PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ساختن کانکشن شبکه مجازی و اتصال به vpn مرکزی بیمه ایران

morteza_jacobi
07-07-2012, 08:40
سلام
من یه نمایندگی بیمه هستم و برای اتصال به سرور شرکت بیمه ایران نیاز دارم به وسیله VPN شرکت وصل شم و وقتی وصل میشم فقط به سایت شرکت دسترسی دارم
دنبال راهی هستم که بتونم با ساختن یه کانکشن مجازی به وسیله اون به وی پی ان شرکت وصل شم و با کانکشن اصلی بتونم سایت های عادی رو بازدید کنم
اگه راهی هست دوستان کمک کنن با تشکر:31:

sada
07-07-2012, 11:26
خوب می تونید ای دس اس التون رو بدون کانکشن بسازید و فقط یه کانکشن وی پی ان داشته باشید که هر وقت نیاز داشتید کانکت بشید و بعد قطعش کنید دوباره

morteza_jacobi
08-07-2012, 10:06
دوست عزیز متوجه منظور من نشدین ؟؟! یعنی چی من منظورم این بود که همزمان که به وی پی ان شرکت وصل هستم و با وصل شدن به اون نمیشه جز سایت شرکت سایت دیگه ای رو باز کرد دیگه نیازی به دیسکانکت کردن نباشه(از طریق ساخت یک شبکه مجازی)

sada
08-07-2012, 14:38
دوست عزیز متوجه منظور من نشدین ؟؟! یعنی چی من منظورم این بود که همزمان که به وی پی ان شرکت وصل هستم و با وصل شدن به اون نمیشه جز سایت شرکت سایت دیگه ای رو باز کرد دیگه نیازی به دیسکانکت کردن نباشه(از طریق ساخت یک شبکه مجازی)

متوجه شدم.
خوب شما لازمه که وی پی ان رو طوری تنظیم کنید که فقط ترافیک هایی که به مقصد اینترنت نمیرن رو بگیره.
اینجوری وی پی انتون رو تنظیم کنید:تی
روی کاننکشن اینترنت کلیک راست کنید ، و properties برید و به تب networking برید و روی internet protocol version 4 دابل کلیک کنید و advanced رو بزنید و تیک use default gateway on remote network رو بردارید.

morteza_jacobi
09-07-2012, 08:35
دوست عزیز این کاری که گفتین رو انجام دادم
ولی وصل میشه و به همه سایت ها دسترسی دارم جز سایت اصلی :31: انگار که اصلا وصل نشدم بهش اگه بشه با وارد کردن dns یا چیزی کاری کرد که وصل که میشه سایت سرور هم بالا بیاد عالی میشه

sada
10-07-2012, 17:59
دوست عزیز این کاری که گفتین رو انجام دادم
ولی وصل میشه و به همه سایت ها دسترسی دارم جز سایت اصلی :31: انگار که اصلا وصل نشدم بهش اگه بشه با وارد کردن dns یا چیزی کاری کرد که وصل که میشه سایت سرور هم بالا بیاد عالی میشه

خوب پس یکم پیشرفت داشتیم
حالا شما یه کار دیگه انجام بده بیا به وی پی ان وصل شو و بعد بیا ای پی که وی پی انت میگیره رو به عنوان یه gateway دیگه (یعنی 2تا) بده به کارت شبکه که بهش به اینترنت وصل هستی ببین جواب میگیری.اگه نه که باید بریم سراغ route کردن

morteza_jacobi
11-07-2012, 09:47
دوست عزیز چجوری میشه آی پی وی پی ان رو بدست آورد وقتی با هیچ سایتی وصل نمیشه ؟

sada
11-07-2012, 10:03
دوست عزیز چجوری میشه آی پی وی پی ان رو بدست آورد وقتی با هیچ سایتی وصل نمیشه ؟

یعنی اصلا وی پی انتون وصل نمی شه؟ منظورم یعنی کانکت میشه؟

morteza_jacobi
11-07-2012, 10:16
کانکت میشه وقتی تیک Use Default Gateway... رو برمیدارم ولی انگار بهش وصل نشدم چون همه سایت ها باز میشه جز سایت سرور وقتی هم تیک رو میذارم مثل قبل هیچ سایتی باز نمیشه فقط سایت سرور باز میشه

morteza_jacobi
11-07-2012, 10:17
آی پی وی پی ان رو من از طریق سرچ تو گوگل بدست میارم ولی وقتی به گوگل دسترسی ندارم چجوری میشه آی پی رو بدست آورد ؟

sada
11-07-2012, 10:29
آی پی وی پی ان رو من از طریق سرچ تو گوگل بدست میارم ولی وقتی به گوگل دسترسی ندارم چجوری میشه آی پی رو بدست آورد ؟

خوب شما می تونی بری داخل command promt یا همون cmd و دستور ipconfig رو بزنی و بهت ای پی ها رو میده.

morteza_jacobi
11-07-2012, 10:41
زدم کدومه ؟ IPV4 ?
192.168.1.2
255.255.255.0
192.168.1.1
بعد گفتین آی پی رو کجا وارد کنم ؟

sada
11-07-2012, 10:52
بعد از اینکه کانکت شدید به وی پی ان بعد این دستور رو بزنید و ببینید که همون ipv4 که کانکشن وی پی انتون گرفته نه مال کارت شبکتون (Local area connecton) چیه.بعد اونو برید اونجایی که ای پی کارت شبکه رو تغییر میدید(اگه نمی دونید کجاست بگید تا بگم) بعد advanced رو بزنید و در قسمت default gateways دکمه add رو بزنید و اون ای پی که مال وی پی انتو بود رو اونجا وارد کنید و بعد add رو بزنید و پنجره ها رو اوکی کنید و امتحان کنید ببینید درست میشه.

morteza_jacobi
11-07-2012, 11:07
با وی پی ان وصل میشم همین 192.168.1.2 رو میده ؟ که فکر کنم ماله شبکه است !! وارد کردم همین رو ولی فرجی نشد !!

sada
11-07-2012, 14:23
خوب پس حالا یه راه دیگه.
شما یه بار با اون تیکی که گفتم به وی پی ان وصل شید و توی cmd دستور route print (فاصله دارن بین 2 تاکلمه) رو بزنید و عکس بگیرید از خروجی اینجا بزارید.
یه بار هم اون تیک رو بردارید و دوباره دستور رو اجرا کنید و عکس بگیرید

hermione
12-07-2012, 00:26
می تونید به جای اینکارا از remote desktop استفاده کنید .
آموزش های زیادی هم توی نت هست واسش

morteza_jacobi
14-07-2012, 08:37
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

morteza_jacobi
14-07-2012, 08:45
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

majid351
13-10-2014, 19:58
سلام دوستان
بانک ملت جدیدا سیستم شناسایی با موبایل راه دانداخته که از خارج کشور نمیشه تراکنش مالی انجام داد. یعنی آی پی شناسایی میکنه. آیا راهی وجود داره که آدم بتونه با vpn یا هر چیز دیگه ای با آی پی ایران به اینترنت وصل شه؟