ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کد و چگونگی قرار دادن ابزار در سایتهای دیگر مانند آمارگیر وبگذر؟

vahid-p
12-07-2012, 19:54
سلام
من میخواستم یه ابزاری که با php درست کردم، هر کسی با دریافت کدی و گذاشتن تو سایتش بتونه اونو مثل آمارگیر وبگذر داشته باشه. نشه تغییر سایز داد و سایزش ثابت باشه و...
یعنی آمارگیر وبگذر میاد و خودش مثل یه صفحه تو سایت ثانویه باز میشه؟ یا نه. چطوریه کلا؟
اگه بخوام مثل یه صفحه تو سایت های دیگه باز شه مثل لینک باکس ها دستور اچ تی ام الش چیه؟

vahid-p
14-07-2012, 14:31
کسی نبود راهنمایی کنه؟ سوالم اینه که چطور میتونم یه قسمت صفحه رو تو سایت های دیگه بذارم؟؟؟

MrGee
14-07-2012, 16:39
فکر کنم اگه کد آمارگیر وبگذار رو ببینی بهتر باشه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همون طور که می بینی با document.write و iframe این کار رو می کنن.

vahid-p
15-07-2012, 17:26
میشه یکم توضیح بدین؟ این کد باید تو برنامه اصلی قرار بگیره یا با قراردادن مقادیر در سایت مقصد؟ کلا من یک صفحه دارم مثلا 20 در 25 پیکسل که اسمش tool.php?id=... که به هر کدوم از سایت ها یه کدی مثلا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داده میشه که ابزار مخصوص همون سایت رو ایجاد میکنه. حالا اینو باید چطور تنظیم کنیم برای قرار دادن سایت های دیگه. کلا با کدوم زبون نوشته میشه؟ جاوااسکریپت؟

MrGee
16-07-2012, 12:42
اصلی‌ترین کار رو این بخش کد بالا آخر انجام می ده.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این با جاوا اسکریپت کد HTML اون صفحه کوچیک وبگذار رو چاپ می کنه که در واقع یه عکس هست + یه iframe که وقی بهش مراجعه می شه اطلاعات صفحه جاری به وبگذار ارسال می شه.
حالا شما باید وقتی به آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه شد تو خروجی یه کد جاوا اسکریپت مثل اونی که تو پست قبل بود چاپ کنی که اون کد جاوا اسکریپت هم iframeی یا imgی که میخوای تو سایت مورد نظر نشون داده بشه رو چاپ می کنه.
برای این کار هم php لازمه و هم جاوا.

A.H.P design
24-07-2012, 09:57
اصل كار اينجور كد ها با جاوا اسكريپت و اي فريم هست بايد با اين دو اشنايي كامل داشته باشي.اي فريم يه انتقال دهندس و جاوا اسكريپت كه رو هاست خودته يه فرمان دهنده
موفق باشيد