ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : seagate sata 3 مشکل سرعت

captain fantastic
11-07-2012, 09:36
سلام!
من چند وقت پیش یه هارد seagate 1000GB گرفتم ولی از وقتی اون رو وصل کردم احساس کردم که خیلی سرعت همه کارا کمتر شده!
اینم عکس تستی هستش که با PC wizard گرفتم! سرعت خوندنش واقعا کمه!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
main board:AMD790GX هستش که Sata2!
راستی من هارد قبلی که western 320GB هست رو وصل میکنم سرعتش از این بیشتره!!
کسی می تونه کمکم کنه؟

ata.royalfalcon
11-07-2012, 09:53
سلام!
من چند وقت پیش یه هارد seagate 1000GB گرفتم ولی از وقتی اون رو وصل کردم احساس کردم که خیلی سرعت همه کارا کمتر شده!
اینم عکس تستی هستش که با PC wizard گرفتم! سرعت خوندنش واقعا کمه!
main board:AMD790GX هستش که Sata2!
راستی من هارد قبلی که western 320GB هست رو وصل میکنم سرعتش از این بیشتره!!
کسی می تونه کمکم کنه؟

سلام
براي راهنمايي بهتر لطفا با برنامه HDtune تست read و در صورت امكان تست write بگيريد . همچنين از قسمت Info (براي فهميدن مشخصات هارد) و health همان برنامه هم عكس بگيريد و آپلود كنيد . پيشنهاد ميشه كه بايوس مادربردتون رو هم آپديت كنيد (اگر بايوس جديدي موجود باشه) .

با چه برنامه اي پارتيشن بندي كرديد ؟؟

captain fantastic
11-07-2012, 10:48
این تست read:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
info:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
health:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی من با بوت ویندوز XP پارتیشن بندی کردم!
مشکل از کجاست؟!

ata.royalfalcon
11-07-2012, 11:36
این تست read:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
info:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
health:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی من با بوت ویندوز XP پارتیشن بندی کردم!
مشکل از کجاست؟!

اينجور هاردها بهتر هست با بوت ويندوز 7 پارتيشن بندي بشه و همچنين براي بالارفتن كارايي آن حتماً سيستم عاملتان ويندوز 7 باشه .
چون اين هاردها داراي سكتور 4K هستند كه با ويندوز XP سازگاري ندارند گرچه با استفاده از تكنولوژي Seagate SmartAlign ميتوان براي XP استفاده كرد اما عملكرد و كارايي آن كاهش خواهد يافت .

captain fantastic
11-07-2012, 12:38
خوب الان سرعتش کمه دیگه؟!
چطوری می تونم درستش کنم؟!

ata.royalfalcon
11-07-2012, 12:51
خوب الان سرعتش کمه دیگه؟!
چطوری می تونم درستش کنم؟!

در مقايسه با ساير بنچماركهايي كه ديدم مشكل يا ضعفي ندارند ولي پيشنهادم اينه كه با استفاده از بوت ويندوز 7 كليه پارتيشنهاي موجود رو حذف كنيد و با همان بوت ويندوز 7 هارد رو پارتيشن بندي كنيد (سيستم عامل هم همون win7 باشه) . تست كنيد و خبرشو بديد و اگر امكانش هست دوباره از info هارد عكس بگيريد . نكته مهم در Info عكسي كه گزاشتيد اون سكتور 512 بايتي هست در صورتي كه سكتورهاي اين هاردها براي عملكرد بهتر اساساً 4K هستند (مطمئن نيستم ولي تست كنيد) .

captain fantastic
11-07-2012, 21:10
هارد western caviar blue 320g که هارد قبلیم باشه رو گذاشتم و مجدد تست گرفتم که میتونید خودتون مقایسه کنید.
در صمن تو قسمت Info نرمافزار hd tune جلوی قسمت buffer هارد seagate چرا هیچی ننوشته؟
خواهشا راهنمایی کنید با این وضع قیمتا تو بازار رفتم هارد خریدم حالا اینجوری حالم گرفته شده!
تست 1t sata3 seagate
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
seagate info
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
western info

تست 320g sata 2 western
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]
خط زرد هارد seagate و خط سبز هارد western

ata.royalfalcon
12-07-2012, 12:21
دوست من .
لطفاً برنامه CMD رو اجرا کنید و دستور زیر رو وارد کنید . به جای c: در در دستور زیر پارتیشنی که ویندوز روش نصب هست رو وارد کنید .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

عکس زیر مربوط به هارد لپتاپم هست . Bytes Per Physical Sector نوشته 512 بایت ، یعنی هاردم دارای تکنولوژی 4K نیست .

52902

اما در عکس زیر در قسمت Bytes Per Physical Sector اندازه سکتور 4096 هست . ولی چون از ویندوزهای قدیمی استفاده شده یا با برنامه های پارتیشنبندی های قدیمی استفاده کرده این هارد برای سازگاری اندازه سکتور رو به 512 بایت شبیه سازی میکنه (یعنی Bytes Per Sector برابر با 512 بایت) این شبیه سازی خالی از دردسر نیست (بعداً اشاره میکنم) .

52901

در عکس زیر هم Bytes Per Physical Sector و Bytes Per Sector هر دو 4096 هستند و این یعنی بهره مندی از حداکثر کارایی و سرعت !!!

52900

یکی از علتهای کاهش کارایی هاردهای 4K به خاطر استفاده از ویندوز XP یا پارتیشن بندی کردن با ویندوز XP یا برنامه های پارتیشن بندی قدیمی : ببینید هارد دیسکهای جدید برای افزایش سرعت و کارایی مجهز به سکتورهای 4K هستند ولی از آنجایی که ویندوز XP با اینجور فرمتها سازگاری ندارند این هاردها بصورت هوشمندانه هر سکتور 4096 بایتی رو به هشت سکتور 512 بایتی شبیه سازی میکنه (عکس زیر) .

همانطوریکه در عکس بالا میبینید هر سکتور 4K واقعی (physical) به هشت سکتور مجازی 512 بایتی (logical) شبیه سازی میشود . متاسفانه در ویندوز XP اولین پارتیشن از LBA 63 شروع میشود (عکس زیر) که باعث تقسيم بندی نادرست و در نتيجه سوار شدن داده بر دو سكتور 4 كيلوبايتي به جاي يك سكتور مي شود که باعث کند شدن شدید و کاهش کارایی میشود .

پارتیشن بندی صحیح و درست طبق عکس زیر .

در هر حال اگر با بوت win7 هارد رو از نو پارتیشن بندی کردید ولی نتیجه ای نداده پیشنهادم اینه که اولاً بایوس مادربردتان را آپدیت کنید و همچنین در بایوس مادربردتان دنبال گزینه ای به نام AHCI بگردید و روی آن ست کنید .

52896

captain fantastic
12-07-2012, 14:14
دوست من .
لطفاً برنامه CMD رو اجرا کنید و دستور زیر رو وارد کنید . به جای c: در در دستور زیر پارتیشنی که ویندوز روش نصب هست رو وارد کنید .

عکس زیر مربوط به هارد لپتاپم هست . Bytes Per Physical Sector نوشته 512 بایت ، یعنی هاردم دارای تکنولوژی 4K نیست .

52902

اما در عکس زیر در قسمت Bytes Per Physical Sector اندازه سکتور 4096 هست . ولی چون از ویندوزهای قدیمی استفاده شده یا با برنامه های پارتیشنبندی های قدیمی استفاده کرده این هارد برای سازگاری اندازه سکتور رو به 512 بایت شبیه سازی میکنه (یعنی Bytes Per Sector برابر با 512 بایت) این شبیه سازی خالی از دردسر نیست (بعداً اشاره میکنم) .

52901

در عکس زیر هم Bytes Per Physical Sector و Bytes Per Sector هر دو 4096 هستند و این یعنی بهره مندی از حداکثر کارایی و سرعت !!!

52900

یکی از علتهای کاهش کارایی هاردهای 4K به خاطر استفاده از ویندوز XP یا پارتیشن بندی کردن با ویندوز XP یا برنامه های پارتیشن بندی قدیمی : ببینید هارد دیسکهای جدید برای افزایش سرعت و کارایی مجهز به سکتورهای 4K هستند ولی از آنجایی که ویندوز XP با اینجور فرمتها سازگاری ندارند این هاردها بصورت هوشمندانه هر سکتور 4096 بایتی رو به دو سکتور 512 بایتی شبیه سازی میکنه (عکس زیر) .

همانطوریکه در عکس بالا میبینید هر سکتور 4K واقعی (physical) به هشت سکتور مجازی 512 بایتی (logical) شبیه سازی میشود . متاسفانه در ویندوز XP اولین پارتیشن از LBA 63 شروع میشود (عکس زیر) که باعث تقسيم بندی نادرست و در نتيجه سوار شدن داده بر دو سكتور 4 كيلوبايتي به جاي يك سكتور مي شود که باعث کند شدن شدید و کاهش کارایی میشود .

در هر حال اگر با بوت win7 هارد رو از نو پارتیشن بندی کردید ولی نتیجه ای نداده پیشنهادم اینه که اولاً بایوس مادربردتان را آپدیت کنید و همچنین در بایوس مادربردتان دنبال گزینه ای به نام AHCI بگردید و روی آن ست کنید .

52896

از توضیح واقعا کامل و روانت ممنونم ، امتحان میکنم نتیجه رو میگیم.

captain fantastic
12-07-2012, 18:54
با ویندوز 7 هم پارتیشن بندی کردم باز هم درست نشد،بایوس مادربرد هم آخرین ورژن آپدیت کردم،دیگه موندم چیکار کنم؟بنظرتون ببرم نمایندگی با گارانتی میشه عوضصکرد؟اصلا قبول میکنن حرفه منو؟

ata.royalfalcon
12-07-2012, 22:07
با ویندوز 7 هم پارتیشن بندی کردم باز هم درست نشد،بایوس مادربرد هم آخرین ورژن آپدیت کردم،دیگه موندم چیکار کنم؟بنظرتون ببرم نمایندگی با گارانتی میشه عوضصکرد؟اصلا قبول میکنن حرفه منو؟

نمیدونم گارانتی قبول میکنه یا نه (ولی با گارانتی صحبت کنید) . ولی فکر نمیکنم هارد مشکلی داشته باشه حتی بنچمارکی که گذاشتید (تست read) تقریباً مشابه با سایر بنچمارکهای همین مدل هست . آیا روی AHCI تنظیم کردید ؟؟ (اگر همچین چیزی در بایوس مادربردتان وجود داشته باشه) .

masoud_m_bf_m_bf
09-03-2014, 12:42
دوست من .

یکی از علتهای کاهش کارایی هاردهای 4K به خاطر استفاده از ویندوز XP یا پارتیشن بندی کردن با ویندوز XP یا برنامه های پارتیشن بندی قدیمی : ببینید هارد دیسکهای جدید برای افزایش سرعت و کارایی مجهز به سکتورهای 4K هستند ولی از آنجایی که ویندوز XP با اینجور فرمتها سازگاری ندارند این هاردها بصورت هوشمندانه هر سکتور 4096 بایتی رو به هشت سکتور 512 بایتی شبیه سازی میکنه (عکس زیر) .

سلام
میدونم تاپیک قدیمیه ولی سوال منم همینه
حس میکنم سرعت سیستم پایینه
این ارور واسه چیه؟

این درایوهای خرد و ریز چیه تو هارد من؟

ata.royalfalcon
09-03-2014, 15:06
سلام .

1. اگر فكر ميكنيد كه سرعت سيستم پايين هست و اگر فكر ميكنيد واقعاً مربوط به هارد ديسك ميشود ، در درجه اول Smart Status هاي هارد ديسك را بررسي كنيد كه آيا warning دارد يا OK هستند (نكته مهم) .
2. در مورد دستور Fsutil كه نميتوانيد اجرا كنيد ، شايد سطح دسترسي يوزر در آن ويندوز محدود باشد در اينصورت از طريق Administrator اجرا كنيد ولي نتايجي كه ارائه ميكند كاربرد چنداني در بهبود سرعت سيستم نخواهد داشت .
3. خرده پارتيشنهايي كه ديده ميشوند به جزء فضاي 711KB كه بصورت unallocated هست بقيه واقعاً مورد نياز سيستم هست . مثلاً پارتيشن EFI system شامل اطلاعات زير هست و در صورتيكه آسيب ببيند ممكن هست سيستم عامل بوت نشود .

Boot Loader هاي مربوط به سيستم عامل نصب شده .
فايلهاي مربوط به Device Driver هاييكه در زمان بوت توسط Firmware استفاده ميشوند .
برنامه هاي مربوط به system utility هاييكه قبل از اينكه سيستم عامل راه اندازي شوند اجرا ميشوند .
و ديتا فايلهاي ديگري مثل error logs در اين پارتيشن وجود دارند .

masoud_m_bf_m_bf
09-03-2014, 15:37
سلام .

1. اگر فكر ميكنيد كه سرعت سيستم پايين هست و اگر فكر ميكنيد واقعاً مربوط به هارد ديسك ميشود ، در درجه اول Smart Status هاي هارد ديسك را بررسي كنيد كه آيا warning دارد يا OK هستند (نكته مهم) .
2. در مورد دستور Fsutil كه نميتوانيد اجرا كنيد ، شايد سطح دسترسي يوزر در آن ويندوز محدود باشد در اينصورت از طريق Administrator اجرا كنيد ولي نتايجي كه ارائه ميكند كاربرد چنداني در بهبود سرعت سيستم نخواهد داشت .
3. خرده پارتيشنهايي كه ديده ميشوند به جزء فضاي 711KB كه بصورت unallocated هست بقيه واقعاً مورد نياز سيستم هست . مثلاً پارتيشن EFI system شامل اطلاعات زير هست و در صورتيكه آسيب ببيند ممكن هست سيستم عامل بوت نشود .

Boot Loader هاي مربوط به سيستم عامل نصب شده .
فايلهاي مربوط به Device Driver هاييكه در زمان بوت توسط Firmware استفاده ميشوند .
برنامه هاي مربوط به system utility هاييكه قبل از اينكه سيستم عامل راه اندازي شوند اجرا ميشوند .
و ديتا فايلهاي ديگري مثل error logs در اين پارتيشن وجود دارند .

از پاسختون متشکرم
سیستم نو هست
دو هفته میشه خریدم
نسبت به سیستم قبلی کندتره

این اسمارت استاتوس رو چطور باید چک کنم؟

یه یوزر هست اونم Administrator
فقط خواستم ببینم سکتورها 512 بایت هست یا 4096 تا

همین میخواستم ببینم اونا لازمن یا پاکشون کنم

یه سوال دارم که قبلا هم پرسیدم ولی به جواب نرسیدم
میخواستم ویندوز رو ریکاوری کنم ولی ارور میداد که پارتیشن ریکاوری پیدا نمیشه
منم اون درایو 20 گیگ رو کپی کردم و بعد ویندوز راحت ریکاوری شد
بعد درایوی که کپی کرده بودم رو پاک کردم باز هم ارور داد
به نظرتون مشکل این پارتیشن چی میتونه باشه؟

و اینکه با نرم افزارهای مختلف امتحان کردم نتونستم درایو اکستندد یا لاجیکال بسازم
چرا؟ اصلا این پارتیشن بندی الان مشکل خاصی داره؟

ببخشید وقتتون رو گرفتم

ata.royalfalcon
09-03-2014, 17:04
از پاسختون متشکرم
سیستم نو هست
دو هفته میشه خریدم
نسبت به سیستم قبلی کندتره

یه یوزر هست اونم Administrator

یه سوال دارم که قبلا هم پرسیدم ولی به جواب نرسیدم
میخواستم ویندوز رو ریکاوری کنم ولی ارور میداد که پارتیشن ریکاوری پیدا نمیشه
منم اون درایو 20 گیگ رو کپی کردم و بعد ویندوز راحت ریکاوری شد
بعد درایوی که کپی کرده بودم رو پاک کردم باز هم ارور داد
به نظرتون مشکل این پارتیشن چی میتونه باشه؟

و اینکه با نرم افزارهای مختلف امتحان کردم نتونستم درایو اکستندد یا لاجیکال بسازم

ببخشید وقتتون رو گرفتم

آخرين ورژن برنامه HDtune را دانلود و نصب كنيد و به قسمت Health برويد و smart status ها را بررسي كنيد .

در هارد ديسكهايي كه بصورت GPTد، initialized شده باشند نميتوان درايوهاي logical ساخت . اگر پارتيشن بيشتري ميخواهيد بايد بصورت primary باشد . بعبارت ديگر در هارد ديسكهاي GPT تا 128 پارتيشن primary ميتونيد بسازيد .

اگر در يوزر Administrator (كه بطور معمول ديده نميشود و با بعضي از روشها فعال ميشود - نحوه فعالسازي اين يوزر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) هم نتونستيد اين دستور را اجرا كنيد لطفاً مدل نامبر هارد را بدهيد تا در ديتاشيتها بررسي كنم كه آيا 4k هست يا 512 بايت . ولي لازم نيست خيلي در اين مورد وسواس داشته باشيد اكثر هارد ديسكهايي كه 4096 بايتي ميباشند براي سازگاري بيشتر با نرم افزارها و سخت افزارها به 512 بايت شبيه سازي ميكنند . هارد ديسكهاي كمي هستند كه واقعاً 4k واقعي باشند و هيچگونه شبيه سازي انجام ندهند .

حداقل با پارتيشن EFI كاري نداشته باشيد چون ممكن هست ويندوز شما ديگر boot نشود (و همچنين پارتيشن Recovery كه 900MB هست) . به هر حال دستكاري پارتيشنها همراه با ريسك فراوان هست . اگز اطلاعات مهمي داريد اكيداً توصيه ميكنم اطلاعات مهم را به جاي ديگري انتقال بدهيد .

masoud_m_bf_m_bf
09-03-2014, 17:54
آخرين ورژن برنامه HDtune را دانلود و نصب كنيد و به قسمت Health برويد و smart status ها را بررسي كنيد .

آقا احسنت به شما
همه چیز ok بود

در هارد ديسكهايي كه بصورت GPTد، initialized شده باشند نميتوان درايوهاي logical ساخت . اگر پارتيشن بيشتري ميخواهيد بايد بصورت primary باشد . بعبارت ديگر در هارد ديسكهاي GPT تا 128 پارتيشن primary ميتونيد بسازيد .

پس همینجوری خوبه

اگر در يوزر Administrator (كه بطور معمول ديده نميشود و با بعضي از روشها فعال ميشود - نحوه فعالسازي اين يوزر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) هم نتونستيد اين دستور را اجرا كنيد لطفاً مدل نامبر هارد را بدهيد تا در ديتاشيتها بررسي كنم كه آيا 4k هست يا 512 بايت . ولي لازم نيست خيلي در اين مورد وسواس داشته باشيد اكثر هارد ديسكهايي كه 4096 بايتي ميباشند براي سازگاري بيشتر با نرم افزارها و سخت افزارها به 512 بايت شبيه سازي ميكنند . هارد ديسكهاي كمي هستند كه واقعاً 4k واقعي باشند و هيچگونه شبيه سازي انجام ندهند .

تقدیم

حداقل با پارتيشن EFI كاري نداشته باشيد چون ممكن هست ويندوز شما ديگر boot نشود (و همچنين پارتيشن Recovery كه 900MB هست) . به هر حال دستكاري پارتيشنها همراه با ريسك فراوان هست . اگز اطلاعات مهمي داريد اكيداً توصيه ميكنم اطلاعات مهم را به جاي ديگري انتقال بدهيد .
نه دیگه به هیچکدوم دست نمیزنم

فقط یه سوال دیگه
الان با توجه به اینکه ویندوز 8 دارم اون مشکل پس و پیش شدن سکتورها دیگه وجود نداره؟

ata.royalfalcon
09-03-2014, 18:30
تقدیم

هارد مورد نظر 4K هست و همانطوریکه قبلاً هم گفته بودم به 512 byte شبیه سازی شده است .

فقط یه سوال دیگه
الان با توجه به اینکه ویندوز 8 دارم اون مشکل پس و پیش شدن سکتورها دیگه وجود نداره؟

اگر منظور شما این باشه که احیاناً Align نباشه ، برای اطمینان میتونید طبق این پست شماره 360 (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) عمل کنید .

masoud_m_bf_m_bf
09-03-2014, 18:42
هارد مورد نظر 4K هست و همانطوریکه قبلاً هم گفته بودم به 512 byte شبیه سازی شده است .

اگر منظور شما این باشه که احیاناً Align نباشه ، برای اطمینان میتونید طبق این پست شماره 360 (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) عمل کنید .

اقا دم شما گرم
خیلی بهم کمک کردین
اینم گفت هاردتون ردیفه!!!
خیلی ازتون متشکرم:n16: