ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اسپیکر دیجیتال

najee
05-07-2012, 22:28
من دنبال یه اسپیکر میگردم با ورودی دیجیتال تا حالا پیدا نکردم بنظر شما اصلا هست یا نگردم دیگه.ورودی spdifمنظورم

mse1445
07-07-2012, 16:44
یه مدل edifier داره که ورودی اپتیکال داره

najee
07-07-2012, 18:46
خوب کدوم مدله میدونی؟

mmf66
07-07-2012, 19:21
تو ایران دو مدل ادیفایر داره S730 و S530 که هر دو 2.1 کاناله هست که اولی الان موجوده 530 تومان و دومی فعلا موجود نیست ولی وارد میشه قیمت حدود 400 تومان
لاجیتک هم Z906 هست 5.1 کاناله 790 هزار تومان فرمت های قابل پشتیبانی این مدل بیشتره

برای چی کاری میخوای چقدر میخوای هزینه کنی دستگاه دیجیتالت چی هست

najee
08-07-2012, 19:23
دوست عزیز میخوام ارزون تر ازاینا بشه بجای سینما خانگی ازش استفاده کنم هم کم جا میگیره هم کیفیت سینما خانگی ها تو رنج قیمت 400اصلا بدردنمیخوره یه دستگاه دی وی دی پلیر هم دارن که هیچ فرمتی زو بغیر از دی وی دی و وی سی دی
ساپورت نمیکنه درصورتی که خود تلوزیون من الان بلوری 40گیگی با هارد بهش وصل کردم پخش کرد واسه چی الکی پول مفت بدی یه پلیرش هم بدرد نخوره دیگه که نه فیلم وی سی دی پیدا میشه نه دی وی دی درسته؟
راستی چرا این تکنولوژی خروجی صدای دیجیتال اصلا جا نیافتاده در صورتی که اکثر مادربوردهای قدیمی هم این خروجی رو داشتن ولی اسپیکرهاش بندرت پیدا میشن؟؟؟!!!

mmf66
09-07-2012, 08:28
دوست عزیز میخوام ارزون تر ازاینا بشه بجای سینما خانگی ازش استفاده کنم هم کم جا میگیره هم کیفیت سینما خانگی ها تو رنج قیمت 400اصلا بدردنمیخوره یه دستگاه دی وی دی پلیر هم دارن که هیچ فرمتی زو بغیر از دی وی دی و وی سی دی
ساپورت نمیکنه درصورتی که خود تلوزیون من الان بلوری 40گیگی با هارد بهش وصل کردم پخش کرد واسه چی الکی پول مفت بدی یه پلیرش هم بدرد نخوره دیگه که نه فیلم وی سی دی پیدا میشه نه دی وی دی درسته؟
راستی چرا این تکنولوژی خروجی صدای دیجیتال اصلا جا نیافتاده در صورتی که اکثر مادربوردهای قدیمی هم این خروجی رو داشتن ولی اسپیکرهاش بندرت پیدا میشن؟؟؟!!!

اگه ارزون تر میخوای باید قید دیجیتال رو بزنی و بری سراغ logitech z623 با قیمت 310 هزار تومان در حدود چه قیمتی شما میخواهید هزینه کنید و برای اتاق چند متری میخواهید
من الان تلوزیون ال سی دی الجی دارم ولی دیجیتالش رو به اسپیکر میزنم جواب نمیده ولی به دps3 و ما....ره میزنم جواب میده
دیجیتال هم یکی به خاطر هزینشه و دیگری چون کسایی که برای کامپیوتر میخواهند استفاده کنند نیازی به دیجیتال ندارند فقط برای ps3 و دستگاه های دیگر کاربرد دارد