid
14-07-2012, 20:17
ببنید دوست عزیز، از لحاظ کارایی اون AMD با اون قیمت 500 تومنیش در حد Core i5 2500K هم نیست که 400 تومنه. اون تعداد هسته و کش و ...رو نگاه نکن. در عمل و تست ها فعلا نتونسته خوب عمل کنه. از لحاظ کیفیت همه اینا خوبن. مادربرد ها هم اان کیفیتشون از قبل خیلی بهتر شده و کمتر خراب میشن. شما چون زیاد کار میکنید، باید تهویه مناسب و کولر سی پی یو داشته باشین که قبلا براتون لیست کردم.
کلا اون سی پی یو یک میلیون و دویست هرار تومنی و اون AMD که 500 تومن بود جفتشون قیمت واقعی ندارن. فعلا سری سندی بریج و آیوی بریج اینتل مناسبترین قیمت و قدرت رو دارن.
این پردازنده از نسل سندی بریج E هست. قیمت بسیار بالایی داره و البته اونقدر که گرون هست قوی نیست. همین 2600K تو فتوشاپ هم قدرتش هست. مادربرد هایی این پردازنده هم گرونتره.
این پردازنده هسته گرافیکی نداره. هسته مجازی داره. توربو هم داره. خریدش نمیارزه(این نظره منه) قرار نیست ارزون بشه.
اگه میخواید از 2600K قویتر بگیرید، میتونید 3770K بگیرین که حدود 15% از 2600K قویتره و قیمتش هم 130 تومن گرونتره. از این بالاتر اصلا پیشنهاد نمیکنم.
پس اول 2600K بعد 2700k بعدش 3770K
راستی اورکلاک میکنید؟ اگه نمیکنید یا دوست ندارید میشه یک مقدار جزئی تو انتخاب سی پی یو هزینه رو کم کرد. مثلا بجای 3770K که 730 تومن هست میشه 3770 رو انتخاب کرد که 690 تومنه و 40 هزار تومن صرفه جویی میشه.
معصومه123
14-07-2012, 21:36
ببنید دوست عزیز، از لحاظ کارایی اون AMD با اون قیمت 500 تومنیش در حد Core i5 2500K هم نیست که 400 تومنه. اون تعداد هسته و کش و ...رو نگاه نکن. در عمل و تست ها فعلا نتونسته خوب عمل کنه. از لحاظ کیفیت همه اینا خوبن. مادربرد ها هم اان کیفیتشون از قبل خیلی بهتر شده و کمتر خراب میشن. شما چون زیاد کار میکنید، باید تهویه مناسب و کولر سی پی یو داشته باشین که قبلا براتون لیست کردم.
کلا اون سی پی یو یک میلیون و دویست هرار تومنی و اون AMD که 500 تومن بود جفتشون قیمت واقعی ندارن. فعلا سری سندی بریج و آیوی بریج اینتل مناسبترین قیمت و قدرت رو دارن.
این پردازنده از نسل سندی بریج E هست. قیمت بسیار بالایی داره و البته اونقدر که گرون هست قوی نیست. همین 2600K تو فتوشاپ هم قدرتش هست. مادربرد هایی این پردازنده هم گرونتره.
این پردازنده هسته گرافیکی نداره. هسته مجازی داره. توربو هم داره. خریدش نمیارزه(این نظره منه) قرار نیست ارزون بشه.
اگه میخواید از 2600K قویتر بگیرید، میتونید 3770K بگیرین که حدود 15% از 2600K قویتره و قیمتش هم 130 تومن گرونتره. از این بالاتر اصلا پیشنهاد نمیکنم.
راستی اورکلاک میکنید؟ اگه نمیکنید یا دوست ندارید میشه یک مقدار جزئی تو انتخاب سی پی یو هزینه رو کم کرد. مثلا بجای 3770K که 730 تومن هست میشه 3770 رو انتخاب کرد که 690 تومنه و 40 هزار تومن صرفه جویی میشه.
راستش من فکر می کنم این سی پیوهای 3770 یا 2700 یا 2600 که مثل 9550 خودم چهارهسته ایی هست و تازه کش خیلی کمتری نسبت به 9550 داره یعنی 8 مگ فقط کش داره و چند گیگاهرتز فرکانسش بالاتره و تکنولوژیهایی هم دراون بکار رفته با قطعات دیگر حدود 1600 یا 1700 شاید هم 2 میلیون میشه در صورتیکه ممکن هست سرعت من فقط کمی زیاد بشه و خیلی محسوس نباشه برای همین با خودم گفتم من که مجبورم اینقدر هزینه کنم لااقل 500 هزارتومان اضافه کنم یک سی پیوی 6 هسته ایی بگیرم که از مال خودم بطور محسوسی قویتر و سریعتر باشه شما می تونید بگین سیستمی که با 3770 ببندم چند درصد از سیستم فعلی خودم سریعتره و سیستمی که با 3930 شش هسته ایی با کش 12 ببندم چند درصد قویتره ؟
درضمن اگر میشه بنچمارکهایی که در نرم افزارهای گرافیکی و میکس و مونتاژ و برنامه های مختلف مثل افترافکت و فتوشاپ و تری دی مکس تست سرعت 3930 و 3770 و 2600انجام شده برام لینکش رو قرا بدهید تا من خیالم راحت بشه و درست تصمیم بگیرم.
یک سوال دیگه اگر من تصمیم بگیرم سیستم رو با س پی یوی 2700 ببندم میشه مادربردم طوری باشه که اگر زمانی خواستم سی پی یوی اکستریم بخرم از اون ساپورت کنه یا نمیشه ؟ اگر همچین مادربردی هست لطفا معرفی کنید. مثلا مادربرد سری p9x79 deluxe شنیدم خوبه به نظر شما چطوره و نظرتون چیه ؟و مسئله دیگه اینه که سی پی یوهای i7 , و 3930 از دستورات MMX, SSE و غیره پشتیبانی نمیکنه آیا برنامه هایی چون افترافکت و ادیوس و تری دی مکس خلاصه بعضی برنامه ها با این سی پی یوها که گفتم مشکلی ندارند و به راحتی کار می کنند یا نه ؟ و مسئله دیگه صدا هست آیا این سی پیوها مخصوصا 3930 صدای زیادی ندارند که آزار دهند باشه ؟ببخشید سوالام زیاد شده واقعا معذرت می خوام ممنون میشم جواب بدین.
معصومه123
14-07-2012, 23:45
راستش من فکر می کنم این سی پیوهای 3770 یا 2700 یا 2600 که مثل 9550 خودم چهارهسته ایی هست و تازه کش خیلی کمتری نسبت به 9550 داره یعنی 8 مگ فقط کش داره و چند گیگاهرتز فرکانسش بالاتره و تکنولوژیهایی هم دراون بکار رفته با قطعات دیگر حدود 1600 یا 1700 شاید هم 2 میلیون میشه در صورتیکه ممکن هست سرعت من فقط کمی زیاد بشه و خیلی محسوس نباشه برای همین با خودم گفتم من که مجبورم اینقدر هزینه کنم لااقل 500 هزارتومان اضافه کنم یک سی پیوی 6 هسته ایی بگیرم که از مال خودم بطور محسوسی قویتر و سریعتر باشه شما می تونید بگین سیستمی که با 3770 ببندم چند درصد از سیستم فعلی خودم سریعتره و سیستمی که با 3930 شش هسته ایی با کش 12 ببندم چند درصد قویتره ؟
درضمن اگر میشه بنچمارکهایی که در نرم افزارهای گرافیکی و میکس و مونتاژ و برنامه های مختلف مثل افترافکت و فتوشاپ و تری دی مکس تست سرعت 3930 و 3770 و 2600انجام شده برام لینکش رو قرا بدهید تا من خیالم راحت بشه و درست تصمیم بگیرم.
یک سوال دیگه اگر من تصمیم بگیرم سیستم رو با س پی یوی 2700 ببندم میشه مادربردم طوری باشه که اگر زمانی خواستم سی پی یوی اکستریم بخرم از اون ساپورت کنه یا نمیشه ؟ اگر همچین مادربردی هست لطفا معرفی کنید. مثلا مادربرد سری p9x79 deluxe شنیدم خوبه به نظر شما چطوره و نظرتون چیه ؟و مسئله دیگه اینه که سی پی یوهای i7 , و 3930 از دستورات MMX, SSE و غیره پشتیبانی نمیکنه آیا برنامه هایی چون افترافکت و ادیوس و تری دی مکس خلاصه بعضی برنامه ها با این سی پی یوها که گفتم مشکلی ندارند و به راحتی کار می کنند یا نه ؟ و مسئله دیگه صدا هست آیا این سی پیوها مخصوصا 3930 صدای زیادی ندارند که آزار دهند باشه ؟ببخشید سوالام زیاد شده واقعا معذرت می خوام ممنون میشم جواب بدین.
Dj_aghamajid
14-07-2012, 23:59
این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مقایسه بین 9550 و 3770K هست. تو کارهای مختلف! به عنوان مثال تو فتوشاپ سی اس 4 که اونجا ذکر شده. تفاوت بین 2 سی پی یو به 100% میرسه.
این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مقایسه بین 2600 و 9550 هست.
این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم مقایسه 3770 و 3930 هست.
قیمت پردازنده ها:
3960= 2250 هزار تومن.
3930=1240 هزار تومن.
3770=730 هزار تومن.
2700=635 هزار تومن.
2600=600 هزار تومن.
8150=500 هزار تومن.
اینجا هم مقایسه چند پردازنده قدرتمند هست:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته خوشبختانه تو بعضی از این تست ها، قدرت پردازنده های با هسته های بیشتر تا حدودی بیشتر مشخص شده. اما در بیشتر تست ها مثل گیم این رنکیکینگ تغییر میکنه.
یک نکته خیلی مهم که برای شما اهمیت پیدا میکنه. این هست که قرار هست از این به بعد از SSD استفده کنید که اون خودش جان دوباره ای به سیستم میده و تفاوت 3770 و 9550 رو بیش از 100% میکنه.
شما اگه بخواین از سوکت 1155 بگیرین. میتونین 2600K و 2700K و 3770K و.. رو روش نصب کنین.
اما برای سوکت 2011 میتونین فقط 3 پردازنده: 3960 و 3930 و... رو روش نصب کنین.
این 2 سری ، پردازنده های جدا دارن و رو همدیگه نصب نمیشن.
کلا شما هر پردازنده ای بگیری با این نرم افزار ها مشکلی نداره و راحت کار میکنه.(از نظر نرم افزاری)
صدا که معمولا همشون یکم دارن. اما کولر پردازنده رو پیشنهاد دادم تا جایگزین اون فن فابریک باشه و هم سی پی یو خنک نگه دار ه و هم نویز رو کم کنه. برای اورکلاک هم دست شما رو باز میزاره.
حالا کلا بشنین فکر کنین، که ارزش داره مثلا 1200000 واسه سی پی یو خرج کنین؟
شما اگه میخواین بیشتر از 1200000 که قبلا حساب کرده بودم برای کل سیستم، خرج کنین. بیاید کارت گرافیک و پاور رو عوض کنید و SSDهم مدل پر سرعت تری بگیرین. اینجوری نتایج های به مراتب بهتری میگیرین.
معصومه123
15-07-2012, 10:40
سلام علیکم بازهم متشکرم اما اون لینکهای بالا که دادید و کلا پنچمارک اون سایت ایراد داره یعنی اصلا واقعی و درست نیست می دونی از کجا فهمیدم تو سایت یک بخش انتخاب دوتا سی پیو برای مقایسه و یک بخش انتخاب نوع تست نرم افزاری داره من برای اولی 3770 و برای دومی 3930 انتخاب کردم دیدم در اولین ردیف می گه بالایی یعنی 3770بهتره و اکثر موارد رو هم باز می گه 3770 بهتره که این امکان نداره چون آخه مثلا 3930 6 تا هسته داره با 12 مگ کش فقط پردازنده گرافیکی نداره بعد دوباره اومدم جای اولی و دومی رو تو شروع تست عوض کردم این دفعه آبی شد 3930 و طوسی شد 3770 بطور عجیبی دیدم بازهم نوشته بالایی بهتر از پایینی یعنی 3930 بهتره در صورتیکه در تست اولی گفته بود 3770 بهتره خودت امتحان کن ببین من درست می گم با همچین تستی چطوری میشه نتیجه منطقی و درست گرفت. حالا اون تستی که شما از یک سایت دیگه اینجا برام گذاشتی منطقی تر نشون میده اگر دقت کنی تو تمام تستها 3960 که 2 میلیون قیمتش هست برنده است و 3930 هم در اکثر موارد نزدیک به 3960 است فقط در افترافکت 4 ثانیه اختلاف سرعت داره و سرعتش از 3770 و 3960 کمتره که اون هم با ssd و رم 16 گیگ حل میشه درسته ؟و اما 3770 هم فقط تو افترافکت تونسته با 3960 یکی باشه . پس شاید بیارزه که 1200 صرف کنیم اما مشکل من 3930 فقط نداشتن پردازنده گرافیکی هست میشه بگین این پردازنده تا چند درصد مزیت به حساب می آد و چه تاثیری داره روی کارایی سی پی یو ؟ چون نمی تونه که جای کارت گرافیک رو بگیره !
اگر آدم بتونه این سی پی یوی 2میلیونی 3960 رو با قطعات دیگه و اس اس دی بخره درحدود 3500 هزینه میشه و در عوض یک سیتم فوق العاده با سرعت عالی خواهد داشت که شاید دیگه هیچ وقت نیازی به ارتقاء نباشه تا زمانیکه خودش بسوزه یا قطعات خراب بشن و نیاز به تعویض باشه درسته ؟ ولی من که دلم نمیاد 2 میلیون فقط پول پردازنده بدم شما که می گین خیال ارزون شدن هم نداره نمی دونم شاید هم دلم اومد. البته اگر بتونم.
اما از حرفهای شما اینطور فهمیدم که اگر من یک 3770 بخرم البته با این توضیح که در تستی که شما دربالا گذاشتید در اکثر موارد بازنده بوده یعنی زمانش بیشتر بوده ببینم مگه اون نمودارهای آبی که مثلا نوشته 1:20 تایم نیست اگر اینطوره تست تایم در اکثر نرم افزارها که با 3770 انجام شده اختلاف زیادی داره و سرعتش کمتره اما شما می گین من این اختلاف سرعت و کندی رو با یک هارد ssd برای ویندوز و برنامه ها و 16 گیگ رم دی دی آر 3 و اگر لازم شد یک کارت گرافیک بهتر از مال خودم اختلاف سرعت با 3960 تا حد زیادی جبران میشه و با هزینه کمتر یک سیستم خیلی قویتر از 9550 خواهم داشت درسته ؟
یک سوال کوچولوی دیگه هم دارم این سی پی یوها با نرم افزارهایی که گفتید مشکلی نداره اما من می ترسم فقط با ادیوس مشکل داشته باشه می دونی چرا چون وقتی ادیوس بالا می آد الان با سیستم فعلی من می نویسه 4logical processors MMX.SSE و دستورات دیگه که اگر سی پی رو عوض کنم که این دستورات رو ساپورت نمی کنند ممکن ادیوس بالا نیاد حالا شما اگر تستی دارین که با این سی پی یوها در نرم افزار ادیوس انجام شده باشه بزارین ممنون میشم بازهم معذرت می خوام که بحث تموم نمیشه و سوالام زیاده واقعا منو ببخشید شاید اگر این بخش رو جواب بدین دیگه سوالی نداشته باشم.
Dj_aghamajid
15-07-2012, 14:45
درود بر شما
لینک های اول مربوط به سایت معتبر آناندتک هست و مو لا درزش نمیره. شما اشتباه میکنید برید دوباره امتحان کنید. مشکلی که شما گفتین من نمیبینم.
ببنید دوست عزیز ، تعریف از خود نباشه . من خیلی وقت هست درباره ی انواع سی پی یو مطالعه میکنم. تو همین فروم هم برید ببینید کلی مقاله درباره سی پی یو زدم.
یک مثال ساده میزنم، شما فرض کنید 2 تا ماشین داریم، یکی موتور 4 سیلندر داره و یکی 6 سیلندر. اولی طراحی قویتری داره و بهینه تر با محیط کار یکنه و دومی فقط قدرت داره .اما قدرتش با محیط تمام محیط ها ممکنه هماهنگ نباشه . تا موقعی که این 2 ماشین با هم مسابقه ندن مشخص نمیشه واقعا کدومش بهتر جواب میده. یا مثلا کدوم ماشین تو کدوم راه( پیست- کوهستان- جنگل ...) بهتر جواب میده.
وقتی که تست میگیریم. میبینم ماشین اولی در یکسری تست ها جلو میوفته و در یک سری تست ها عقب هست. منظورم این هست که تمام مشخصات مثل تعداد هسته و کش و... در نهایت باید با هم کار کن تا نتیجه ای بدن. وقتی نتیجه ها رو با هم مقایسه کنیم میتونم درک بهتری از 2 محصول داشته باشیم.
تو خیلی از گیم ها 2 هسته از پردازنده درگیر میشه. شما اگه 8 یا 2 هسته هم داشته باشی بازم همون 2 هسته بکار گرفته میشه. در این مواقع کدوم پردازنده بهتر جواب میده؟(بین 2 هسته ای و 8 هسته ای) همونی که هسته های قویتری داشته باشه. پس ممکنه یک 2 هسته ای از یک 8 هست های هم تو گیم بهتر جواب بده. این از نظر شما غلط هست؟(این یک مثال بود. تو گیم ها اکثرا الان تا 4 هسته ساپورت میکنن)
نرم افزارهای 3Dsmax و winzip و Photo shop از تعدا هسته ها بالا پشتیبانی میکنن. اینجا دیگه رقابت سنگین میشه و اونی پردازنده ای که هم تعداد هسته بیشتر و هم هست های قدرتمندتری داره پیروز میشه. البته باید به تفاوت ها دقت کنید.قیمت پردازنده ای که 3 میلیون هست بنظر عاقلانه نیست خریدش. شما باید از نظر اقتصادی هم فکر کنید. با پول یک سی پی یو 3 میلیونی میشه 1 یا 2 سی سیستم دیگه خرید. مثلا شما فرض کنید روزی 10 تا کار سنگین انجام میدین هر رندر با 3770 مثلا 1 ساعت طول میکشه. حالا اگه بیان 3960 بگیرین ممکنه هر رندر از 1 ساعت برسه به 50 دقیقه. درسته زمانی مقداری کم میشه. اما با این پول میشه 2 تا سیستم خرید و بطور موازی کار کرد. مثلا 2 تا سیستم 3770 بگیرین. و اولی رو بزارین رندر بگیره و برین سره دومی و بلعکس. اینجوری بازذه کار از 200% هم رد میکنه. پس اینکه یک سی پی یو 3 میلیونی اگه 10% قویتر از 3770 باشه. این بنظز شما شکست 3770 هست یا پیروزی 3960؟
اینا تا اینجا.
من نگفنم با SSD میشه تو این بنچ مارک ها نتیجه رو عوض کرد. تو تمام این تست ها SSD استفاده شده. مثلا یک رندربا 3770 مثلا 5 دقیقه طول کشیده. حالا ممکنه همین رندر رو شما با 9550 خودتون وبا ssd مثلا 10 دقیقه انجام بدبن. اما اگه ssd رو از شما بگیرن ممکنه به جای 10 دقیقه ، 17 دقیقه طول بکشه. متوجه شدید؟(رم شما هم الان 8 گیگ DDR2 هست. تو تست ها وقتی بیاد از رم DDR3 و باس یالاتر و حجم 16 گیگ استفاده کنید بازم باتوجه به شرایط کنونی شما، نتیجه جدید بهتر خواهد شد)
در مورد کارت گرافیک باید خدمتتون عرض کنم، کارت های انودیا(GTs250 خودتون) با نرم افزارهای adobe بهتر کار میکنن. هر کارتی که تعداد هست های کودا بیشتری داشته باشه تو زمان کار(کارهای قبل از رندر نهایی) به شما سرعت و فریم بالاتری میده. اما در نهایت رندر نهایی بر عهده سی پی یو خواهد بود. شما اگه در حین کارهای سنگین افت سرعت حس میکنین .این از رم و گرافیک شماست. برای تقویت گرافیک میتونین کارتی با هسته کودای بالا بگیرین.
GTX470
GTX560 ti
GTX 480
GTX570
در مورد ساپورت ادیوس باید بگم، بله شما هر سخت افزاری داشته باشین کار میکنه. این هم توصیه شده خوده شرکت:
Any Intel Core 2 or Core iX CPU. Intel or AMD single core CPU with a 3 GHz processor speed or faster (multiple CPUs and/or multi-core CPUs are recommended). SSE2 and SSE3 instruction set supported.
معصومه123
17-07-2012, 09:56
ممنون .
میشه لطف کنید بگین مادربرد p9x79 deluxe چه فرقی با p9x79 بدون پسوند دلوکس داره چون نوع اول که گفتم حدود 150000 تومان گرونتره اما توی مشخصات اوندو تا تفاوتی تمی بینم . تازه یک عیبی هم که نوع دلوکس داره این هست که پورت 1394که خیلی مهمه رو نداره این شرکت سازنده فکر نکرده که یک مادربرد به این گرونی که حرفه ایی هم هست چرا باید این پورت مهم رو نداشته باشه و جایگزین اون چیه یعنی پورتی گذاشتند که جای این 1394 رو بگیره یا نه ؟ میشه راهنمایی کنید خیلی برام مهمه . ممنون میشم.
دوم اینکه کدوم پاور از لحاظ کیفیت و کارایی و امنیت و گارانتی بهترینه ؟ گرین - کولر مستر یا ممونکس ؟؟؟؟
سوم کیس المنت نوع vk9000 به نظر شما چطوره ؟ از لحاظ تهویه و کیفیت ساخت بدنه و شکل ظاهری و خلاصه همه جوانب ؟؟؟؟
و اینکه من یک کیس مشکی نقره ایی رو ترجیح می دم به مشکی خالص می خوام بدونم شما با این رنگ که گفتم چه کیسی رو معرفی می کنید و از چه برندی البته با گنجایش بالا و تهویه عالی و کیفیت بدنه و طراحی زیبا خلاصه بهترین ؟؟؟؟؟
منظر پاسخ شما هستم چون خیلی برام مهمه ؟ بازهم متشکر و سپاسگزارم از اینکه وقت می گذارید و جواب مرا خیلی با حوصله و کامل می دهید.
Dj_aghamajid
17-07-2012, 12:06
درود. خواهش میکنم.
این 2 مادربرد رو میتونین برین تو سایت ایسوس و با هم مقایسه کنین. تفاوت هایی با هم دارن. (تعداد اسلات گرافیک و پورت های ساتا و یو اس بی . و ....) در ضمن هر 2 مربوط به سوکت 2011 هستن. اگه قصد خرید 3930-3960 رو داری این مادربردها رو باید بگیری. و اگه 2700 یا 3770 میخواین باید برید سراغ سوکت 1155 و چیپ های z77 , z68 و...
پاور های رده بالای گرین همشون با کیقیت هستن. از برند های معتبر دیگه میتوان: انرمکس- کرسیر-XFX -کولر مستر و... رو نام برد. ممونکس پایینتر هست. البته تقلبیش هم زیاد هست.
کیس 2 رنگ کلا کم هست. قیمتشون هم معمولا بالاست. اگه مشکلی بردارین. گرین X7 براتون خوبه. در کل بهتره دنبال بهترین نباشین چون بهترین پول رو هم باید بدید براش. تو کامپیوتر کف قیمت داریم اما سقف نداریم.
mahla_EEL
17-07-2012, 14:23
تاپیک مفیدی بود کلی به معلوماتمون اضافه شد - با سپاس
معصومه123
17-07-2012, 15:39
درود. خواهش میکنم.
این 2 مادربرد رو میتونین برین تو سایت ایسوس و با هم مقایسه کنین. تفاوت هایی با هم دارن. (تعداد اسلات گرافیک و پورت های ساتا و یو اس بی . و ....) در ضمن هر 2 مربوط به سوکت 2011 هستن. اگه قصد خرید 3930-3960 رو داری این مادربردها رو باید بگیری. و اگه 2700 یا 3770 میخواین باید برید سراغ سوکت 1155 و چیپ های z77 , z68 و...
پاور های رده بالای گرین همشون با کیقیت هستن. از برند های معتبر دیگه میتوان: انرمکس- کرسیر-XFX -کولر مستر و... رو نام برد. ممونکس پایینتر هست. البته تقلبیش هم زیاد هست.
کیس 2 رنگ کلا کم هست. قیمتشون هم معمولا بالاست. اگه مشکلی بردارین. گرین X7 براتون خوبه. در کل بهتره دنبال بهترین نباشین چون بهترین پول رو هم باید بدید براش. تو کامپیوتر کف قیمت داریم اما سقف نداریم.
:20::11:بازهم متشکر اما نگفتید مارک المنت برای کیس خوب و باکیفیت هست و برند شناخته شده ایی هست یا نه ؟ درضمن مدنظرم مدل vk9000 هست .
درضمن در سایت تا حدی مقایسه کردم دیدم اسلاتها و.. یکی هست اما می گن دلوکس قویتره شایدهم من بادقت جزییات رو بررسی نکرده باشم .و اینکه همانطور که گفتم نمی دونم چرا مدل دلوکس اون 1394 رو نداره خیلی برام عجیبه!!!:41:
Dj_aghamajid
17-07-2012, 15:48
بله المنت یکی از محصولات شرکت معروف termaltake هست . در مورد این کیس اطلاعی ندارم.
داخل سایت ایسوس برید، اسم 2 مادربرد رو تک تک بزیند و رو هم اسم گزینه Add to Compare رو بزینین. وقتی 2 مادربرد add شدن. گزینه compare رو یزنین. اونجا میتونین تفاوت ها رو ببینین. به عناون مثال( یکیشون کواد SLI میکنه و اونیکی تریپل SLI)
شما بودجتون چقدر هست؟ کی قصد خرید دارید؟
معصومه123
17-07-2012, 18:59
بله المنت یکی از محصولات شرکت معروف termaltake هست . در مورد این کیس اطلاعی ندارم.
داخل سایت ایسوس برید، اسم 2 مادربرد رو تک تک بزیند و رو هم اسم گزینه Add to Compare رو بزینین. وقتی 2 مادربرد add شدن. گزینه compare رو یزنین. اونجا میتونین تفاوت ها رو ببینین. به عناون مثال( یکیشون کواد SLI میکنه و اونیکی تریپل SLI)
شما بودجتون چقدر هست؟ کی قصد خرید دارید؟
خیلی ممنون با دستوری که فرمودید مقایسه کردم و مزایای آن رو دیدم اینطور که معلومه تنها عیب p9x79 deluxe نداشتن 1394 هست .
معصومه123
17-07-2012, 21:35
ببخشید یک سوالی دارم من اگر نخوام هارد موقعیکه ظرفیتش نزدیک هست پر بشه قرمز بشه یا بخوام این مقدار ظرفیتی که هارد اگر به اون حد رسید قرمز بشه را تعیین کنم راهی داره یا نه ؟ امیدوارم متوجه منظورم شده باشید .؟؟؟؟:20:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.