مشاهده نسخه کامل
: گرفتن نمایندگی سونی و کنان
سلام
یه مغازه دارم تصمیم گرفتم نمایندگی دوربین بزنم. نمایندگی سونی یکی تو شهرمون هست ولی نمایندگی کنان نیست.
کسی در مورد اینکه چجوری میشه نمایندگی گرفت اگه اطلاعاتی داره در اختیار بزاره ممنون میشم.:20:
گارانتی اصلی کنن چیه ؟
باهاشون تماس بگیرید
سلام
یه مغازه دارم تصمیم گرفتم نمایندگی دوربین بزنم. نمایندگی سونی یکی تو شهرمون هست ولی نمایندگی کنان نیست.
کسی در مورد اینکه چجوری میشه نمایندگی گرفت اگه اطلاعاتی داره در اختیار بزاره ممنون میشم.:20:
سلام علی جون.خوبی عزیز؟
والا دقیقا کنن را نمیدونم ولی واسه داییم از یه شرکت دیگه که نمایندگی گرفتیم خیلی سخت بود
باید زنگ بزنی و وقت بگیری و چندبار بری و بیای تا بشینید پای مذاکره بعدش
وثیقه 50 میلیونی دادیم
حداکثر هم 40 روزه باید اجناس را تصویه کنی
البته اگه زرنگ باشی و باهات راه بیان میتونی شرط بزاری که دیگه توی منطقه یا حتی شهرتون به کسی نمایندگی ندن و شما فقط نماینده باشید
فعلا همین
گارانتی اصلی کنن چیه ؟
باهاشون تماس بگیرید
گارانتی که زیاد داره
نور نگار، اهونگار و . . .
سلام علی جون.خوبی عزیز؟
والا دقیقا کنن را نمیدونم ولی واسه داییم از یه شرکت دیگه که نمایندگی گرفتیم خیلی سخت بود
باید زنگ بزنی و وقت بگیری و چندبار بری و بیای تا بشینید پای مذاکره بعدش
وثیقه 50 میلیونی دادیم
حداکثر هم 40 روزه باید اجناس را تصویه کنی
البته اگه زرنگ باشی و باهات راه بیان میتونی شرط بزاری که دیگه توی منطقه یا حتی شهرتون به کسی نمایندگی ندن و شما فقط نماینده باشید
فعلا همین
اوه اوه چه سختگیرانه
سود حدودی هر دوربینی اطلاع نداری چقدره. اگر اینجا نمیتونی بگی پ.ن بده
مرسی
اصولا تو ایران واردات دست برادران ... هست :دی
شما تنها راهت طی کردن با گارانتیه
نمایندگی سونی بازرگانی ایران و ایران رهجو 0218300 با خانم خلج صحبت کن یا آقای فرهانی
نمایندگی کانن هم شرکت کانولا شماره دم دست نداشتم :31: از اطلاعات تهران بگیر اگه تهرانی 118 اگه نه 02133333333
البته سونی و کانن فروشش اجناسش سخته ها !!!!! مواظب باش
موفق باشی
فقط میتونم بگم نکن این کارو قیدشو بزن
سلام به همگی دوستان
سلام اختصاصی به علی آقای گل و گلاب و احسان عزیز همشهری خوبم ...
علی جون بابا به نظرم انتخاب شغل باید چند مسئله رعایت بشه :
1- علاقه ( واسه من که مهمترینش بوده )
2- مهارت ( خیلی مهمه که راجع به دوربین و فروش آن و ترفندهای فروش وارد باشی و مشتری را بتونی قانع کنی البته با این ترفندهای فروش را من با کلاه گذاشتن و دروغ گفتن به مشتری یکی نمی دونم ) مثل همین پارچه فروشی که الان داری . باید بدونی از کی به قیمت خوب بخری به کی بفروشی و سود تو باید چقدر باشه . کلا به نظرم باید آدم یه مدت یه جا حتی شاگردی کنه خوبه ...
3- حوصله دار بودن . کاسبی کلا شغلی است که باید حوصله به خرج بدی . یادم ست سال اول کلی ضرر دادم . از سال دوم به بعد بود که خیلی بهتر شد . البته تبلیغات خیلی کمکم کرد و مخصوصا تبلیغات دهان به دهان که اگه وقت شد واست توضیح میدم.
4- یکم با خودت تصور کن آیا این شغل همونی است که سالها برای خودت تصور میکردی و یا حتی همونی خواهد بود که سالها بابتش درس و دانشگاه رفتی یا نه ...
تو بازار امروز ندیدم شرکتی را که بصورت عرف تسویه بده . منظورم اینه که الان همه دارند نقدی کار میکنند .
خلاصه موفق باشی علی جون راجع به شرکت های مختلف هم تا اون جایی که بتونم ازت دریغ نمیکنم
سلام به همگی دوستان
سلام اختصاصی به علی آقای گل و گلاب و احسان عزیز همشهری خوبم ...
علی جون بابا به نظرم انتخاب شغل باید چند مسئله رعایت بشه :
1- علاقه ( واسه من که مهمترینش بوده )
2- مهارت ( خیلی مهمه که راجع به دوربین و فروش آن و ترفندهای فروش وارد باشی و مشتری را بتونی قانع کنی البته با این ترفندهای فروش را من با کلاه گذاشتن و دروغ گفتن به مشتری یکی نمی دونم ) مثل همین پارچه فروشی که الان داری . باید بدونی از کی به قیمت خوب بخری به کی بفروشی و سود تو باید چقدر باشه . کلا به نظرم باید آدم یه مدت یه جا حتی شاگردی کنه خوبه ...
3- حوصله دار بودن . کاسبی کلا شغلی است که باید حوصله به خرج بدی . یادم ست سال اول کلی ضرر دادم . از سال دوم به بعد بود که خیلی بهتر شد . البته تبلیغات خیلی کمکم کرد و مخصوصا تبلیغات دهان به دهان که اگه وقت شد واست توضیح میدم.
4- یکم با خودت تصور کن آیا این شغل همونی است که سالها برای خودت تصور میکردی و یا حتی همونی خواهد بود که سالها بابتش درس و دانشگاه رفتی یا نه ...
تو بازار امروز ندیدم شرکتی را که بصورت عرف تسویه بده . منظورم اینه که الان همه دارند نقدی کار میکنند .
خلاصه موفق باشی علی جون راجع به شرکت های مختلف هم تا اون جایی که بتونم ازت دریغ نمیکنم
ممنون محمد جان
1- علاقه که دارم
2-تو دوربین مهارت دارم و فروشنگی هم در زمینه الکترونیکیجات تقریبا
3- حوصلم کمه
4-این چیزیه که یه عمر تصورش هم نمیکردم. شاید کمی بخاطر اجبار این مسئله پیش آمده
خیلی دوست دارم در مورد ضرر و زیان و دردسرهای دنیای دیجیتال بدونم
مثلا الان پارچه سود زیادی داره ولی در عوضش خرابی/سوارخ بودن پارچه ها/ هزینهای رفت وبرگشت برای خرید پارچه / بنجل داشتن و از مد افتادن و . . .
میخوام بدونم برای دوربین چجوریه!؟:20:
فقط میتونم بگم نکن این کارو قیدشو بزن
تائید میشه
کاملا موافقم
من توی بهترین مغازه کامپیتری علائدین بودم که اگه مشتری های ثابت خودش نبودند (مشتری های چندین و چند ساله که همشون از اداره یا شرکتا میومدند) کلا ترکیده بود
راسش برنامه خودم بود که یه مغازه کامپیوتری بزنم حتی تحقیق برای محل مغازه و کشش محله هم انجام داده بودم که خوب بود اما حالا با این اوضاع اصلا جرات نمیکنم البته مشکل اصلی من اینه که مغازه ندارم علی تو این مشکلو نداری
دوس ندارم بترسونمد اما اصلا نمیشه اوضاع رو پیشبینی کرد یهو دلار میشه 4 یا 5 هزار تومن یا میشه حدود هزارو دویست اگه اوضاع ثبات داشت من کارو شروع میکردم
ممنون محمد جان
1- علاقه که دارم
2-تو دوربین مهارت دارم و فروشنگی هم در زمینه الکترونیکیجات تقریبا
3- حوصلم کمه
4-این چیزیه که یه عمر تصورش هم نمیکردم. شاید کمی بخاطر اجبار این مسئله پیش آمده
خیلی دوست دارم در مورد ضرر و زیان و دردسرهای دنیای دیجیتال بدونم
مثلا الان پارچه سود زیادی داره ولی در عوضش خرابی/سوارخ بودن پارچه ها/ هزینهای رفت وبرگشت برای خرید پارچه / بنجل داشتن و از مد افتادن و . . .
میخوام بدونم برای دوربین چجوریه!؟:20:
سلام علی
تو هر کاری آدم باید اول بازار اون منطقه ایی که میخواد شغل اش را شروع کنه را در نظر بگیرهٰ .
با رقبای کاری خودت آشنا بشو ...
ببین اگه مثلا همکار داری تو می خوای چیکار کنی که اون طرف از عهده اش بر نیومده و یا بر نمیاد ! ؟ دوربین فروش زیادند اما تو چی چیز متمایزی نسبت به دیگر همکارهای خودت داری ؟
( به قول نمی دونم کی ! :" تو هر کاری یا اولین باش یا بهترین . و اول اولین باش بعد بهترین ....
اینا به عینا بهش رسیدم و کاملا قبول دارمش ...
خب هر کاری مشکلات خودش را داره . مثل همین کار الان شما که گفتی مشکلاتش را .
اما خب دوربین مشکلات دیگه ایی را داره مثل : خیلی وقت ها اصلا جنسی برای فروش در بازار وجود نداره .
خیلی وقت ها جنس را می خری و وقت که نمی کنی تست کنی . بعد از چند روز می بینی یکی اش مشکل داره . و تصور نکن شرکت ها زیر بار این مسائل می رند . اصلا و ابدا .
خیلی وقت ها که جنس می فروشی می بینی بعد از یک هفته مشتری ات امده و دنیا را زیر سرش گذاشته که این جنس چرا اینطورست چرا خراب شد و چرا چی ... در صورتی که مشکل اینه که مثلا خانوم یا بچه خونه زده زمین دوربین را ترسیده به همسرش بگه و هر چقدر هم با بعضی ها که البته تعدادشون هم زیاد نیستند و بیشتر مردم آداب معاشرت خوبی دارند ...
سود دوربین مثل این شغل شما نیست . شاید هر چقدر هم دوربین گرون تر باشه سود اش پایین تر باشه !
سود بیشتر این نوع کالا در خرید ارزان تر این کالاست . سود دوربین از 3 درصد تا 8 درصد است . مثلا فروشگاه های نمایندگی سونی بازرگان ایران سودشون برای دوربین 3 درصد است البته کلی مزایا شرکت بهشون میده که اگه جاش بود برات میگم .
مثلا شرکت تهران فوکا برای دوربین های فوجی حدود 8 درصد سود در نظر گرفته البته تسویه نقدی است .
یا شرکت کاسیو و المپیوس که الان نمایندگی اش در ایران با شرکت دایا سیستم داره . قبلا بصورت عرف حدود 2 ماه و بعد 45 روزه میداد و سودش هم حدود 10 درصد در نظر گرفته بود برای فروشگاه ها .
.... شرط موفقیت در هر کاری حوصله و صبر و برنامه ریزی بلند مدت است .
موفق باشی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.