مشاهده نسخه کامل
: مشکل در ورود به Setup مادربرد (asrock extreme3 gen3)
nadergh007
10-07-2012, 13:47
سلام به همه دوستان
چند روز پیش تنظیمات Setup مادربرد رو دستکاری کردم
حالا دیگه صفحه لوگوی مادربرد که با زدن
delete میشه وارد Setup شد رو نشون نمیده:41:
لطفا اگه کسی میدونه مشکل از چیه راهنمایی کنه.
ممنونم
سلام به همه دوستان
چند روز پیش تنظیمات Setup مادربرد رو دستکاری کردم
حالا دیگه صفحه لوگوی مادربرد که با زدن
delete میشه وارد Setup شد رو نشون نمیده:41:
لطفا اگه کسی میدونه مشکل از چیه راهنمایی کنه.
ممنونم
سیستم رو خاموش کن از برق بکش و باتری مین رو دربیار و جای اتصال باتری رو با پیچ گوشتی اتصال بده باتری مین رو جا بنداز و سیستم رو روشن کن اگه پیغام برای تاریخ اومد برو تو بایوس تاریخ رو ست کن سیو و خارج شو
nadergh007
10-07-2012, 22:59
مرسی آقا مهرداد عزیز. راه حل ساده و مناسبی پیشنهاد دادین.
اما یه مشکلی هست! من از گرافیک مجتمع CPU استفاده میکنم.
اگه کاری که گفتین رو انجام بدم خروجی تصویر روی حالت پیشفرض قرار میگیره.
یعنی سوئیچ میشه روی کارت گرافیک. و مشکل اینجاست که روی سیستمم کارت گرافیک مجزا نصب نیست!
و تا روی سیستم گرافیک مجزا نصب نکنم نمیتونم تنظیمات مادربور رو روی حالتی قرار بدم که خروجی تصویر
روی گرافیک مجتمع سوئیچ بشه.
اگه راه دیگه ای هم هست لطفا بفرمایید.
متشکرم.
من منظور شما رو نمیفهمم
مشکلی برای شما پیش نمیاد
شما بایوس رو به همون روش دیفالت کنید و از خروجی تصویر مربوط به گرافیک مجتمع استفاده کنید هیچ مشکلی نداره
nadergh007
11-07-2012, 10:56
بازم ممنون که وقت گذاشتین.
منظورم اینه که مادربورد سه خروجی مربوط به تصویر داه. HDMI, VGA, DVI
چون مانیتورم قدیمی هستش به کانکتور VGA وصلش میکنم.
مشکل اینه که وقتی تنظیمات مادربرد پیشفرض باشه کانکتور VGA تصویر نمیده بیرون!
معمولا در همه مین ها حتی این نسل در حالت پیش فرض بایوس گرافیک مجتمع فعال است که شما کابل دیتا به خروجی بزنید تصویر دارین
شما امتحان کردین این مورد رو ؟
بایوس رو دیفالت میکردید گرافیک مجتمع غیرفعال میشد ؟
راه دیگه ای هم دارین با پروگرمر بایوس بریزین برای مین باید بدید بیرون اینکارو بکنن
nadergh007
11-07-2012, 23:28
معمولا در همه مین ها حتی این نسل در حالت پیش فرض بایوس گرافیک مجتمع فعال است که شما کابل دیتا به خروجی بزنید تصویر دارین
شما امتحان کردین این مورد رو ؟
بایوس رو دیفالت میکردید گرافیک مجتمع غیرفعال میشد ؟
راه دیگه ای هم دارین با پروگرمر بایوس بریزین برای مین باید بدید بیرون اینکارو بکنن
راستش وقتی که سیستم رو اسمبل کردم تنظیمات اولیه به صورتی بود که وقتی مانیتور رو به خروجی
تصویر مادربرد وصل میکردم، تصویر نداشتم و چراغ مانیتور چشمک میزد. و مجبور شدم موقتا یه کارت گرافیک
رو سیستم نصب کنم. بعد تنظیمات رو تغییر دادم و خروجی تصویر رو روی حالت گرافیک مجتمع قرار دادم.
ممنوم از راهنمایی های شما.دیگه مجبورم همون کاری که فرمودین رو انجام بدم. فقط لازم شد دوباره یه کارت گرافیک از کسی بگیرم.:41:
مین اتون دوست من z68 extreme3 هست؟ مگه دگمه Clear Cmos نداره؟!!!!(کنار پورت hdmi هست
مین اتون دوست من z68 extreme3 هست؟ مگه دگمه Clear Cmos نداره؟!!!!(کنار پورت hdmi هست
بهتره پستهارو یک دور بخونید
ess_1362
12-07-2012, 18:18
شما اول ببین وقتی دیفالت میشه روی کدوم خروجی تصویر میده بعدش یک تبدیل از همون خروجی از بازار تهیه کنید
مثلا اگر روی dvi تصویر میده یک تبدیل dvi to vga از بازار بگیرید
هزینه اش هم فکر کنم نباید بیشتر از 4-5 تومن باشه
nadergh007
13-07-2012, 21:17
شما اول ببین وقتی دیفالت میشه روی کدوم خروجی تصویر میده بعدش یک تبدیل از همون خروجی از بازار تهیه کنید
مثلا اگر روی dvi تصویر میده یک تبدیل dvi to vga از بازار بگیرید
هزینه اش هم فکر کنم نباید بیشتر از 4-5 تومن باشه
تشکر از تمامی دوستان