ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگونه میشه گراب(grub) رو پاک کرد؟

vahid_d
15-07-2006, 19:34
من ویندوز رو همراه لینوکس نصب کرده بودم ولی حالا میخوام لینوکس رو پاک کنم.
ممنون میشم که راه اصولی پاک کردن لینوکس و گراب(grub) رو بدون اینکه به ویندوز لطمه وارد بشه توضیح بدین.اگه ممکنه کامل بگین که بتونم اونو عملی کنم.
بازم ممنونم.

Ahmad-Ra
15-07-2006, 19:43
سلام. ببین چون من هم قضیم مثل تو بود این کار ها رو باید بکنی.
اول باید با پارتیشن مجیک پارتیشن های مربوط به لینوکس رو پاک کنی و بعد از پاک کردن باید دیسک بوت 98 رو تو فلاپی درایوت بذاریو اونو بوت کنی و این دستور رو بنویسی تا هم بوت لودر لینوکس حذف بشه و هم بوت لودر ویندوز جایگزینی پیدا کنه:(این دستور باید تو خط فرمان نوشته بشه)
fdisk /mbr
نکته: فاصله بین اسلش و عبار fdisk رعایت بشه.

rootnt
16-07-2006, 08:32
با این کار دیگه هیچ بوت لودری در mbr باقی نمی مونه و سیتم با ویندوز هم بوت نمی شه
ولی خوب شاید بهترین راه باشه ولی باید بدونید بعدش چطوری دوباره بوت لودر ویندوز رو نصب کنید
پس عجله نکنید و اطلاعات بیشتری کسب کنید

Ahmad-Ra
16-07-2006, 09:34
من 2 روز پیش مجبور به پاک کردن لینوکسم شدم و طبق همین دستور مجددا mbr درست شد. من این دستور رو تو همین انجمنها گیر اووردم یا شایدم جای دیگه. ولی از صحتش مطمئن هستم.

sastwhc
16-07-2006, 14:37
سلام
اقا با خیال راحت از Fdisk /MBR استفاده کنید.این دستور با خالی کردن 2nd slot Boot باعث میشه لودر لینوکس که اونجا نوشته شده از رویه اسلات اولیه-در واقع کپی -FileAllocationTable بوت سکتور دوباره کپی شه و مشکلی برای ویندوز یا داس پیش نماید.
مخلصیم

Bayazee
17-07-2006, 14:38
يه راه ديگه . CD ويندوز رو بذاريد تا بالا بياد و با زدن R به حالت تعمير بريد سپس دستورات زير رو بزنيد
fix boot
fix mbr
ويندوز مثل حالت قبل بالا مي ياد