PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تست سلامت CPU Tray Intel

EhsanCPU
08-07-2012, 20:50
با سلام خدمت دوستان عزیز و اساتید محترم
میخواستم بپرسم که برای CPU های Tray (کارکرده) دست X ام که به احتمال بسیار زیاد اور کلاک و اور ولتاژ هم شده
چه نرم افزاری معرفی میکنین که وضعیت سلامت کامل CPU رو گزارش بده و در صورت وجود ایراد و یا اشکال خاصی اون رو مشخص کنه ؟
با تشکر فراوان:11:

saeed_136915
08-07-2012, 21:00
سلام
اصولا سی پی پو یا خرابه یا سالم. یعنی حد وسط نداره. اگه خراب باشه سیستم بالا نمیاد. البته ممکنه طول عمرش کم باشه که اون رو هم با هیچ نرم افزاری نمیشه تشخیص داد

EhsanCPU
09-07-2012, 19:25
سلام یکی از بچه ها نرم افزار Prime 95 رو بهم معرفی کرد ولی هنوز باهاش تست نگرفتم

saeed_136915
09-07-2012, 19:40
Prime95 واسه تست پایداری CPU بعد از اورکلاک هست. زیاد به مشکل شما مربوط نیست

Dj_aghamajid
09-07-2012, 19:51
OCCT
با این برنامه فشار زیادی میتونین به سی پی یو بیارین. دما رو هم با برنامه Hwmonitor چک کنید. اگه سی پی یو زیاد از حد گرم بشه. ارور میده. اگه احیانا مشکل جزئی هم داشته باشه اینجا ارور میده.
اما کلا سی پی یو جنس سگ جونی هست. میزان خرابی کمی داره. اگه قبلا کلی هم بهش فشار آورده باشن و خراب نشده باشه، بازم براتون کار میکنه. انگار نه انگار قبلا چه بلایی سرش آوردن:31:

Mist
19-09-2013, 18:24
OCCT
با این برنامه فشار زیادی میتونین به سی پی یو بیارین. دما رو هم با برنامه Hwmonitor چک کنید. اگه سی پی یو زیاد از حد گرم بشه. ارور میده. اگه احیانا مشکل جزئی هم داشته باشه اینجا ارور میده.
اما کلا سی پی یو جنس سگ جونی هست. میزان خرابی کمی داره. اگه قبلا کلی هم بهش فشار آورده باشن و خراب نشده باشه، بازم براتون کار میکنه. انگار نه انگار قبلا چه بلایی سرش آوردن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ببخشید اخرش چی میشه یعنی مینویسه سی پی یو از تست سالم بدر رفت یا چی
چجوریه نحوه کار با برنامش
ممنون میشم توضیح بده کسی

Mist
21-09-2013, 09:06
یک نفر لطف میکنه جواب منو بده

Ali*Reza
21-09-2013, 13:00
یک نفر لطف میکنه جواب منو بده
به تاریخ پستها و تاپیک هم توجه داشته باشین!!
مشکلتون دقیقا چی هست؟ پردازنده رو برای چه کاری میخواین تست کنین؟

Mist
21-09-2013, 17:48
داداش سوال همون سوال هست دیگه دیدم اتفاقا تاریخشو فقط نخواستم دوباره تایپیک بزنم
من یه سی پی یو قراره بخرم میخواستم همین تستی که سوال کردن اول تایپیک رو انجام بدم که رسیدم به اون پست و سوال کردم اگر کسی میدونه بگه لطفا

Ali*Reza
21-09-2013, 22:14
داداش سوال همون سوال هست دیگه دیدم اتفاقا تاریخشو فقط نخواستم دوباره تایپیک بزنم
من یه سی پی یو قراره بخرم میخواستم همین تستی که سوال کردن اول تایپیک رو انجام بدم که رسیدم به اون پست و سوال کردم اگر کسی میدونه بگه لطفا

معمولا خرابی و مشکل برای پردازنده کم پیش میاد.
به هرحال میتونین با نرم افزار Prime95 یک تست 10 دقیقه ای بگیرین و دما رو هم چک کنین تا مطمئن بشین.
البته شرایط بسته به نوع و مدل پردازنده متفاوت هست.