ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : شروع کار برنامه به صورت خودکار (VB6)

Akbar"22"
09-07-2012, 14:50
سلام ... :46:

میخواستم بدونم چه طوری میتونیم یک برنامه رو به صورت اتوماتیک هنگام شروع ویندوز به کار ببریم ، مثل آنتی ویروس ها که در ابتدای کار با ویندوز اجرا میشن .

لطفا کمک کنید . . .:42:

تکنیک برتر
17-07-2012, 04:03
راحت ترین کار اینه که یک شورت کات از برنامه خود را در استارتاپ قرار بدی اگر هم از کد نیسی می خواهی این کار را انجام بدی یه سرچ تو تاپیم های قبلی من انجام بدی چندین نمونه پیدا می کنی

abo1524
24-07-2012, 14:58
منم همين سوال رو دارم

sosani2007
11-09-2012, 11:56
اگر که می خواین بنامه به صورت خودکار اجرا بشه فقط کافیه از منوی استارت ال پروگرم رو انتخاب کنی و سپس گزینه استارتاپ رو انتخاب کنی و فایل هات رو در اونجا قرار بدی همش همینه به سادگی یک لبخند

ali.barcelona
12-09-2012, 16:03
با سلام خدمت شما دوست عزیز

دوستان زحمت کشیدن و توضیح کامل دادن ولی یه راه دیگه هم که بی نقص تر هستش اینه که فایل شما کافیه در مسیر استارت آپ رجیستری قرار بگیره اینجوری در پوشه استارت آپ قابل مشاهده نیست
در همین انجمن احتمال قوی هست کار در رجیستری در وی بی بگرد پیدا میکنی
بازم اگه نبود همین جا مطرح کن پی دی اف آموزشی تقدیم کنم

موفق باشید و پیروز

sosani2007
26-09-2012, 19:17
سلام به تمامی دوستان امیدوارم که حال همگی شما دوستان خوب باشه

خوب ویژوال بیسیک به صورت پیش فرض تابعی برای همین کار داره که نام اون تابع SaveSetting هست این تابع اطلاعاتتون رو در داخل ریجستری ثبت می کنه و برای فراخوانی اطلاعاتتون بهتره از دستور LoadSetting استفاده کنید اما برای اینکه با ریجستری به صورت پیشرفته کار کنید من از دوست خوبمون جناب آقای ali.barcelona می خوام که توابع پیشرفته کار با ریجستری رو برای شما قرار بدن
منظورم تابع هایی که در کتاب خانه ویندوز وجود داره به نظرم شمابرای کار به صورت پیشرفته باید تقریباً 12 API رو فراخوانی کنید