مشاهده نسخه کامل
: آقا بالاخره اس3 یا وان ایکس!!!!
sadeghbb
10-07-2012, 23:08
نمیدونم چرا کسی با قاطعیت یکدومشو به ما معرفی نمیکنه !
موندم خداشاهده بین این دو گوشی!
یکی میگه اصلا وان ایکس کیفیت عکس افتضاح! مشکل سه نقطه! سخت افزار قویتر! زدری مانیتور!!!
اونور قیمت اس3! شکل نچندان زیبا! صدای نچندان خوب!
بالاخره چی؟!:27:
هر کسی بتونه مارو متقاعد به خرید یکیشون بکنه یکی هم برا اون دوستمون میگیرم! :31: (این خط رو کلا نادیده بگیرید! :27:)
عزیزم یک مقایسه برات میکنم
برتری اس3 به وان اکس:
باطری
خوانایی در زیر خورشید
قدرت سخت افزاری
دوربین
حافظه خور بودن
صدای بلند تر چه در هندزفری،چه در مکالمه و چه در اسپیکر
برتری وان اکس:
بازی های چیپست تگرا 3
کیفیت ساخت بهتر و زیبایی(سلیقه ایه )
اینترفیس بهتر!
چیپ بیتس
البته یکم مشکلات وایفای هم داره.
حالا شما کدوم رو میپسندی؟!
به صفحه نمایش گیر نده.جفتشون عالی هستند
sadeghbb
10-07-2012, 23:48
با توضیحات شما 100% اس3 ...
dash_mehdi
10-07-2012, 23:48
نمیدونم چرا کسی با قاطعیت یکدومشو به ما معرفی نمیکنه !
موندم خداشاهده بین این دو گوشی!
یکی میگه اصلا وان ایکس کیفیت عکس افتضاح! مشکل سه نقطه! سخت افزار قویتر! زدری مانیتور!!!
اونور قیمت اس3! شکل نچندان زیبا! صدای نچندان خوب!
بالاخره چی؟!:27:
هر کسی بتونه مارو متقاعد به خرید یکیشون بکنه یکی هم برا اون دوستمون میگیرم! :31: (این خط رو کلا نادیده بگیرید! :27:)
باو يه عمره همه منتظر اس3 اند
شك نكن اس3 برتره
ما كه هر چي از اچ تي سي خريديم اشغ... بود.
amir200812
11-07-2012, 07:29
عزیز مطمعن باش S3 قویتر از one x هست!!!
1376MAXIMUM
11-07-2012, 08:46
من می گم وان ایکس چون اچ تی سی تخصصی روی گوشی و تبلت کار میکنه ولی سامسونگ همه لوازم خونگی ها را هم تولید میکنه پس کارس هم تخصصی نیست (من نمی گم جنس های سامسونگ بده تو لوازم خونگی خبلی هم عالیه و گوشی های خوبی هم تولید میکنه) و این که اگه قیافه اش را دوست نداری وان ایکس را بردار چون اگه دوستش نداشته باشی زود ازش خسته می شی البته من سفیدش را دست یکی از کاسب های محلمون دیدم خیلی هم بد نبود فقط به نظرم اومد تو دست به خورده بی ثبات هست و بعد هم گه دوستان میگن که اس سه قوی تره اشتباهه چون رم هاشون برابر هست و سی پی یوی وان اکیس قوی تر پس بر تری نداره اون سه تا نقته هم که گفتی فکر می کنم تو اپ دیت هاش حل شده البته روش خیلی حساب نکن چون اصلا مطمئن نیستم بعد هم اگه سوال در باره هر دوشون داری برو توی سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اون جا بچه ها دارنش می تونی بپرسی زردی صفحه هم حتما بپرس ولی اگه مطمئن تر می خواهی باشه حتما تایوانی بگیر و حتما آک
amir200812
11-07-2012, 08:56
من می گم وان ایکس چون اچ تی سی تخصصی روی گوشی و تبلت کار میکنه ولی سامسونگ همه لوازم خونگی ها را هم تولید میکنه پس کارس هم تخصصی نیست (من نمی گم جنس های سامسونگ بده تو لوازم خونگی خبلی هم عالیه و گوشی های خوبی هم تولید میکنه) و این که اگه قیافه اش را دوست نداری وان ایکس را بردار چون اگه دوستش نداشته باشی زود ازش خسته می شی البته من سفیدش را دست یکی از کاسب های محلمون دیدم خیلی هم بد نبود فقط به نظرم اومد تو دست به خورده بی ثبات هست و بعد هم گه دوستان میگن که اس سه قوی تره اشتباهه چون رم هاشون برابر هست و سی پی یوی وان اکیس قوی تر پس بر تری نداره اون سه تا نقته هم که گفتی فکر می کنم تو اپ دیت هاش حل شده البته روش خیلی حساب نکن چون اصلا مطمئن نیستم بعد هم اگه سوال در باره هر دوشون داری برو توی سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اون جا بچه ها دارنش می تونی بپرسی زردی صفحه هم حتما بپرس ولی اگه مطمئن تر می خواهی باشه حتما تایوانی بگیر و حتما آک
یک سوال از کارشناس عزیز:
شما که میگید ONE X قویتر هست، لطف کنید بگید فرکانس رم ONE X و S3 چند MHz هست!؟ کدوم تک کاناله هست کدوم 2 کاناله؟ نوع رم بکار رفته در SOC چی هست؟ با چه تکنولوژی ساخته شده؟(Lithography) راندمان کدوم چیپ بیشتر هست؟چیپ گرافیکی کدوم قویتر هست؟ فرکانس چیپ گرافیکی چند MHz هست؟ و ...
لطف کنید اینجا از این مقایسه های مسخره که پردازنده یکی 1.4 هست و اون یکی 1.5 پس قویتره، رو قرار ندید!
maziarzar
11-07-2012, 10:03
صد در صد گلکسی3بهتره
هزاربار
همه جاصحبت از گلکسی3هست
مردم برا گلکسی3 توصف وایمیستند اونوقت میگید شک دارم کدومو بگیرم؟!!!!
shahabprince
11-07-2012, 10:15
من یه ماه پیش وان ایکس داشتم الان اس 3 دارم
از هر لحاظ اس 3 بهتره غیر از کیفیت
شک نکن حتما اس 3 بگیر
1376MAXIMUM
11-07-2012, 11:22
یک سوال از کارشناس عزیز:
شما که میگید ONE X قویتر هست، لطف کنید بگید فرکانس رم ONE X و S3 چند MHz هست!؟ کدوم تک کاناله هست کدوم 2 کاناله؟ نوع رم بکار رفته در SOC چی هست؟ با چه تکنولوژی ساخته شده؟(Lithography) راندمان کدوم چیپ بیشتر هست؟چیپ گرافیکی کدوم قویتر هست؟ فرکانس چیپ گرافیکی چند MHz هست؟ و ...
لطف کنید اینجا از این مقایسه های مسخره که پردازنده یکی 1.4 هست و اون یکی 1.5 پس قویتره، رو قرار ندید!
هر چی باشه خود انویدیا که چیپستش را ساخته براش بازی میده اونم کپ کامپیوتر گلکسی اس 3 هم همچین ساپورتی داره اگه داره به ما هم بگید خبر داشته باشیم حلا گلکسی هر چی قوی تر باشه گلکسی اس3 هم 25 گیگ دراپ باکس داره اگه داره به ما هم بگید صفحه نمایش هم وان ایکس تصویرش دقیق تر هست تراکم پیکسل وان ایکس هم بیشتر از گلکسی هست کیفیت دوربین هم می تونی تو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ببینی که وان ایکس بهتره البته دوتا اشتباه داره یکی سی پی یو ی وان اکس و یکی هم حافظه داخلیش و وان ایکس با بدنه ی فلری ضد خش هست و اس 3 با بدنه ی پلاستیکی که اگه همون فلزی که اچ تی سی استفاده کرده سامسونگ هم استفاده می کرد وزن گوشیش حتما خیلی بیشتر می شد بازم حرفی هست
1376MAXIMUM
11-07-2012, 11:24
یک سوال از کارشناس عزیز:
هر چی باشه! خود انویدیا که چیپستش را ساخته براش بازی میده اونم کپ کامپیوتر گلکسی اس 3 هم همچین ساپورتی داره اگه داره به ما هم بگید خبر داشته باشیم حلا گلکسی هر چی قوی تر باشه گلکسی اس3 هم 25 گیگ دراپ باکس داره اگه داره به ما هم بگید صفحه نمایش هم وان ایکس تصویرش دقیق تر هست تراکم پیکسل وان ایکس هم بیشتر از گلکسی هست کیفیت دوربین هم می تونی تو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ببینی که وان ایکس بهتره البته دوتا اشتباه داره یکی سی پی یو ی وان اکس و یکی هم حافظه داخلیش و وان ایکس با بدنه ی فلری ضد خش هست و اس 3 با بدنه ی پلاستیکی که اگه همون فلزی که اچ تی سی استفاده کرده سامسونگ هم استفاده می کرد وزن گوشیش حتما خیلی بیشتر می شد بازم حرفی هست
1376MAXIMUM
11-07-2012, 11:28
من یه ماه پیش وان ایکس داشتم الان اس 3 دارم
از هر لحاظ اس 3 بهتره غیر از کیفیت
شک نکن حتما اس 3 بگیر
فکر کنم که کیفیت مهم باشه مهم نیست
shahabprince
11-07-2012, 11:41
کیفیت بالا مهمه
وان ایکس مشکلات زیاد داره
اگه خوش شانس باشی یه سالم گیرت میاد
وقتی اس 3 هیچ مشکلی نداره خوب هیچ کس ریسک نمیکنه و وان ایکس نمیخره
خود من که وان ایکس داشتم از شانس خوبم سالم بود
دوربین وان ایکس هیچ حرفی برای گفتن در مقابل دوربین اس 3 نداره
هر چی باشه خود انویدیا که چیپستش را ساخته براش بازی میده اونم کپ کامپیوتر گلکسی اس 3 هم همچین ساپورتی داره اگه داره به ما هم بگید خبر داشته باشیم حلا گلکسی هر چی قوی تر باشه گلکسی اس3 هم 25 گیگ دراپ باکس داره اگه داره به ما هم بگید صفحه نمایش هم وان ایکس تصویرش دقیق تر هست تراکم پیکسل وان ایکس هم بیشتر از گلکسی هست کیفیت دوربین هم می تونی تو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ببینی که وان ایکس بهتره البته دوتا اشتباه داره یکی سی پی یو ی وان اکس و یکی هم حافظه داخلیش و وان ایکس با بدنه ی فلری ضد خش هست و اس 3 با بدنه ی پلاستیکی که اگه همون فلزی که اچ تی سی استفاده کرده سامسونگ هم استفاده می کرد وزن گوشیش حتما خیلی بیشتر می شد بازم حرفی هست
دوست عزیز از Space و Enter یا , و ، استفاده کن. خوندن متنت خیلی سخته
dash_mehdi
11-07-2012, 12:25
همه جاصحبت از گلکسی3هست
مردم برا گلکسی3 توصف وایمیستند اونوقت میگید شک دارم کدومو بگیرم؟!!!!
دقيـــــــــــقا
اس3 كجا وان ايكس كجا
اچ تي سي يه ديزاير اچ دي و يه سنسيشن زد براش كافيه
1376MAXIMUM
11-07-2012, 12:41
کیفیت بالا مهمه
وان ایکس مشکلات زیاد داره
اگه خوش شانس باشی یه سالم گیرت میاد
وقتی اس 3 هیچ مشکلی نداره خوب هیچ کس ریسک نمیکنه و وان ایکس نمیخره
خود من که وان ایکس داشتم از شانس خوبم سالم بود
دوربین وان ایکس هیچ حرفی برای گفتن در مقابل دوربین اس 3 نداره
مثلا چه مشکلی؟ برو عکس هایی که با هاشون گرفتی را مقایسه کن بعد جفتشون را هم تو یه جاییکه نور خیلی مناسبی نداره با ها شون عکس بگیر ببین عکس کدوم بهتره
amir200812
11-07-2012, 12:43
هر چی باشه! خود انویدیا که چیپستش را ساخته براش بازی میده اونم کپ کامپیوتر گلکسی اس 3 هم همچین ساپورتی داره اگه داره به ما هم بگید خبر داشته باشیم حلا گلکسی هر چی قوی تر باشه گلکسی اس3 هم 25 گیگ دراپ باکس داره اگه داره به ما هم بگید صفحه نمایش هم وان ایکس تصویرش دقیق تر هست تراکم پیکسل وان ایکس هم بیشتر از گلکسی هست کیفیت دوربین هم می تونی تو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ببینی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که وان ایکس بهتره البته دوتا اشتباه داره یکی سی پی یو ی وان اکس و یکی هم حافظه داخلیش و وان ایکس با بدنه ی فلری ضد خش هست و اس 3 با بدنه ی پلاستیکی که اگه همون فلزی که اچ تی سی استفاده کرده سامسونگ هم استفاده می کرد وزن گوشیش حتما خیلی بیشتر می شد بازم حرفی هست
1:حرف های کسی که سایت نارنجی رو معتبر میدونه، ارزش بحث نداره!
2:کیفیت عکس برداری و فیلم برداری ONE X خیلی خیلی پایین تر از S3 هست!
3:من شخصا ترجیح میدم گوشی سبک باشه، نه اینکه فلزی باشه! مگه قراره باهاش میخ بکوبیم تو دیوار!؟ تا حالا 3 تا گوشی GALAXY داشتم، هر 3 پلاستیکی بوده، ولی هیچ کدوم حتی یک ترک هم نداشته!
4:نمایشگر ONE X برتری خاصی در مقابل S3 نداره! حتی ضعیف تر هست!
درضمن مهندس جان، پردازنده ONE X رو درست زده!:9:
اول برید گوشی که ازش دفاع میکنید رو خوب بشناسید بعد بیاید اینجا به این و اون پیشنهاد بدید!
1376MAXIMUM
11-07-2012, 12:46
دقيـــــــــــقا
اس3 كجا وان ايكس كجا
اچ تي سي يه ديزاير اچ دي و يه سنسيشن زد براش كافيه
اره همینه که تو میگی
اولین گوشی سه بعی را کی داد
اولین کوشی 4 هسته ای را کی داد
و...
حالا جواب میدی سامسونگ نه
amir200812
11-07-2012, 12:53
اره همینه که تو میگی
و...
ما هم همینو میگیم دیگه، اولین ها رو HTC میده و بهترین ها رو سامسونگ!:39:
1376MAXIMUM
11-07-2012, 12:54
1:حرف های کسی که سایت نارنجی رو معتبر میدونه، ارزش بحث نداره!
2:کیفیت عکس برداری و فیلم برداری ONE X خیلی خیلی پایین تر از S3 هست!
3:من شخصا ترجیح میدم گوشی سبک باشه، نه اینکه فلزی باشه! مگه قراره باهاش میخ بکوبیم تو دیوار!؟ تا حالا 3 تا گوشی GALAXY داشتم، هر 3 پلاستیکی بوده، ولی هیچ کدوم حتی یک ترک هم نداشته!
4:نمایشگر ONE X برتری خاصی در مقابل S3 نداره! حتی ضعیف تر هست!
درضمن مهندس جان، پردازنده ONE X رو درست زده!:9:
اول برید گوشی که ازش دفاع میکنید رو خوب بشناسید بعد بیاید اینجا به این و اون پیشنهاد بدید!
کوچولو این که تو میگی مال امریکاست بالاش هم زده ما در مورد نصخه ی اینترنشنال حرف می زنیم هنوز هم باور نداری من این دوتا را هم برات می زارم ببین موبایل دات ای ار را قبول نداری gsmرا که قبول داری مجله هایی که می خری مال gsmهست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1376MAXIMUM
11-07-2012, 12:56
ما هم همینو میگیم دیگه، اولین ها رو HTC میده و بهترین ها رو سامسونگ!:39:
این کار مثل این می مونه که من یه چیزی را بسازم بعد تو بری ازش یه کپی بزنی :31:
amir200812
11-07-2012, 13:07
کوچولو این که تو میگی مال امریکاست بالاش هم زده ما در مورد نصخه ی اینترنشنال حرف می زنیم هنوز هم باور نداری من این دوتا را هم برات می زارم ببین موبایل دات ای ار را قبول نداری gsmرا که قبول داری مجله هایی که می خری مال gsmهست
خود HTC جلوی پردازنده نوشته:
1.5 GHz, dual-core LTE version (USA and select countries)
میبینید که فقط آمریکا نیست!
درضمن جمله زیر رو در مورد 2 سایت GSM و MOBILE هم میشه استفاده کرد!
حرف های کسی که سایت نارنجی رو معتبر میدونه، ارزش بحث نداره!
یعنی اینطوری:
حرف های کسی که سایت GSM.ir رو معتبر میدونه، ارزش بحث نداره!
حرف های کسی که سایت Mobile.ir رو معتبر میدونه، ارزش بحث نداره!
این GSM.ir که شما خیلی معتبر در نظر میگیری، تمام بررسی های تخصصی های رو از سایت های خارجی ترجمه میکنه!
hooooooman
11-07-2012, 13:18
این کار مثل این می مونه که من یه چیزی را بسازم بعد تو بری ازش یه کپی بزنی :31:
داداشه من کجای وان ایکس رو سامسونگ کپی کرده ؟؟؟؟
اگه اچ تی سی خوب بود این همه فروشش پایین نبود
فعلا میبینی که سامسونگ اوله
این همه هم زور نزن معلومه از فن های اچ تی سی هستی ،درکت میکنم وقعا براتون گرون تموم شده که سامسونگ تو همه چی بهترینه
ور در آخر میگم
دوست عزیزی که بین وان ایکس و گالگسی اس 3 گیر کردی ،همون گالگسی اس 3 رو بگیر چون بهترین گوشی جهان هستش
dash_mehdi
11-07-2012, 13:20
اره همینه که تو میگی
و...
دوست عزيز لطفا بخاطر اينكه بحث به حاشيه كشيده نشده از لحن مناسب تري استفاده كنيد
هيچ ربطي نداره كه كي چيو اولين بار زده مهم اينه كه بتونه از اون چيزي كه زده استفاده كنه. مگه انگليس فوتبال رو درست نكرد؟ الان جايگاهش تو فوتبال كجاست؟
اين مهم نيست كه سامسونگ هم لوازم خانگي ميزنه و هم موبايل. هر كدوم يك بخش كاملا مجزا هستند و مدير و كارمند و كارگر خاص و مخصوص خودش رو داره . يعني مدير بخش لباس شويي نماد كه گوشي بزنه. هر كدوم يك مدير جداگونه دارن براي خودشون
اچ تي سي چون گوشي ارزان قيمت نداره تو ايران و براي مردم غير متخصص و نابلد يك برند لوكس و با كيفيت محصوب ميشه اما بدون ترديد سامسونگ (حداقل در گوشي هاي گرون) كيفيت بالاتري داره و هيچ شكي درش نيست.
اس3 گوشي اي بود كه تمام كارشناسا تمام مردم و... كه تو موبايلند مدت ها منتظرش بودند و الان براي خريدش در جاهاي مختلف دنيا صف كشيدند.
در اين كه گلكسي اس3 برترين اسمارت فون دنياست هيچ شكي نيست و تمام.
P I R A N H A
11-07-2012, 13:34
در کل گلکسی اس 3 بهتره
1376MAXIMUM
11-07-2012, 13:55
من دیگه نمی دونم چجوری بهت ثابت کنم که وان ایکس 4 هسته ای هست و شاید نصخه ی دوهسته ایش برای همه کشور ها تازه را تازه گذاشته اون موقع که من دنبالش بودم فقط امریکا دو هسته ای داشت چرا بودم اسفاده کردم چون بعدش امتحانام شروع شد و منم دیگه دنبالش را نگرفتم خبر های جدیدش را نگرفتم
1376MAXIMUM
11-07-2012, 14:01
داداشه من کجای وان ایکس رو سامسونگ کپی کرده ؟؟؟؟
اگه اچ تی سی خوب بود این همه فروشش پایین نبود
فعلا میبینی که سامسونگ اوله
این همه هم زور نزن معلومه از فن های اچ تی سی هستی ،درکت میکنم وقعا براتون گرون تموم شده که سامسونگ تو همه چی بهترینه
ور در آخر میگم
دوست عزیزی که بین وان ایکس و گالگسی اس 3 گیر کردی ،همون گالگسی اس 3 رو بگیر چون بهترین گوشی جهان هستش
من از هیچ جایی نیستم
1376MAXIMUM
11-07-2012, 14:10
دوست عزيز لطفا بخاطر اينكه بحث به حاشيه كشيده نشده از لحن مناسب تري استفاده كنيد
هيچ ربطي نداره كه كي چيو اولين بار زده مهم اينه كه بتونه از اون چيزي كه زده استفاده كنه. مگه انگليس فوتبال رو درست نكرد؟ الان جايگاهش تو فوتبال كجاست؟
اين مهم نيست كه سامسونگ هم لوازم خانگي ميزنه و هم موبايل. هر كدوم يك بخش كاملا مجزا هستند و مدير و كارمند و كارگر خاص و مخصوص خودش رو داره . يعني مدير بخش لباس شويي نماد كه گوشي بزنه. هر كدوم يك مدير جداگونه دارن براي خودشون
اچ تي سي چون گوشي ارزان قيمت نداره تو ايران و براي مردم غير متخصص و نابلد يك برند لوكس و با كيفيت محصوب ميشه اما بدون ترديد سامسونگ (حداقل در گوشي هاي گرون) كيفيت بالاتري داره و هيچ شكي درش نيست.
اس3 گوشي اي بود كه تمام كارشناسا تمام مردم و... كه تو موبايلند مدت ها منتظرش بودند و الان براي خريدش در جاهاي مختلف دنيا صف كشيدند.
در اين كه گلكسي اس3 برترين اسمارت فون دنياست هيچ شكي نيست و تمام.
یعنی اچ تی سی محصولاتش بی کیفیته
اصلا به من چه بکی دیگه می خواهد گوشی بخره من باید به چند نفر دیگه ثابت کنم:19: تو هم برو هر چی دلت می خواهد بگیر به من چه برو تو یوتیوب فیلم مقایسه شون را ببین و با توجه به صلیقت کیفیت هر کدم را بیشتر دوست داشتی همون را بردار
sadeghbb
11-07-2012, 16:16
ممنونم از دوستان...
پس فعلا پولم رو باید بزارم رو هم و یه اس3 بگیرم...
1376MAXIMUM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز هدف این تاپیک رفع مشکل یه کاربر نیست این تاپیک بدرد یه جماعت میخوره که مثه من سردرگمن... لطفا اگر مسئله ای بینتون پیش میاد به هم پ.خ بدید !
سیستم عامل وان ایکس پر باگه و اینکه htc گند زد تو این گوشی .....اما اس 3 خیلی کم باگه
Punisher_2008
19-08-2012, 00:35
سلام...
واقعا متاسفم..
3تا صفحه رو خوندم به جز پست دوست عزیزم h!tman ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بقیه همش کل کل بود نه مشاوره!!!!!!! زشته به خدا..
داداشم اس 3 داره و پسر خالم که باهاش کار میکنم one x...
جفت این گوشی ها عالی هستند و در قویترین اسمارتفون دو برند..
اس 3:
باطری بهتر
دوربین بهتر
gpu قویتر
قابلیت ارتقا حافظه
وان ایکس:
طراحی بهتر و کیفیت بدنه بالاتر
چیپ Beats
gpu بهتر برای بازی ( منظورم قدرت نیست. از نظر ساپورت انودیا)
رابطه کاربری جذاب سنس
قیمت وان ایکس ارزونتره.. به نظر من خریدش به صرفه تره.
مشکل wi-fi بابا خیلی وقته برطرف شده...
نه این از اون بهتره و اون از این..
مزایای و معایب خودشون رو دارند.
ببین حالا کدوم ویژگی بیشتر برات اهمیت داره....
موفق باشید..
ANDROYD3
19-08-2012, 00:48
ببین جانم هر دوتای این ها نیازتو برطرف می کنه
در ضمن one x 4 هسته ای هست و one xl با چیپ فکر کنم کوالکام 2 هسته ای هست.
من باشم اس 3 میگیرم . چرا ؟ چون همین الان یه htc دستمه ازش هم راضی هستم و هر گوشی از سامسونگ که دستم بود بیش از 1 سال دوام نیاورد چون کیفیت ساخت نداشت.
الان همه دستشون یه one x هست ولیی کمتر اس3 میبینی دست کسی. چرا ؟ چون الان ملت میگن اچ تی سی خوب سامسونگ بد. ولی اینطور نیست.
اگه با موزیک حال می کنی یه ایکس بگیر صدای زیرش واقعا کل میزنه. ولی اگه تکنولوژه برات مهمه اس 3 بگیر.
از Punisher_2008 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم تشکر می کنم که 1 بار حداقل ساز موافق زد و خوب گفت.
حالا برو اس 3 بگیر:31:
armin 76
19-08-2012, 15:24
رابط کاربري و ويجت هاي اصلي، و Beats Audio و طراحي قشنگ تر اینارو نمیشه گفت برتری نسبت به s3
اما میشه گفت بعضی برتری های s3 از لحاظ نرم افزاری هستش.با این حال برتری های دیگری هم داره...
Smart Stay ، Direct Call ، S Voice
مثلا : Direct Call به شما این اجازه رو میده وقتی دارید مسیج برا کسی میدید اگر همون موقع گوشی رو به گوشی خود نزدیک کنید بدون هیچ دکمه زدنی با فرد تماس میگیره
Smart Stay هم که با کمک دوربین دوم تشخیص میده دارید به صفحه نگاه میکنید یا نه که در صورت نگاه نکردن صفحه خاموش میشود
S Voice که یک فرمابر صوتی هستش
ویدئو پلیر قوی و همچنین برنامه پخش موسیقی بسیار خوبی داره.
دوربین وان ایکس رنگ ها رو طبیعی نشون میده ولی اس3 رنگ های غلیظ و live رو بهتر نشون میده
زیر نورخورشید همs3 کمی بهتر از x عمل میکنه.این به این معنا نیست که one بد هستش بلکه s3 بهتر نسبت به اون هستش
از لحاظ cpu هرد دو بازی های بسایر سنگین و 3d رو به خوبی اجرا میکنند اما اکسینوس s3 با این حال کمی بهتر عمل میکنه .
هر دو آندروید 4 رو دارند.که وان ایکس از رابط جدید ینی 4 سنس داره و سامسونگ هم با رابط کاربری جدید تاچ ویز ینی ، نیچر داره
وان ایکس فقط 32 گیگ در بازار داره و کارت حافظه نمیخوره .اما s3 در 3مدل 16 .32 .64 هستش که تازه کارت حافظه تا سقف 64 گیگ هم ساپورت میکنه
هنوز تو این تاپیک میزنید تو سرو کله هم ؟:دی
اصولا گوشی های سامسونگ پرچمدار آندروید هستند .از اکثر لحاظ قوی ترند
حتی این که Samoled Plus نداره. مطمئنم یک دیوایس دیگه مثل نوت 2 اینو داره
تمام سعیش رو میکنه بهترین سخت افزار رو با نازل ترین قیمت بده.
مثلا زمانی که S2 اومده بود. دو هسته ای ها نصفش هم نبودند! حتی تا زمان عرضه Galaxy Nexus یا Xperia S هم جزو 3تای اول بود. ولی اون اولا دقیقا جریان S3 و One X پیش اومده بود. یکی میگفت این بهتره یکی میگفت اون بهتره. در حالی که واضح و مبرهنه که S3 از نظر سخت افزاری بهتره.
همینطور ساپورت دولاپری. اما از نظر قدرت و استحکام یک لول پایین تره. اما همونطور که گفتم با گوشی به جنگ نمیریم که . S2 که داشتم بارها از دستم افتاد، بدنه تمام پلاستیک داشت ولی یک خطو خش هم برنداشت. مشکلی هم نداشت
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.