مشاهده نسخه کامل
: کمک در مورد کابل DVI
Microsoft Windows
12-07-2012, 00:27
سلام دوستانمن دیروز یه مانیتور سامسونگ مدل S20V310B PLUS گرفتم امیدوارم انتخاب خوبی کرده باشم راستش میخواستم ال جی E2060T بگیرم پیدا نکردم فروشنده گفت همینو بردار منم خریدم
و حالا سوالم اینه که الان با اون کابل معمولی به کارت گرافیک وصله اگه یه کابل DVI بخرم وصل کنم فرقی هم میکنه یا نه؟
قاعدتا باید همراه مانیتورتون کابل DVI باشه.. بله اگه بگیرید تفاوت می کنه.
Microsoft Windows
12-07-2012, 03:22
شما تست کردید؟
تفاوت خیلی محسوسه؟
اگه زیاد فرقی نمیکنه بیخیالش بشم
شما تست کردید؟
تفاوت خیلی محسوسه؟
اگه زیاد فرقی نمیکنه بیخیالش بشم
اگه الان دارین با کابل vga کار میکنین بله dvi با vga در کیفیت تصویر فرق داره و dvi کیفیت بهتری میده درواقع در dvi -d نویز ها و خطاهای تصویری نسبت به vga کمتر شده و تصویری با کیفیت بهتر و شفافیت بیشتر به شما میدهد
Microsoft Windows
12-07-2012, 12:22
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])علت این تفاوت مانیتور با کارت گرافیک چیه ؟
کابل بخرم به اینا میخوره دیگه؟
Microsoft Windows
13-07-2012, 13:37
قاعدتا باید همراه مانیتورتون کابل DVI باشه.. بله اگه بگیرید تفاوت می کنه.
اینجا ایرانه عزیز دل دزد از دزد میزنه میشه شاه دزد .با این که جعبه پلمپ بود تو کاتالوگش هم نوشته داره ولی فقط کابل vga بود.
Microsoft Windows
13-07-2012, 20:27
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])علت این تفاوت مانیتور با کارت گرافیک چیه ؟کابل بخرم به اینا میخوره دیگه؟فردا میخوام بخرم کسی نبود کمک کنه؟
Microsoft Windows
14-07-2012, 12:15
کابل رو خریدم وصل کردم تفاوت آنچنان محسوس نیست ولی الان گذینه های AUTO ,COARSE, FINE غیر فعال شده فکر کنم فرقش همینه نیاز به تنظیم دستی نداره راستی چند نوع کالب DVI داریم؟ چون اینی که خریدم تعداد پین هاش کمتر از درگاه DVI بود همه این کابلا اینطوری هستن؟
Microsoft Windows
18-07-2012, 12:47
سلام دوستان کسی انگار به سوالات من نمیخواد جواب بده الان بعد از زدن کابل DVI وقتی کامپیوتر رو خاموش میکنم مانیتور یه لحظه خاموش میشه بعد دوباره روشن میشه دنبال ورودی میگرده وقتی میبینه وروودی پیدا نمیکنه خاموش میشه با کابل VGA اینطوری نبود آیا این طبیعیه یا فقط واسه من اینطوریه؟
سلام دوستان کسی انگار به سوالات من نمیخواد جواب بده الان بعد از زدن کابل DVI وقتی کامپیوتر رو خاموش میکنم مانیتور یه لحظه خاموش میشه بعد دوباره روشن میشه دنبال ورودی میگرده وقتی میبینه وروودی پیدا نمیکنه خاموش میشه با کابل VGA اینطوری نبود آیا این طبیعیه یا فقط واسه من اینطوریه؟
مشکلی نداره طبیعیه
من یه lcd دارم که حدود 8 متر از کامپیوترم دوره. پشتش هم نوشته dvi و hdmi ولی dvi که داره فقط جای 2تا فیش داره
راهنماییم میکنین که چهطور از dvi استفاده کنم؟ 2 تا جای فیش یکیش audio dviهست یکی دیگه dvi نوشته
اینم عکس از پشته lcd
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.