PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک فارسی نویسی

saeidperak1
08-07-2012, 11:22
سلام
من وقتی میخوام فارسی تایپ کنم تو برنامه که فارسی رو پشتیبانی نمیکنه با مشکل مواجه میشم اینترنت زیرو رو کردم و فارسی نویس های زیادی رو پیدا کردم ولی مشکل اینه که تو فارسی نویسی دستور اینه که متنتو اونجا بنویسی بعد کپی پیست کنی و توبرنامه ی مد نظرت فونت به f ها تغییر بدی ولی توبرنامه ی من فونت نیست تا فونت انتخاب کنم چیکار کنم:2:

M o h a m m @ d
08-07-2012, 11:34
اسم نرم افزار چیه؟
فکر کنم اگه برنامه های ساخت بنر استفاده میکنی بعد که کپی گرفتی داخل برنامه ای که میخوای پست کنی دوباره باید تو برنامه قسمت فونت بری و فونتی که با f شروع میشه انتخاب میکنی تا بیاد تو لیست فونتهای صفحه اصلی نرم افزار .
اگه اون نرم افزاری باشه که من استفاده کردم بدرد نخوره میزنه تمام فونتها بهم میریزه دیگه تو فتوشاپ نمیتونی مستقیم فارسی تایپ کنی

saeidperak1
08-07-2012, 11:49
ببین مریم و لعون را امتحان کردم مشکل من تو فونت نیست تو نرم افزارمن امکان انتخاب فونت نیست چیکار کنم

saeidperak1
08-07-2012, 11:50
""""""""""""""""تو نرم افزارمن امکان انتخاب فونت نیست""""""""""""""""""
مشکل من تو نرم افزاری که میخوام باهاش کار کنم نه مریم فارسی سازا

reza7434
08-07-2012, 12:13
شما باید فونت های فارسی نویسی رو که ازش استفاده کردی در پوشه فونت محل نصب این نرم افزاری که باهاش کار میکنی کپی کنی.همین

saeidperak1
08-07-2012, 12:33
به جایی که نرم افزار رو نصب کردم رفتم پوشه بنام فونت نیست وبی زحمت طرز کار کامل نصب فونت رو بگی

saeidperak1
08-07-2012, 12:36
اسم نرم افزاری که استفاده میکنم اینه Demo Builder 9 دیگه دارم دیونه میشم نمیتونم فارسییییییییییییییییییییی یییییییی بنویییییییییییییییسسسسسسس سسسسسسسسسسییییییییییییییی یییییییییمممممممممممممممم مم:19:

saeidperak1
08-07-2012, 13:32
باتشکر از شما دوست عزیز حل شد:12:

yalda007
28-10-2012, 12:13
با سلام. من هم با برنامه Demo Builder 9 همین مشکل رو دارم. برنامه های leomoon و ipt5 هم چاره ساز نبود. در آخر این مطلب هم saeidperak1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نگفتن که چیکار کردن که مشکلشون حل شده. لطفا راهنمایی بفرمایید. با تشکر.

iham
29-03-2013, 11:35
با سلام. من هم با برنامه Demo Builder 9 همین مشکل رو دارم. برنامه های leomoon و ipt5 هم چاره ساز نبود. در آخر این مطلب هم saeidperak1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نگفتن که چیکار کردن که مشکلشون حل شده. لطفا راهنمایی بفرمایید. با تشکر.
دوست عزیز نمی دونم مشکلتون حل شده یا خیر اما این پست رو برای سایر دوستان که این مشکل رو دارند می نویسم.
نرم افزار لیومون Leo moon رو دانلود کنید (ورژن 1.24)
حال متن را به فارسی داخل آن بنویسید بعد از پایین همان پنجره ادیتور حالت non Standard را انتخاب نمایید. بعد هم روی دکمه مقابلش کلیک کنید تا متن تبدیل و کپی شود حال به داخل Demo builder بروید و پیست کنید. روی متن دوبار کلیک کنید تا قابل ویرایش شود. حالا از قسمت تغییر فونت فونت F_ را انتخاب کنید که تعداد زیادی فونت است.
امیدوارم مشکل حل شود.