ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویروس یابی هاردهای اکسترنال

nelahe
08-07-2012, 11:24
سلام

هاردهایی که حجم بالایی دارند را چطور می شه ویروس یابی کرد

راستش من اصلاً این ها را ویروس یابی نمی کنم و مجبورم باز کنم چون فوق العاده طول می کشد

ویروس یاب من آویرا هستش

A M ! N
08-07-2012, 11:46
سلام.

بهتره برنامه های Autorun virus remover رو استفاده کنید ، تا به محض اتصال هارد اکسترنال آلوده

Autorun.inf بلاک بشه، به طور کلی اسکن آویرا کمی زمان بر هست، چیزی که در ورژن جدید 2013

که دوماه دیگه تقریبا میاد ارتقا داده ، میشه، کلا آویرا در ورژن جدید تغییرات محسوسی رو خواهد داشت.

تنظیمات آویرا رو به حالت پیشفرض خودش بزارین، چون اگه بخش های Heuristic روی High detection

فعال شده باشه ، اسکن رو خیلی زمان بر میکنه،

در کل طبق ضرب المثل " چیزی که خار آید روزی به کار آید " من توصیه ای به شما دارم

شما یک آنتی ویروس ناد32 ورژن 6 روی سیستم نصب کنید هارد اکسترنال رو با اون اسکن بزنید، چون زمان اسکن ناد

خیلی سریع هست ، و از طرفی در شناسایی ویروس ها ضعیف نیست به شما خیلی کمک میکنه تا بدونید که هارد

مورد نظر آلوده هست یا نه ، چون ناد در پاکسازی مشکلات عدیده ای داره ، پاکسازی رو بعدش با آویرا انجام بدین.

nelahe
09-07-2012, 09:43
سلام

ممنون از توضیحات کاملتون

1- می تونم همزمان هم آویرا و هم ناد را داشته باشم

2- چطور ویروس هایی که ناد پیدا می کند را با آویرا پاکسازی کنم

3- تنظیمات پیش فرض آویرا چی ها هست و کدوم قسمت ها را باید چک کنم که تغییر نکرده باشد

4- آویرا هم زمان اسکنش طول می کشد و هم اینکه بعضی اوقات که اسکن می کند و ویروس پیدا می کند بعد از تمام شدن اسکن، پنجره نهایی مثلاً به جای سبز، زرد رنگ یا قرمز رنگ است که وقتی در این حالت فلش را باز می کنم تازه ارور وجود ویروس می دهد و تازه ویروس ها را پاک می کند!!!!

A M ! N
09-07-2012, 13:25
سلام

ممنون از توضیحات کاملتون

1- می تونم همزمان هم آویرا و هم ناد را داشته باشم

سلام خواهش میکنم دوست من.

اول از همه نصب Autorun virus remover

1- نه بهتره که این رو روی دو تا سیستم جدا یا دو تا ویندوز یا به سادگی روی یک VMware و ویندوز استفاده کنی.

2- چطور ویروس هایی که ناد پیدا می کند را با آویرا پاکسازی کنم

کار سختی نیست ، فقط قراره که بفهمی هارد ویروس داره یا نه ، اگه دیدی به کرک در درایوهای دیگه به جز سیستمی

گیر داده که بیخیال پکسازی بشو، اگه هم ویروس داخل درایو سیستمیش بود، فقط اون درایو رو اسکن بزن یعنی درایو C

3- تنظیمات پیش فرض آویرا چی ها هست و کدوم قسمت ها را باید چک کنم که تغییر نکرده باشد

برای اینکار فقط کافیه به تنظیمات بری و دکمه ی پایین رو که نشون دادم بزنی :

52789

4- آویرا هم زمان اسکنش طول می کشد و هم اینکه بعضی اوقات که اسکن می کند و ویروس پیدا می کند بعد از تمام شدن اسکن، پنجره نهایی مثلاً به جای سبز، زرد رنگ یا قرمز رنگ است که وقتی در این حالت فلش را باز می کنم تازه ارور وجود ویروس می دهد و تازه ویروس ها را پاک می کند

گاهی اوقات آویرا بعد از اسکن نیاز داره تا از شما سوال بپرسه که با فایلهای ویروسی چیکار کنه که اینو حتما باید شما تعیین کنید.، گاهی هم وقتی ویروس رو پیدا میکنه و خودکار مبادرت به پاکسازی میکنه ، ممکنه نیاز به ریست سیستم داشته باشه ، تا ریست نشه پاکسازی انجام نمیشه،

موفق باشی.

nelahe
10-07-2012, 15:41
راستش برای آویرا تعیین کردم که ویروس ها را قرنطینه کنه و پاک نکنه چون می ترسم فایل های کرک یا نرم افزار باشه ولی هر بار که ویروس ها را پیدا می کنه اول نمایش می دهد و بعد باید تایید کنم تا قرنطینه کنه امکانش هست تعیین بشه که دیگه سوال نکنه

A M ! N
10-07-2012, 16:10
بله متاسفانه آویرا در آخر اسکن همیشه برای Action performing سوال میکنه .

به این بخش از تنظیمات برین و ببینید که Action on detection روی حالت Automatic باشه چون اگه روی Interactive باشه هربار برای هر دستورالعملی سوال میپرسه
، و هردو گزینه ی Primary action رو روی Quarantine بزارین

ضمنا تیک گزینه ی Copy file to quarantine before action رو هم بزنید. ولی فکر میکنم بازم سوال رو بپرسه ، چون اساس کار آویرا این هست!

در قسمت Real time protection هم برین و در بخش Scan در همین بخش این تنظیمات رو انجام بدین.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]