ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : sata 2 یا 3 و مدل مناسب تر ( اینترال )

h_gh_gamkhor
08-07-2012, 20:08
درود

دوستان خیلی جامع و خلاصه عرض کنم که یک هارد می خوام با این اولویت ها :

1 - کارایی عالی ( منظور همون بد سکتور نشدن و داشتن حداقل تعداد خرابی در بین برندها )

2 - سرعت به روز برای اجرای بازیهای رایانه ای سنگین

3 - ? ( این مورد رو علامت سوالی پرسیدم چون اگر پاسخش + باشه در اولیت ها قرار میگیره واسم ! ) / ایا ساتا 3 تاثیر محسوسی نسبت به ساتا 2 در اجرای بازیهای سنگین و کپی کردن فایل ها داره ؟ یعنی ارزش گرفتن ساتا 3 نسبت به ورژن 2 می تونه مد نظر قرار بگیره یا اینکه بیشتر و در عمل این هم یک بازاریابی هست بیشتر ؟ )

-----------------------

این رو هم اضافه کنم کلا اهل جابجا کردن هارد اینترنال نیستم . مادربورد بنده هم پورت های ساتا 3 رو داره که فعلا بی استفاده هست ! )

-------------------------

خب همه دو مدل رو مقایسه می کنند این روزها که یکی seagate هست و اون یکی هم western digital .

-----) وسترن دیجیتال 1 ترا ساتا 2 خاویار سبز------- ) 195 هزار تومان

-----) وسترن دیجیتال 1 ترا ساتا 3 خاور سیاه -------) 300 هزار تومان

-----) سیـــــــــگــیت 1 ترا ساتا 3 -------------------) 192 هزار تومان

خب این خاور سیاه و سبز چه فرقی دارند کلا ؟

و اینکه این تفاوت قیمت بیشتر به خاطر همین رنگ خاویارهاشون هست ! یا ساتا 2 و سه بودن ؟

و اینکه سیگیت این مقدار ارزون تر هست دلیل خاصی داره ؟ و می تونه واسه یک کاربری مثل بنده که بازیهای سنگین رو هی نصب می کنه ، پاک می کنه تاثیر قابل تاملی بزاره ؟

ختم کلام اینکه این وسترن دیجیتال کلا ارزش این مقدار بیشتر هزینه دادن رو داره یا نه ؟ ( با توجه به نیاز بنده )

ata.royalfalcon
08-07-2012, 21:40
درود

دوستان خیلی جامع و خلاصه عرض کنم که یک هارد می خوام با این اولویت ها :

1 - کارایی عالی ( منظور همون بد سکتور نشدن و داشتن حداقل تعداد خرابی در بین برندها )

2 - سرعت به روز برای اجرای بازیهای رایانه ای سنگین

3 - ? ( این مورد رو علامت سوالی پرسیدم چون اگر پاسخش + باشه در اولیت ها قرار میگیره واسم ! ) / ایا ساتا 3 تاثیر محسوسی نسبت به ساتا 2 در اجرای بازیهای سنگین و کپی کردن فایل ها داره ؟ یعنی ارزش گرفتن ساتا 3 نسبت به ورژن 2 می تونه مد نظر قرار بگیره یا اینکه بیشتر و در عمل این هم یک بازاریابی هست بیشتر ؟ )

-----------------------

این رو هم اضافه کنم کلا اهل جابجا کردن هارد اینترنال نیستم . مادربورد بنده هم پورت های ساتا 3 رو داره که فعلا بی استفاده هست ! )

-------------------------

خب همه دو مدل رو مقایسه می کنند این روزها که یکی seagate هست و اون یکی هم western digital .

-----) وسترن دیجیتال 1 ترا ساتا 2 خاویار سبز------- ) 195 هزار تومان

-----) وسترن دیجیتال 1 ترا ساتا 3 خاور سیاه -------) 300 هزار تومان

-----) سیـــــــــگــیت 1 ترا ساتا 3 -------------------) 192 هزار تومان

خب این خاور سیاه و سبز چه فرقی دارند کلا ؟

و اینکه این تفاوت قیمت بیشتر به خاطر همین رنگ خاویارهاشون هست ! یا ساتا 2 و سه بودن ؟

و اینکه سیگیت این مقدار ارزون تر هست دلیل خاصی داره ؟ و می تونه واسه یک کاربری مثل بنده که بازیهای سنگین رو هی نصب می کنه ، پاک می کنه تاثیر قابل تاملی بزاره ؟

ختم کلام اینکه این وسترن دیجیتال کلا ارزش این مقدار بیشتر هزینه دادن رو داره یا نه ؟ ( با توجه به نیاز بنده )

سلام

1. هارد وسترن caviar green صرفاً مناسب برای آرشیو کردن یا برای اهدافی که نیازی به سرعت بالا نیست مناسب هست در نتیجه از انتخابهای شما خارج میشود .

2. تا اونجایی که میدونم برای بازیهای سنگین بهتر هست روی گرافیک و CPU و RAM بیشتر بودجه بزارید گرچه هارد هم در اجرای بهتر بازیها هم موثر هست .

3. بین sataIII و sataII تفاوت وجود دارد هرچند اندک . در عکسهای زیر تست هارد وسترن caviar black با سریال نامبر WD6402AAEX ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که sataIII هست رو مشاهده میکنید یکبار به پورت sataII مادربرد متصل شده و بار دوم هم به پورت sataIII . در نتیجه اگر بودجه کافی دارید بهتره که همون sataIII رو بخرید (مدل 64مگابایتی کش فقط SATAIII هست) .

Benchmark - Read
52772

Random Access - Read
52780

Extra Tests - Read
52773

File Benchmark - 32 KB
52778

File Benchmark - 128 KB
52776

File Benchmark - 1 MB
52775

File Benchmark - 16 MB
52774

File Benchmark - 64 MB
52777

File Benchmark - 512 MB
52779

3. همانطوریکه در عکس زیر میبینید دوجور هارد یکترابایت داریم که شدیداً توصیه میکنم مدل WD1002FAEX رو بخرید به خاطر 64 مگابایت کش آن این مدل فقط بصورت sataIII هست . مدل دیگر آن که WD1001FALS هست فقط 32 مگابایت کش دارد که اینترفیس آن SATAII هست . cache بالا عملکرد و کارایی بیشتری دارد .

52781

4. یکی از مهمترین مزیت هاردهای وسترن caviar black این هست که دو پردازنده دارند و در نتیجه در زمان اجرای چندین برنامه و فراخوانی داده ها بسیار پرسرعت تر عمل میکنند . گرچه در حالت عادی حتی ممکنه سرعت کلی آن از انواع معمولی هم کمتر بشه ..

h_gh_gamkhor
08-07-2012, 22:26
@ata.royalfalcon

سپاس از توضیحات شما

تنها یک سوال رو احساس می کنم بی جواب موند و اون اینکه ، برند سیگیت رو توصیه نمی کنید به هیچ وجه ؟ و این عدم توجه به خاطر مشکل خاصی هست ؟ ( پیشینه خوبی نداره این برند ؟ یا از این قبیل دلایل ! )

ata.royalfalcon
09-07-2012, 10:14
@ata.royalfalcon

سپاس از توضیحات شما

تنها یک سوال رو احساس می کنم بی جواب موند و اون اینکه ، برند سیگیت رو توصیه نمی کنید به هیچ وجه ؟ و این عدم توجه به خاطر مشکل خاصی هست ؟ ( پیشینه خوبی نداره این برند ؟ یا از این قبیل دلایل ! )
سيگيت يكي از شركتهاي پر سابقه و معتبري هست . در هر حال اگر فكر ميكنيد قيمت هارد وسترن caviar black زياد گران هست ميتونيد seagate 7200.14 - SATA 6 Gb/s - 64MB cache رو با سريال نامبر ST1000DM003 بخريد . در صورتيكه اين مدل رو پيدا نكرديد به ترتيب اولويت يكي از دو مدل زير رو پيدا كنيد و بخريد .

seagate 7200.12 - SATA 6 Gb/s - 32MB cache رو با سريال نامبر ST31000524AS
seagate 7200.12 - SATA 3 Gb/s - 32MB cache رو با سريال نامبر ST31000528AS

البته هارد سري 7200.11 هم يكترابايت دارد كه پيشنهاد ميكنم در درجه اول 7200.14 رو بگرديد و اگر پيدا نكرديد از سري 7200.12 انتخاب كنيد .