ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اولویت قطعات در جمع کردن سیستم؟

FX
09-07-2012, 08:20
با سلام
تو جاهای مختلف مطالب پراکنده ای دیدم اما اینجا یکجا این اطلاعات و احتیاج دارم

میخواستم بدونم (خیلی مهمه واسم)که

1-انواع سیستم به چه صورت هست (مثلا در لپ تاپ داریم لپ تاپ های خانگی - تجاری - دانشجویی -GAME - مالتی مدیا و ...

در مورد سیستم چطور هست اصولا گروهبندی خاصی داره؟
مثلا داریم
سیستم بر پایه بازی - خانگی - اداری و ...

میخواستم بدون مطالب اضافه تر فقط

1-انواع سیستم برای جمع کردن

2-اولویت هر کدام در انتخاب 4 قطعه اصلی (مادربورد -سی پی یو -رم - گرافیک ) به ترتیب کدام هست (به طور مثال سیستم بر پایه بازی 1-گرافیک 2-رم 3-سی پی یو و البته مادربورد واسه ساپورت اونا

ممنون میشم خیلی خلاصه و منظم توضیح بدید

ah5483
10-07-2012, 20:02
سلام عزیز جان
یه سر به این سایت بزن
cpubenchmark.net
میتونی رده بندی هارد سی پی یو گرافیک رو اینجا ببینی
سوال شما خیلی کلی هست و نیاز به حوصله و زمان برای پاسخگوئئ میباشد
اگه شما بگید برا چه کاری میخوان بهتر میشه جواب داد

FX
10-07-2012, 20:52
بالا هم گفتم خلاصه و بدون توضیحات فقط اولویت 4 قطعه اصلی (سی پی یو - گرافیک -رم - مادربورد) تو بستن سیستمهای مختلف میخوام بدونم .

فکر کنم پیچیده نگفتم سوالمو

میخوام اول بدونم اصولا سیستم ها رو بر اساس چه گروههای جمع می کنند (بر پایه بازی - اداری و خانگی و ...) و اولویت مهمتر قطعات تو هر کدوم به چه صورت هست

campuzlit
10-07-2012, 21:20
تقریبا می شه 3 دسته کلی در نظر گرفت
1- کاربرد بازی که مسلمه گرافیک از همه مهمتره ولی باید سی پی یو طوری باشه که محدودش نکنه 1- گرافیک 2- سی پی یو 3- رم 4-مین برد
2- کاربرد عادی خونگی و اداری در این حالت معمولا همه قطعات از اهمیت یکسانی برخوردارند و اگه بازی کردن هم تو کار نباشه می شه گرافیک رو حذف کرد.
3- کارهای مهندسی و گرافیکی و رندرینگ که تمام قطعات باید در سطح خوبی باشند. اولویت اول با سی پی یو و رم هست. بعد مین برد و کارت گرافیک. البته در این حالت اگه از گرافیک مخصوص این کار مثل quadro , firepro استفاده بشه در اولویت اول قرار می گیره.

FX
11-07-2012, 07:51
خوبه همین اطلاعات و میخوام . دوستان دیگه نظری ندارنن؟