PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در درگ کردن پنجره هاا

milad444
11-07-2012, 05:23
سلام دوستان.

من تازه ویندوز عوض کردم و سیستمم تازه ارتقاع دادم..

فرض کنید مای کامپیوتر شما یا هر پنجره دیگه ای بازه و شما میخواین که این پنجره رو بکشید و بیارید کنار تر(روش چپ کلید کنید و ببرید کنار تر).من هر وقت این کار رو میکنم اول چهار چوب اون پنجره میاد و بعد وقتی چپ کلید رو ول کردم خوده پنجره میاد .

چرا اینجوریه؟؟؟؟؟چیکار باید کنم تا وقتی روی یه پنجره چپ کلید میکنم و میخوام بیارم کنارتر همزمان با کشیدن موس : پنجره هم بیاد و اینجور نباشه که اول چهارچوبش(سایه-کادر دورش یا ....) بیاد و وقتی موس رو ول میکنم خوده پنجره بیاد.

لطفا راهنمایی کنید تا درستش کنم.

کارت گرافیکمم = گرافیک = ATI READOM HD 5450 DDR3 2Gb

درایورشم ابدیته.
پیشاپیش تشکرررر

hesam715
17-08-2012, 08:07
دوست عزیز این در واقع مشکل نیست که بخوای توی کارت گرافیک یا چیز دیگه دنبالش بگردی بلکه یکی از امکانات ظاهری ویندوز هست که به میل و سلیقه خودتون میتونید فعال یا غیر فعالش کنید. طریقه تغییر روش درگ کردن پنجره ها در ویندوز هفت رو براتون میذارم:

از کنترل پنل ویندوز به قسمت system بروید (همچنین میتوانید با کلیک راست روی my computer و انتخاب properties به این بخش دسترسی پیدا کنید.)
از قسمت سمت چپ این پنجره advance system settings را انتخاب کنید
به تب advanced بروید
از قسمت performance گزینه settings را انتخاب کنید
از لیست پایین show window content while dragging را علامت بزنید (در صورتی که این گزینه قبلا تیک خورده باشد یک بار تیک را حذف و بعد از فشردن کلید Apply دوباره این گزینه را فعال کنید)
گزینه Ok را انتخاب نمایید
به همین سادگی

h8m3d
16-10-2016, 16:55
:n17::n17::n17:واقعا ممنون از راهنماییتون مغزم داشت میترکید من این مشکلا تو ویندوز 10 داشتم و خیلی اذیتم میکرد که به لطف راهنماییتون حل شد