مشاهده نسخه کامل
: بالا نیامدن ویندوز XP + سفید شدن صفحه ی System Restore
Majid393
06-07-2012, 06:12
سلام
من ميخواستم آنتي ويروس Avast رو از xp حذف کنم با برنامه يavast! Uninstall Utility که تو حالت Safe mode اجرا ميشه.
ولي اشتباه کردم از safe mode ويندوز سون، Avast رو حذف کردم.
حالا ويندوز xp تا loading-screen مياد ولي بعدش سيستم ريستارت ميشه و xp بالا نمياد.
safe mode ايکس پي کار ميکنه. ميخواستم ري استور کنم ولي سيستم ري استور باز ميشه ولي فقط يه صفحه سفيد هست. البته درستش کردم و ری استور هم کرد ولی بعدش که ریست میشه : نه ویندوز درست میشه، تو safe mode هم هنوز مثل قیله.
برنامه هاي که با شروع ويندوز اجرا ميشن رو هم از cmd>msconfig برداشتم ولي بازم جواب نداد.
حالا چيکار کنم که xp درست شه ؟
jafarian
06-07-2012, 13:15
این 3 تا روش پایین برین:20:
روش اول
ابتدا سیستم ریستارت کنید بعدشم کلید f8 بزنید از بین گزینه های موجو که نمایش داده میشه گزینه Last Known Good Configuration انتخاب کنید ببنید وارد ویندوز میتونید بشین
روش دوم
سیدی ویندوز داخل دستگاه قراربدین بصورت بوت بالا بیاین بعدش طبق لینک اول ویندوز خودتون repair کنید
روش سوم
شما یه CD ویندوز بذار و برو قسمت Repair (اون زیر میگه Enter=Continue R=Repair F3=Quit شما R رو بزن) بعد لیست ویندوزها رو میاره اونجا شمارهی ویندوز رو تایپ کن مثلا ۱ بعد پسورد Administrator رو ازشما میخواداگه پسورد نداره که اینتر بزنید بعدش ابتدا دستور cd system32 رو تایپ کنید اینتر کنید تو خط فرمانی که میاد این یکی دستور ren kernel32.dll kernel32.old بزنید اینتر کنید بعدم این دستور _Expand d:\i386\kernel32.dl بزنید اینتر کنیدفقط بجای d مسیر درایو خودتون که سیدی داخلش هست وارد کنید در آخرم این پیغام Kernel32.dll, 1 file(s) expanded دریافت میکنید تایید کنید بعد گزینه exit تایپ کنید بصورت عادی بعدش وارد ویندوز بشین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Majid393
06-07-2012, 20:12
از طریق بوت میخوام reapir کنم این قسمتی که شما گفتی { (اون زیر میگه Enter=Continue R=Repair F3=Quit شما R رو بزن) } اصلا نمیاد به جاش لیست پارتیشنها میاد :
The following lists show the existing partitions and unpartitioned space on this computer
Use the up and down arrow keys to select an item in the list.
*To set up a Windows XP on the selected item, press Enter
*To create a partition in the unpartitioned space, press C.
*To delete the selected partition, press D.
Then inside the box below that it reads:
ططط MD Disk at Id 0 on bus 0 at atapi (MBR)
-: partition1 (fat) 39 MB ( 31 MB free)
C: Partition2 (NTFS) 71492 MB ( 50184 MB free)
E: partition (Fat32) 4754MB ( 1364 MB free)
سوال :
اگه یه ویندوز XP جدید نصب کنم، دیگه سون بالا نمیاد. آره ؟
کلا نمیشه سون بمونه و XP رو کاملا" حذف کنم ؟ ( البته به غیر از روش حذف محتویات پارتیشن XP و حذف XP از OS Selection )
asstubirs
06-07-2012, 20:23
یه سی دی اکسپی دیگه بزار بعد به جای اینستال reapir رو بزن . از من نصیحت بیخیال اکسپی شو اگر خواستی با ماشین مجازی نصب کن روی سون.
asstubirs
06-07-2012, 20:31
اگر محتویات فایل هات مهمه با استفاده از اکسپی لایو یا سی دی اوبونتو لایو بیا با لا بعد فایل رو بریز تو یه فلش البته یه کم طول میکشه.
jafarian
06-07-2012, 22:43
از طریق بوت میخوام reapir کنم این قسمتی که شما گفتی { (اون زیر میگه Enter=Continue R=Repair F3=Quit شما R رو بزن) } اصلا نمیاد به جاش لیست پارتیشنها میاد :
The following lists show the existing partitions and unpartitioned space on this computer
Use the up and down arrow keys to select an item in the list.
*To set up a Windows XP on the selected item, press Enter
*To create a partition in the unpartitioned space, press C.
*To delete the selected partition, press D.
Then inside the box below that it reads:
ططط MD Disk at Id 0 on bus 0 at atapi (MBR)
-: partition1 (fat) 39 MB ( 31 MB free)
C: Partition2 (NTFS) 71492 MB ( 50184 MB free)
E: partition (Fat32) 4754MB ( 1364 MB free)
سوال :
اگه یه ویندوز XP جدید نصب کنم، دیگه سون بالا نمیاد. آره ؟
کلا نمیشه سون بمونه و XP رو کاملا" حذف کنم ؟ ( البته به غیر از روش حذف محتویات پارتیشن XP و حذف XP از OS Selection )
برای وارد شدن به پنجره Recovery Console طبق شکل پایین باید عمل کنید همینطور که تو شکل مشخص کردم گزینه R انتخاب کنید برای اینکه راحتر متوجه بشین یک کلیپ لینک پایین هست میتونید ببینید درضمن قبلش ویندوز همونطور که گفتم repair کنید که آموزششم تو پست اول قراردادم برای اون سئوال خودتونم از ویندوز xp لایو استفاده کنید اطلاعات اون درایو که لازم دارین که همون درایو ویندوز باشه رو به داخل یک درایو دیگه کپی کنید بعدش میتونید ویندوز xp رو فرمت کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Majid393
07-07-2012, 02:40
مشکل اینجاست این صفحه ای شما نشون دادی اصلا" نشون داده نمیشه و نمیاد و مستقیم میره سراغ لیست پارتیشنها.
jafarian
07-07-2012, 07:59
اگر که شما از همون سیدی ویندوز استفاده میکنید نباید که یکراست بره رو پارتیشنهای هارد شما ویندوز خودتونم میتونید repair کنید برای repair هم طبق سایت پایین شکل دومش وقتی به شکل دوم رسیدین گزنه R از صفحه کلید باید بزنید .
Majid393
09-07-2012, 00:19
هر کاری کردم نیومد.
از روش دیگه ای نمیشه Repair کرد ؟
درباره اینا هم توضیح بده لطفا " :
اگر خواستی با ماشین مجازی نصب کن روی سون.
برای اون سئوال خودتونم از ویندوز xp لایو استفاده کنید اطلاعات اون درایو که لازم دارین که همون درایو ویندوز باشه رو به داخل یک درایو دیگه کپی کنید بعدش میتونید ویندوز xp رو فرمت کنید.
ممنون
Dew Drop
09-07-2012, 11:07
سلام
شما دسترسی به safe mode دارید پس نیازی به ویندوز لایو نیست.
برید به safe mode,تو RUN بنویسید cmd و Enter رو بزنید بعد اونجا بنویسید sfc /scannow و Enter رو بزنید و سی دی ویندوز رو بزارید تا فایلهای سیستمی ویندوز تعمیر بشه.
ماشین مجازی (Virtual Box) نرم افزاری هستش که به کمک اون میتونید سیستم مجازی رو روی سیستم عامل اصلی داشته باشید که تداخلی با هم نداشته باشند.
(در واقع داخل ویندوز سون ویندوز xp رو خواهید داشت!!!)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.