PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید تبلت زیر 300 دلار

akhoond
07-07-2012, 17:10
سلام

دوستان ، امکان خرید تبلت دارم ، به صورت دلاری ، اما جیب ما محدوده و کوچیک :دی

نیاز ها :
1 _ فیلم ، عین اسب بتونه فیلم ران کنه ، فیلم های دانلودی : زیر 3 گیگ معمولا ، خلاف سنگین 4.5 گیگ ، فرمت : mkv ، Avi زیر نویس فارسی رو تا جایی که می دونم نمی تونن ران کنن ، درسته ؟
2 _ پی دی اف ، عین اسب بتونه انواع و اقسام پی دی اف رو بخونه ، هر پی دی افی رو ( روی اسمارت فون ها که جواب نمی داد بعضی پی دی اف های فارسی رو ، در واقع اسکن شده بودند )
3 _ جیب خالی ، پز عالی ، هزینه ، زیر 300 دلار باشه لطفا

اولین گزینه ، گوگل نکسوس هست ، دومین کیندل ، که البته داره سری دوم کیندل ها می آد .

پیشنهادات رو بفرمایید
مچکرم

Stream
07-07-2012, 17:14
قطعا همون Nexus 7 که میشه 199/249 دلار، آیپد 2 هم 399/349 دلار گیر میاد. به جز این دو هر چیز دیگه بطور محسوس ضعیف تره.

akhoond
07-07-2012, 17:22
قطعا همون Nexus 7 که میشه 199/249 دلار، آیپد 2 هم 399/349 دلار گیر میاد. به جز این دو هر چیز دیگه بطور محسوس ضعیف تره.

مرسی از لطفت
به نظرت ارزش داره ببینم کیندل چی کار می کنه یا نه ؟

*** سمت اپل که نمی رم ، آبم باهاش تو یه جوب نمی ره : دی :31:

Stream
07-07-2012, 17:34
مرسی از لطفت
به نظرت ارزش داره ببینم کیندل چی کار می کنه یا نه ؟

نه ارزش نداره.. کیندل ها Consumption device هستن و هدفشون فقط فروش سرویس های آمازونه، بدون روت کردن حتی اپ های مارکت رو هم نمیشه روش نصب کرد. قطعا همون Nexus 7 بهتره از هر نظری که بشه فکرشو کرد.

akhoond
07-07-2012, 21:47
نه ارزش نداره.. کیندل ها Consumption device هستن و هدفشون فقط فروش سرویس های آمازونه، بدون روت کردن حتی اپ های مارکت رو هم نمیشه روش نصب کرد. قطعا همون Nexus 7 بهتره از هر نظری که بشه فکرشو کرد.

باز هم تشکر .

اصلا آندرویید و بالاخص نکسوس می تونه انتظارات من رو بر آورده کنه ؟ فیلم ؟ پی دی اف ها ؟
پ ن : نخنده کسی ها ، امکان اتصال موس و کی بورد هست به تبلت ؟ ( سواله دیگه پیش می اد ، نخندین ، درست نیست خب :دی )

*Ali*
07-07-2012, 23:12
باز هم تشکر .

اصلا آندرویید و بالاخص نکسوس می تونه انتظارات من رو بر آورده کنه ؟ فیلم ؟ پی دی اف ها ؟
پ ن : نخنده کسی ها ، امکان اتصال موس و کی بورد هست به تبلت ؟ ( سواله دیگه پیش می اد ، نخندین ، درست نیست خب :دی )

خواسته هاتون با جیب مطابقت نمیکنه. یا جیبو افزایش بدید یا خواسته ها رو کم کنید.
موس که اصلاً واسه تبلت ساخته نشده. ولی کیبرد واسش هست.
اینطور که معلومه یه اولترابوک بگیرید بعداً کمتر امکان داره پشیمون بشید.

Stream
07-07-2012, 23:59
باز هم تشکر .

وقتی این سوال رو پرسیدید من پیشنهاد می کنم یه نگاه دوباره به آیپد داشته باشید چون به نظر نمی رسه اون "آب توی جوب نرفتن" رو آگاهانه گفته باشید.

به هر حال، نکسوس مشکلی بابت PDF و فیلم نخواهد داشت ولی در کل برای کارهای مختلف مثل بازی، سرگرمی، Productivity و ... اندروید واقعا ضعیفه.

h!tman
08-07-2012, 00:28
به نظر منم Nexus 7
مخصوصا که چیپ تگرا هست و بازی های مخصوص تگرا فوق العادس
تبلت گوگله و این خودش اند مزینه :دی(نسبت به بقیه اندرویدی ها )

با این که در گوشی طرفدار پر و پاقرص آندروید هستم
در تبلت فقط I-os

akhoond
08-07-2012, 09:35
مرسی از پاسخ و راهنمایی دوستان

چیزی که توی ذهن من هست ، داشتن یه تبلت هست که هر کاری دلم خواست باهاش انجام بدم ، و به هیچی نه نگه ، مگه از نظر سخت افزاری ( چیزی که تو ویندوز توش عادت کردم ، کاری نیست که نشه کرد ، مگه سخت افزار کم بیاره ) هم این که استفاده ازش راحت باشه ، وزنش ، حمل و نقلش ، دست گرفتن اش ، و ... ، مسلما سورفیس گزینه خوبی خواهد بود .اما در دسترس نیست ( اگه بود ، حتما هزینه می کردم براش ) پس یا باید اولترا بوک و لپتاپ گرفت که حمل و استفاده اش صافم خواهم کرد ( نمی شه در هر جایی و هر حالی استفاده کرد ) یا به تبلت های موجود بسنده کنم . تبلت های اپلی رو اگه فاکتور بگیریم * می رسیم یا به ویندوزی ها که چیزی در باره شون نمی دونم ( حدس می زنم گرون باشند، دوم این که تو قابلیت های تاچ خیلی بهینه نیستند ، درسته ؟ ) یا آندروییدی ها . آندروییدی های رو که اول و آخر هر کاری هم بکنی ، یه کاری هست که نتونند انجام بدن ( تا جایی که می دونم ، دیوایس آندروییدی تا به حال دستم نبوده )

برای همین به نظرم رسید کمترین هزینه رو بکنم برای یه تبلت آندروییدی ( تا در اولین فرصت سورفیس ابتیاع کنم ) که از نظر سخت افزاری هم ضعیف نباشه ، که خدا رو شکر نکسوس این جوری هست . هر موقع نیاز داشتم که سریع تایپ کنم ( تولید محتوا ) راحت باشه ( فکر نمی کنم تایپ با تبلت آسون باشه کلا ) هر موقع هم خواستم ریدینگ داشته باشم ، بدون این که وزنش اذیت کنه ، کی برد رو جدا کنم ، حتی توی تشک !!! هم بشه راحت باهاش کار کرد . ( لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) )

* آرمان جان ، چرا می گی باید دوباره به آیپد نگاه کنم ؟ تایپ توش راحته ؟ یعنی راحت عین یه کی برد می شه باهاش تایپ داشت ؟
آبم با اپل برای این تو یه جوب نمی ره که متاسفانه فکر می کنند هر جوری که اون ها فکر می کنند ، همه باید این جوری فکر کنند ، حق انتخاب به یوزر هاش نمی ده ، و این آزاد دهنده است .

یکی از دوستان گالاکسی تب داره ، امروز یه سر می رم ، ببینم فیلم هایی که من دارم می تونه ران کنه ، یا پی دی اف ها . کلا باهاش یه سر و کله ای بزنم .

ممنون می شم چرت و پرت ها و اشتباهاتم رو بهم متذکر بشید

مرسی

h!tman
08-07-2012, 10:09
سرفس مدل I5 اش خوبه! مدل RT اش بدرد نمیخوره ! چون رسما حکایت وین 7 و نداشتن نرم افزاره
الان از نظر نرم افزاری و پشتیبانی اولین و آخرین حرف توی تبلت ها رو آیپد میزنه.
مشکل شما با انحصار طلبی اپله.مشکلتون در مورد نرم افزار با جیل بریک حل میشه
ولی توی آندرویدی ها به ترتیب از برند های :
سامسونگ : Galaxy Tab 7.7-Galaxy Tab 10.1
Asus: Transformer Prime-Nexus 7
برند های دیگه هم چیز خاصی معرفی نکردند. توشیبا و لنوو چند مدل معرفی کردند که توی ایران یافت نمیشه و الکی گرونه
کیندل فایر هم کلی دردسر داره و کلا بیشتر یک کتاب خوانه
میمونه Motorola XOOM که واقعا پشتیبانی خوبی داره و البته گرونه.

akhoond
08-07-2012, 10:21
گفتم ، دلاری خرید خواهم کرد ، از ایران خرید نمی کنم که . اگه مدلی هم تو ایران نیست ، بفرمایید .

می شه برام یه مثال بزنید که آیپد چی کار می تونه بکنه ( اپ ) که اندرویید نمی تونه ؟
زوم چقدره مگه ؟

مرسی

h!tman
08-07-2012, 10:32
کلا تو ایران نیست که بخواید دلاری خرید کنید. تو خارجم تو بعضی کشورا هست و کلا چیزی نیست که چنگی به دل بزنه

نقطه قوت آیپد ساپورت همیشگی اپل و همینطور قدرت App store هست.
آیپد چندین هزار اپلیکشن تخصصی برای خودش داره! که آندروید اینطور نیست.
فعلا رقیبی که از نظر بازی و اپلیکشن آیپد داره Nexus 7 ه . اونم به خاطر بازی های Optimize شده ی تگرا3
به نظرم خرید آیپد منطقی تر از آندرویدی هاست.فعلا برتری خاص The new Ipad به Ipad 2 از نظر صفحه نمایش و Gpu هست . که به نظرم اگر میتونید بیشتر هزینه کنید. اگر نه دلیلی نداره

akhoond
08-07-2012, 10:47
کلا تو ایران نیست که بخواید دلاری خرید کنید. تو خارجم تو بعضی کشورا هست و کلا چیزی نیست که چنگی به دل بزنه

نقطه قوت آیپد ساپورت همیشگی اپل و همینطور قدرت App store هست.
آیپد چندین هزار اپلیکشن تخصصی برای خودش داره! که آندروید اینطور نیست.
فعلا رقیبی که از نظر بازی و اپلیکشن آیپد داره Nexus 7 ه . اونم به خاطر بازی های Optimize شده ی تگرا3
به نظرم خرید آیپد منطقی تر از آندرویدی هاست.فعلا برتری خاص The new Ipad به Ipad 2 از نظر صفحه نمایش و Gpu هست . که به نظرم اگر میتونید بیشتر هزینه کنید. اگر نه دلیلی نداره

می دونم ، می دونم که اپل ساپورت بیشتر می کنه از یوزر هاش ، ایفون های قدیمی اش رو هم می تونن ملت آپدیت کنند ، آندرویید آپدیت نمی ده بیرون و و و و .... ، همه این ها رو از حفظ ام ، اما برام یه مثال بزنید ، بگید برای اپل یه اپ هست ، که فیل هوا می کنه ، اما نمونه اش تو آندرویید نیست ، پس آیپد می تونه فیل هوا کنه که مثلا نکسوس نمی تونه .

باز هم مرسی

Stream
08-07-2012, 17:47
می دونم ، می دونم که اپل ساپورت بیشتر می کنه از یوزر هاش ، ایفون های قدیمی اش رو هم می تونن ملت آپدیت کنند ، آندرویید آپدیت نمی ده بیرون و و و و .... ، همه این ها رو از حفظ ام ، اما برام یه مثال بزنید ، بگید برای اپل یه اپ هست ، که فیل هوا می کنه ، اما نمونه اش تو آندرویید نیست ، پس آیپد می تونه فیل هوا کنه که مثلا نکسوس نمی تونه .

باز هم مرسی

متاسفانه برای فیل هوا کردن باید جرثقیل خرید نه آیپد :دی
بحث فقط نمونه اش اینجا هست و اونجا نیست، نیست. تفاوت ها هم کمی هستن و هم کیفی، نمونه اش اپ توییتر در آیپد و اندروید:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اپ هایی مثل Flipboard, Paper, Garageband, iMovie, UPad, TED, Instapaper, Readability, Elements, Stars, Qwiki, Ai Writer, Idea Sketch, فقط چند مثال هستن از چیزهایی که در آیپد هست و در اندروید یا نیست یا در تبلت همون نسخه موبایل کشیده شده است. حتی بازیهایی مثل Angry Birds هم در آیپد در رزولوشن بالاتر و با آرت ورک شارپ تر رندر میشن و در اندروید فقط Scale میشن تا صفحه پر بشه. دلیلش هم واضح و ساده است، تبلت های اندروید فروشی نداشتن در بازار که دولوپرها برای طراحی دوباره اپ هاشون وقت و انرژی صرف کنن، وقتی مشتری نیست این کارها براشون سودی نداره.

* آرمان جان ، چرا می گی باید دوباره به آیپد نگاه کنم ؟ تایپ توش راحته ؟ یعنی راحت عین یه کی برد می شه باهاش تایپ داشت ؟
آبم با اپل برای این تو یه جوب نمی ره که متاسفانه فکر می کنند هر جوری که اون ها فکر می کنند ، همه باید این جوری فکر کنند ، حق انتخاب به یوزر هاش نمی ده ، و این آزاد دهنده است .

تایپ با هیچ تبلتی راحت نیست. همشون هم کیبرد جداگونه دارن. کیبرد آِیپد از نظر سایز و سرعت عمل جزو بهترین هاست وگرنه از نظر فیزیکی که همه تبلت ها یه شیشه هستن.

در مورد حق انتخاب، استیو جابز هم گفته بود اپل تصمیم می گیره موقع ساخت محصولاتش که چکار کنن و چکار نکنن، و مردم به خاطر این تصمیم هاست که ازشون خرید می کنن و اگه کسی با این تصمیم ها مشکل داشته باشه محصولشون رو نمی خره، مثل کسی که روی تبلتش Adobe Flash می خواد. Product Engineering اپل بی نظیره، به جای اینکه همه چیز رو در محصولشون قرار بدن تمرکز می کنن روی اینکه مهم ترین چیزها رو به بهترین نحو در محصولات قرار بدن. شما باید ببینید این تصمیماتی که اپل گرفته چیه و ببینید باهاش موافقید و می تونید کنار بیاید یا نه، نه اینکه چون اپل یک سری آزادی هایی رو به کاربرها نمی ده پس اصلا نباید نگاه کرد چه آزادی هایی رو داده و نداده. الان شما محدودیت فنی با آیپد دارید که مثلا با اندروید نخواهید داشت ؟
+

جیلبریک همیشه در خدمت شماست برای حل کردن مشکلات و محدودیت های جزئی که ممکنه داشته باشید.
+

وقتی محصولی اینقدر خوب فروش می کنه، اینقدر محبوب میشه و بالای 98 درصد از خریدش راضی هستن، یعنی اون تصمیم هایی که گرفتن تا حدی درست بوده ولی همیشه هم یه عده ممکنه جزو اون 2 درصد باشن.

akhoond
09-07-2012, 09:37
ممنون از آرمان عزیز ، مثل همیشه کامل و جامع و مانع .

راحتی در استفاده ( درگ اند دراپ ) چیزیه که تا زمانی که من خاطرم بود اپل نداشت ( شاید با ج ب بشه ، نمی دونم ) ، کانورت کردن فیلم ها ( البته تاپیک آرمان رو دیدم پریروز ) .
والا من باید به دقت این تفاوت ها رو بررسی کنم ، تفاوت توی اپ توییتر یا بازی انگری بردز برای من اهمیتی نداره ، اما بقیه رو باید چک کنم ، اگه اختلاف در موارد اصلی فاحش باشه ، تصمیم سخت می شه ، هر چند ، همیشه بزرگترین چالش ، بودجه است ( نکسوس 250 تا ، آپید 500 تا ، دو برابر هزینه )

کاری که به نظرم باید انجام بدم اینه که اپ ها رو مقایسه کنم ، هم این که دیوایس ها رو تست کنم ، این جوری تصمیم از روی هواست .

توی پرانتز :
محصولات اپل ، تا جایی که می دونم بهترین سخت افزار رو دارند ، تاچ ، سنسور ها ، تو محصولات دیگه ، هیچ گاه به پای اپل نمی رسه ، از این نظر به نظر من اپل یه برگ برنده بزرگ داره. اما از نظر او اس ( نه پشتیابی و اپ ، خود او اس ) من به شخصه احساس راحتی نمی کنم باهاش ( می دونم تقریبا همه ، برعکس این نظر رو دارند ، اما خب ، من راحت نیستم) اما چیزی که باعث می شه معمولا از اپل فاصله بگیرم ، هزینه های گزافشه ( برای من ) اگه هزینه ها برابر بود ، می شد راحت مقایسه کرد ، اما وقتی تو یه کفه ترازو نیستند ، نمی شه مقایسه کرد .

از همه دوستان ممنونم تا اینجا ، دوستان اگه تفاوت ها توی اپ ها رو به ریز می دونند پست کنند ، یا اگه سورس دارند ، لینک بدند

مرسی

*Ali*
09-07-2012, 18:33
akhoond عزیز تو یک کلمه به عنوان کسی که حالا دیگه مویی با محصولات اپل سفید کرده (الکی میگم یه سال و نیم بیشتر با اپل نبودم :31:) اگر میخوای تبلت بگیری و باهاش سرگرم بشی، یعنی بخوای باهاش ور بری، تا مغز استخونشو دستکاری کنی، هر بلایی خواستی سرش بیاری، هر چیزی خواستی ران کنی... آیپد مناسبت نیست. والسلام!
چون اون طوری که معلومه تو از اون آدمایی هستی که پس فردا میای همینجا میگی من با محصولات اپل کار کردم و به درد نمیخوره و پول مارک میدی و محدود میشی و هیچ کار نمیشه کرد و... اینجور آدما رو دیدم که دارم میگم. اگه یکی با اپل کار نکرده باشه و قبولش نداشته باشه بهتر از اینه که بگیره و بعد ازش بد بگه.
اگه اینطوری نیستی و با اون چیزایی که میگم کنار میای تو خرید آیپد شک نکن.

کاری که به نظرم باید انجام بدم اینه که اپ ها رو مقایسه کنم ، هم این که دیوایس ها رو تست کنم ، این جوری تصمیم از روی هواست .
به غیر از این که تنوع و ساپورت و علاقه ی دولوپرها به برنامه نویسی توی اکوسیستم اپل بیشتره، یه چیزی که خیلی خوشحال کننده ست اینه که وقتی رو صفحه تپ کردی و اپلیکیشن نصب شد دیگه مطمئنی این مال خود خود همین دستگاه هست و بهترین کیفیتشو بهت میده.

اما چیزی که باعث می شه معمولا از اپل فاصله بگیرم ، هزینه های گزافشه ( برای من ) اگه هزینه ها برابر بود ، می شد راحت مقایسه کرد ، اما وقتی تو یه کفه ترازو نیستند ، نمی شه مقایسه کرد .
چه هزینه های گزافی؟

akhoond
09-07-2012, 19:08
akhoond عزیز تو یک کلمه به عنوان کسی که حالا دیگه مویی با محصولات اپل سفید کرده (الکی میگم یه سال و نیم بیشتر با اپل نبودم :31:) اگر میخوای تبلت بگیری و باهاش سرگرم بشی، یعنی بخوای باهاش ور بری، تا مغز استخونشو دستکاری کنی، هر بلایی خواستی سرش بیاری، هر چیزی خواستی ران کنی... آیپد مناسبت نیست. والسلام!
چون اون طوری که معلومه تو از اون آدمایی هستی که پس فردا میای همینجا میگی من با محصولات اپل کار کردم و به درد نمیخوره و پول مارک میدی و محدود میشی و هیچ کار نمیشه کرد و... اینجور آدما رو دیدم که دارم میگم. اگه یکی با اپل کار نکرده باشه و قبولش نداشته باشه بهتر از اینه که بگیره و بعد ازش بد بگه.
اگه اینطوری نیستی و با اون چیزایی که میگم کنار میای تو خرید آیپد شک نکن.

به غیر از این که تنوع و ساپورت و علاقه ی دولوپرها به برنامه نویسی توی اکوسیستم اپل بیشتره، یه چیزی که خیلی خوشحال کننده ست اینه که وقتی رو صفحه تپ کردی و اپلیکیشن نصب شد دیگه مطمئنی این مال خود خود همین دستگاه هست و بهترین کیفیتشو بهت میده.

چه هزینه های گزافی؟

مرسی علی جان از راهنمایی ات .

1 _ سعی می کنم بی طرف باشم علی جان ، یعنی اگه به این نتیچه برسم که اپل بگیرم ، همه جوری بالا پایین خواهم کرد ، بعد می گیرم ، این جوری که گفتی نخواهد شد . :12:
2 _ آره ، درست پیش بینی کردی ، آدمی هستم که ور خواهم رفت ، کلا وردنه ام :31: از این نظر آندرویید می دونم بهتره تا اپل .
3 _ امیدوارم حرف هایی که زدی به این معنی نباشه که آدم نا عادلی هستم ، نمی دونم ....
4 _ من نیاز دارم فیلم ببینم ، با زیر نویس فارسی ، با کیفیت و حجم هایی که گفتم ، لازم دارم ریدینگ و رایتینگ داشته باشم ، رید زیاد ، رایت کمتر ( رید چه از روی پی دی اف و تکست ؛ و نه فقط از روی خودش ، از روی شبکه خونه هم بتونه بخونه حتی ، چه از روی وب ) هر کدوم از این تبلت ها نیاز من رو بر آورده بکنند ، چه بهتر و البته الویت با نکسوسه به نظرم . اما یه موقع می آی می گی معین ، خر نشو ، ایپد می تونه فلان فرمت رایج رو مثل مرد بخونه که نکسوس به گرد پاش هم نمی رسه ، یا صبر می کنم پولم برسه به آیپد ، یا هیچی ( وقتی خرید نکسوس بی فایده باشه ، چرا باید بگیرم اش ؟ )
این نیاز هامه ، اگه نکسوس از پس اش بر بیاد ، ایول ، اگه اپل بر بیاد ، صبر می کنم یه مدت تا بتونم آیپد بگیرم ، این که کدومشون می تونن رو شما باید بگید .

حالا یه موقعی هست که شما می گی ساپورت نیاز های من رو هر دو دارند ، یه مزیت هایی اپل داره ، تاچ بهتر ، سنسور دقیق تر ( چیز هایی که خودم بهش رسیدم ) اپلیکیشن های عالی ، ساپورت خوب و ... ( چیز هایی که فرصت نداشته ام بهش برسم ) که اون موقع باید دو دو تا چهار تا کرد ، ببینیم اون اپ ها و ... تو ناحیه نیاز من هست یا نه ، که باز من با هیچ کدوم تا به حال برخورد نداشتم و راهنمایی شما می تونه کمک شایانی کنه .

5 _ گزاف منظورم بیوده نبود ، منظورم هزینه دیوایس هاش هست که یه سر و گردن از بقیه بیشتر ، چه تو گوشی ، چه تو دسکتاپ ، چه لپتاپ و چه .... ، یه مقایسه بکنید ، می بینید که در شرایط برابر محصولات اپل گرون تره همیشه .( از نظر من نه از نظر یه فن اپل ، که از نظر اون ها اپل همیشه بهتره و برتره . امروز از یکی از دوستان پرسیدم نکسوس یا ایپد ، گفت تو که اول و آخر نکسوس می گیری ، اما به من یه دیوایس آندروییدی مجانی هم بدند نمی گیرم :31: :31: )

در ظاهر شاید آدم بد قلقی باشم ، اما ممنون می شم با راهنمایی تون کمک کنید
مرسی

Stream
09-07-2012, 19:20
مرسی علی جان از راهنمایی ات .

1 _ سعی می کنم بی طرف باشم علی جان ، یعنی اگه به این نتیچه برسم که اپل بگیرم ، همه جوری بالا پایین خواهم کرد ، بعد می گیرم ، این جوری که گفتی نخواهد شد . :12:
2 _ آره ، درست پیش بینی کردی ، آدمی هستم که ور خواهم رفت ، کلا وردنه ام :31: از این نظر آندرویید می دونم بهتره تا اپل .
3 _ امیدوارم حرف هایی که زدی به این معنی نباشه که آدم نا عادلی هستم ، نمی دونم ....
4 _ من نیاز دارم فیلم ببینم ، با زیر نویس فارسی ، با کیفیت و حجم هایی که گفتم ، لازم دارم ریدینگ و رایتینگ داشته باشم ، رید زیاد ، رایت کمتر ( رید چه از روی پی دی اف و تکست ؛ و نه فقط از روی خودش ، از روی شبکه خونه هم بتونه بخونه حتی ، چه از روی وب ) هر کدوم از این تبلت ها نیاز من رو بر آورده بکنند ، چه بهتر و البته الویت با نکسوسه به نظرم . اما یه موقع می آی می گی معین ، خر نشو ، ایپد می تونه فلان فرمت رایج رو مثل مرد بخونه که نکسوس به گرد پاش هم نمی رسه ، یا صبر می کنم پولم برسه به آیپد ، یا هیچی ( وقتی خرید نکسوس بی فایده باشه ، چرا باید بگیرم اش ؟ )
این نیاز هامه ، اگه نکسوس از پس اش بر بیاد ، ایول ، اگه اپل بر بیاد ، صبر می کنم یه مدت تا بتونم آیپد بگیرم ، این که کدومشون می تونن رو شما باید بگید .

حالا یه موقعی هست که شما می گی ساپورت نیاز های من رو هر دو دارند ، یه مزیت هایی اپل داره ، تاچ بهتر ، سنسور دقیق تر ( چیز هایی که خودم بهش رسیدم ) اپلیکیشن های عالی ، ساپورت خوب و ... ( چیز هایی که فرصت نداشته ام بهش برسم ) که اون موقع باید دو دو تا چهار تا کرد ، ببینیم اون اپ ها و ... تو ناحیه نیاز من هست یا نه ، که باز من با هیچ کدوم تا به حال برخورد نداشتم و راهنمایی شما می تونه کمک شایانی کنه .

5 _ گزاف منظورم بیوده نبود ، منظورم هزینه دیوایس هاش هست که یه سر و گردن از بقیه بیشتر ، چه تو گوشی ، چه تو دسکتاپ ، چه لپتاپ و چه .... ، یه مقایسه بکنید ، می بینید که در شرایط برابر محصولات اپل گرون تره همیشه .( از نظر من نه از نظر یه فن اپل ، که از نظر اون ها اپل همیشه بهتره و برتره . امروز از یکی از دوستان پرسیدم نکسوس یا ایپد ، گفت تو که اول و آخر نکسوس می گیری ، اما به من یه دیوایس آندروییدی مجانی هم بدند نمی گیرم :31: :31: )

در ظاهر شاید آدم بد قلقی باشم ، اما ممنون می شم با راهنمایی تون کمک کنید
مرسی

من یکم توضیح بدم.

من هم با حرف علی موافقم که اگه دنبال ور رفتن با خود دستگاه هستی (نه دنبال کار مفید کردن با دستگاه) آیپد مناسب نیست. البته بعد از جیلبریک میشه ور رفت ولی اپل تا حد ممکن این قابلیت های ور رفتن با خود دستگاه رو برداشته و به قولا هدف از طراحی آیپد کلا این بوده که موقع انجام کار، دیوایش شما نامرئی باشه و فقط و فقط اون کاریی که می کنید مهم باشه. برای همینه که محیط iOS هم یک محیط ساده و بدون دنگ و فنگه.

فیلم و زیرنویس فارسی و ریدینگ و رایتینگ رو آیپد به بهترین نحو ممکن انجام می ده البته نکسوس هم نباید مشکل اساسی داشته باشه (منهای زیرنویس فارسی + خوندن فایل ها از شبکه).

شما که دلاری می خرید دیگه نباید بگید محصولات اپل گرون تر از بقیه هستن، آیفون که هم قیمت/ارزون تر از بهترین گوشیهای بقیه برند هاست و آیپد هم ارزون ترین تبلت رده بالا در سایز خودشه. مک بوک ها (منهای new Macbook Pro) گرون تر هستن ولی خب بحث ما نیست.

akhoond
09-07-2012, 19:48
مرسی آرمان جان .

البته باهات مخالفم ، لزوما ور رفتن مغایر نیست با کار مفید کردن ، بگذریم .

با این احتساب ، اگه مشکل زیر نویس و شبکه رو بتونم حل کنم ، نکسوس اوکی خواهد بود .

آرمان جان ، بی انصافی نکن ، نکسوس 16 گیگ ، 250 تا ، آیپد 500 تا .

تا آخر هفته ، دو تا از دوستان که یکی آیپد داره ، یکی گالاکسی ، خواهم دید ان شاالله ، فکر می کنم این جوری تصمیم بهتر خواهد بود .

باز اگه دوستان نکته ای ، توصیه ای ، فحشی :31: چیزی داشتند ، پذیرا هستم

مرسی

Stream
09-07-2012, 20:10
مرسی آرمان جان .

البته باهات مخالفم ، لزوما ور رفتن مغایر نیست با کار مفید کردن ، بگذریم .

منظور من اصلا این نبود. منظور من ور رفتن با دستگاه بود به شکلی که هدف ور رفتن باشه، نه کار مفید.

آرمان جان ، بی انصافی نکن ، نکسوس 16 گیگ ، 250 تا ، آیپد 500 تا .

آیپد 2 16 گیگ 399/349 دلاره، نه 500 تا. 10 اینچ هم هست و نه 7 اینچ، دقت کن چی گفتم:

آیپد هم ارزون ترین تبلت رده بالا در سایز خودشه.

h!tman
09-07-2012, 20:16
منظور آرمان در مقایسه یا Motorola XOOM یا Galaxy Tab 10.1 هست

akhoond
09-07-2012, 20:17
منظور من اصلا این نبود. منظور من ور رفتن با دستگاه بود به شکلی که هدف ور رفتن باشه، نه کار مفید.

آیپد 2 16 گیگ 399/349 دلاره، نه 500 تا. 10 اینچ هم هست و نه 7 اینچ، دقت کن چی گفتم:

آیپد هم ارزون ترین تبلت رده بالا در سایز خودشه.

حالا فهمیدم منظورت چیه .
نه هدف من صرف ور رفتن نیست اش . هنوز اون قدر پول دار نشده ام که برای ور رفتن اسباب بازی به این گرونی بخرم .

مقایسه آیپد 2 تا نکسوس درسته به نظرت ؟ روی کاغذ و سخت افزار درست نیست ، لا اقل آیپد 3 ، تازه اگه 2 رو هم بگیری ، 150 دلار گرون تره .

آخه رده بالا رو توصیف کن ؟ بقیه تبلت ها حرفی دارن برای زدن اصلا ؟ اگه آدم بخواد اون قدر هزینه کنه ، آره ، آیپد بهتره که ، حتی 2 بخره بهتر از بقیه برند ها / او اس هاست ، این نکسوسه که یه چیز خاص رو کرده ، به نظرم البته .
منظورم این بود که در مقایسه دو تا دیوایس که سرشون به تنشون بیارزه ، اپل گرون تره ، معمولا

*Ali*
09-07-2012, 22:39
نظر من اینه که صبر کن ببین نکسوس 7 مثل بقیه تبلتهای اندرویدی میشه یا سرنوشتش فرق میکنه. من تا الآن به غیر از پشتیبانی گوگل، فرقی با بقیه تبلتهای اندرویدی توش پیدا نکردم.
البته گوگل هیچ وقت توی دیوایس های نکسوسی مخاطب عام رو هدف قرار نمیده، توی اسمارت فونها که این شکلی بود.

akhoond
12-07-2012, 21:25
سلام خدمت دوستان

متاسفانه با این که شرایط تست ایپد و گالاکسی فراهم نشد ، تصمیم بر گرفتن یک عدد نکسوس 16 گیگ گرفته ام و تا چند روز دیگه اردر خواهم داد . ( فروم ایکس دی ای رو می خوندم ، اگه روت بشه ، یو اس بی آن ده گو هم اوکی می شه ، می تونم رم بگیرم بزنم تنگش :دی )

می خواستم چند تا چیز کوچولو سفارش بدم ، گفتم راهنمایی بگیرم ، اینها رو خواهم گرفت تبدیل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و کی برد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استند هم یا این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ، یا این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ، تو گرفتن این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])دو دل شده ام ، اینجا گیر می آد ؟

آیا چیز دیگه ای هم هست که اینجا گیرم نیاد و توصیه بشه که حتما اردر بدم برام بیارن ؟

مرسی

h!tman
13-07-2012, 00:12
نظر من اینه که صبر کن ببین نکسوس 7 مثل بقیه تبلتهای اندرویدی میشه یا سرنوشتش فرق میکنه. من تا الآن به غیر از پشتیبانی گوگل، فرقی با بقیه تبلتهای اندرویدی توش پیدا نکردم.
البته گوگل هیچ وقت توی دیوایس های نکسوسی مخاطب عام رو هدف قرار نمیده، توی اسمارت فونها که این شکلی بود.
فرقی بینشون نیست؟ قیمت عالی+تگرا 3
نکسس ها بله دولاپری بودن. ولی گلکسی نکسس و همینطور نکسس 7 کاملا این موضوع رو عوض میکنه. 240دلار تبلت میزنه برا چی پــَ:دی

h!tman
13-07-2012, 00:13
سلام خدمت دوستان

متاسفانه با این که شرایط تست ایپد و گالاکسی فراهم نشد ، تصمیم بر گرفتن یک عدد نکسوس 16 گیگ گرفته ام و تا چند روز دیگه اردر خواهم داد . ( فروم ایکس دی ای رو می خوندم ، اگه روت بشه ، یو اس بی آن ده گو هم اوکی می شه ، می تونم رم بگیرم بزنم تنگش :دی )

می خواستم چند تا چیز کوچولو سفارش بدم ، گفتم راهنمایی بگیرم ، اینها رو خواهم گرفت تبدیل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و کی برد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استند هم یا این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ، یا این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ، تو گرفتن این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])دو دل شده ام ، اینجا گیر می آد ؟

آیا چیز دیگه ای هم هست که اینجا گیرم نیاد و توصیه بشه که حتما اردر بدم برام بیارن ؟

مرسی
تمام چیز هایی که اضافه کردید تو ایران نیستند:دی

akhoond
13-07-2012, 11:06
تمام چیز هایی که اضافه کردید تو ایران نیستند:دی

:دی

می دونم ، عرض کرده ام که ، قراره یه عزیز برام بیاره ، فقط اون هولدره ، خیلی بد باره ، فکر کنم سختش باشه که برام بیارتش .

چیز دیگه ای به ذهن شما می رسه که سفارش بدم ؟

مرسی

h!tman
13-07-2012, 11:13
منم پاسخ این سوالتون رو دادم عزیز:)

اینجا گیر می آد ؟

به نظرم حتی هولدرش هم اضافیه :دی
ما مگه دیوایس رو میزاریم رو زمین بمونه؟!
بعد OTG رو بیخیال شید. چون فعلا هیچی رو این تبلت تایید نشده. پس صبر کنید تا روت بشه و بعد از اون درباره این که MHL بگیرید یا OTG تصمیم بگیرید
این رو حذف کنید
همینطور کیبورد هم تایید نشده. کلا هیچکدوم تایید نشدن تا وقتی که نشه روش MHL استفاده کرد .
اما درباره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و

اینا برای آیپد 10اینچی هستند
این کوچولو از وسطش فرتی میفته پایین:دی

*Ali*
13-07-2012, 21:50
فرقی بینشون نیست؟ قیمت عالی+تگرا 3
نکسس ها بله دولاپری بودن. ولی گلکسی نکسس و همینطور نکسس 7 کاملا این موضوع رو عوض میکنه. 240دلار تبلت میزنه برا چی پــَ:دی
نه فرقی نیست. XOOM, Prime هم سخت افزار قوی داشتند. منظور من این بود که این هم به تبلت 7 اینچی با سیستم عامل اندروید هست که ظاهراً همون کارهایی که تو این دو ساله با تبلتهای اندرویدی دیگه میکردن هم الان میشه کرد.
فقط یه فرق داره و اینه که پشتیبانیش رو گوگل انجام میده و باید منتظر بمونیم ببینیم میتونه موفق بشه یا نه.
پیشاپیش مبارک باشه