ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كمك براي تبديل سورس برنامه

farid55
13-07-2012, 17:46
سلام دوستان
بنده نياز به اين دوبرنامه دارم كه فقط سورسشون هست و از اونجايي كه اطلاعات برنامه نويسي ندارم،نميدونم كه چطوري تبديلشون كنم به برنامه قابل نصب بر روي كامپيوتر؟
برنامه ها برنامه تاكسي تلفني هستن براي آژانس.چون ما نيازي به برنامه پيچيده نداريم،برامون همين برنامه هاي ساده كفايت ميكنه و نيازي به برنامه هاي پولي نيست و همين پروژه هاي دانشجويي كارمون رو راه مياندازه.لطفا اگه تونستيد،كمك مون كنيد.ممنون و سپاس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

szh_1367
14-07-2012, 09:43
سلام دوستان
بنده نياز به اين دوبرنامه دارم كه فقط سورسشون هست و از اونجايي كه اطلاعات برنامه نويسي ندارم،نميدونم كه چطوري تبديلشون كنم به برنامه قابل نصب بر روي كامپيوتر؟
برنامه ها برنامه تاكسي تلفني هستن براي آژانس.چون ما نيازي به برنامه پيچيده نداريم،برامون همين برنامه هاي ساده كفايت ميكنه و نيازي به برنامه هاي پولي نيست و همين پروژه هاي دانشجويي كارمون رو راه مياندازه.لطفا اگه تونستيد،كمك مون كنيد.ممنون و سپاس

پیشنهاد میکنم بدید یک برنامه نویس براتون برنامه بهتری بنویسه مطابق با انچه که شما تمایل دارید

برای اینکه بتوانی از برنامه ای که در لینک دوم است استفاده کنید به این ادرس بروید

\taxi_telphoni\taxi telphoni\TaxiTel\TaxiTel\bin\Debug

حال دو فایل taxi_tel.mdb و TaxiTel.exe رو به هر مکانی که خود صلاح میدانید کپی کنید حال با اجرای فایل exe برنامه شما کار میکند

دو نکته

برای اجرای برنامه باید فریم ورک 3.5 به بالا داشته باشید

وارد فایل taxi_tel.mdb شوید و اطلاعات رو ویرایش کنید