PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عدم باگزشگت ویندوز اورجینال با استفاده از دی وی دی های بک اپ!!!!

amin1374
12-07-2012, 14:13
با سلام
من ر فتم انتی ویروس اورجینال خریدم بعدش به علت این که وین قبلیم سرعتش وحشتانک پاییناومده بود و داشتن اآنتی ویرس کرک شذه تصمیم گرفتم وینمو عوض کنم و دیفالت کارخونشو برگردونم تا حالا هم 3 بار این کارو کرده بودم من نیز ریکاوری را انجام دادم ویندوز برگشت بههمراه تمامی درایور هاش و عین روز اولش شد
بعدش یک سری درایور رو آپدیت کردذم آنتی ویروسو نصب کردم و......که ویندوز اکسپلورر همش ارور میداد و من خاستم دوباره وینمو ریکاوری کنم که ارور داد اینم عکسش
اینم بگم من حواسم نبود دی وی دی انتی ویروس تو درایو بودش که بعدش از روشن کردن سیستم وارد انتی ویروس بوتیبل شد بعدش گزاشتم ککاراشو بکنه موقعی که خاست اسکن کنه ریستارت کردمو دی وی دی بک آپو هم گزاشتمو پیش رفتم 4 دی وی دی رو گزاشتم موقع ریستور کردن ارور زیرو داد دیگه هرکایر هم کردم نشد که نشد نشد وین اورجینالشو برگردونم منم مجبور شدم یک دی وی دیی که واسه پی سی م استفاده میکنم و وینش عالیه رو به جای قبلیه توی پارتیشن سی ریختمولی چون وین اورجینالم نسخه 64 بیت هوم بیسیک سون بودش منم اون نسخشو ریختمو و.......وارد ویندوز شدم و با سریال زیر لپتاپ ویندوزو فعالکردم ولی دیگه وین اورجینالی که رو لپتاپ بود برنگشت که نگشت همش ارور زیرو میداد

حالا من چیکار کنم که بر گرده اینم بگم من از درایور های لپتاپ هم بک اپ گرفتم و یک برنامه ایسر ریکاوری منیجر هم داشت که نصبیدمش اونم همش میگه بک آپ بگیر حالا بک آپم دارم ولی ارور میده و یک چیز دیگه اینه که دوباره بک اپ نگرفتم !!!همون موقعی که نو بود گرفتم

acer 5750 g blue
windows 7 home basic 64 bit
هالا من از ذوستان این خاهشو دارم که منو راهنمایی کنن که چه طوری میتونم دوباره وین اورجینال لپتاپ رو برگردونم اونی که توی پارتیشن مخصوص ویندوز هست که هایدم هست منظورمه ها

بسیار بسیار ممنونم

لینک عکس :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

amin1374
12-07-2012, 14:15
عکس:به جای ------ادرس سایت رو بزارید که اسمش هست وتندانلود!!! منظورم رو متوجه امیدوارم بشید

منظور این ه وظن دانلود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

DariushGreat
12-07-2012, 15:35
خود دیسک های DVD سالم هستن؟
تا بحال اقدام به برگردوندن ویندوز بدون DVD ( با کمک ریکاوری سنتر خود لپ تاپ ) کردی؟

شاد باشی

amin1374
12-07-2012, 15:51
آره سالم سالمن
چه جوری اون دومی الانم ویندوزم یک چیز دیگه هست ولی با لایسنس وین اورجینالم فعالش کردم اگه بشه که اصلی خودش برگرده خیلی خوبه؟

ممنون ازتون

amin1374
12-07-2012, 15:54
الان اگه بخام از این وینم بک آپ کلی بگیذرم یعنی اگه برش گردوندم وین اصلی رو مشکلی داشت برگردونم از چه نزم افزاری استفاده کنم و چه جوری از برنامه استفاده کنم

بسیار بسیار ممنون ولی اون روش دومی رو که گفته بوذینرو پیدا کردم ولی نزدم میترسم وینم بترکه حوصله ندارم باز دوباره ویندوز بریزم + درایور ها و....

Farshid72
12-07-2012, 22:30
دوسته عزیز وقتی شما ویندوز رو نصب کردیو با لایسنس خود لپ تاپ اونو فعل کردی دیگه هیچ فرقی با ویندوز اصل نمیکنه که !
در ضمن شما باید اول مطمئن بشید که درایو مخفی که حاوی ویندوز هست پاک نشده باشه
برای اینکار میتونی از برنامه ی paragon Partition manager استفاده کنی و در صورت لزوم اون درایو رو ریکاوری کن و روی هارد یا دیسک رایتش کن ! بعد اجرا و سیستم رو ریکاوری کن !

DariushGreat
12-07-2012, 22:45
قاعدتا نباید مشکلی پیش بیاد! :دی من برای بار اول ترس داشتم. امتحانش کردم ولی شد ( وایو سونی ). حالا اگه شک داری خب نکنی بهتره.
طبق گفته فرشاد جان هم اگه ویندوزت با شماره سریال اصلی فعال شده باشه که حله! می مونه یه سری درایور که می تونی اونا رو از روی خود دیسک (قاعدتا) شماره یک ریکاوری نصب کنی

شاد باشی

amin1374
12-07-2012, 23:08
آقا خیلی ممنون از لطفتون من تست کردم فا دیکاوری از تو ویندوزم همون ارورو میداد فک کنم پارتیشنش آسیبی چیزی دیده چون ارور میده همش تو ریکاوری که هستمبعدش یک مشکل دیگه ای هم کهدارم این ویندوز اکسپلورر همش.ارور میده نمیدونم برنامه ابچیزی باعثش میشه یا نهولی وین خودش ی خوبی که داشت اون ن پارتیشن 100مگی هرو مخفی نگه میداشت تمامی درایور ها +برنامه های مورد نیاز نصب میشد با خود وین دوز لاگ آن اسکرینش هم ماله خود ایسر میشد و تغییر میکردالانم وین جوید رو ریحختم ولی خیلی جالبه همون چهارتا عذ 100دلار قیمیتشه!!!بعدش اچه جوری با اون نرم افزار ریکاوری کنم پارتیشن مورد نظر ریکاوری هرو چون 15گیگ هم حجم دارهالانم زدم ویالانم نفهمیدم چه را این طوری شد اون پارتیشنه و چبا این ویندوز اکسپلورر همش ارور میده و بسته میشهالان باز دوباره ویندوز ریختم و با لاسنس زیر لپتاپ اکتیوش کردم

DariushGreat
12-07-2012, 23:44
آقا خیلی ممنون از لطفتون من تست کردم فا دیکاوری از تو ویندوزم همون ارورو میداد فک کنم پارتیشنش آسیبی چیزی دیده چون ارور میده همش تو ریکاوری که هستمبعدش یک مشکل دیگه ای هم کهدارم این ویندوز اکسپلورر همش.ارور میده نمیدونم برنامه ابچیزی باعثش میشه یا نهولی وین خودش ی خوبی که داشت اون ن پارتیشن 100مگی هرو مخفی نگه میداشت تمامی درایور ها +برنامه های مورد نیاز نصب میشد با خود وین دوز لاگ آن اسکرینش هم ماله خود ایسر میشد و تغییر میکردالانم وین جوید رو ریحختم ولی خیلی جالبه همون چهارتا عذ 100دلار قیمیتشه!!!بعدش اچه جوری با اون نرم افزار ریکاوری کنم پارتیشن مورد نظر ریکاوری هرو چون 15گیگ هم حجم دارهالانم زدم ویالانم نفهمیدم چه را این طوری شد اون پارتیشنه و چبا این ویندوز اکسپلورر همش ارور میده و بسته میشهالان باز دوباره ویندوز ریختم و با لاسنس زیر لپتاپ اکتیوش کردم

خواهش می کنم. وظیفه است :20:
من هم مشکل شما رو پیدا کرده بودم؛ با این تفاوت که خودم به عمد ولی غیر مستقیم زده بودم درایو ریکاوری رو ترکونده بودم. می خواستم مکینتاش بریزم روی دستگاهم که اینجوری شد! :دی درایور ریکاوری خراب و دیسک ها هم پر خط و خش!!! آخرش با یه ترفند تونستم دوباره از درایو ویژه ریکاوری، ریکاوری بگیرم! اون هم نصب آخرین نگارش برنامه Sony Vaio Care بود. مسلما برای ایسر هم باید بشه مشکل رو به همین شکل برطرف کرد. بگرد ببین آخرین نگارش برنامه کنترل سیستمی یا تهیه کننده و مدیریت درایور ریکاوری برای دستگاهت چی هست. نصب کن؛ حتی اگه لازم شد دوباره دیسک رایت کن. مطمئنا می شه درایو رو زنده کرد. اگر هم نشد دست آخر توی پشتیبانی ایسر مشکلت رو بگو. کارشناساش با وجدان هستن و کمکت می کنن
پیرامون مشکل اکسپلورر هم بگم که من هم دارم. می شه فهرست برنامه هایی رو که نصب کردی بگذاری ببینم؟ شاید بتونیم مشکل رو پیدا کنیم

شاد باشید

amin1374
12-07-2012, 23:49
.من درایور های ویندوز همشونو به جز آخرین های وی جس ای رو نصب نکردم گشتم جدیدترین ورژناشونو نصب کردم به اضافه آنتی ویروس اورجینال پاندا 2012 ام همین الان وینمو آپدیت دارم میکنم به احتمال زیاد نباید مشکلی پیش بیاد
ولی اومن مشکل رو نمدونم از چیه که ارور ج
بعدش اون برنامه هم آخرین ورژنش هست نه ف کنم پارتیشنش ریکاوریش آسیب دیده کا حالا باید ی جوری ترمیمیش کنم وای چه جوریشه نمدونم
میادش

amin1374
14-07-2012, 21:04
یعنی ی نفر نیست که بیاد کمکم کنه !!!!!!

تست کردم پارتیشن ریکاوریم آسیب دیده محتویاتش حالا چه طوری درستش کنم
دی وی دی های بک آپمم هست
گغته بودین که ریکاوریش کنم اونوقت چه جوری با چه برنامه ای
چون پاک نشده که فایل هاش آسیب دیده !!؟؟ بعدش طریقه استفاده از برنامه مورد نظر رو برای کار مورد نظر بگید
بعدش توی ویندوز یک پارتیشن 100 مگی هست چه جوری مخفیش کنم؟

DariushGreat
14-07-2012, 23:31
چیزی به ذهنم نمی رسه
فقط بگم منم دیروز خواستم ویندوز رو برگردونم به مشکل شما خوردم. کل دیسک ها رو کپی می کرد و پس از ری استارت پیغام می داد که ویندوز قادر به نصب نیست. لطفا ری استارت کنید... خلاصه هر کاری کردم نشد. آخر سر یه ویندوز ساده ریختم و بعد دوباره اقدام به ریکاوری کردم؛ این بار کار کرد... غیر از این راه حل دیگه چیزی به ذهنم نمی رسه

Farshid72
15-07-2012, 11:28
ببخشید یعنی چی آسیب دیده ؟
شما تغییری تو محتویات این درایو انجام دادید ؟
با برنامه ذکر شده اونو ریکاوری کنید و روی هارد بریزید و سیستم رو ریست و سیستم رو از روی هارد بوت کنید

amin1374
15-07-2012, 12:20
مه نمیدونم گفتم فک کنم حتما فایلی چیزیش پاک شده یا تغییری توش داده شده توسط ویروسی چیزی یا..که اون ارورومیدهبعدش این قسمت رو منظورتون رو نفهمیدم یعنی چی اونو ریکاوری کنید و روی هارد بریزید و سیستم رو ریست و سیستم رو از روی هارد بوت کنید؟ یکم واضح تر میشه راهنماییم کنید که دقیقا چیکار کنممن با ی برنامه دیگه ریکاوری کردم به اسمeasus partion master10 تا فایلم ریکاوریئکرد گفتش آدرس بده ولی منم میخام تو اون پارتیشنه ریکاوری شده ها بره نه توی ی مسیری از هاردعلت این مشکل به نظرتون از چیهو یک مشکل دیگه ای هم دارم اونم اینه که هر ویندوز ذیگه ای میریز بعد چند روز ارور windows explorer میده که پدرمو در آورده ضبرای حلش چیکار کنم

javadk123
17-07-2012, 16:22
شما یه سوال از نمایندگی و گارانتی میکردی شاید برات درستش کنن؟؟

amin1374
17-07-2012, 16:51
گارانتیش ساطگار و...نیست از اونجایی که این مدل سفارشی هست گارانتیش متفرقه هست
نه میخام خودم مشکلم رو حل کنم

javadk123
18-07-2012, 12:02
من یه بکاپ از ویندوم دارم...

خاستی برات بفرستم

amin1374
18-07-2012, 12:40
مگه لپتاپت چیه

منم بک آپ هام هستش منظورم دی وی دی هاست ولی میبینی که ارورر میده

fight club
18-07-2012, 19:50
برای ریکاوری کردن باید پارتیشن و همه چیز مثل حالت ِ کارخونه باشه. برای شما اینطوریه؟

amin1374
18-07-2012, 20:42
من تو ریکاوری سه تا گزینه داره یکی اینه که فقط پارتیشن سی فرمت بشه
دوم پارتیشن سی فرمت بشه و دیتاها در یک پوشه قرار بگیره
سوم کل هارد فرمت بشه پارتیشن ها هم همه با حالت اولیه بر میگرده
بعدش من پارتیشن بندی کردم
لپتاپو حالا اگه کل هاردو فرمت کنم از ریشه اون وقت میتونم درایو ریکاوری رو بسازم یا نه اگه آره چه جوری

DariushGreat
21-07-2012, 13:01
لپتاپو حالا اگه کل هاردو فرمت کنم از ریشه اون وقت میتونم درایو ریکاوری رو بسازم یا نه اگه آره چه جوری

قاعدتا آره
اگه کل هارد و فول ریکاوری کنی باید خودش از نو بسازه. ولی ریسکه... ممکنه با توجه به مشکل پیش اومده نکنه. پس بهتره دربارش خوب فکر کنی که از دو سو ضربه نخوری!

شاد باشین

shayan.mr
04-08-2012, 14:13

منم میخوام ریکاوری کنم، ولی کمی می ترسم
چون کلی اطلاعات مهم رو بقیه پارتیشن هام دارم
اگه گزینه دوم رو انتخاب کنم، فقط ذرایو ویندوزم مثل حالت اول میشه؟ یا نه کل هاردم مثل روز اول میشه؟
زمانی که من این dvdهای ریکاوری رو تهیه می کردم فقط درایو c(ویندوز) رو داشتم. حالا بعد از ریکاوری چه اتفاقی واسه پارتیشن های دیگه میفته!؟ اونا پاک میشن؟ یا نه؟