مشاهده نسخه کامل
: هارد SATA 6 یا 3 بر روی لپتاپ K53SV - SX251V
m.m.m5651
06-07-2012, 21:17
سلام. من میخوام یه هارد Sata6 یا 3 حداقل 640 گیگابایتی بگیرم برای لپتاپم (A53SV-SX251V) سری K53SV.میخوام بدونم ساپورت می کنه؟ ممنون.
الان روش یه هارد خیلی ضعیفه مارکه hitachi هست و توی مشخصاتش هم فقط زده sata به نظر میاد ساتا 1 هست. ولی نزده جایی که ساتا 3 و 6 رو ساپورت می کنه یا نه، ممنون میشم راهنمایی کنید.
ata.royalfalcon
07-07-2012, 08:48
سلام. من میخوام یه هارد Sata6 یا 3 حداقل 640 گیگابایتی بگیرم برای لپتاپم (A53SV-SX251V) سری K53SV.میخوام بدونم ساپورت می کنه؟ ممنون.
الان روش یه هارد خیلی ضعیفه مارکه hitachi هست و توی مشخصاتش هم فقط زده sata به نظر میاد ساتا 1 هست. ولی نزده جایی که ساتا 3 و 6 رو ساپورت می کنه یا نه، ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
اين مدل رو در سايت asus بررسي كردم و درباره ورژن sata مادربرد چيزي نگفته ولي احتمالاً ميتونيد براي كشف ورژن sata مادربرد لپتاپتان نرم افزار pc wizard رو نصب كنيد و طبق عكس زير از قسمت drive controller feature و از قسمت bandwidth ورژن sata رو متوجه بشيد .
52658
براي كشف ورژن sata هارد ميتونيد نرم افزار hdtune رو دانلود و نصب كنيد و از قسمت info مشخصات كلي هارد رو متوجه بشيد . مثلا در عكس زير هاردم sata II يا SATA 3 Gbit/s هست .
ضمناً در بين محصولات وسترن و سيگيت هارد 2.5 اينچي فقط بعضي از مدلهاي momentus XT هستند sata III هستند و بقيه هاردهاي 2.5 اينچي sata II هستند .
52657
m.m.m5651
07-07-2012, 22:03
ممنون، اما چه طور می تونم بفهمم که Sata6 مثلا به مادر بوردش میخوره و ساپورت می کنه؟
سپاس
ata.royalfalcon
08-07-2012, 07:13
ممنون، اما چه طور می تونم بفهمم که Sata6 مثلا به مادر بوردش میخوره و ساپورت می کنه؟
سپاس
در عكس اولي كه گذاشتم bandwidth پورت ساتاي مادربرد 6GB/s هست . بعبارت ديگه اين مادربرد نه تنها sata دارد بلكه از نوع sataIII هست و ميتونيد هارد متناسب با اون رو بخريد . گرچه هارد sataIII لپتاپي بسختي گير مياد .
اما اگر bandwidth پورت ساتا 3GB/s بود بهتر هست كه براي صرفه جويي در هزينه ها هارد sataII رو بخريد .
m.m.m5651
08-07-2012, 17:20
ممنون. در اون نرم افزار Pc Wizard چیزی به نام پهنای باند پیدا نکردم، ولی کلا وقتی روی یکی از درایوام کلیک می کنم این رو میاره:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون یکی برنامه ی HD Tune Pro هم این شکلیه:
52767
این الان ینی Sata II هست؟
پس چرا اینقد سرعتش کمه؟
ممنون. :39:
ata.royalfalcon
08-07-2012, 19:26
ممنون. در اون نرم افزار Pc Wizard چیزی به نام پهنای باند پیدا نکردم، ولی کلا وقتی روی یکی از درایوام کلیک می کنم این رو میاره:
اون یکی برنامه ی HD Tune Pro هم این شکلیه:
52767
این الان ینی Sata II هست؟
پس چرا اینقد سرعتش کمه؟
ممنون. :39:
در مورد نرم افزار pcwizard از این مسیر عمل کنید . ضمن اینکه عکسی که در پایین گذاشتم مربوط به لپتاپم که asus n61jv هست . این نشان میده که لپتاپم دو پورت sata دارد از نوع SATAII
52769
هارد شما sataII هست و متوسط سرعت هارد شما 56MB/s هست ولی برای هارد من (عکسی که قبلاً گذاشتم) 60MB هست . اگر هاردتان کند هست در درجه اول با استفاده از نرم افزار TuneUp Utilities 2012 هارد رو clean و همچنین defragment کنید . اگر درست نشد و سرعتش بهبود پیدا نکرد از همون برنامه hdtune به قسمت health بروید ، بررسی کنید آیا اخطاری در مورد هارد داده است یا خیر ...
m.m.m5651
08-07-2012, 23:23
اینجا هم اومدم تو پی سی ویزارد، اما bandwidth نداره:
:41:
راستی رفتم تو بخش health دیدم زده Ok و مشکلی نداره.دیفرگ و bleach یا همون wipe free space هم دارم حدود یک ماه یک بار انجام میدم. رجیستری هم هر روز خودکار clean میشه. حتی مجبور شدم برای بالا بردن سرعت یک سری visual effect ها رو بردارم تا سبک تر بشه. استارت آپمم زیاد نیست. ولی 40 ثانیه طول می کشه تا برنامه یاهو مسنجر که توی استارت آپه لود بشه. وگرنه بقیه ی جاها زیاد مشکلی ندارم بیشتر تو همین استارت آپ و اینا مشکل دارم. بوتمم قبلا ویندوز بود الان کردمش گراب. ولی تو خود بوت و اینا مشکل ندارم.
ata.royalfalcon
09-07-2012, 17:33
اینجا هم اومدم تو پی سی ویزارد، اما bandwidth نداره:
:41:
راستی رفتم تو بخش health دیدم زده Ok و مشکلی نداره.دیفرگ و bleach یا همون wipe free space هم دارم حدود یک ماه یک بار انجام میدم. رجیستری هم هر روز خودکار clean میشه. حتی مجبور شدم برای بالا بردن سرعت یک سری visual effect ها رو بردارم تا سبک تر بشه. استارت آپمم زیاد نیست. ولی 40 ثانیه طول می کشه تا برنامه یاهو مسنجر که توی استارت آپه لود بشه. وگرنه بقیه ی جاها زیاد مشکلی ندارم بیشتر تو همین استارت آپ و اینا مشکل دارم. بوتمم قبلا ویندوز بود الان کردمش گراب. ولی تو خود بوت و اینا مشکل ندارم.
خب فکر نمیکنم مشکل از هاردتون باشه ، علت میتونه نرم افزاری باشه گرچه هارد 5400RPM و 8MB cache حرف چندانی برای گفتن ندارد ...
نکته ای که متوجه شدم اینه که درایو C شما که فکر کنم درایور ویندوزی باشه تقریباً پر هست (72 درصد usage - حجم کل درایو هم 244 گیگ) که نشاندهنده نرم افزارهای نصب شده زیاد و فایلهای فراوان هست که در کند شدن بی تاثیر نیست ... توصیه میکنم حجم و سایز پارتیشن c رو کاهش بدید و فایلهای غیر ضروری رو در درایور دوم بریزید شاید سرعتش بهتر بشه .
سلام
من هاردم رو با این نرم افزار (HD Tune Pro) چک کردم 2 تا ارور داد.چیکار باید بکنم؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ata.royalfalcon
25-11-2012, 12:46
سلام
من هاردم رو با این نرم افزار (HD Tune Pro) چک کردم 2 تا ارور داد.چیکار باید بکنم؟
سلام .
بهتر بود یه تاپیک جدید در انجمن مشکلات هارد ایجاد میکردید . در هر حال برنامه hdd regeneretor رو دانلود و نصب کنید و طبق آموزشهای پست شماره 12 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])عمل کنید . البته اگر هارد شما اکسترنال باشه نیازی به ساختن CD/DVD یا فلش بوتیبل نیست مستقیماً روی گزینه click here to repair physical bad sectors... کلیک کنید .
سلام .
بهتر بود یه تاپیک جدید در انجمن مشکلات هارد ایجاد میکردید . در هر حال برنامه hdd regeneretor رو دانلود و نصب کنید و طبق آموزشهای پست شماره 12 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])عمل کنید . البته اگر هارد شما اکسترنال باشه نیازی به ساختن CD/DVD یا فلش بوتیبل نیست مستقیماً روی گزینه click here to repair physical bad sectors... کلیک کنید .
ممنون
:) راه ویندوزی نداشت؟!؟هارد اینترنال لپ تاپه. بوتیبل و داس و اینا حوصله می خواد.
ممنون
ata.royalfalcon
25-11-2012, 18:59
ممنون
:) راه ویندوزی نداشت؟!؟هارد اینترنال لپ تاپه. بوتیبل و داس و اینا حوصله می خواد.
ممنون
با توجه به اینکه هارد اینترنال هست و ویندوز هم روی آن نصبه بهترین راه درست کردن فلش یا CD/DVD بوتیبل هست .
بله ممنون
فلش رو درست میکنم ببینم نتیجه چی میشه
کرک نمیشه!
وقتی کرک رو تو محل نصب کپی می کنم و برنامه رو اجرا میکنم آیکن برنامه میاد پایین سمت راست ولی اوپن شل رو میزنم اجرا نمیشه.وقتی به اینترنت ول میشم میگه آپ دیت نیست. بعد آپدیت میاد بالا میگه رجیستر نیست. دوباره کرک می کنم میگه آپ دیت نیست ...
2 3 تا کرک هم دان کردن بازم فرقی نکرد.
ata.royalfalcon
25-11-2012, 21:59
کرک نمیشه!
وقتی کرک رو تو محل نصب کپی می کنم و برنامه رو اجرا میکنم آیکن برنامه میاد پایین سمت راست ولی اوپن شل رو میزنم اجرا نمیشه.وقتی به اینترنت ول میشم میگه آپ دیت نیست. بعد آپدیت میاد بالا میگه رجیستر نیست. دوباره کرک می کنم میگه آپ دیت نیست ...
2 3 تا کرک هم دان کردن بازم فرقی نکرد.
ورژن جدید این برنامه هنوز کرک نشده یا من کرکی براش پیدا نکردم . ورژن جدید رو دانلود و نصب کنین (لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) گرچه محدودیتهایی هم داره (عکس زیر با فلش مشخص شده) .
خب همینه دیگه مشکل
همون اول میگه 1 بد سکتور پیدا کرده و بعد دیگه کلا عملیات رو متوقف می کنه
ata.royalfalcon
25-11-2012, 22:30
خب همینه دیگه مشکل
همون اول میگه 1 بد سکتور پیدا کرده و بعد دیگه کلا عملیات رو متوقف می کنه
یه راه پیدا کردم تست کردم جواب داده ...
1. اول از همه کلاً اینترنت رو قطع کنید .
2. برنامه رو uninstall کنید . پوشه این برنامه رو در program file حذف کنید . همچنین با برنامه مناسب مثل TuneUp Utilities رجیستری ویندوز رو پاکسازی کنید (پس از حذف برنامه و فایلهایی که در پوشه program file هست) .
3. تاریخ سیستم رو هم عقب بکشید مطمئنتر خواهد بود .
4. پس از نصب برنامه ، اجراش نکنید . قبل از اجرای برنامه کرک رو کپی کنید . برنامه ای که در سایت سافت گذر هست پیشنهاد میشه .
تو داس هم تست کردم.همون محدودیت رو داره
یه ورژن فول لازمه
یا نرم افزار دیگه...
مشکلش همون تاریخ بود. رو یه سیستم دیگه نصب کردم حل شد.
حالا برم ببینم تو داس چی میشه
ممنون
الان یه مشکل دیگه هست.تو داس پیغام میده که:
the system has detected SATA controll,working in AHCI mode,for better [erformance,it is recommended to change it to compatible IDE mode
نتونستم AHCI رو پیدا کنم.کجای بایوس هست؟
لپ تاپم hp هست پاویلیون 6190se
ata.royalfalcon
26-11-2012, 07:57
الان یه مشکل دیگه هست.تو داس پیغام میده که:
the system has detected SATA controll,working in AHCI mode,for better [erformance,it is recommended to change it to compatible IDE mode
نتونستم AHCI رو پیدا کنم.کجای بایوس هست؟
لپ تاپم hp هست پاویلیون 6190se
مسئله خاصي هم نيست روي AHCI هم كار ميكنه .
هارد اینترنال لپ تاپ رو چک کرد.نه بد سکتور داشت نه تاخیر (دیلی). ولی همچنان اچ دی تیون همون 2 تا ارور زرد رو میده.البته هاردم فعلن مشکل خاصی نداره.
اما یه هارد اکسترنال یو اس بی 3 دارم، که بعضی وقتا که باهاش کار میکردم یه صداهای کمی میداد.چند روز پیش شده بود صدای جیغ مانند. دیروزم بعدش تق تق صدا داد و از کار افتاد. دوباره که زدم یکی از 2 تا درایو رو نشون میده و میگه اون یکی رو فرمت کن.
با hd tune هم چکش کردم، ارورش شبیه همون یکی هاردست فقط به جای 8 تا 42 تا رو ایرارد میگیره و زرد رنگ هم هست. باhdd generator موقع چک کردن ارور میده میگه یا هارد آماده نیست وصل نیست و یا همون میگه ساتا AHCI هست و IDE ش کن که بالا کاملش رونوشم.
با برنامه Acronis Disk Director Home زدم هارد اکسترنالم رو چک کرد و درستش کرد. خیلی برنامه توپیه خیلی حال کردم
ممنون از جناب ata.royalfalcon
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.