ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره: وضعیت سلامتی و میزان اطمینان هارد ها - HD Tune Pro 5 screenshots

DaRiOuShJh
06-07-2012, 13:37
دوستان خسته نباشید
گفتم یه دفه به دوستان زحمت بدم یه نگاهی به static هارد هام بندازن ببینن اوضاشون چطوره و چه قدر میشه بهشون اعتماد کرد:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/hdd/80.png
این هاردم رو یه سیستم هست که کم روشنه و بیشتر برای بازی و کارای گرافیکیه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/hdd/160.png
این هارد رو سیستم دانلودم هست و 24 ساعته روشنه و داره فایل میگیره (یه مقدار پدرش در اومده :دی)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/hdd/500s.png
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/hdd/500.png
این هارد هم بنده خدا قبلا رو سیستم دانلود بود که پیر شد و بدسکتور گرفت و با برنامه های مختلف مثل hdd regenator و seatools و ... null شد کامل و دوباره پارتیشن بندی شد ولی مسنکه بازم بد سکتورهاش دارن سر و کلشون پیدا میشه
الان به اجبار برای آرشیو فیلم و سریال گزاشتمش فقط نمیدونم جواب میده یا نه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/hdd/1000.png
این هارد هم هارد اصلیه آرشیوم بود که تازگی ها یه درایوش مشکل پیدا کرد ولی فک کنم نرم افزاری بود مشکل چون چیز خاصی نشون نداده

ممنون

EXTREME
06-07-2012, 13:50
الان شما 3 تا هارد دارین ؟
آخری که مشکلش حل شده
اون اولی که warning داده اتصالاتشو چک کنید بایوس مین رو آپدیت کنید با نرم افزار hdd regenerator هارد رو اسکن کامل بکنید و پاور رو بررسی کنید که کافی باشه برای هارد جای کابل دیتاشو هم عوض کنید

برای دومی هم دقیقا کارهای بالارو انجام بدین چند تا از بلاک های هارد هم ایراد داره

سومی هم که مشکلش برطرف شده

DaRiOuShJh
11-07-2012, 17:09
دوستان پیر شدم حدود 51 ساعت طول کشید تا هارد 500 رو ریجنریت کنه! شانس آوردم باز برق نرفت وسطش
الان هم دارم با ease us partition recovery فایل هایی که مشکل داشتن رو ریکاور میکنم ببینم خوب جواب میده یا نه

راستی 4 تا هارده