مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی
dayfemale
12-07-2012, 14:10
سلام دوستان
به نظرتون از سه تا کلاسی که نام میبرم بهتره که کدومشون رو برم: 1- طراحی وب سایت 2- اتوکد 3- طراحی داخلی
قابل ذکره که مدرکم مهندسی نرم افزاره و دوست دارم دستمو توی یکی از کلاس های بالا قوی کنم.البته با طراحی وب سایت آشنایی دارم و مقداری کار کردم ولی با اون دوتا اصلا کار نکردم، از طرفی وقتی خودم مقایسه می کنم میبینم که یادگیری اتوکد زمان کمتری نسبت به طراحی وب نیاز داره.
درضمن اگه کلاس خوبی هم سراغ دارین که عالیه یاد میده بهم معرفی کنید (شهر و مکانش رو هم بگین)
اگه نظراتتون رو در اختیارم قرار بدین و منو راهنمایی کنید خوشحال میشم.
Lord-Voldemort
12-07-2012, 23:09
این از اون پست هاست که جواب کامل می خواد
شما به هرچه علاقه داری برو
اتوکد اخرش باید بری مکس یا مایا رو هم یاد بگیری که 4 تا 6 سال طول میکشه
طراحی داخی اگه منظورتون سه بعدی هست اون هم همین طور 5 سال طول میکشه
طراحی سایت حدود 2 تا 3 سال اگه تلاش زیادی بکنید
بعد وقتی که یاد گرفتین هر چه ایده داشته باشین به کار میاد ، همین جور بلد بودنش بدرد نمی خوره
اخرش به خودد بستگی داره همش به تلاش به علاقه بستگی داره
dayfemale
13-07-2012, 16:43
از اینکه به سوالم پاسخ دادید خیلی ممنونم. منم خودم به طراحی وب خیلی علاقه دارم ولی تنها چیزی که ممکن شد به چیز ای دیگه فکر کنم این بود که از برنامه نویسی زیاد خوشم نمیاد.حالا شما کلاس خوب که حرفه ای آموزش بده سراغ دارین؟؟؟؟
درضمن از چه کلاسی باید شروع کنم؟؟؟
منتظر راهنماییتون هستم:20:
dayfemale
13-07-2012, 16:47
بعد وقتی که یاد گرفتین هر چه ایده داشته باشین به کار میاد ، همین جور بلد بودنش بدرد نمی خوره
از اینکه به سوالم پاسخ دادید خیلی ممنونم. منم خودم به طراحی وب خیلی علاقه دارم ولی تنها چیزی که ممکن شد به چیز ای دیگه فکر کنم این بود که از برنامه نویسی زیاد خوشم نمیاد.حالا شما کلاس خوب که حرفه ای آموزش بده سراغ دارین؟؟؟؟
درضمن از چه کلاسی باید شروع کنم؟؟؟
منتظر راهنماییتون هستم:20:
dayfemale
14-07-2012, 15:40
به اطلاع برسونم که من ساکن شهرستان هستم ولى اگه کلاس خوبى براى طراحى وب سراغ دارين حالا در هر جايى که باشه لطف کنيد معرفى کنيد.خواهشن هم با اطمينان راهنمايى کنيد نه از روى شنيده ها.
Lord-Voldemort
14-07-2012, 16:23
برات پیام کردم
dash_mehdi
14-07-2012, 23:45
فكر نمي كنم يادگيري اتوكد و مكس بيشتر از 1 يا حداكثر 2 سال طول بكشه
مگه چي داره كه 6 سال طول بكشه؟
نرم افزار هاي عظيم و فوق حرفه اي و ... كه دست هر كسي نيست هم انقدر يادگيريش طول نميكشه.
من خودم تو گرافيكم و اين طور كه ديدم يادگيري اتوكد تا 1 سال و مكس 6 ماه تا 8 ماه.
قطعا هم هيچ اموزشگاهي نيست كه مثلا تمامي موارد مكس رو ياد بده و به هر كي به رشته خاص خودش ياد ميده.
مثلا يكي تو ساختمان سازي هست طراحي ساختماني و نما و از اين جور چيزا ياد ميده و ديگه نميان انيماتور ياد بدن پس هرگز ياد گيري همچين برنامه هايي انقدر زمان نميبره :)
حالا يكي به عنوان يه 3d max كار حرفه اي همه كاره بخواد همه چيه مكس رو ياد بگيره هم باز بيشتر از 2 سال به طول نمي انجامه.
Lord-Voldemort
15-07-2012, 09:55
فكر نمي كنم يادگيري اتوكد و مكس بيشتر از 1 يا حداكثر 2 سال طول بكشه
مگه چي داره كه 6 سال طول بكشه؟
نرم افزار هاي عظيم و فوق حرفه اي و ... كه دست هر كسي نيست هم انقدر يادگيريش طول نميكشه.
من خودم تو گرافيكم و اين طور كه ديدم يادگيري اتوكد تا 1 سال و مكس 6 ماه تا 8 ماه.
قطعا هم هيچ اموزشگاهي نيست كه مثلا تمامي موارد مكس رو ياد بده و به هر كي به رشته خاص خودش ياد ميده.
مثلا يكي تو ساختمان سازي هست طراحي ساختماني و نما و از اين جور چيزا ياد ميده و ديگه نميان انيماتور ياد بدن پس هرگز ياد گيري همچين برنامه هايي انقدر زمان نميبره
حالا يكي به عنوان يه 3d max كار حرفه اي همه كاره بخواد همه چيه مكس رو ياد بگيره هم باز بيشتر از 2 سال به طول نمي انجامه.
همین طور که گفتم اتوکد به تنهایی نمیشه (نه 100 درصد) شما باید یه نرم افزار 3d کنارش یاد بگیری ، که 4 تا 6 سال بستگی به تلاش خودت داره .
ولی شما که گفتی مکس رو 8 ماه میشه یاد گرفت یاد گرفتن گزینه ها ملاک نیست ، مهم اینکه شما بتونی یه کاری رو به طور احسنت انجام بدی بیشتر کسانی که کارشون رفته توی تاپ گالری سایت های خارجی
بیشتر 10 ساله دارند مکس کار می کنند .
من یه مثال می زنم :
شما توی 4 تا 5 ماه می تونی همهی گزینه های مدلینگ رو یاد بگیری (فقط توی مکس )شاید کمتر از این زمان ولی این که فایده نداره حدود 2 سال باید تمرین کنی و اموزش ببینی تا روش استفاده از اونها رو بدست بیاری بعد خودد رو ازمایش کنی
بعد مدلینگ به تنهایی یه چیزیش کمه ، باید نور پردازی و تکسچرینگ بلد باشین (البته به اندازه ی سطح متوسط نه حرفه ای )که حدود 1 تا 2 سال طول میکشه این بار
این که صرف یاد گرفتن گزینه باشه که یک کتاب می خری به نام اموزش مکس در 24 ساعت :دی به همین راحتی ولی فایده نداره
البته اگه شما دلیل قانع کننده داشته باشین بنده قبول می کنم خودم من هم مبتدی هستم و زیاد نمی دونم
saber1370
15-07-2012, 22:37
آقا بزن طراحی سایت
کار 3 دی خیلی وقت گیره و سخت و حوصله میخواد
طراحی سایت هم توش پوله هم راحته !
الان هم که چیزی رو بلد نباشی یه سرچ بزنی تو نت 1000 تا صفحه برات باز میکنه ×
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.