مشاهده نسخه کامل
: درخواست راهنمایی
سلام
دو تا برنامه نوشتم ولی اون چیزی که من میخوام نمیشه
1.برنامه ای که یک عدد حداکثر 50 رقمی رو از ورودی دریافت کنه و معکوس اون رو در خروجی چاپ کنه,اون چیزی که من نوشتم فقط اعداد 50 رقمی رو قبول میکنه و نه حداکثر 50 رقم!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2.برنامه ای که تعدادی عدد صحیح رو از کاربر بگیره و دومین عدد بزرگ بین اون اعداد رو پیدا کنه و در خروجی چاپ کنه,که اینو شک دارم درست نوشته باشم...بعضی وقت ها عدد رو درست انتخاب نمیکنه:
:37:لطفا راهنمایی کنید.
god of war 2
11-07-2012, 15:01
سلام.
در رابطه با سوال اولتون اگر از رشته ها استفاده کنید کارتون خیلی راحتتر میشه.
سوال دوم هم بنده تست کردم و بجز چند تا مشکل جزعی مشکل خاصی ندیدم.
szh_1367
11-07-2012, 20:06
سلام
دو تا برنامه نوشتم ولی اون چیزی که من میخوام نمیشه
1.برنامه ای که یک عدد حداکثر 50 رقمی رو از ورودی دریافت کنه و معکوس اون رو در خروجی چاپ کنه,اون چیزی که من نوشتم فقط اعداد 50 رقمی رو قبول میکنه و نه حداکثر 50 رقم!
:37:لطفا راهنمایی کنید.
در مورد برنامه اول همانطور که دوستمون فرمودند خیلی راحت میتوان از اشاره گرها استفاده کرد
اما در مورد سوال دوم باید در مورد الگوریتم پیدا کردن kامین عدد سرچ کنی مثلا این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8) رو ببین تا هرکجا که توانستی بنویس اینجا قرار بده بنده و دوستان به شما کمک خواهیم کرد
zahra_abed
12-03-2013, 10:21
با سلام کافی بدانید در یک تقسیم یک باقیمانده داریم که اگر عدد بر 10 تقسیم شده باشد اولین رقم سمت راست است وقرار است اولین رقم سمت چپ بشود ویک خارج قسمت حالا شما یک متغیر برابر صفر بگیرید وسپس در یک حلقه کارهای زیر را انجام دهد
0-قبل از حلقه متغیری تعریف وآن را صفر کنید
شروع حلقه
1-عدد را به 10 تقسیم کنید
2- متغیر را در 10 ضرب و با باقیمانده ی تقسیم جمع و در خود متغیر قرار دهید
3-خارج قسمت تقسیم را به جای خود عدد بریزید و به آغاز حلقه باز گردید این کار را تا زمانی که عدد صفر نشده ادامه دهید
پایان حلقه
4-متغیر را چاپ کنید
Infernus
14-03-2013, 23:42
با سلام خدمت شما دوستان عزیز
برای برنامه مورد نطر شما نمیتوان از متغیر های int ,float ,...... استفاده کرد چون عدد 50 رقمی خارج از محدوده اینها میباشد لذا به ناچار از آرایه ها استفاده میکنیم و برای اینکه بتوان کمتر از 50 کاراکتر نیز وارد کرد از دستور strlen استفاده میکنیم .من شبه کدی برای شما قرار میدهم امیدوارم مسمر ثمر قرار گیرد.
توضیحات برنامه:
1: توجه داشته باشید که پایان بخش کاراکتر ها نقطه میباشد یعنی اگر تعدادی عدد وارد کردید و نخواستید بیشتر از آن وارد کنید لازم است ابتدا یک نقطه و سپس کلید enter رابزنید.
2:کاراکتر ها بصورت معادل های عددی ذخیره میشوند لذا برای تبدیل این معادل ها به خود اعداد آن ها را منهای 48 میکنیم .
vernal25
04-04-2013, 18:53
سلام دوستان من یه مشکلی دارم، زبان C++ رو خیلی ابتدایی خوندم، لطفا اگه می تونید کمکم کنید این دوتا فلوچارت رو به زبان C برام بنویسید خواهش میکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه میشه تا فردا بنویسید ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.