ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سلام

shervv
10-07-2012, 02:35
اقا من اومدم برای اولین بار یه قطعه عوض کنم یه cpu core 2 due 1.8 intel بجای یه intel celeron 1.8 انداختم
مادر بوردم ساپورت میکنه چون از مرکز کامپوتری پرسیدم asus p5kpl/1600
ولی پیغام داد سی پی یو جدید نصب شده یا برو بایوس setup کن یا f2 بزن بصورت دیفالت بره تو.
اولیشو که بلد نیستم دومیشم که نشد که نشد. قبل از اینکه صفحه لود ویندوز بیاد ریست میشه.last know config و safe mode هم نمیره.
دوباره سی پی یو اولیمو گذاشتم اونم نشناخت همین پیغامارو داد. باتری مادر بوردمم در اوردم بازم نشد
windows xp sp3
لطفا راهنماییم کنید
EXTREME
10-07-2012, 10:14
باتری مین رو دربیارین دوباره جا بزنید بعد برین تو بایوس تاریخ سیستم رو اونجا ست کنید و سیو کنید بوت سیستم رو بزارین رو سی دی بعد برین رو نصب ویندوز چون سی پی یو جدید نصب شده باید ویندوز هم عوض بشه وگرنه ویندوز بوت نمیشه

مدل اون سی پی یو جدیدتون رو کامل بنویسین

بایوس مینتون رو هم آپدیت کنید برای این موارد برای این مدل مین بایوس اومده

shervv
13-07-2012, 00:50
سلام
اقا رفتم ويندوزو با سي دي از بوت repair كنم فايلارو رو ويندوز قبلي replace كرد بعد ريست كرد كه مرحله دومو شروع كنه ولي بازم قبل از لود ويندوز ريست ميشه

EXTREME
13-07-2012, 12:33
سلام
اقا رفتم ويندوزو با سي دي از بوت repair كنم فايلارو رو ويندوز قبلي replace كرد بعد ريست كرد كه مرحله دومو شروع كنه ولي بازم قبل از لود ويندوز ريست ميشه
شما در حین post screen سیستمتون ریست میشه یا اینکه post screen انجام میشه و تا میخواد به لود ویندزو برسه ریست میشه سیستم ؟

shervv
18-07-2012, 01:44
post screen چي هست؟
اول صفحه مادر بوردم مياد بعد ريست ميشه

EXTREME
18-07-2012, 07:52
post screen چي هست؟
اول صفحه مادر بوردم مياد بعد ريست ميشه

پس به لود ویندوز نمیرسه درسته ؟

رو آرم مین میاد ریست میشه
اگه اینطور باشه اول علت میتونه از بایوس باشه بایوس مین رو باید آپدیت کنید و دیفالت
ولتاژ باتری مین رو بگیرید نباید کم باشه یا با یک باتری مین دیگه تست کنید
با یک پاور دیگه سیستم رو تست کنید
جای رم هارو عوض کنید و با یک رم دیگه تست کنید
گرافیک تست بشه
درست نشد کابل هارد رو بکشین ببینید بازم ریست میشه رو آرم مین یا نه
در آخر دمای قطعات
کارت دیباگر اگه باشه راحت تر میشه فهمید
ولی اگه قبل از لود ویندوز ریست میشه
یک علت میتونه از ویندوز و ویروس باشه
علت بعدی دمای قطعات
پاور و رم و هارد
دراین حالت هم کابل هارد رو بکشین ببینید بازم در اون مرحله ریست میشه یا نه