مشاهده نسخه کامل
: خريد نت بوك
يه کامپيوتر قابل حمل مي خوام حول 1 ميليون.چي خوبه
تو سايت که يکي ميگه dell يکي hp يکي ibm خلا من که نفهميدم کدوم خوبه
Devil Lord
16-07-2006, 00:41
مارک های خوب ایناس : IBM و Dell و Sony و Acer و HP و DCS و Apple و Asus و MSI و Toshiba و LG
خوب بقیش میمونه ببینی سخت افزارشون چیه هر کدوم که بهتر بود و قیمتش با بودجه مناسب بود بخر گارانتی هم که یادت نمیره
XFXForce
17-07-2006, 06:07
DELL سخت ایرلند و فقط با گارانتی ها دلیران یا ابزار
دل در مهر تو دارم ایران (XFX)
البته از نظر طراحی همه تقریبا یه شکلند ولی از توشیبا گرونتره اگه خواستی بخری سری Inspiron بخر.
DELL سخت ایرلند و فقط با گارانتی ها دلیران یا ابزار
كاملا صحيح است .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%AA%D8%A7%D9%BE
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%AA%D8%A7%D9%BE
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %AA%D8%A7%D9%BE
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %AA%D8%A7%D9%BE
;)
...& etc
Gonzales
17-07-2006, 22:40
سلام
من به شما Sony میدم همه جور قیمت هم دارد
خواستی فقط اشاره کن
Broken way
18-07-2006, 16:49
من بهت toshiba رو پیشنهاد میکنم مخصوصا هم که الآن قیمت هاش خیلی مناسب شده از 850 داره تا 2 تومن.
hesamkowsar
19-07-2006, 22:03
فقط سوني بخر.من دارم و خيلي خوبه
آخه دوستان چرا درخواست ايشون رو با دقت نگاه نمي كنيد؟ ايشون گفته حول 1 ميليون ؛ بعد شما ميگيد توشيبا و سوني؟!
شما هميشه اينجوري ديگران رو راهنمايي مي كنيد؟
;)
arashradi
20-07-2006, 09:00
با سلام
دوست عزيز اگه شما يه لپ تاپ ارزان و در عين حال با كارايي بالا ميخوايي تنها مدل هاي Dell جوابگوي نيازهات هست.
بهترين مدل لپ تاپ هم IBM هست ولي قيمتاش يكم گرونه.
اينم سايت فروشگاه لپ تاپ هاي Dell در ايران :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با احترام
بر اساس چي ميگين که Ibm از همه بهتره؟ کار کرد يا امکانات؟
ببین دوست شما به این سوالات جواب بدید :
یکیش قیمت بود که گفتید حدود یک تومن
بعدی وزن نوت بوک خیلی سبک یا نرمال ؟
شارِژ باطری تا چه حد مهمه براتون
اگر حمل و نقل زیاد دارید با توجه به بودجه شما ، توصیه من toshiba سری Tecra مثلا مدل A6-EZ6311 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اگر یک نوت بوک نرمال با قیمت مناسب و امکانات خوب میخواهید توشیبا سری ست لایت پیشنهاد میکنم مدل Satellite A105-S4001
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظور من از سوال دوم من اينه که بعضي ها ميگن IBM از همه بهتره.منظورم قيمت نيست.چرا ميگن IBM بهتره مگه نوت بوک ها از چيز هاي مختلفي استفاده مي کنند.اگه سوني از Geforce 7600 استفاده ميکنه بقيه هم ممکن از اين قطعه استفاده کنند.پس چرا ميگن IBM بهتره؟
براي من دو چيز مهمه
1.گرافيک که 256 باشه
2.DVD رايتر داشته باشه.
مارک های خوب ایناس : IBM و Dell و Sony و Acer و HP و DCS و Apple و Asus و MSI و Toshiba و LG
خوب بقیش میمونه ببینی سخت افزارشون چیه هر کدوم که بهتر بود و قیمتش با بودجه مناسب بود بخر گارانتی هم که یادت نمیره
منAcer رو به هیچ وج پیشنهاد نمی کنم چون معطبر نیست
ولی بقیه مارکهایی که وامپر جان معرفی کرده رو قبول دارم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.