PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد هارد به هارد فوری

panther99
09-07-2012, 19:30
آقا من یه هارد IDE وسترن دارم که میخوام فایلها رو از توش انتقال بدم به یه هارد وسترن ساتا . ( هردو هم از قبل پارتیشن بندی شده ان .برای این کار چه کابلی لازمه ؟؟؟؟ (عکس کابل رو بذارید لطفا ) چی کار باید بکنم دقیقا ؟؟؟
میشه یه توضیحی به من بدید ؟؟؟ ممنون . فقط یه کم فوریه . دمتون گرم .

saeed_136915
09-07-2012, 19:38
سلام
هر دوتا هارد رو به سیتم وصل کنین(یکی با ساتا و یکی هم با IDE. فقط مطمئن بشین که جامپر پشت هارد IDE روی Master باشه(واسه ساتا نیازی به این کار نیست))
بعد هم از طریق کامپیوتر فایل ها رو انتقال بدین

EXTREME
09-07-2012, 21:20
هارد ide که با کابلش وصل میشه همون ide
هارد ساتاتونم که وصله وصل میکنید
معمولا در اکثر بایوس ها در حالت دیفالت اولویت با هارد ide میشه برای بوت به همین خاطر قبل از اینکه وارد ویندوز بشین hdd periority رو چک کنید و اولویت بندی هارد هارو ببینید اگه اولویت اول با هارد ide است هارد ساتا رو به عنوان اولویت اول بزارین که ویندوز از رو هارد خودتون بوت بشه

بوت هم رو هارد باشه

panther99
09-07-2012, 23:26
ببینید الان هر هارد روی یک سیستم جداست . یعنی هارد IDE رو از اونیکی سیستم بردارم وصل کنم با مادر برد این سیستمی که هارد ساتا هست ؟؟؟؟ البته با کابل IDE . هردوشون هم روشون ویندوز نصبه . مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟؟؟؟

saeed_136915
10-07-2012, 07:53
نه مشکلی پیش نمیاد
با یکی از ویندوز ها سیستم رو بوت کنین و اطلاعات رو منتقل کنین

EXTREME
10-07-2012, 09:30
ببینید الان هر هارد روی یک سیستم جداست . یعنی هارد IDE رو از اونیکی سیستم بردارم وصل کنم با مادر برد این سیستمی که هارد ساتا هست ؟؟؟؟ البته با کابل IDE . هردوشون هم روشون ویندوز نصبه . مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟؟؟؟

با اون هاردی که مال خودتونه و ویندوز روش نصبه سیستم رو بوت کنین
اون هاردide سیستم دیگه که روش ویندوز نصبه با یک سی پی یو دیگه ویندوز روش نصب شده و ممکنه موقع بوت به مشکل بخورید شما وقتی هارد ide رو از روی یه سیستم دیگه به سیستم خودتون با کابل ide وصل کردین تو اولویت بندی هارد هارد ساتا رو بزارین اولویت اول که با ویندوز خودتون بوت بشه

panther99
10-07-2012, 12:35
هر دوتا هارد ویندوز روش نصبه .
هاردی که ساتاست میخوام اطلاعات رو بریزم تو اون . (از IDE انتقال بدم به ساتا )
هاردی که ساتاست روی سیستمیه که خیلی جدیدتر از اون سیستم ide .
الان کدوم هارد رو به کدوم سیستم وصل کنم و برای اولویت بندی هاردها چی کار باید انجام بدم ؟؟؟؟ اصلا میشه 2 تا هارد رو به یه سیستم وصل کنم ؟؟؟؟؟؟؟

saeed_136915
10-07-2012, 15:41
هر دوتا هارد ویندوز روش نصبه .
هاردی که ساتاست میخوام اطلاعات رو بریزم تو اون . (از IDE انتقال بدم به ساتا )
هاردی که ساتاست روی سیستمیه که خیلی جدیدتر از اون سیستم ide .
الان کدوم هارد رو به کدوم سیستم وصل کنم و برای اولویت بندی هاردها چی کار باید انجام بدم ؟؟؟؟ اصلا میشه 2 تا هارد رو به یه سیستم وصل کنم ؟؟؟؟؟؟؟

سلام فرقی نمیکنه کدوم ویندوز باشه. ترجیحا با ساتا بوت کنین که سرعتش بیشتره
اولویت بندی خاصی هم نمیخواد فقط اون حالت Master رو که بالا گفتم انجام بدین
برای بوت هم یا از طریق بایوس اولویت اول بوت رو روی هارد ساتا بزارین(بعد از روشن کردن کامپیوتر کلید Delete رو نگه دارین) یا هم بعد از روشن کردن کامپیوتر کلید F8 رو بزنین و نگه دارین تا منوی بوت بیاد(البته ممکنه تو مادربرد شما کلید متفاوتی باشه)
من الان رو سیستمم 4 تا هارد دارم چرا نمیشه :31:

panther99
10-07-2012, 17:29
ممنون . یعنی برای اینکه از روی ساتا بخواد بوت کنه فقط ساتا رو روی مستر بذارم ؟؟؟؟؟؟ تنها کاری که باید انجام بدم همینه دیگه ؟؟؟ بعدش لازم نیست به قسمت بوت برم نه ؟؟؟؟؟؟

saeed_136915
10-07-2012, 17:58
ممنون . یعنی برای اینکه از روی ساتا بخواد بوت کنه فقط ساتا رو روی مستر بذارم ؟؟؟؟؟؟ تنها کاری که باید انجام بدم همینه دیگه ؟؟؟ بعدش لازم نیست به قسمت بوت برم نه ؟؟؟؟؟؟

ساتا رو نه، IDE رو روی مستر بزارین
چرا باید اولویت بوت رو هم روی ساتا بزارین

EXTREME
10-07-2012, 18:41

چرا اینقدر قضیه رو پیچیده میکنین برای خودتون
یک هارد ساتا دارین که رو سیستم خودتونه
هارد ide رو برمیدارین با کابلش و برق وصل میکنین به سیستم خودتون
بعد میرید تو ستاپ تو قسمت بوت در hdd peririty اولویت هارد رو رو هارد ساتاتون میزارین
ویندوز بوت میشه از درایو های اون هارد ide انتقال میدین به هارد خودتون
همین .
چون یک هارد رو سیستم دارین هارد ide رو اسلیو هم باشه کار میکنه مستر هم نباشه مشکلی نیست

panther99
10-07-2012, 21:18
خیلی خیلی ممنون دوستان خوبم . با موفقیت تا اینجا انجام شده . ممنون .
مشکلی داشتم صداتون میکنم !!!! :31: