ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک «مشکل با نرم افزار HDD Regenerator v2011«

face_2_faces
13-07-2012, 17:40
سلام دوستان من هارد 1 ترابایتم رو با بوت میارم بالا تا با نرم افزار HDD Regenerator بد سکتورشو از بین ببرم .مشکل هاردمم این بود که بعد از چند لحظه استفاده خارج می شد و باید سیستم رو ریستار کنم و هاردو دوباره وصل کنم تا بشناسه .حالا با این نرم افزار میزنم که بد سکتورو از بین ببره ولی وسط اسکن می گه نمی تونه هاردو بخونه و هارد خارج می شه چکار بکنم؟راهی هست؟

jafarian
19-07-2012, 22:43
سلام دوستان من هارد 1 ترابایتم رو با بوت میارم بالا تا با نرم افزار HDD Regenerator بد سکتورشو از بین ببرم .مشکل هاردمم این بود که بعد از چند لحظه استفاده خارج می شد و باید سیستم رو ریستار کنم و هاردو دوباره وصل کنم تا بشناسه .حالا با این نرم افزار میزنم که بد سکتورو از بین ببره ولی وسط اسکن می گه نمی تونه هاردو بخونه و هارد خارج می شه چکار بکنم؟راهی هست؟

مشکل شما شاید اول از همه منبع تغذیه یا همون پاور باشه که باعث میشه برق به هارد کم برسه مشکل دیگه شاید مربوط به کابلی که از مادربورد به هارد اتصال داره شاید کلا مشکل داشته باشه شما این دو تا مورد چک کنید یا که قبلش هارد خودتون روی یک سیستم دیگه تست کنید درضمن امکانشم هست کرک برنامه HDD Regenerator مشکل داشته باشه واسه منم پیش اومده :20:

sarajoon_33
08-09-2013, 23:59
با سلام
من این نرم افزار رو نصب و رجیستر کردم ولی وقتی اجراس میکنم و گزینه اول رو در محیط ویندوز هست میزنم پیغام میده که در bios باید sata mode رو از AHCI به IDE تغییر بدی
یکبار گزینه نه رو زدم و هارد اکسترنال 1 ترابایت وسترن رو برای رفع بدسکتور انتخاب کردم که تا 4% جلو رفت و 28 تا بدسکتور پیدا کرد ولی هیچکدومو تعمیر نکرد و به ارور داد و پیغام بالا رو دوباره داد
من هم تنظیم ساتا رو تغییر دادم ولی ویندوز اصلا بالا نیومد و مجبور شدم دوباره تنظیم قبلی رو برگردونم
میتونین منو راهنماییی کنین؟
ممنون میشم