PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد بواسیر

مونااا
13-07-2012, 21:19
سلام
حدود یه ماه پیش به علت پبوست یه توده از مقعد بیرون زذ که همراه با کمی درد و خارش بود که بعد از یک هفته با استفاده از پماد آنتی هموروئید علائم از بین رفت ولی همچنان توده یا بیرون زدگی هست بدون درد و خونریزی که البته کوچیکم هست..
خواهش می کنم بگین راهی به جز جراحی برای از بین بردن این بیرون زدگی وجود داره یا خیر؟ من دارم دیوونه می شم:(

morsadr
16-07-2012, 17:49
سلام
حدود یه ماه پیش به علت پبوست یه توده از مقعد بیرون زذ که همراه با کمی درد و خارش بود که بعد از یک هفته با استفاده از پماد آنتی هموروئید علائم از بین رفت ولی همچنان توده یا بیرون زدگی هست بدون درد و خونریزی که البته کوچیکم هست..
خواهش می کنم بگین راهی به جز جراحی برای از بین بردن این بیرون زدگی وجود داره یا خیر؟ من دارم دیوونه می شم:(

جلوگیری از یبوست و استفاده از پماد آنتی همروئید بتدریج این توده را می تواند کوچک کند

Milad._.R
21-07-2012, 00:04
جلوگیری از یبوست و استفاده از پماد آنتی همروئید بتدریج این توده را می تواند کوچک کند
پس انتی همروئید از ام جی بهتره؟

من چند هفته ام جی استفاده کردم بدتر نشده باشه بهتر نشد!

امکان داره انتی همرویید اثر داشته باشه؟

morsadr
21-07-2012, 18:00
پس انتی همروئید از ام جی بهتره؟

من چند هفته ام جی استفاده کردم بدتر نشده باشه بهتر نشد!

امکان داره انتی همرویید اثر داشته باشه؟

آنتی هموروئید را حتما امتحان کنید

Milad._.R
15-08-2012, 03:28
آنتی هموروئید را حتما امتحان کنید

چندوقتی هست دارم استفاده میکنم ولی انگار فایده نداره
درد و خونریزی هم نداره که بخوام عمل کنم
راهی دیگه نیست؟

این انتی هموروئید را تا کی استفاده کنم؟
حتما باید از اپیلیکاتور استفاده کنم؟ من فقط روی مقعد پماد میزنم که غده یکم بیرون هست بهش میخوره

morsadr
15-08-2012, 16:51
چندوقتی هست دارم استفاده میکنم ولی انگار فایده نداره
درد و خونریزی هم نداره که بخوام عمل کنم
راهی دیگه نیست؟

این انتی هموروئید را تا کی استفاده کنم؟
حتما باید از اپیلیکاتور استفاده کنم؟ من فقط روی مقعد پماد میزنم که غده یکم بیرون هست بهش میخوره
بهتره که از اپلیکاتور استفاده کنید .
در صورتی که جواب از درمان نگرفته اید به پزشک جراح مراجعه کنید

Milad._.R
02-09-2012, 15:59
پماد رو روزی چندبار استفاده کنم ؟

morsadr
03-09-2012, 15:54
پماد رو روزی چندبار استفاده کنم ؟

معمولا 2 بار کفایت می کنه

peyman2214
24-03-2019, 14:40
سلام من خودم دچار بواسیر شدم انواع روش ها رو هم امتحان کردم پمادهمورویید شیاف پماد امجی اما فقط پماد ام جی یه هفته بهتر کرد اون هم بخاطر این بود که هنوز اثرش مونده بود بعد از اون کپسول رهمورین رو مصرفکردم حدود دوروز نیم بعد از اون بهتر شدم تاالان درسته دو کپسول رو قبل از غذا باید مصرف کرد و یه کم تهوع آوره ولی موثره این رو نوشتم که تجربه شخصی خودم رو از مصرف انواع این دارو ها داشتم

hamid_diablo
28-03-2019, 13:17
من با خوردن زیتون تونستم یوبستم رو کنترل کنم
خوردن چند عدد زیتون بعد از غذا عالیه