Maryam.20
07-07-2012, 21:13
سلام. من دوتا گوشی سونی اریکسون آرک اس دارم که روی اولی کار طبق دستوری که دوستان در پست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتن، کاملا پیشبینی شده رفت جلو و موفقیت آمیز بود ولی روی دومی نه!!! البته اینم بگم که اولی روی خودش برنامه رو نداشته و بار اولش بوده که با اون روبه رو میشد ولی دومی داشته و من چند روز پیش چون نمیدونستم اصلن برنامه چی هست و زبانشم چینی بود دیگه رفت رواعصابم پاکش کردم :((((( الان روی گوشی دوم هرکاری میکنم نمیشه برنامه بریزم ... حتی روی یه سیستم دیگه هم برنامه رو نصب کردم و امتحان کردم اما نشد... اصن کانکت نمیشه ... چراغ عکس گوشی روی برنامه روشن میشه و تو قسمت Apps لیست برنامه های نصب شده رو تو 91assistant میاره!!! اما نمیشه بهش اضافه کرد :(((((( وقتی یه برنامه رو میزنم که اد بشه میره تو لیست تسکهاش اما نصبش ناموفقه. من حتی با UC Browser گوشیم برنامه هم دانلود کردم یعنی فایل .apk توی گوشیم هم هست اما نمیدونم چه طوری باید نصبش کنم. میره تو برنامه لیندا منیجر اما نصب ناموفقه :(((((((((((((((((( من دیروز که یاهو مسنجرو برای گوشی اولی نصب کردم دیدم ورژنش جدید تره، از دومی پاک کردم برنامه رو اما دیگه نشد نصب کنم البته اینم بگم که هنوز فولدر Yahoo! توی گوشیم هست... اصن از فولدر بندی گوشیم هم سر درنمیارم ... نمیدونم چی به چیه ... اگه ممکنه درباره فولدی های اندروید هم توضیح بدید ممنون میشم و یک نکته دیگه اینکه sdcard چی هست و چطور باید ازش استفاده کنم؟ من فولدرشو دیدم تو گوشیم اما نمیدونم فایل .apk رو باید کجاش بریزم آخه توش دوتا فولدر دیگه هم هست ...