ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : IE8 Senheiser (پیشنهادات)

fereydoon1
11-07-2012, 01:16
بدون مقدمه !!دارم دیوانه میشم دیشب با Ie8 ور میرفتم این قسمت روکش هنزفری در اومد ! الان از نظر صدا مشکل نداره و کاملا صدا بالانس هست ولی رو اعصابه منه دارم دیوانه میشم چی کار کنم الان با این تو فکر قاطی کردن یکی دو تا هدفون با هم هستم به نظر اساتید ارزش داره پیشنهاداین قسمت که با قرمز مشخص کردم در اومده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

rostamiani
12-07-2012, 14:02
من که درست نفهمیدم چی کنده شده ... یدکیش گیر میاد یا نه ؟
از زنایزر بپرس . اگه هست و زود خبر بدی می تونم از آمریکا برات بیارم

fereydoon1
12-07-2012, 14:14
واللا به سنهایزر ایمیل زدم دیشب صبح بهم زنگ زدن از تهران نماینده سنهایزر عکس ها رو دید گفت که باید تعمیرکارمون ببینه عکس ها رو بهم خبر میده حالا فردا زنگ بزنم ببینم چه کار میتونم کنم --

اون قسمت فلزی افتاده -کلا صدا مشکل نداره بالانس هست ولی ترسم از اینه که یه وقت تو جیب بزارم توش آشغال نره گیر کنه یا به درایوراش ضربه بزنه
-------------------------------------------------------------
تو این مایه حا کسی چیزی نداه تست کنیم بزنیم جاش کسی راهی پیشنهاد نمیده ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

t-jays
13-07-2012, 01:22
بدون مقدمه !!دارم دیوانه میشم دیشب با Ie8 ور میرفتم این قسمت روکش هنزفری در اومد ! الان از نظر صدا مشکل نداره و کاملا صدا بالانس هست ولی رو اعصابه منه دارم دیوانه میشم چی کار کنم الان با این تو فکر قاطی کردن یکی دو تا هدفون با هم هستم به نظر اساتید ارزش داره پیشنهاداین قسمت که با قرمز مشخص کردم در اومده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اگه به هر طریقی مشکلت به صورت عادی رفع نشد.
میتونی از یکی از اینا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هم استفاده کنی.