مشاهده نسخه کامل
: کمک در خرید لب تاب Asus N56VZ
leon scott kendy
13-07-2012, 01:20
سلام دوستان من تاپیک دیگری زده بودم در مورد پیدا کردن لب تاب مورد علاقه یمن من الان این مدل 56 رو انتخاب کردم
م یخواستم از تمام بچه ها کمک بگیرم تا زمانی که وارد بازار بشه وقت دارم که نظرم رو عوض کنم
در باره ی اطلاعات و کارایی اینا می توانید بهم توضیح بدین
یک جورایی هر چیز م یشنوم م یخوام بیشتر در موردش بدونم
از این لینک م یتوانید تمام مشخصات این سیستم رو رو ببنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها این لب تاب طی اطلاعات یکه من دارم هنوز وارد بازار نشده ولی بعضی از سایتا قیمت و حتی خریدش رو گذاشتن داستانه همون بدون گارانتی و کیبورد فارسی نداره اینا هست
آیا از طرف ایسوس بیاد قیمتش همین قدر است یا افزایش میابد
این لب تاب تا الان به 3 مدل اومده که می تونید ببنید
بچه ها در این مدل اخری م یشه یکم توضیح بدید که cpu اینتل با این amd چه تفاوتی داره من تا حالا تو عمرم فقط یک بار دستم به amd خورده باسه ی همین هی چی ازش نمی دونم
و در مورد کارت گرفیک 7730M
م یدونم ضعیف تر هست ولی این قطعات چرا این قدر کمن نسبت به این یکی مدل هایش
بعدش اگه کسی عکس هایی با کیفیت بالا از این لب تاب داره ممنون می شوم بزاره تا من بتونم بهتر درکش کنم
ببخشید ایا ویدیو از هر جا هست که نشون بده قدرت این لب تاب مرو منظورم گرافیک و cpu رو ممنون می شوم راهنماییم کنید
البته من مدل vz رو انتخاب کردم
ASUS N56VZ
General
System Type Notebook
OS Provided Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit Edition
Service & Support 2 years warranty
Notebook type Midsize ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ,
HD Display,
Blu-ray drive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ,
Gaming ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Processor / Chipset
Processor 3rd Gen Core i7,
Intel i7-3610QM / 2.3 GHz
Multi-Core Technology Quad-Core
64-bit Computing Yes
Chipset Mobile Intel HM76 Express
Memory
RAM 8 GB
Max RAM Supported 8 GB
Technology DDR3 SDRAM
Speed 1600 MHz
Form Factor SO DIMM 204-pin
Slots Qty 2
Storage
Hard Drive 750 GB HDD / 5400 rpm
Optical Drive DVD±RW / BD-ROM
Display
Type 15.6 in
Max Resolution 1920 x 1080 ( Full HD )
Widescreen Yes
Features 30 Days Bright Dot Return
Audio & Video
Graphics Processor NVIDIA GeForce GT 650M - 2 GB
Camera Yes
Resolution 2 Megapixel
Sound Microphone
Audio Features ASUS Bang & Olufsen ICEpower
Input
Type Keyboard,
Touchpad
Communications
Wireless 802.11n,
Bluetooth 4.0
Network Interface Gigabit Ethernet
Battery
Technology 6-cell
Connections & Expansion
Interfaces Headphone output,
Microphone input,
HDMI,
LAN,
2 x USB 2.0,
2 x USB 3.0,
VGA
Memory Card Reader 3 in 1 card reader ( SD Memory Card ),
( Memory Stick ),
( MultiMediaCard )
Software
Microsoft Office Preloaded Includes a pre-loaded image of select Microsoft Office 2010 suites. Purchase an Office 2010 Product Key Card or disc to activate preloaded software on this PC.
Miscellaneous
Color Black
Features InstantOn
Dimensions & Weight
Width 15 in
Depth 10 in
Height 1.3 in
Weight 6 lbs
N56VZ با گارانتی سریر در بازار موجوده اما من میخوام صبر کنم و یک hp dv6 7000 بگیرم. بزار تا برات مقایسه کنم
من اینجا بالاترین کانفیگ hp را با asus مقایسه میکونم
1- گرافیک هردو 650 است ولی hp دارای GDDR5 و ایسوس GDDR3 است
2- hp دارای هارد ssd است ولی asus نداره
3- کولینگ N56 واقعا ضعیفه . چرا؟ چون سایت نوتبوک چک به کولینگش نمره 78 داده ولی به N55 که سری قدیمی تری هست نمره86 داده.
4-زاویه ی دید صفحه نمایش حالت عمودی در ایسوس کمتر از اچپی است.
باید اینجا یک چیزی رو روشن کنم تا بعدا اساتید گیر ندن. اونم اینکه درسته که n56 هارد ssd نداره ولی میشه هارد یک ترابایتی شو برداشت و جایگزین کرد ولی در مورد hp باید بگم میتونه هردو را همزمان داشته باشه{در بالاترین کانفیگ}
و اینکه اچپی هم دارای بکلیت و ضد بازتاب است بصورت کاستوم.
leon scott kendy
13-07-2012, 12:21
N56VZ با گارانتی سریر در بازار موجوده اما من میخوام صبر کنم و یک hp dv6 7000 بگیرم. بزار تا برات مقایسه کنم
3- کولینگ N56 واقعا ضعیفه . چرا؟ چون سایت نوتبوک چک به کولینگش نمره 78 داده ولی به N55 که سری قدیمی تری هست نمره86 داده.
باید اینجا یک چیزی رو روشن کنم تا بعدا اساتید گیر ندن. اونم اینکه درسته که n56 هارد ssd نداره ولی میشه هارد یک ترابایتی شو برداشت و جایگزین کرد ولی در مورد hp باید بگم میتونه هردو را همزمان داشته باشه{در بالاترین کانفیگ}
ممنون دوست عزیز درست گفتید که فقط اگه n56VZ الان هست قیمتش الان چه قدر هست ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
به نظرتون وایسم خود ایسوس با گارانتی اصلی بیاره یا اینکه ا زاین متفرقه ها بگیرم ؟؟؟
بعد یک سوال داشتم وقت یاینا برای خاور میانه بیان خوب به نظرتون فرق قدرتی با نسخه ی های اروپایی ندارن و بهتر نیست که من نسخه ی اروپایی رو بدست بیارم
وایسین با گارانتی اصلی بیاد بخری بهتره
leon scott kendy
13-07-2012, 13:43
وایسین با گارانتی اصلی بیاد بخری بهتره
من هم همین فک ررو م یکنم منتظر وایسم بیاد بگیرم
بعد دوستان الان این مدلی که هست حدود قیمتش چه قدره گارانتیش بیاد چه قدره
دوست عزیز در حالت کلی نمی شه از روی gddr5 بودن یا ddr3 بودن نظر داد که کدوم قوی تر هست و باید صبر کردن تا این لپ تاپ ها وارد بازار بشن ،چون مثلا در سری قبل مقایسه ی گرافیک های 555 این طور بوده :
1-msi gx780 : 144 core . 709mh GDDR5 128bit
2-n55 sf ddr3
3-dell xps 17 :144 core . 590mh DDR3 192 bit
4-lenovo y570 96core. 753mh GDDR5 128bit
که اطلاعات دقیق n55 رو ندارم (توی notebookcheck بود ، نمی دونم چرا برش داشتن )
و در مورد کولینگ هم هر لپ تاپ با سری خودش مقایسه می شه ، مثلا n55 با رده قبلی مثل y570 یا ... مقایسه شده
در صورتی که n56 با لپ تاپ هایی مثل ge60 و ... مقایسه شده .
و توی همین انجمن یکی از دوستان اطلاعاتی از یک فروم خارجی گذاشته بودند که دمای لپ تاپ توی اجرای مداوم 3-4 ساعت cod:mw3 واقعا عالی بود .
و
کاستوم لپ تاپ ها معمولا خیلی کم و به تعداد محدود گیر میاد ،
در نهایت لپ تاپ ها بسیار نزدیک به هم هستند و اگر این مدل hp با صفحه ی FHD گیر بیاد خیلی خوبه .
leon scott kendy
14-07-2012, 00:25
دوست عزیز در حالت کلی نمی شه از روی gddr5 بودن یا ddr3 بودن نظر داد که کدوم قوی تر هست و باید صبر کردن تا این لپ تاپ ها وارد بازار بشن ،چون مثلا در سری قبل مقایسه ی گرافیک های 555 این طور بوده :
1-msi gx780 : 144 core . 709mh GDDR5 128bit
2-n55 sf ddr3
3-dell xps 17 :144 core . 590mh DDR3 192 bit
4-lenovo y570 96core. 753mh GDDR5 128bit
که اطلاعات دقیق n55 رو ندارم (توی notebookcheck بود ، نمی دونم چرا برش داشتن )
و در مورد کولینگ هم هر لپ تاپ با سری خودش مقایسه می شه ، مثلا n55 با رده قبلی مثل y570 یا ... مقایسه شده
در صورتی که n56 با لپ تاپ هایی مثل ge60 و ... مقایسه شده .
و توی همین انجمن یکی از دوستان اطلاعاتی از یک فروم خارجی گذاشته بودند که دمای لپ تاپ توی اجرای مداوم 3-4 ساعت cod:mw3 واقعا عالی بود .
و
کاستوم لپ تاپ ها معمولا خیلی کم و به تعداد محدود گیر میاد ،
در نهایت لپ تاپ ها بسیار نزدیک به هم هستند و اگر این مدل hp با صفحه ی FHD گیر بیاد خیلی خوبه .
ممنونم از دوست عزیزم که تمام اطلاعات رو به من می ده واقعا ازت ممنون
م یخواستم بگم
من وقتی لب تاب رو گرفتم یک چند تا تست یادم بدین روش بکنم ببنم مشکلی چیزی نداره
از این حرفا دیگه
مثلا باتریش رو اصلا من هی چی حالیم نست
ممنون می شوم یکم بگید این داستانش چیه
مثلا 6 سلولی که می گن یعنی چیه
مثلا م یفهمم cpu وقتی می گن چند گیگا هرتز یعنی چی >>!!!!!یا مثلا ماله موبایل باتری لیتیومش رو ولی این سلول و اینا رو حالیم نشده
ممنون می شوم
به گرافیک زیاد توجه نکنید. تفاوتشون خیلی زیاد نیست. چون لپ تاپ مالتی مدیا هست و نمیشه ازش انتظار گیمینگ داشت
در مورد باطری که عرض کردید سل ها پک های هستند که انرژی رو ذخیره میکنند. هر چقدر تعداد سل ها بیشتر باشه مقدار شارژی که نگه میداره بیشتهر
در مورد سی پی یو هم گیگاهرتز واحد فرکانس سی پی یو هست. هر چقدر فرکانس سی پی یو بالاتر باشه قدرت پردازشیش بیشتر و البته دماش بیشتره .
باطریش هم یون لیتیوم هست و مثل موبایل های جدیده. نیازی به شارژ اولیه نداره ولی بهتره که ریچارژ لپ تاپ در 5% شارژ انجام بشه
leon scott kendy
14-07-2012, 01:26
به گرافیک زیاد توجه نکنید. تفاوتشون خیلی زیاد نیست. چون لپ تاپ مالتی مدیا هست و نمیشه ازش انتظار گیمینگ داشت
در مورد باطری که عرض کردید سل ها پک های هستند که انرژی رو ذخیره میکنند. هر چقدر تعداد سل ها بیشتر باشه مقدار شارژی که نگه میداره بیشتهر
در مورد سی پی یو هم گیگاهرتز واحد فرکانس سی پی یو هست. هر چقدر فرکانس سی پی یو بالاتر باشه قدرت پردازشیش بیشتر و البته دماش بیشتره .
باطریش هم یون لیتیوم هست و مثل موبایل های جدیده. نیازی به شارژ اولیه نداره ولی بهتره که ریچارژ لپ تاپ در 5% شارژ انجام بشه
ممنونم دوست عزیز
ولی منظورم این نبود که نمی فهمم گیگا هرتز چیه منظورم این بود که این خیلی آسونه می فهمم و اون یکی رو نمی فهمم
به هر حال ممنون
خوب چرا گرافیکش مهم نیست من یک دانشجو هستم که بیشتر اوقات که بیکارم گیم بازی می کنم درست هیت که سیستم گیم نیست ولی می شه باهاش بازی کرد
وقتی رو این دستگاه کارت گرافیک 630 باشه واقعا من عذاب خواهم کشید چون واقعا در بیشتر جاها کم میاره ولی وقتی 650 باشه من می توانم یک جورایی در این مواقع با لب تاب حال کنم
درسته که نظر شما این هست ولی من یکی از دلایل این انتخابم کارت گرافیک 650 هست
چون واعا تفاوت داره
این رو نم یدونستم که از چه نوع نسلی از لیتیوم هستن
ریچارژ لب تاب رو 5% باشه خوب یک سوال دیگه من مواقعی که لب تاب رو در زمان طولانی مثلا به زمان بالای 4 یا 5 ساعت به برق وصل می کنم لازم هست که باتریش رو در بیارم یا وقتی لب تاب فول م یشه از مدار شارژ خارج می شه و آماده به کار م یمونه یا اگه بزارم به شارژ بمون بعد از مدتی یک باتری میوفتم
بهترین کار چیه هم باتری استفاده کنم هم برق
بعد یک سوال این لب تاب رو من با چه سیستم عاملی تهیه کنم التیمید یا هوم پرمیوم
به نظر من هوم پریموم بهتره چون من با لب تاب کارای اضافی انجام نمی دم
تنها مشکلی که شاید بهش بر بخورم این باشه که سرور نمی تونم بشوم اینا دمین اینا رو منظورم هست
خوب ممنون می شوم یک توضیح خیلی خفن بهم بدین مچکر از تمام دوستان
leon scott kendy
18-07-2012, 23:37
سلام بچه ها می گم قیمت های مفختلف این مدل رو بهم می دید
و به نظرتون از کجا بگیرم بهتره
برای یکی از دوستانم هم می شه یک لب تاب سونی وایو خفن در قیمت 2.400
یک چند تا مدل بگید
فقط می خوام بدونم پایین ترین قیمت n56vz تو بازار چیه که رفتم بگیرم خبر داشته باشم
ممنون م یوشم
bahman30
19-07-2012, 00:13
یک چند تا مدل بگید
فقط می خوام بدونم پایین ترین قیمت n56vz تو بازار چیه که رفتم بگیرم خبر داشته باشم
ممنون م یوشم
بین مدل های سونی که تو رنج این قیمت دیدم همشون یا گرفیکشون 540 بود یا 525!!!!من باشم n56 میگیرم!یا acer v3 corei7 ivy!
سلام
میتونم سوالی کنم
انتخاب لبتاب سخته قیمت ها هم که واقعی نیستند معلوم نیس چی خوبه
امروز یک مغازه سامسونگ رفتم لبتاب سامسونگ دیدم یک مدل بود خوب بود 2300 میگفت گفت را میایم سرقیمت نمیدونم قبل چند بود که میگه تخفیف میدم
کلی تعریف میکرد از سامسونگ
به گفته اون hp گفت نخر . اسوس بعد سامسونگ گفت . سونی هم گفت الان کلی خرابی داره . میگفت سامسونگ خوبه و تصویرشم خوب بود دیگه بنل هم دسته خوده سامسونگه فناوریه lcd led . خودم نمیدونم خوبه یا نه راهنمایی میکنید
bahman30
19-07-2012, 01:10
گول فروشندرو نخور!hp سری جدیدش خیلی خوبه مثل 6c55،با بودجه ی شما n56 و acer v3 corei7،سامسونگ خوبه ولی مشخصاتشو میزاشتی بد نبود،من مدل های مختلف سامسونگ دیدم cpu خوب بود ولی گرافیک ضعیف یا معمولی بود حالا شاید قویتر هم داشته باشه!!!!
من هنوز نتوانستم با سامسونگ ارتباط برقرار کنم،طراحی بسیار ظریف و زنانه ای دارند،به قولی "لپ تاپ باهاس مردونه باشه :دی" مثل probook ها،یا شخصیتی،مثل vaio ها(نه همه ی vaio ها)
leon scott kendy
19-07-2012, 09:07
من همون مدل n56vz رو می خوام بگیرم
ولی یکی از دوستام گفت یک چرخی هم بزنم براش یک مدل سونیی ببنم من خودم عاشق n56vz شدم
خیلی باحاله
فقط یکی قیمتش رو می گه فروشنده ما رو کلاه نزاره
یک چیزی اونج که خریدم نم یخواد باهاش کاری کنم
یک سوال چه جوری از ویندوز باید بکاب بگیرم
می شه یک آموزشی چیزی بزارید چند تا دیویدی بگیرم
کلا توضیح بدین چه کنم
dishlame
19-07-2012, 11:06
Model: N56VZ
Processor: Intel Core i7 3610QM 2.3 GHz
Ram :8
HDD :1TB
Screen :15.6
Graphic :GT 650GF(2G)
Weight :
Other :Full HD+BD+W7+ سرير
قيمت لپ تاپ ايسوس N56VZ با گارانتي ايران 2,440,000 تومان
یک چند تا مدل بگید
ممنون م یوشم
من هرچی تو بازار گشتم اصلا ندیدم.به فروشنده ها هم که میگفتم اصلا تا حالا نشنیده بودن(مشهد دیگه) اگه میخوای بخری فقط باید بری نمایندگی سریر . ادرس رو از اینتر نت پیدا کن.
hamid_maxpayne
19-07-2012, 11:28
n56 vzبا گارانتی 2 ساله الماس 2340000
leon scott kendy
19-07-2012, 12:05
من اول هفته می روم دنبالش بگیرم
خوبه تو همین رنج هست
بچه ها حالا یک سوال تخصصی می گم گرفتم چه جوری بکاب و اینا رو بگیرم خودش می پرسه یا باید نرم افزاری چیزی بریزم بعد بکاب بگیرم از ویندوزش
کسی می دونه ؟؟؟؟
leon scott kendy
19-07-2012, 19:38
بچه ها متاسفانه خبر رسید که بیشتر لب تاب هاییی که وارد بازار شده قاچاق بید و گارانتی درست و حسابی ندارن حالا تا شنبه خبر های بیشتر رو م دم
م یگم کسییی راهنمایی چیزی نمی شه به ما بکنه به ما که کم تجربه هستیم
Mr.Mazmamfi
19-07-2012, 22:57
بچه ها متاسفانه خبر رسید که بیشتر لب تاب هاییی که وارد بازار شده قاچاق بید و گارانتی درست و حسابی ندارن حالا تا شنبه خبر های بیشتر رو م دم
م یگم کسییی راهنمایی چیزی نمی شه به ما بکنه به ما که کم تجربه هستیم
معمولا لپ تاپ های ایسوس که گارنتی معتبری دارن ، مثل سازگار ، کیبوردشون فارسیه ، ولی N56 ی که سریر وارد کرده ، کیبورد عربی داره . ( فکر کنم سازگار هم N56 رو فعلا وارد نکنه ، چون از لنوو مدل های فوق العاده ای آورده و کلا سری های ایوی بریج لنوو رو وارد کرده ، ولی تو دیجی آنلاین دیدم یکی از فروشندگان با گارنتی الماس میداد )
در مورد قاچاق هم ماها انقدر کوچیکیم که اصلا از سیاست های این وارد کننده ها سر در نمیاریم .
موفق باشید.
در مورد قاچاق هم ماها انقدر کوچیکیم که اصلا از سیاست های این وارد کننده ها سر در نمیاریم .
اینو خوب اومدی.
برای همین یک جمله من یک کتاب حرف دارم. حیف که جاش نیست.
معمولا لپ تاپ های ایسوس که گارنتی معتبری دارن ، مثل سازگار ، کیبوردشون فارسیه ، ولی N56 ی که سریر وارد کرده ، کیبورد عربی داره . ( فکر کنم سازگار هم N56 رو فعلا وارد نکنه ، چون از لنوو مدل های فوق العاده ای آورده و کلا سری های ایوی بریج لنوو رو وارد کرده ، ولی تو دیجی آنلاین دیدم یکی از فروشندگان با گارنتی الماس میداد )
موفق باشید.
امرتات انگار از هستی ساقط شده،اگر وارد کند کیبورد فارسی خواهد بود.
hamid_maxpayne
19-07-2012, 23:57
موفق باشید.
یعنی اینی که با گارانتی الماس واسه فروش هست کیبورد فارسی نداره؟
Mr.Mazmamfi
20-07-2012, 00:13
عزیزم من سریر رو تو بازار دیدم و کیبورد عربی داشت .
ولی الماس رو از نزدیک ندیدم ، ( همین یه ساعت پیش تو سایت دیجی آنلاین دیدم ، که قیمت زده ) .
الماس اگه خودش وارد کرده باشه باید کیبورد فارسی داشته باشه . ولی اگه به قول رفیقمون قاچاق باشه ( که البته بعیده ) فارسی نیست .
موفق باشید .
امرتات انگار از هستی ساقط شده،اگر وارد کند کیبورد فارسی خواهد بود.
این امرتات خیلی کوچیکه فکر نمیکنم تا بیشتره 10-15 تا لپتاپو وارد کرده باشه.
نگران کیبورد فارسی نباش فقط چهار تا کلمه فرق داره.
leon scott kendy
20-07-2012, 01:12
حتمی سعی کنید کیبور فارسی باشه اگر گارانتی اینا براتون مهمه چون اگه فارسی نباشه می پیچونه گارانتی شما رو حالا گارانتی هر چی باشه
گارانتی اصلی ایسوس که هنوز خبری ازش نیست
بچه ها می گم یک لب تاب که کول پد
پد خنک ککننده احتیج داره باسش بگیرم یا نه ؟؟؟؟؟
مدل رنج قیمت متوسط چی سراغ دارین بعد یک کیف ضذ گلگوله چی از چه شرکتی بگیرم منظورم کیف خفن نه کیف کولی یا لب تابی اینایی که مثل جلد دفتره و لب تاب یا ای پد و اینا رو می زارن توش م یگیرن دستشون باسه ی لب تاب هم دیده بودم دنبال مدلیش هستم که خوب باشه که لب تاب رو بزارم ون تو بعد بزارم تو کیفم
leon scott kendy
21-07-2012, 10:24
n56 vzبا گارانتی 2 ساله الماس 2340000
سلام رفیق کجا دیدی با این گارانتی ما که از هر جا م یپرسیممی گه هنوز بدون گارانتی هستش
هست بگید بریم بگیریم
reza1reza1
21-07-2012, 10:27
به نظر من HP dv6t-7000 بگير كه واقعا سر تره قيمتش هم بالاي دو ميليون هست مشخصاتش هم اينه
Intel Core i7 3610QM 2.3-3.1
RAM 8 GB DDR3
HDD 1TR
VGA Gforce GT 650 2GB DDR5
Display 15.6 HD LED
DRIVE blue ray
Webcam HD 2Megapixel
Bluetooth v4 + WIDI
Finger print
SUBWOOFER BEATS Audio
INTEL WIFI
USB: 3 USB3 – 1 USB2
Midnight Black Steel
HDMI Port
Windows 7 Home premium
وزن: 2.2
من خودم خريدم واقعا عاليه چون قبلا ام اس آي 680 داشتم ولي پرفورمنس اون پايين بود برخلاق قطعات بالاي آن
ولي اين با سي پي يوي جديدش و كارت گرافيك بالاي آن همه نوع بازي هاي گرافيك بالا را حداقل تا چندين سال ديگه براحتي انجام ميده
من خودم بدون گارانتي ( البته گارنتي در ايران بي ارزش است ) 2400000تومان خريدم ولي دوست خودم تويكي از اين سايت هاي آگهي نمي دونم سايت istgahبود يا eforosh با 2150000 خريد
تازه قابليت نصب جداگانه هارد اس اس دي علاوه بر هارد خودش را داره كه من خودم خريدم و نصب كردم و ويندوز ر روي هاردSSD ريختم اينقدر سرعت بالا اومدن ويندوز وكار با آن و برنامه هاي اتوكد فتوشاپ و كرل بالا رفت كه نزديك بود شاخ در بيارم
hamid_maxpayne
21-07-2012, 11:09
سلام رفیق کجا دیدی با این گارانتی ما که از هر جا م یپرسیممی گه هنوز بدون گارانتی هستش
هست بگید بریم بگیریم
البته خیلی گرون شده.2640
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تماس بگیر ببین چطوریاست.
leon scott kendy
21-07-2012, 12:37
البته خیلی گرون شده.2640
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تماس بگیر ببین چطوریاست.
دیدم اینم الماس اصلی نیست
یک الماس دیگس
بازار ایران و رضا هم گشتم هنوز وارد نشده فقط فهمیدم یک شرکت گفته داره میاد ولی هنوز عرضه نکرده
باز دنبال خبراش هستم
رفت باسه ی شنبه ی دیگه
من می روم دانشگه بعدش
فعلا دو مدل ایوی بریج از ایسوس معرفی شده به بازار یکی K55 یکی N56vz . این k55 توی سایت دیجیکالا موجوده ولی n56 موجود نیست.
leon scott kendy
25-07-2012, 22:55
سلام به همه ی بچه ها خبری چیزی نشده
کسی اطلاعی چیزی نداره
یک سوال داشتم
اگه بخوام بدون گارانتی بگیرم دو نسخه موجود هست یکی عربی و یکی هم فکر کنم اروپای درسته
این دو تا قاچاقه دیگه ؟؟؟
leon scott kendy
26-07-2012, 00:30
سلام به همه دوستان رفقا من بخوام بدون گارانتی بگیرم می شه بهم بگید به چه نحوی بگیرم و دقت رو چه موضوعی داشته باشم
ممنون می شوم
منظورم از این گارانتی در پیتا بید :31:
reza1reza1
06-08-2012, 11:57
بابا به پير به پيغمبر گارانتي تو ايران بي ارزشه
فقط پولتونو دور مي ريزيد
به بهانه گارانتي كلي مي كشن رو جنس هر موقع هم مشكلي پيش بيايد ميگن جزو گارانتي نيست
ebrahimi12
15-01-2013, 02:16
این مدل N56 vz اگه full HD باشه میرزه و برند های مشابه با این مشخصات قیمتش بالای 4.5 است:n19::n19::n19::n19:
leon scott kendy
15-01-2013, 05:38
این مدل N56 vz اگه full HD باشه میرزه و برند های مشابه با این مشخصات قیمتش بالای 4.5 است:n19::n19::n19::n19:
من که گششتم vz رو پیدا نکردم اره این مدل صفحه اش فول اچ دی هست
من لازم داشتم و vm رو گرفتم و الان هم خیلی راضی هستم
لب تاب عالی هست
ولی اصلا تو بازار پیدا بشووو نیست :
reza1reza1
03-10-2013, 15:25
اگه هنوز دنبالش هستی من یکی دارم با این مشخصات :
Asus N56VZ Full HD دوهارده
کارکرده حدود 25 روز کارکرد آن هم خیلی کم ، بی خط و خش ، بسیار تمیز با کارتن وکلیه لوازم (فروش فوری پول لازم )
دارای موس و کیف مخصوص ASUS – باطری در حد صفر چون در این مدت بدون باطری کارکرده است که با نرم افزار قابل ثابت کردن هست.
تنها مدل سفارشی موجود دو هارده در دنیا دارای یک هارد یک ترا معمولی و یک عدد هارد SSD 128GB
از این مدل در دنیا پیدا نخواهید کرد (چون هیچ کدام از سری n ایسوس قابلیت همزمان دو هارد رو ندارند واین مدل سفارشی ساخته شده )
با قدرت و سرعتی بی نظیر ، مخصوص بازی خورها ،گرافیست ها و مهندسین
ازنظر گرافیکی نیز با همرده خودش مثل N550 با توجه به سایت های بررسی کننده لپ تاپ هیچ تفاوت محسوسی ندارد و علت منحصر بفرد بودن این لپ تاپ داشتن هارد SSD پرسرعت 128GB در کنار هارد یک ترابایتی آن است که آن را با تمام لپ تاپ های سری N ایسوس متمایز می کند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
– سرعت بالا اومدن ویندوز با کلیه برنامه های سنگین نصب شده و آنتی ویروس کسپر و درایورها حدود 7 ثانیه می باشد .
CPU Model ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): Ci7 3610QM *2.3 GHZ Up To 3.3 GHZ * Cache Memory 6MB * process technology:22Nm
VGA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): GF 650M 2GB DDR5* Core Speed: 735-850 MHz* Memory Bus Width:128bit DirectX 11, Shader 5,0
Memory ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): 8GB DDR3
HDD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): 1000 GB + SSD 128GB (Read up to 560MB/s, Write up to 540MB/s)
Display ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): 15.6" FULL HD (1920x1080) Matt Advanced display technology creates striking 150゚viewing angles
Backlit keyboard English & Arabic
Audio : SonicMaster Premium with MaxxAudio 3 Built-in Azalia compliant audio chip Bang & Olufsen ICEpower®
3in-1 card reader ( SD/ MS/ MS Pro/ MMC) * HD Web Camera *Built-in Speakers And Microphone
Networking : Integrated 802.11 b/g/n * 10/100/1000 Base T * Built-in Bluetooth™ V4.0
OS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): 8Pro
ODD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): Super-Multi DVD RW
Intel WiDi جهت انداختن صفحه نمایش بصورت بی سیم روی تلویزیون
1x Microphone-in jack
1x Headphone-out jack
x VGA port/Mini D-sub 15-pin for external monitor1
3x USB 3.0 port(s)
x RJ45 LAN Jack for LAN insert1
1x HDMI
x SPIDIF speaker out1
Asus N series external sub-woofer
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.