ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : cpu 540 corei3 3.07 - Ram 2*2gig 1333 ( JA & Simmtronics )

Arsham.Kamali
08-07-2012, 14:06
سلام بچه ها !

این مشخصات سی پی یو و رم های منه - کارت گرافیکم هم 210 nvidia هست که اونو اور کردم - 699 core و 620 RAM اور کلاک شده

الان میخوام پردازنده و رم هامم اور کلاک کنم ، ولی اطلاعات تخصصی راجع بهشون ندارم ، نمی دونم اور میشن یا نه !

مادربرد : Asus Express Gate P7H55 معمولی / USB3 نیست...

EXTREME
08-07-2012, 19:26
یک عکس از تب اصلی نرم افزار cpu- z و تب مموری اون
یک تست 15 دقیقه ای با نرم افزار prime95 بگیرید و در حین تست دمای سی پی یور رو با نرم افزار hw monitor چک کنید ببینید چنده

Arsham.Kamali
09-07-2012, 14:41
دوست من ، 60 تا نرم افزار معرفی کردی ولی نگفتی کجا دنبالشون بگردم ، سرچ انجمن های vbuletin هم که اینقد قویه کلمه "انجمن" رو سرچ کنی ، میگه نتیجه ای یافت نشد ، چه برسه به cpu و ...

خب حالا اگه ممکنه نرم افزار cpu-z و hw monitor رو لینک دانلود بذارید و یه آموزش کوچولو هم بدید که من چجوری با prime95 تست پایداری و ... بگیرم ؟؟؟!!!

EXTREME
09-07-2012, 21:28
دوست من ، 60 تا نرم افزار معرفی کردی ولی نگفتی کجا دنبالشون بگردم ، سرچ انجمن های vbuletin هم که اینقد قویه کلمه "انجمن" رو سرچ کنی ، میگه نتیجه ای یافت نشد ، چه برسه به cpu و ...

خب حالا اگه ممکنه نرم افزار cpu-z و hw monitor رو لینک دانلود بذارید و یه آموزش کوچولو هم بدید که من چجوری با prime95 تست پایداری و ... بگیرم ؟؟؟!!!

سه تا نرم افزار معرفی کردم ! 60 تا کجا بود با یک سرچ گوگل هم میتونستی پیداشون کنی
نرم افزار cpu-z و hw monitor از سایت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نرم افزار prime95 هم با سرچ گوگل یک عالمه لینک بهت میده
prime95 رو اجرا کن و رو حالت blend اجراش کن و تست کن
عکسهایی که ازت خواستم بزار

Arsham.Kamali
10-07-2012, 03:36
عکس از مشخصات CPU :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عکس از مشخصات RAM :

عکس از دما قبل از اجرای prime95 :

عکس از دما بعد از اجرای prime95 :

تازه من 10-12 دقیقه بعد تست گرفتم ، تا 15-16 دقیقه صبر کردم به 79-80 رسید ! البته من photoshop + prime95 + waterfox + hw monitor + internet download manager رو در حال اجرا داشتم که فک کنم خیلی رو دما تاثیر میذارن !!!

EXTREME
10-07-2012, 09:33
دما در لود برای یک سی پی یو دو هسته ای 32 نانومتری بالاست دما نباید از 65 بیشتر بشه بعد از 20 دقیقه تست
اول از همه دمای سی پی یو رو کاهش بدین
برین در بایوس و حالت smart fan رو غیرفعال بکنید که فن با حداکثر دورش بچرخه
یک خمیر خوب به سی پی یو بزنید و تهویه کیس رو بهتر کنید و دمای محیط رو کاهش بدین
لازم باشه باید یک کولر برای سی پی یو بخرین

Arsham.Kamali
10-07-2012, 14:17
پس مرحله دوم :

smart fan خاموش
خمیر سیلیکن جدید ( جنسش هم چی باشه بگید ؟؟! )
کیس من 1 فن رو سقف 2 فن رو بدنه قابل جدا شدن و یک فن خیلی بزرگ پشت کیس و زیر پاور قرار داره که فن بزرگه رو مستقیم به 12 ولت وصل کردم ، و اون 3 تا فن دیگه با یه کلید مخصوص که در سقف تعبیه شده فعال میشن !!

اما خنک کننده cpu جدید : چی بگیرم براش ؟ کجا میشه تهیه کرد ؟ حدود چقد هزینه اش میشه ؟

EXTREME
10-07-2012, 20:07
پس مرحله دوم :

smart fan خاموش
خمیر سیلیکن جدید ( جنسش هم چی باشه بگید ؟؟! )
کیس من 1 فن رو سقف 2 فن رو بدنه قابل جدا شدن و یک فن خیلی بزرگ پشت کیس و زیر پاور قرار داره که فن بزرگه رو مستقیم به 12 ولت وصل کردم ، و اون 3 تا فن دیگه با یه کلید مخصوص که در سقف تعبیه شده فعال میشن !!

اما خنک کننده cpu جدید : چی بگیرم براش ؟ کجا میشه تهیه کرد ؟ حدود چقد هزینه اش میشه ؟

آره
smart fan غیرفعال
خمیر هم tx3 یا tx4
تهویه کیست پس خوبه
دمای محیط رو کم کن
فن سی پی یو تا چقدر میتونی هزینه کنی ؟

punisher man
16-07-2012, 00:57
سلام و شب خوش. میشه دمایه نرمال و ماکسیموم سی پی یو و جی پی یو و هارد بهم بگین؟