مشاهده نسخه کامل
: یه کمکی میکنین ؟! ;)
سلام
نمیدونم اینجا جاش هست یا نه ولی باید خدمتون عرض کنم که چند وقت پیش یه ویروس گرفتم که باعث شد Paint و windows media player از کار بیوفته ( به نوعی پاک بشه)
حالا با راهنمایی یکی از دوستان ویروس رو پاک کردم ولی نمیدونم چجوری این 2 نرم افزار بالا رو دوباره برگردونم
اگه امکانش هست میشه یه لینکی یا راه حلی چیزی بهم بگین که اینا رو برگردونم ؟!
واقعا ممنونم ...
سلام.
اول دقیقا بگین که media player , paint کلا پاک شدن ، یا اینکه نه آیکانشون هست و کلیک میکنین روش و ارور میده
در صورت مشاهده ی ارور عکسش رو اینجا بزارین. ضمنا سیستم رو با چه آنتی ویروسی، ویروس یابی انجام دادین ؟
منتظر جواب هستم.
سلام.
اول دقیقا بگین که media player , paint کلا پاک شدن ، یا اینکه نه آیکانشون هست و کلیک میکنین روش و ارور میده
در صورت مشاهده ی ارور عکسش رو اینجا بزارین. ضمنا سیستم رو با چه آنتی ویروسی، ویروس یابی انجام دادین ؟
منتظر جواب هستم.
ممنون برای جواب
والا لپ تاپ یکی از دوستان بود که با نود 32 ویروس یابیش کردیم
آیکون های Paint , windons media به صورت فایل دیتا در اومده که وقتی روش کلیک میکنیم ارور مربوط به پاک شدن نرم افزار رو میده
در ضمن یادم رفت بگم که بلوتوث هم از کار افتاده
اینم متن ارور : C://program Files/Windows media player/wmplayer.exe Unspecified error
واقعا ممنون میشیم اگه بشه این 3 مورد رو برگردوند !
در مورد Paint هم باید بگم که وقتی روش کلیک میشه هیچ عملی نجام نمیده ، انگار نه انگار !
آیکون بلوتوث هم به کل محو شده !!!
ممنون برای جواب
والا لپ تاپ یکی از دوستان بود که با نود 32 ویروس یابیش کردیم
آیکون های Paint , windons media به صورت فایل دیتا در اومده که وقتی روش کلیک میکنیم ارور مربوط به پاک شدن نرم افزار رو میده
در ضمن یادم رفت بگم که بلوتوث هم از کار افتاده
اینم متن ارور : C://program Files/Windows media player/wmplayer.exe Unspecified error
واقعا ممنون میشیم اگه بشه این 3 مورد رو برگردوند !
در مورد Paint هم باید بگم که وقتی روش کلیک میشه هیچ عملی نجام نمیده ، انگار نه انگار !
آیکون بلوتوث هم به کل محو شده !!!
خوب ناد32 گزینه ی خوبی نبوده برای پاکسازی ، به طور مثال اگه ویروس مورد نظر سالیتی یا ویروت بوده
ناد 32 فایلها رو خراب کرده. در صورتی که همون فایل رو میشد به خوبی تعمیر کرد.
فعلا به شما پیشنهادم اینه که از لینک پایین برنامه ی اول رو دانلود کنید و باهاش سیستم مورد نظر رو اسکن کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد ازون اگه ویندوز XP هست سی دی ویندوز رو وارد کنید و بوت کنید ، در بخش انتخاب درایوها برای نصب ویندوز
گزینه ی Repair رو انتخاب کنید، بزارین تا سیستم تعمیر بشه. برنامه هاتون هم سرجاش میمونه.
اگه ویندوز 7 هست ، میتونید به منوی استارت برین و Accessories و روی Command prompt راست کلیک کنید و گزینه ی
Run as admin بزنین و دستور SFC /SCANNOW رو داخل خط فرمان وارد کنید و بزارین تا کارش تموم بشه.
بعد ازینکار ها اون برنامه ی کسپرسکی رو پاک کنید ، و یک آنتی ویروس ثابت برای سیستم به جز ناد در نظر بگیرین.
اگه امکان داره براتون بعد از انجام این کار ها از تاپیک اول این انجمن یعنی " آنالیز سیستم های آلوده " پست اول رو بخونید و فایل لوگ رو اونجا
تهیه کنید.
خوب ناد32 گزینه ی خوبی نبوده برای پاکسازی ، به طور مثال اگه ویروس مورد نظر سالیتی یا ویروت بوده
ناد 32 فایلها رو خراب کرده. در صورتی که همون فایل رو میشد به خوبی تعمیر کرد.
فعلا به شما پیشنهادم اینه که از لینک پایین برنامه ی اول رو دانلود کنید و باهاش سیستم مورد نظر رو اسکن کنید
بعد ازون اگه ویندوز XP هست سی دی ویندوز رو وارد کنید و بوت کنید ، در بخش انتخاب درایوها برای نصب ویندوز
گزینه ی Repair رو انتخاب کنید، بزارین تا سیستم تعمیر بشه. برنامه هاتون هم سرجاش میمونه.
اگه ویندوز 7 هست ، میتونید به منوی استارت برین و Accessories و روی Command prompt راست کلیک کنید و گزینه ی
Run as admin بزنین و دستور SFC /SCANNOW رو داخل خط فرمان وارد کنید و بزارین تا کارش تموم بشه.
بعد ازینکار ها اون برنامه ی کسپرسکی رو پاک کنید ، و یک آنتی ویروس ثابت برای سیستم به جز ناد در نظر بگیرین.
اگه امکان داره براتون بعد از انجام این کار ها از تاپیک اول این انجمن یعنی " آنالیز سیستم های آلوده " پست اول رو بخونید و فایل لوگ رو اونجا
تهیه کنید.
من باید اول خدمتتون میگفتم که اون ویروسه باعث شده این 3 فایل از بین برن نه جناب نود 32 ! عذر تقصیر !!!
و الان مشکل ویرووس یا عدم یه آنتی ویروس خوب رو نداریم ، فقط نیاز هست که این 3 فایل برگردونده شن
p30vvorld
08-07-2012, 19:31
ویندوزتون چی هست ؟ نمیخوای بگی ؟
من باید اول خدمتتون میگفتم که اون ویروسه باعث شده این 3 فایل از بین برن نه جناب نود 32 ! عذر تقصیر !!!
و الان مشکل ویرووس یا عدم یه آنتی ویروس خوب رو نداریم ، فقط نیاز هست که این 3 فایل برگردونده شن
دوست عزیز ما اینجا هستیم که به شما کمک کنیم این لحن صحبت درست نیست مطمئنا امین عزیز با بیش از 3000 پست که اکثر اون ها در اورژانس سیستم های آلوده بوده و مشکل خیلی ها رو برطرف کرده میدونه مشکل از کجاست و اینکه به شما پیشنهاد میکنه آنتی ویروستون رو عوض کنید به این خاطر است که نود عامل اصلی آلودگی سیستم های ایرانی است
اتفاقا مشکل دقیقا از نود32 است چون شما به ویروسی آلوده شدین که فایل های سیستمی شما رو خراب میکند(مانند virut .sality و...) و وظیفه آنتی ویروس این است که فایل های سیستمی شما رو گندزدایی کنه نه اینکه کل فایل رو پاک کنه !! که در این مورد نود32 طبق تجربه و اکثر تست های معتبر از ضعیف ترین هاست
دوست عزیز ما اینجا هستیم که به شما کمک کنیم این لحن صحبت درست نیست مطمئنا امین عزیز با بیش از 3000 پست که اکثر اون ها در اورژانس سیستم های آلوده بوده و مشکل خیلی ها رو برطرف کرده میدونه مشکل از کجاست و اینکه به شما پیشنهاد میکنه آنتی ویروستون رو عوض کنید به این خاطر است که نود عامل اصلی سیستم های ایرانی است
اتفاقا مشکل دقیقا از نود32 است چون شما به ویروسی آلوده شدین که فایل های سیستمی شما رو خراب میکند(مانند virut .sality و...) و وظیفه آنتی ویروس این است که فایل های سیستمی شما رو گندزدایی کنه نه اینکه کل فایل رو پاک کنه !! که در این مورد نود32 طبق تجربه و اکثر تست های معتبر از ضعیف ترین هاست
پیرو فرمایش استاد عزیزم jolan57
کارایی که عرض کردم پست قبل رو کاملا انجام داده سپس
این پست رو انجام بدین تا نتیجه رو ببینیم :
شک این هست که هنوزم آلوده باشین، بزارین این شک برطرف بشه.
ویندوزتون چی هست ؟ نمیخوای بگی ؟
ویندوز 7 32بیت
دوست عزیز ما اینجا هستیم که به شما کمک کنیم این لحن صحبت درست نیست مطمئنا امین عزیز با بیش از 3000 پست که اکثر اون ها در اورژانس سیستم های آلوده بوده و مشکل خیلی ها رو برطرف کرده میدونه مشکل از کجاست و اینکه به شما پیشنهاد میکنه آنتی ویروستون رو عوض کنید به این خاطر است که نود عامل اصلی آلودگی سیستم های ایرانی است
استاد عزیزم ، فردی که تعداد پست کمی داره دال بر بی تجربگیش نیست
ببینید سیستم ابتدا ویروس رو گرفت و بعد اون 3 فایل به کلی دایون شدن ، سپس با نود32 ویروس یابی انجام شد
ولی با این حال چشم ، بنده با اون آنتی ویروسی که جناب Dr.smith معرفی کردن (بعد از پاک کردن نود32) دوباره ویروس یابی میکنم تا کاملا مطمئن شیم
ولی درخواست من فقط بازگشت اون 3 فایله
ممنون از جوابتون
استاد عزیزم ، فردی که تعداد پست کمی داره دال بر بی تجربگیش نیست
ببینید سیستم ابتدا ویروس رو گرفت و بعد اون 3 فایل به کلی دایون شدن ، سپس با نود32 ویروس یابی انجام شد
ولی با این حال چشم ، بنده با اون آنتی ویروسی که جناب Dr.smith معرفی کردن (بعد از پاک کردن نود32) دوباره ویروس یابی میکنم تا کاملا مطمئن شیم
ولی درخواست من فقط بازگشت اون 3 فایله
ممنون از جوابتون
دقیقا من برعکس این حرف شما رو زدم :دی حالا بیخیال
شما کارهای گفته شده رو انجام دادین ؟
تا اونجا که من میدونم مدیا پلیر رو همراه با ویندوز سون نصب میشه و نمیشه اون رو به طور جداگانه دانلود و نصب کرد
Included in Windows 7 Starter, Home Premium, Professional, Ultimate, and Enterprise editions. Get Windows 7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
پس بهترین تعمیر ویندوز یا نصب مجدد آن است
farzadco
03-05-2013, 13:50
سلام چن روزیه وقتی paint رو میزنم باز نمیشه.تاپیک تو این موردم پیدا نکردم
لطفا راهنماییم کنین خیلی واجبه لازم دارم
سیستم عاملم xp هس
اینم عکسش چون نمیتونم پینتو باز کنم مجبور شدم عکس بندازم
چن بار ریستارت کردم و خاموش کردم ولی میاد یکی دوروزه اینجور شده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.