مشاهده نسخه کامل
: باز کردن قفل منوی مخفی تلویزیون های سامسونگ سری E
zendoony
30-01-2015, 00:31
دوست عزیز
برای این منظور از این تایپیک استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ! اما جواب پاسخ من نبود اونجا فقط نرم افزار توضیح داده بود ... از لحاظ سخت افزاری با این ال ای دی های مادون قرمز و آموزشی که در پست اول گذاشته شده میشه گوشی آندرویدی رو به کنترل تلویزیون تبدیل کرد ؟
matinpour
30-01-2015, 11:21
ممنون ! اما جواب پاسخ من نبود اونجا فقط نرم افزار توضیح داده بود ... از لحاظ سخت افزاری با این ال ای دی های مادون قرمز و آموزشی که در پست اول گذاشته شده میشه گوشی آندرویدی رو به کنترل تلویزیون تبدیل کرد ؟
دوست عزیز
اگر شما می خواهید گوشی تان به کنترول تبدیل شود همانطور که در آن تایپیک گفتم می توانید از آن نرم افزار برای این منظور استفاده کنید و این در صورتی ممکن می شود که گوشی ما قابلیت اینفراد داشته باشد.
و در ضمن دیگر نیازی به ساختن ریموت led دست ساز هم نیست و اگر گوشی تان قابلیت اینفراد نداشته باشد باید از همان کنترول دست ساز استفاده کنید.
heartforhamed
31-01-2015, 00:05
سلام
من گوشیم سونی اریکسون X10 هستش . فیش ورودی هدفون بنده به صورت 3 خطی میباشد و این فیش که شما انتخاب کردین به صورت 2 خطی است ( خط های مشکی ) . گوشی من و همینطور اگثر گوشی های جدید این نوع فیش ها را ساپورت نمیکنه . و حتما باید تبدیل داشته باشیم .
من هم فیش های 2 خطی و هم 3 خطی ها را امتحان کردم ، صدای گوشی هم تا آخر بازه و حتی نرم افزار افزایش قدرت صدای آندروید هم گرفتم ، اما به هیچ وجه کار نمیده ! ! !
فکر میکنید اشکال از کجاست ؟
به خدا کارم گیره ، ممنون میشم اگر زود جواب بدید .
saiedzed
06-02-2015, 02:33
با سلام
من یدونه ua46h7000 مصری دارم که با کنترل دست ساز اقدام به باز کردن منو مخفی کردم بعد از این کار صفحه سقید و قرمز و سبر شد و دایم صفحه رنگ عوض میکرد که حلش کردم حالا منو باز نشده به نظر اساتید مشکل کجاست
در ضمن 51 صفحه رو خوندم
matinpour
06-02-2015, 11:41
با سلام
من یدونه ua46h7000 مصری دارم که با کنترل دست ساز اقدام به باز کردن منو مخفی کردم بعد از این کار صفحه سقید و قرمز و سبر شد و دایم صفحه رنگ عوض میکرد که حلش کردم حالا منو باز نشده به نظر اساتید مشکل کجاست
در ضمن 51 صفحه رو خوندم
دوست عزیز
در بعضی از سیستمها اینطوری می شود دوباره سعی کنید. و در ضمن از این تایپیک و از روش سری H آن استفاده کنید.
برای H6490 چطور میشه ساعت کارکرد دستگاه رو فهمید؟
matinpour
12-02-2015, 16:45
برای H6490 چطور میشه ساعت کارکرد دستگاه رو فهمید؟
دوست عزیز
ساعت كاركرد
منوی مخفی که باز شد
به منوي control و زير منوي suboptions بريد روبروي گزينه panel display time ساعت كاركرد رو باید نوشته باشه
یا
Service Menu > Options > SubOptions – panel hours should be in the second column about half way down
یا
کد:
Service Menu >> SVC >> Panel Display Time
Service Menu >> SVC >>SVC INFO>>OK
یک صفحه سفید نمایان می شود که در آن مشخصات تلویزیون تان ثبت شده که یکی از آنها ساعت کارکرد پنل تان است که بر حسب دقیقه ثبت شده است. که پس از رویت برای خروج دکمه منو از روی کنترول را بزنید و خارج شوید.
tanhaye_d34
20-02-2015, 09:32
سلام ببخشید من این سوال را اینجا مطرح میکنم من ال سیدی ال جی مدل ld460 دارم میشه بگید چطور وارد منوی مخفی بشم برای فعال کردن دیجیتال ان
matinpour
21-02-2015, 00:26
سلام ببخشید من این سوال را اینجا مطرح میکنم من ال سیدی ال جی مدل ld460 دارم میشه بگید چطور وارد منوی مخفی بشم برای فعال کردن دیجیتال ان
دوست عزیز
از این فایل استفاده کنید.
62574
من سامسنونگ سری ۸ es8000 دارم نشد .... :(
سلام
این روش رو سری h(2014جواب میده ،من فقط میخوام منطقه زمانی (time offset) را که غیر فعاله ،فعال کنم ،و ساعت را که رو حالت خودکار 3.5 ساعت جلو تره ،تنظیم کنم؟
اینم بگم که تلویزیونو از نمایندگی گرفتم و گارانتی سام سرویس داره
matinpour
25-02-2015, 11:35
سلام
این روش رو سری h(2014جواب میده ،من فقط میخوام منطقه زمانی (time offset) را که غیر فعاله ،فعال کنم ،و ساعت را که رو حالت خودکار 3.5 ساعت جلو تره ،تنظیم کنم؟
اینم بگم که تلویزیونو از نمایندگی گرفتم و گارانتی سام سرویس داره
دوست عزیز
برای این منظور شما باید به اینترنت متصل باشید.
تغییر زمان افست فقط هنگامی که زمان به صورت خودکار از طریق شبکه اینترنتی تنظیم شده است در دسترس است.
دوست عزیز
تغییر زمان افست فقط هنگامی که زمان به صورت خودکار از طریق شبکه اینترنتی تنظیم شده است در دسترس است.
شما درست میفرمایید،ولی با اتصال به شبکه هم فعال نمیشه!
دوست عزیز
شما درست میفرمایید،ولی با اتصال به شبکه هم فعال نمیشه!و در حالت خودکار 3.5ساعت اختلاف وجود داره،البته اینم بگم در انتخاب کشور نام ایران وجود نداره!
matinpour
25-02-2015, 23:16
شما درست میفرمایید،ولی با اتصال به شبکه هم فعال نمیشه!و در حالت خودکار 3.5ساعت اختلاف وجود داره،البته اینم بگم در انتخاب کشور نام ایران وجود نداره!
دوست عزیزدر این تایپیک و مرحله اول آن هم توضیح دادم.
باسلام، آيا از طريق منوي مخفي مي توان قسمت شبكه وايفا را براي سامسونگ سري اسمارت 4 مدل 32e495 كه همان 32e420 هست فعال نمود؟ آداپتور لن وايفا سامسونگ را به تلويزيون متصل مي كنم اما در قسمت منو گزينه شبكه وجود نداره تا بتوان تنظيمات شبكه و اتصال را انجام داد. پاينده باشيد
matinpour
26-03-2015, 23:09
باسلام، آيا از طريق منوي مخفي مي توان قسمت شبكه وايفا را براي سامسونگ سري اسمارت 4 مدل 32e495 كه همان 32e420 هست فعال نمود؟ آداپتور لن وايفا سامسونگ را به تلويزيون متصل مي كنم اما در قسمت منو گزينه شبكه وجود نداره تا بتوان تنظيمات شبكه و اتصال را انجام داد. پاينده باشيد
دوست عزیز
اگر این قابلیت را نداشته باشد از طریق منوی مخفی هم نمی توانید فعال کنید.
سلام مدیر محترم من نتونستم فایل صوتی که برای ساخت کنترول دست ساز را دانلود کنم لطفا یک با دیگه اپلود کنید با تشکر
matinpour
07-04-2015, 21:05
سلام مدیر محترم من نتونستم فایل صوتی که برای ساخت کنترول دست ساز را دانلود کنم لطفا یک با دیگه اپلود کنید با تشکر
دوست عزیز
از اینجا دانلودکنید.
هورداد92
08-04-2015, 10:44
سلام جناب متین پور
تی وی من 40es8090 ساخت اسلواکی هست و local روی آلمان هست
ریموت دست ساز رو طبق فرمایش جنابعالی ساختم و فایلهارو با صدای بلند از لپتاپ و با کمترین فاصله از سنسور تی وی پخش کردم (قبلش فایلها رو تست کردم مشکلی نداشت) ولی هیچ اتفاقی نمیفته و منو آنلاک نمیشه....
آیا مشکل از ریموت منه یا تی وی که دارم این ریموت روش جواب نمیده؟؟
و اینکه چون دیود قطب مثبت و منفی داره آیا فرقی میکنه کدوم قطب دیود به کدوم پایه فیش وصل بشه یا نه؟؟
خیلی خیلی ممنون اقای متین پور از زحمات شما کمال تشکر دارم
matinpour
08-04-2015, 14:04
سلام جناب متین پور
ریموت دست ساز رو طبق فرمایش جنابعالی ساختم و فایلهارو با صدای بلند از لپتاپ و با کمترین فاصله از سنسور تی وی پخش کردم (قبلش فایلها رو تست کردم مشکلی نداشت) ولی هیچ اتفاقی نمیفته و منو آنلاک نمیشه....
و اینکه چون دیود قطب مثبت و منفی داره آیا فرقی میکنه کدوم قطب دیود به کدوم پایه فیش وصل بشه یا نه؟؟
دوست عزیز
اگر در ساخت کنترول دقت کرده باشید از دو دیود استفاده می شود که پایه هابصورت معکوس با هم جفت می شوند یعنی پایه منفی یک دیود به پایه مثبت دیود دیگر لحیم می شود و اینطوری دیگر مهم نیست که شما کدام پایه فیش را انتخاب می کنید چون در هردو صورت یکی است
سلام اقای متین پور دراول دو تا فایل صوتی هست ولی شما یک فایل برای دانلود گذاشتین فایلی که شما گذاشتین هر دو تاش یکی هست راهنماییم کنید
matinpour
08-04-2015, 20:58
سلام اقای متین پور دراول دو تا فایل صوتی هست ولی شما یک فایل برای دانلود گذاشتین فایلی که شما گذاشتین هر دو تاش یکی هست راهنماییم کنید
دوست عزیز
بله این فایل میکس شده است و کاربرد همان دو فایل را دارد.
هورداد92
09-04-2015, 07:51
سلام
با یک دیود تونستم مشکل رو حل کنم و منو رو آنلاک کنم :n33:
منتها چون تی وی ----- داخلی داره وقتی localset روی ایران تنظیم میشه قابلیت ----- حذف میشه و فقط گیرنده دیجیتال فعال میمونه ...
بخاطر همین localset رو به همون حالت قبل برگردوندم و از منوی controll گزینه meadle east-arabic رو روی iran قرار دادم ...
حالا هم منوی من فارسیه هم قابلیت ----- تی وی رو دارم ...
با تشکر از جناب متین پور با مطالب مفید و ارزنده ایشان
سلام مدیر محترم من تمام گفته های شما را عمل کردم ولی قفل توی من انلوک نشد یک عکس از منو قفل و یک عکس هم از کنترول دست ساز برای راهنمایی بیشتر در سایت قرار میدم منتظر راهنمایی شماهستم نتوستم عکس در سایت قرار بدم
matinpour
09-04-2015, 20:52
سلام مدیر محترم من تمام گفته های شما را عمل کردم ولی قفل توی من انلوک نشد یک عکس از منو قفل و یک عکس هم از کنترول دست ساز برای راهنمایی بیشتر در سایت قرار میدم منتظر راهنمایی شماهستم نتوستم عکس در سایت قرار بدم
دوست عزیز
ممکن است کنترول را درست نساخته باشید.
تست کنترول دست ساز
دوست عزیز
برای تست کافی است که کنترول دست ساز را به موبایل و یا هر منبع پخش کننده وصل کنید و آن فایل میکس شده را اجرا کنید و بوسیله دوربین یک موبایل به دیودها نگاه کنید اگر روشن و خاموش شد یعنی کنترول سالم است وگرنه خیرو اگر سالم بود باید اول با کنترول معمولی
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > power
و وقتی که وارد منوی مخفی شدید آن وقت با همان کنترول دست ساز که به موبایل وصل است آن فایل میکس شده را اجرا می کنید و برای یک لحظه یک نوشته قرمز رنگ روی صفحه نمایان و سپس ناپدید می شود آنگاه دیگر منوی شما بطور کامل باز و فعال می شود
نکته: آیتمهای را که نمی شناسید دستکاری نکنید که موجب خسارت شدید خواهید شد.
لازم بذکر است که اگر موبایل شما قابلیت اینفراد داشته باشد از این تایپیک هم می توانید استفاده کنید.
habib1367
14-04-2015, 14:17
سلام بچه ها
من یه ال ای دی ue 48h5270 دارم که هم ----- داره و هم دیجیتال.
میخام بدونم منو مخفی برای کد دادن در هنگام پخش فوتبال در این ال ای دی کجاست؟
matinpour
14-04-2015, 14:28
سلام بچه ها
من یه ال ای دی ue 48h5270 دارم که هم ----- داره و هم دیجیتال.
میخام بدونم منو مخفی برای کد دادن در هنگام پخش فوتبال در این ال ای دی کجاست؟
دوست عزیز
تلویزیونها برخلاف دستگاه های دیگراین قابلیت را ندارند.
سلام من نتونستم فایل صوتی
FACTORY و 3SPEED را دانلود کنم.اگه میشه این فایل هارو واسم ایمیل کنید ویا داخل سایت بگذارید تا دانلود کنیم.
سلام وقت بخیر اقای متین پور ضمن عرض ادب و خسته نباشید خدمت شما عرض شود که من کنترول دست ساز را درست کردم و گوشی بنده سامسونگ اس تو پلاس هستش با گوشی من کنترول دست ساز کار نکرد لطفا یه راهنمایی بفرمایید با تشکر
matinpour
18-04-2015, 19:48
سلام من نتونستم فایل صوتی
FACTORY و 3SPEED را دانلود کنم.اگه میشه این فایل هارو واسم ایمیل کنید ویا داخل سایت بگذارید تا دانلود کنیم.
دوست عزیز
از اینجا دانلود کنید.
سلام وقت بخیر اقای متین پور ضمن عرض ادب و خسته نباشید خدمت شما عرض شود که من کنترول دست ساز را درست کردم و گوشی بنده سامسونگ اس تو پلاس هستش با گوشی من کنترول دست ساز کار نکرد لطفا یه راهنمایی بفرمایید با تشکر
matinpour
20-04-2015, 11:13
دوست عزیز
در پستهای قبلی به شما در رابطه با تست کنترول پاسخ دادم
سلام.من فایل فلش و ایپیرام تلویزیون ال جی ال ای دی مدل42le5300-taرا میخواهم.با تشکر فراوان
matinpour
21-04-2015, 14:06
سلام.من فایل فلش و ایپیرام تلویزیون ال جی ال ای دی مدل42le5300-taرا میخواهم.با تشکر فراوان
دوست عزیز
فکر نکنم در این سایت راجب به این معقوله چیزی پیدا کنید و در ضمن این تایپیک مختص سامسونگ است.
سلام من TV مدل UA48H6300 دارم چطوری دیجیتال رو فعال کنم ؟ کمک کنید :n03:
matinpour
26-04-2015, 14:22
دوست عزیز
از این تایپیک استفاده کنید.
دوست عزیز
این کار رو هم انجام دادم اما چیزی به منو مخفی اضافه نشد :n03:
matinpour
27-04-2015, 09:40
این کار رو هم انجام دادم اما چیزی به منو مخفی اضافه نشد :n03:
دوست عزیز
شما اگر مطالب را که در آن تایپیک گفته شده به درستی و کامل عمل کنید حتماًجواب خواهید گرفت. این تنها راه حل است
سلام .
من وارد منو مخفی شدم. کارهای بالا رو میخاستم انجام بدم ولی نشد.
مدی تی وی هم UA40d5550PM . مشکل از اونچا بیشتر شد که قبلا فلش ها برای پخش قایل های تصویری و صوتی می خوند اما نمیدونم چکار کردم که تو گزینه ها میاره ولی اصلام باز نمیکنه . حتی طرفیت فلش هم میشناسه با میزان فضای آزاد و پر شده . وقتی از گزینه سورس وارد می شم یک لحظه تصویر منوی فلش را میاره ولی بدون اینکه گزینه ای نشون بده سریع می پره بیرون .....
چکار کنم اومدم ابرو رو درست کنم کلا زدم چشمشو کور کردم./.
کمکم کنید ....... تو تنظیمات منو مخفی یه چیزی زدم که آپگیریت توش داشت. بعد کنترل تلویزیون قفل کرد. از برق کشیدمش ... دیگه روشن نمیشه ... کمکم کنید.......
matinpour
28-04-2015, 09:13
سلام .
من وارد منو مخفی شدم. کارهای بالا رو میخاستم انجام بدم ولی نشد.
مدی تی وی هم UA40d5550PM . مشکل از اونچا بیشتر شد که قبلا فلش ها برای پخش قایل های تصویری و صوتی می خوند اما نمیدونم چکار کردم که تو گزینه ها میاره ولی اصلام باز نمیکنه . حتی طرفیت فلش هم میشناسه با میزان فضای آزاد و پر شده . وقتی از گزینه سورس وارد می شم یک لحظه تصویر منوی فلش را میاره ولی بدون اینکه گزینه ای نشون بده سریع می پره بیرون .....
چکار کنم اومدم ابرو رو درست کنم کلا زدم چشمشو کور کردم./.
کمکم کنید ....... تو تنظیمات منو مخفی یه چیزی زدم که آپگیریت توش داشت. بعد کنترل تلویزیون قفل کرد. از برق کشیدمش ... دیگه روشن نمیشه ... کمکم کنید.......
دوست عزیز
اول اینکه چرا شما بدون اطلاعات وارد منوی مخفی شده و بدون داشتن تخصص آن را دستکاری کردید .
و حالا متاسفانه تلویزیون شما بریکیت شده و باید به تعمیرگاه ببرید.
MUSK£T££R
13-05-2015, 20:43
سلام دوستان داداش من یه سامسونگ سری H داره که میخواسته زبان فارسی رو از طریق منوی مخفی بیاره که میزنه چشمشو در میاره .:n02:
الانم صفحش برعکسه و روشن خاموش میشه وقتی هم میرم داخل منوی مخفی دکمه ها کار نمیکنن.
بردم نمایندگی میگه باید بردش عوض شه و 250 هزار خرج داره .
الان سوال من اینه که راه دیگه ای داره درست شه یا باید 250 تومن خرجش کنم ؟:n24:
matinpour
15-05-2015, 13:04
سلام دوستان داداش من یه سامسونگ سری H داره که میخواسته زبان فارسی رو از طریق منوی مخفی بیاره که میزنه چشمشو در میاره .:n02:
الانم صفحش برعکسه و روشن خاموش میشه وقتی هم میرم داخل منوی مخفی دکمه ها کار نمیکنن.
بردم نمایندگی میگه باید بردش عوض شه و 250 هزار خرج داره .
الان سوال من اینه که راه دیگه ای داره درست شه یا باید 250 تومن خرجش کنم ؟:n24:
دوست عزیز
این یک کار تخصصی است و اگر به این امور وارد نیستید از کسی که به این امور وارد است کمک بگیرید.
اگر شما می توانید به منوی مخفی وارد شوید و در آن فعالیت کنید. از این تایپیک و از قسمت مطلب قرمز رنگ اول آن را بطور کامل خوانده و به آن عمل کنید.
از این تایپیک استفاده کنید و اگر نمی توانید از منوی مخفی استفاده کنید باید به تعمیرگاه مراجعه کنید.
MUSK£T££R
15-05-2015, 15:12
دوست عزیز
این یک کار تخصصی است و اگر به این امور وارد نیستید از کسی که به این امور وارد است کمک بگیرید.
اگر شما می توانید به منوی مخفی وارد شوید و در آن فعالیت کنید. از این تایپیک و از قسمت مطلب قرمز رنگ اول آن را بطور کامل خوانده و به آن عمل کنید.
از این تایپیک استفاده کنید و اگر نمی توانید از منوی مخفی استفاده کنید باید به تعمیرگاه مراجعه کنید.
مشکل همینجاست وقتی وارد منوی مخفی میشم کنترل کلا کار نمیکنه .
حالا با این کنترل دست ساز کار میکنه ؟
matinpour
15-05-2015, 20:05
مشکل همینجاست وقتی وارد منوی مخفی میشم کنترل کلا کار نمیکنه .
حالا با این کنترل دست ساز کار میکنه ؟
دوست عزیز
امتحان کنید و اگر نشد نگاه کنید ببینید از قسمتی که چراغ ال ای دی و دکمه پشت تلویزیون همان قسمت می توانید استفاده کنید؟ اگر هیچ کدام نشد باید به تعمیرگاه مراجعه کنید.
دوستان دست زدن به تلویزیون های سامسونگ با اون رابط خشک و بدون انعطافش واقعا دل شیر میخواد. تا حالا چندین مورد رو دیدم که ندانسته دستکاری کردن و متحمل ضرر شدن
parvizco
16-05-2015, 15:56
سلام من تلویز یون سامسونگ مدل au48h6400 دارم کسی کد ورود به منو مخفی آن را می دونه راهنمایی بکنه:n12:
matinpour
16-05-2015, 18:46
سلام من تلویز یون سامسونگ مدل au48h6400 دارم کسی کد ورود به منو مخفی آن را می دونه راهنمایی بکنه:n12:
دوست عزیز
اگر اطلاعات فنی ندارید وارد منوی مخفی نشوید و به آیتمی که نمی دانید دست نزنید که ممکن است موجب خسارت شدید شوید.
ولی اگر اصرار به این کار دارید از این تایپیک استفاده کنید. و در آخر تایپیک روش ورود مدل شما ذکر شده است.
mohammad zeinalyan
17-05-2015, 23:58
سلام میشه اون دوتا فایل رو به این ایمیل بفرستید
Mohammadzeinalyan@yahoo.com
mohammad zeinalyan
18-05-2015, 00:02
mohammadzeinalyan@yahoo.comاگه کسی فایل های صوتی رو داره برام بفرسته
matinpour
18-05-2015, 08:54
دوست عزیز
از این فایل میکس شده استفاده کنید.
FACTORY+3SPEED_inv.7z ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام مهندس متین پور تلویزیونم سامسونگ ES5960m هستش ریموت رو بدون لحیم کاری درست کردم ال ای دی ها با لپ تاپ با نور خوب کار می کنه و دو بار روشن می شه ولی رو به تلویزیون می گیرم تو منوی مخفی هیچ تاثیری نداره فکر می منید ایراد از چیه؟
من برای فعال کردن اپلیکیشن های قفل اسمارت هاب می خوام اگه راه دیگه ای هست لطفا راهنمایی کنید.
matinpour
03-07-2015, 08:30
سلام مهندس متین پور تلویزیونم سامسونگ ES5960m هستش ریموت رو بدون لحیم کاری درست کردم ال ای دی ها با لپ تاپ با نور خوب کار می کنه و دو بار روشن می شه ولی رو به تلویزیون می گیرم تو منوی مخفی هیچ تاثیری نداره فکر می منید ایراد از چیه؟
من برای فعال کردن اپلیکیشن های قفل اسمارت هاب می خوام اگه راه دیگه ای هست لطفا راهنمایی کنید.
دوست عزیز
اول اینکه حتما باید لحیم کاری بشود تا اتصال کوتاه و یا سکنال کاذب نداشته باشد.
دوم اینکه شما باید مودمتان قابلیت vpn داشته باشد تا بتوانید اپلیکیشن های قفل اسمارت هاب را استفاده کنید.
mfsrmail
07-08-2015, 21:29
با سلام
مدل دستگاه من UA40EH5000R هست
من تو منو مخفی در قسمت local set اصلا ed-iran رو ندارم
تو sub opion هم نه pnp language هست نه region
این مدل قالیت دیجیتال داره؟
با اپدیت فریمور از سایت امارات (چون تلویزیون مالزی هستش) تغییری در این قسمت های منو مخفی ایجاد میشه یا نه؟
mfsrmail@gmail.com
matinpour
07-08-2015, 21:39
با سلام
مدل دستگاه من UA40EH5000R هست
من تو منو مخفی در قسمت local set اصلا ed-iran رو ندارم
تو sub opion هم نه pnp language هست نه region
این مدل قالیت دیجیتال داره؟
با اپدیت فریمور از سایت امارات (چون تلویزیون مالزی هستش) تغییری در این قسمت های منو مخفی ایجاد میشه یا نه؟
mfsrmail@gmail.com
دوست عزیز
اگر در منوی مخفی تان آن آیتمها را ندارید به این منظور است که تلویزیون شما این قابلیت را ندارد. و با آبدیت هم فعال نمی شود.
mfsrmail
07-08-2015, 22:00
ممنون از سرعت پاسخگویی
فقط خواستم بدونم اینکه زیر نویس از چپ به راست نوشته میشه رو میشه کاریش کرد؟
matinpour
08-08-2015, 20:27
ممنون از سرعت پاسخگویی
فقط خواستم بدونم اینکه زیر نویس از چپ به راست نوشته میشه رو میشه کاریش کرد؟
دوست عزیز
از این پست و نرم افزاری که در آن ذکر شده برای این منظور استفاده کنید.
#2555 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ramintaheri
15-08-2015, 14:30
سلام ایم فایل میکس شده رو از کجا باید دانلود کرد؟ اینجا که میزنه همچین فایلی وجو نداره؟
ramintaheri
15-08-2015, 16:00
سلام مجدد جناب مهندس متین پور امکان داره فایل میکس شده رو به ایمیل بنده هم ارسال فرمایید.
taherienator@gmail.com
مرسی:n02:
matinpour
15-08-2015, 21:14
سلام ایم فایل میکس شده رو از کجا باید دانلود کرد؟ اینجا که میزنه همچین فایلی وجو نداره؟
دوست عزیز
از این تایپیک و در آخر پست اول موجود است.
mehdi7688
20-08-2015, 11:07
سلام من فایل صوتی رو پیدا نکردم در صورت امکان برای بنده هم ایمیل کنید ممنون .............. mehdi7688@gmail.com
mehdi7688
20-08-2015, 11:11
[QUOTE=Reb3llious;7705821]درود
از دوستان عزیز تمنا دارم اگر فایلهای صوتی با کیفیت بالاتر در اختیار دارند بی زحمت به ایمیل بنده ارسال کنند
ممنون
سلام من فایل صوتی رو پیدا نکردم در صورت امکان برای بنده هم ایمیل کنید ممنون .............. mehdi7688@gmail.com
matinpour
20-08-2015, 13:10
[QUOTE=Reb3llious;7705821]درود
از دوستان عزیز تمنا دارم اگر فایلهای صوتی با کیفیت بالاتر در اختیار دارند بی زحمت به ایمیل بنده ارسال کنند
ممنون
دوست عزیز
از این تایپیک و در آخر پست اول موجود است.
فایل صوتی رو وقتی توی منوی خفی هستم اجرا میکنم هیچ اتفاقی نمیفته
تلویزیون 48h6490
matinpour
28-08-2015, 18:35
تلویزیون 48h6490
دوست عزیز
برای این منظور از این تایپیک و در آخر پست اول استفاده کنید..
دوست عزیز
برای این منظور از این تایپیک و در آخر پست اول استفاده کنید..
باز هم اتفاق خاصی نیافتاد
matinpour
28-08-2015, 22:13
باز هم اتفاق خاصی نیافتاد
دوست عزیز
این به این منظور است که ازکنترول و یا دستگاهی که استفاده می کنید آنها نمی توانند با تلویزیون ارتباط بر قرار کنند ببینید آنها چه مشگلی دارند که نمی توانند عمل کنند.
دوست عزیز
این به این منظور است که ازکنترول و یا دستگاهی که استفاده می کنید آنها نمی توانند با تلویزیون ارتباط بر قرار کنند ببینید آنها چه مشگلی دارند که نمی توانند عمل کنند.
من از توسعه دهنده ir استفاده میکنم و کاملا هم تست شده
matinpour
29-08-2015, 21:27
من از توسعه دهنده ir استفاده میکنم و کاملا هم تست شده
دوست عزیز
این فایلها تماماً تست شده و کاربردی است و تمامی کاربران از اینها استفاده می کنند.یا عمل کرد شما اشتباه است و یا سیستم شما جواب نمی دهد از کنترول دستساز استفاده کنید و یا فایل صوتی را میزان ولوم آن را با نرم افزارهای مرتبط بالا ببریدو بعداً استفاده کنید.
دوست عزیز
این فایلها تماماً تست شده و کاربردی است و تمامی کاربران از اینها استفاده می کنند.یا عمل کرد شما اشتباه است و یا سیستم شما جواب نمی دهد از کنترول دستساز استفاده کنید و یا فایل صوتی را میزان ولوم آن را با نرم افزارهای مرتبط بالا ببریدو بعداً استفاده کنید.
ببخشید یه سوال
موبایل توانایی لازم برای پخش این فایل رو داره؟
mehdi7688
31-08-2015, 11:28
سلام و روز بخیر
من تی وی سامسونگ سری H دارم تو منو مخفی میرم کنترل دست ساز و تست کردم زمان پخش فایل صوتی مخصوص چراغاش روشن میشه صدای گوشیمم زیاده (از گوشی های دیگه هم استفاده کردم) اما ادونس باز نمیشه ............. تو حالت تی وی روشن هم نتونستم وارد منو مخفی بشم
تو رو خدا کمک کنید ممنون !!!!!!!!!!:n37:
mehdi7688
31-08-2015, 11:51
داداش برات فرستادم
graphic_23
30-09-2015, 01:44
سلام دوست عزیز میشه لطفا راهنمایی کنید چطور ال سی دی سامسونگ مدلla46c550j1rxtw فارسی کنم، ممنونم از کمکتون
matinpour
30-09-2015, 10:25
سلام دوست عزیز میشه لطفا راهنمایی کنید چطور ال سی دی سامسونگ مدلla46c550j1rxtw فارسی کنم، ممنونم از کمکتون
دوست عزیز
در صورت موجود بودن تیونر داخلی می توانید از این تایپیک استفاده کنید.
توجه داشته باشید که به آیتمهای دیگر دست نزنید تا دچار خسارت شدید نشوید.
سلام دوستان من هر چه سعی کردم نتونستم منوی مخفی را باز کنم گوشی که کنترول دست ساز با اون کارکنه را نداشتم با لپ تاپ هم نشد جا داره در اینجا از زحمات اقای متین پور تشکر کنم
amirhossein933
25-10-2015, 00:50
تلویزیون 48h6490
دوست عزیز باید بهتون بگم که متاسفانه این مدل فقط با کنترل سرویس منوی مخفیش باز میشه و کنترل دست ساز هیچ کمکی به شما نمیکنه.من خودم تو این کار هستم و این مورد هم رو هم قبلاً تست کردم
amirhossein933
25-10-2015, 00:54
دوست عزیز
اگر در منوی مخفی تان آن آیتمها را ندارید به این منظور است که تلویزیون شما این قابلیت را ندارد. و با آبدیت هم فعال نمی شود.
سلام دوست عزیز این مدل اصلاً قابلیت گیرنده دیجیتال نداره.البته مدل مشابه همین مدل هست که این قابلیت رو داره: ua40eh5000w
amirhossein933
25-10-2015, 00:59
سلام دوست عزیز این مدل تنها با کنترل سرویس قابل تنظیم هست و دسترسی به منوی مخفی آن (گزینه های تنظیم دیجیتال) با کنترل دست ساز امکان پذیر نیست (مهنس متسن پور عزیز لطفاً به بقیه دوستان هم این مطلب رو اطلاع بدید) اگر در چابهار و یا شهر های اطراف آن هستید آدرس بدید من خودم بیام براتون فعال کنم
amirhossein933
25-10-2015, 01:02
سلام دوست عزیز این مدل تنها با کنترل سرویس قابل تنظیم هست و دسترسی به منوی مخفی آن (گزینه های تنظیم دیجیتال) با کنترل دست ساز امکان پذیر نیست (مهنس متسن پور عزیز لطفاً به بقیه دوستان هم این مطلب رو اطلاع بدید) اگر در چابهار و یا شهر های اطراف آن هستید آدرس بدید من خودم بیام براتون فعال کنم
amirhossein933
25-10-2015, 01:08
سلام جناب متین پور
سلام دوست عزیز با کسب اجازه از مهندس متین پور عزیز . دوست من بنده خودم در این زمینه فعالیت دارم.باید بگم این مدل قابلیت دریافت کانال های دیجیتالب رو نداره.دنبال هیچ چیز نگردید فقط باید تی وی تون رو عوض کنید.علی رغم اینکه جست و جوی دیجیتال داره اما قابلیت دریافت شبکه ها رو نداره و فقط نشون میده که داره جست و جوی دیجیتال رو انجام میده.در واقع بورد این تی وی برای اینکار طراحی شده اما قطعه تیونر داخلی رو نداره
amirhossein933
25-10-2015, 01:12
با سلام
در ضمن 51 صفحه رو خوندم
با کسب اجازه از مهندس متین پور عزیز.سلام دوست عزیز این مدل تنها با کنترل سرویس قابل تنظیم هست و دسترسی به منوی مخفی آن (گزینه های تنظیم دیجیتال) با کنترل دست ساز امکان پذیر نیست (مهندس متین پور عزیز لطفاً به بقیه دوستان هم این مطلب رو اطلاع بدید) اگر در چابهار و یا شهر های اطراف آن هستید آدرس بدید من خودم بیام براتون فعال کنم
در مورد رنگ به رنگ شدن صفح هم نگران نباشید.چیز مهمی نیست.با فشار دادن دکمه کنترل دستی که پشت تی وی هست این مشکل برطرف میشه و تی وی به حالت عادی بر میگرده
amirhossein933
25-10-2015, 01:24
مهندس متین پور عزیز سلام . من دو سال هست که تو کار فعال سازی دیجیتال تلویزیون هستم. ضمنا از کنترل دست ساز شما هم قبلاً استفاده کردم . با تجربه ای که در این مدت بدست آوردم باید بگم که کلیه تلویزیون های جدید سری H سامسونگ (مثلا H6400) و البته اون هایی که محصول مصر هم هستن که غالباً همین مدل ها هستن قابلیت بازگشایی منوی مخفی از طریق کنترل دست ساز رو ندارن و تنها با استفاده از کنترل سرویس سامسونگ آن هم به روش خاص خودش که خودتون واقف هستید امکان پذیره .چون من خودم در چابهار زندگی میکنم روی این مدل تلویزیون ها شناخت بهتری دارم و خواستم این مطلب رو باتوجه به ابن که اکثر دوستان درخواست کردن به اطلاع همگی برسونم.لطفاً این مطلب رو به اطلاع همه درخواست کننده ها برسونید تشکر
matinpour
25-10-2015, 16:19
مهندس متین پور عزیز سلام . من دو سال هست که تو کار فعال سازی دیجیتال تلویزیون هستم. ضمنا از کنترل دست ساز شما هم قبلاً استفاده کردم . با تجربه ای که در این مدت بدست آوردم باید بگم که کلیه تلویزیون های جدید سری H سامسونگ (مثلا H6400) و البته اون هایی که محصول مصر هم هستن که غالباً همین مدل ها هستن قابلیت بازگشایی منوی مخفی از طریق کنترل دست ساز رو ندارن و تنها با استفاده از کنترل سرویس سامسونگ آن هم به روش خاص خودش که خودتون واقف هستید امکان پذیره .چون من خودم در چابهار زندگی میکنم روی این مدل تلویزیون ها شناخت بهتری دارم و خواستم این مطلب رو باتوجه به ابن که اکثر دوستان درخواست کردن به اطلاع همگی برسونم.لطفاً این مطلب رو به اطلاع همه درخواست کننده ها برسونید تشکر
دوست عزیز
برای ورود به منوی مخفی سری H در این تایپیک بطور جامع توضیح داده شده.
تنظیم ساعت و تاریخ و تیونر دیجیتال تلویزیون سامسونگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
matinpour
25-10-2015, 16:36
سلام دوست عزیز با کسب اجازه از مهندس متین پور عزیز . دوست من بنده خودم در این زمینه فعالیت دارم.باید بگم این مدل قابلیت دریافت کانال های دیجیتالب رو نداره.دنبال هیچ چیز نگردید فقط باید تی وی تون رو عوض کنید.علی رغم اینکه جست و جوی دیجیتال داره اما قابلیت دریافت شبکه ها رو نداره و فقط نشون میده که داره جست و جوی دیجیتال رو انجام میده.در واقع بورد این تی وی برای اینکار طراحی شده اما قطعه تیونر داخلی رو نداره
دوست عزیز
قبل از پاسخ دادن به پست کاربران دقت کنید که پاسخ تان درستو علمی باشد قبلاً به دوستمان بابت مشگلشان پاسخ داده شده و ایشان موفق به حل مشگلشان شده است که شما می توانید به این پست آن کاربر مراجعه کنید. #524 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لازم به ذکر است که مدل
40es8090 هم قابلیت دیجیتال و هم رسی - ور را دارد.
نوشته شده توسط هورداد92 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام جناب متین پور
amirhossein933
28-10-2015, 13:38
سلام جناب متین پور عزیز.ببخشید حق با شماست اشتباه شده بود.بی نهایت از پاسخ های خوب و ارزشمندتون سپاسگزارم.عذرخواهی بنده رو بپذیرید.از راهنمایی های فوق العاده اثر بخش و نتیجه بخشتون مجدداً تشکر میکنم
ma4nafar
02-11-2015, 16:14
سلام
تلویزیون من مدل ue55d8000 سامسونگ هستش که در اروپا خریداری کردم .
من هم نمیتونم زیرنویس فارسی را به درستی روی تصویر داشته باشم و امکان ساخت اون رموت دستی هم برام ممکن نیست . اما شنیدم از طریق infrared گوشی موبایل و رموت کنترل گوشی های اندروید میشه فعال ساز ساخت . میشه در این مورد یه توضیحی بدید و اینکه چکار کنم ؟
ممنون و سپاس
matinpour
02-11-2015, 19:26
سلام
تلویزیون من مدل ue55d8000 سامسونگ هستش که در اروپا خریداری کردم .
من هم نمیتونم زیرنویس فارسی را به درستی روی تصویر داشته باشم و امکان ساخت اون رموت دستی هم برام ممکن نیست . اما شنیدم از طریق infrared گوشی موبایل و رموت کنترل گوشی های اندروید میشه فعال ساز ساخت . میشه در این مورد یه توضیحی بدید و اینکه چکار کنم ؟
ممنون و سپاس
دوست عزیز
Kamran2010
20-11-2015, 13:53
سلام
آقا من گیج شدم
تل من LG 42LB552V هست.بهترین راه برای فارسی کردن منو چیه؟
ممنونم
matinpour
21-11-2015, 10:19
سلام
آقا من گیج شدم
تل من LG 42LB552V هست.بهترین راه برای فارسی کردن منو چیه؟
ممنونم
دوست عزیز
شما در تایپیک اشتباه وارد شدید. این موارد برای تلویزیونهای سامسونگ کارایی دارد.
Stankovic
28-11-2015, 14:23
برای Unlock تلویزیون های قبلی سامسونگ از برنامه ruSamsungTVCommunicator می شد استفاده کرد که دیگه روی سری E کار نمی کنه برای همین برای رفتن به منوی مخفی و تغییر Local Set باید از روش دیگه استفاده کرد که می خواهم به شما معرفی کنم:
وسایل مورد نیاز برای ساخت ارزان ترین ریموت کنترل دنیا:
2 عدد دیود (LED) مادون قرمز
1 عدد فیش استریو برای اتصال به خروجی صدای دستگاه هایی نظیر لپ تاپ، MP3 Player، موبایل و ...
اگر هدفون یا گوشی به درد نخور دارید می تونید از فیش اون برای این کار استفاده کنید.
روش ساخت:
طبق شکل زیر دو سر ال ای دی ها رو بر عکس (پایه بلند یکی رو به پایه کوتاه دیگری یا آند یکی رو به کاتد دیگری) به هم ببندید و به پایه های باند چپ و راست فیش استریو (دو پایه کوچکتر) وصل کنید. پایه زمین فیش استریو (بزرگترین پایه یا همون GND) مهم نیست.
دقت کنید دو تا LED ها مثل شکل زیر موازی هم باشند و با هم زاویه نداشته باشند:
فایل صوتی میکس شده را توی دستگاهتون بریزید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فايل هاي ضميمه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] FACTORY+3SPEED_inv.7z ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (28.2 کيلو بايت, مشاهده : 0)
فیش رو به یه دستگاه پخش صدا وصل کنید و صدای اونو بلند کنید. حالا کنترل ساخته شد و آماده پخش فایل های صوتی هست.
هنگامی که تلویزیون در حالت استندبای هست، با زدن به ترتیب این 4 تا دکمه روی ریموت، به منوی مخفی برید:
[INFO] -> [MENU] -> [MUTE] -> [POWER]
سپس توسط دستگاهتون در حالی که دیود های مادون قرمز رو به طرف تلویزیون گرفتید، فایل میکس شده
fatory+3speed
را پخش کنید.
بدین ترتیب منوی مخفی Unlock میشه و می تونید Local Set رو تغییر دهید فقط به گزینه های دیگه که ازش سر نمیارید دست نزنید که خیلی خطرناکه!
© حقوق معنوی این پست برای SamyGO ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و بنده حقیر محفوظ بیده.
سلام،ممنون بابت این آموزش
میشه بگید کجای کار من اشتباست؟
اول از همه دوتا لامپ ال ای دی مادون قرمز و یدونه فیش اسپیکر تهیه کردم
اونها رو به شکل زیر به هم متصل کردم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بعد وارد منوی سرویس تلویزیون قسمت آپشن شدم، بعد فیش اسپیکر رو به گوشی نوکیا C7 وصل کردم و فایلی که ضمیمه کردید رو اجرا کردم(با بالاترین صدا)پخشش کردم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد!!(البته با گوشی616 HTC هم تست کردم)
دوستان لطفا راهنماییم کنید تا عیب کارم رو پیدا کنم
ممنون
matinpour
28-11-2015, 16:00
[QUOTE = Stankovic; 8748714] Hi, Thank you for the education you tell me where Ashtbast? First of all, two infrared LED lamp and speaker jack Ydvnh I prepared them together to figure out the TV service menu I had the option, the speaker jack to connect the Nokia C7 phone and I gave you my file attachment (the highest voice) I Pkhshsh but nothing happened !! (with 616 HTC phones are tested) Please Rahnmayym friends to fault I find I thank [/ QUOTE]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست عزیز
مطابق آموزش آن را قنداق کنید
تست کنترول دست ساز
دوست عزیز
برای تست کافی است که کنترول دست ساز را به موبایل و یا هر منبع پخش کننده وصل کنید و آن فایل میکس شده را اجرا کنید و بوسیله دوربین یک موبایل به دیودها نگاه کنید اگر روشن و خاموش شد یعنی کنترول سالم است وگرنه خیرو اگر سالم بود باید اول با کنترول معمولی
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > power
و وقتی که وارد منوی مخفی شدید آن وقت با همان کنترول دست ساز که به موبایل وصل است آن فایل میکس شده را اجرا می کنید و برای یک لحظه یک نوشته قرمز رنگ روی صفحه نمایان و سپس ناپدید می شود آنگاه دیگر منوی شما بطور کامل باز و فعال می شود
نکته: آیتمهای را که نمی شناسید دستکاری نکنید که موجب خسارت شدید خواهید شد.
Stankovic
28-11-2015, 18:21
ممنون،در مورد تست کنترل و نحوه استفاده از منوی سرویس توی این انجمن و انجمن های دیگه بررسی هایی داشتم،فقط میخوام زبان فارسی اضافه کنم،وقتی از طریق دوربین یک گوشی دیگه تستش میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته،یعنی مثل کنترل ضبط لامپ led روشن نمیشه!
فقط لطفا عکس رو یکبار ببینید که پایه ها رو جای درستی وصل کردم یا نه!/؟
که اگر درست باشه حتما یا لامپ ها کار نمیکنند و یا فیش اسپیکر مشکل داره
matinpour
29-11-2015, 10:03
ممنون،در مورد تست کنترل و نحوه استفاده از منوی سرویس توی این انجمن و انجمن های دیگه بررسی هایی داشتم،فقط میخوام زبان فارسی اضافه کنم،وقتی از طریق دوربین یک گوشی دیگه تستش میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته،یعنی مثل کنترل ضبط لامپ led روشن نمیشه!
فقط لطفا عکس رو یکبار ببینید که پایه ها رو جای درستی وصل کردم یا نه!/؟
که اگر درست باشه حتما یا لامپ ها کار نمیکنند و یا فیش اسپیکر مشکل داره
دوست عزیز
نحوی اتصال درست است ولی ممکن است که که شما اتصال کوتاه داشته باشید به شما پیشنهاد می کنم از یک عدد ال ای دی به جای دوتا استفاده کنید و بعد تست کنید.
Stankovic
29-11-2015, 14:59
ممنون ولی بازم نشد!
اینم عکسش:
با یک فیش دیگه هم تست کردم!
به نظرتون میشه لامپ های led سوخته باشن؟
matinpour
30-11-2015, 11:44
ممنون ولی بازم نشد!
اینم عکسش:
با یک فیش دیگه هم تست کردم!
به نظرتون میشه لامپ های led سوخته باشن؟
دوست عزیز
باید آن را بوسیله یک اهم متر تست کنید ال ای دی ها یک طرف منفی و یک طرف مثبت است اگر با مثبت و منفی اهمتر تست کردید و دیدید که در هر دو جهت راه می دهد بدانید که ال ای دی تان سوخته است و همچنین می توانید در حالتی که آلان درست کردید هم پایه ها را چک کنید.
Stankovic
06-12-2015, 20:55
تست کردم،راه نمیداد،لامپ ها رو هم کلا عوض کردم،رفتم الکترونیکی محله چهارتای دیگه خریدم بازم جواب نداد،حتی فیش رو هم عوض کردم،ببینید من رفتم خدمات الکترونیکی و به مسئولش گفتم دوتا لامپ led مادون قرمز میخوام!
به نظرتون جایی اشتباه کردم؟
matinpour
07-12-2015, 11:16
تست کردم،راه نمیداد،لامپ ها رو هم کلا عوض کردم،رفتم الکترونیکی محله چهارتای دیگه خریدم بازم جواب نداد،حتی فیش رو هم عوض کردم،ببینید من رفتم خدمات الکترونیکی و به مسئولش گفتم دوتا لامپ led مادون قرمز میخوام!
به نظرتون جایی اشتباه کردم؟
دوست عزیز
روش همان است که توضییح داده شده راستی شما مدل تلویزیونتان را ننوشتید تا بررسی کنیم.
Stankovic
09-12-2015, 19:08
مدلش هست ue40eh5000w
نمیدونم چکارش کنم،هر لامپی میزنم کار نمیکنه!
سلام به همگی
لطفا راهنماییم کنین چکار باید انجام بدم؟؟!!!!!!!؟؟؟؟؟؟ :-( :n30: :n37:
خلاصه اتفاقی که افتاده: بعد از ورود به منوی مخفی مدل EU46F7000 و پس از استفاده از کنترل دست ساز و باز شدن منوی لوکال ست رفتم و لوکال ست رو برای دو حالت EA-Iran & ED-Iran امتحان کردم اما چون باز هم Encoding زیرنویس فارسی (عربی) توی قسمت Tools که موقع مشاهده فیلم ازش استفاده میکنیم نبود دوباره تلویزیون رو به حالت EU-UK (حالت اولیه) برگردوندم و اینبار هم بعد از باز باز کردن منوی مخفی، به قسمت MRT Option رفتم که بخاطر استفاده از کنترل دست ساز گزینه های خیلی بیشتری بهش اضافه شده بود.
توی این منو در خط سوم (قسمت Language_Arabic) رو از حالت EU به Persian تغییر دادم اما باز هم Encoding عربی برای زیرنویس فارسی اضافه نشد!!! پس دوباره همون مراحل باز کردن منوی مخفی و سپس استفاده از کنترل دست ساز رو طی کردم و اینبار بعد از خط سوم(Language_Arabic) که دفعه قبلی از EU به Persian داده بودم با همون حالت به سطر بعدی رفتم که مربوط به Region بود : حالت پیش فرض به روی PANEURO تنظیم بود که به ED-DTV تغییرش دادم و از منو خارج شدم، باز هم Encoding عربی برای زیرنویس فارسی اضافه نشده بود!
دوباره مراحل قبلی رو کامل مانند دفعه قبل تکرار کردم و در سطر چهارم که گزینه Region بود اینبار از ED-DTV به Asia-DTV تغییرش دادم و تلویزیون رو خاموش کردم که دوباره روشن کنم و ببینم بالاخره مشکل زیرنویس فارسی حل شده یا نه که بعد از خاموش و روشن کردن، دیگه تمام دکمه های کنترل تلویزیون از جمله دکمه خاموش کردن از کار افتاد و علارغم اینکه چراغ پایین تلویزیون که نشون دهنده دریافت سیگنال کنترل از راه دور هست روشن و خاموش میشه اما هیچ دستوری از کنترل تلویزیون نمیگیره و مدام هر 1دقیقه تلویزیون خودبخود خاموش و روشن میشه :-(((((((((((((( :n37::n30:
لطفا راهنماییم کنین باید چکار کنم؟تلویزیون رو هروقت که به برق وصل میکنم فقط پشت سرهم خاموش و روشن میشه :n34:
سلام مدیر محترم اقای متین پور عزیز من کنترل دست ساز را درست کردم ولی با لپ تاپ و کوشیم عمل نکرد گوشیم سامسونگ اس تو پلاس هست ایا گوشی فرق میکنه یا با هر گوشی میشه؟
matinpour
28-12-2015, 21:19
سلام به همگی
لطفا راهنماییم کنین چکار باید انجام بدم؟؟!!!!!!!؟؟؟؟؟؟ :-( :n30: :n37:
خلاصه اتفاقی که افتاده: بعد از ورود به منوی مخفی مدل EU46F7000 و پس از استفاده از کنترل دست ساز و باز شدن منوی لوکال ست رفتم و لوکال ست رو برای دو حالت EA-Iran & ED-Iran امتحان کردم اما چون باز هم Encoding زیرنویس فارسی (عربی) توی قسمت Tools که موقع مشاهده فیلم ازش استفاده میکنیم نبود دوباره تلویزیون رو به حالت EU-UK (حالت اولیه) برگردوندم و اینبار هم بعد از باز باز کردن منوی مخفی، به قسمت MRT Option رفتم که بخاطر استفاده از کنترل دست ساز گزینه های خیلی بیشتری بهش اضافه شده بود.
توی این منو در خط سوم (قسمت Language_Arabic) رو از حالت EU به Persian تغییر دادم اما باز هم Encoding عربی برای زیرنویس فارسی اضافه نشد!!! پس دوباره همون مراحل باز کردن منوی مخفی و سپس استفاده از کنترل دست ساز رو طی کردم و اینبار بعد از خط سوم(Language_Arabic) که دفعه قبلی از EU به Persian داده بودم با همون حالت به سطر بعدی رفتم که مربوط به Region بود : حالت پیش فرض به روی PANEURO تنظیم بود که به ED-DTV تغییرش دادم و از منو خارج شدم، باز هم Encoding عربی برای زیرنویس فارسی اضافه نشده بود!
دوباره مراحل قبلی رو کامل مانند دفعه قبل تکرار کردم و در سطر چهارم که گزینه Region بود اینبار از ED-DTV به Asia-DTV تغییرش دادم و تلویزیون رو خاموش کردم که دوباره روشن کنم و ببینم بالاخره مشکل زیرنویس فارسی حل شده یا نه که بعد از خاموش و روشن کردن، دیگه تمام دکمه های کنترل تلویزیون از جمله دکمه خاموش کردن از کار افتاد و علارغم اینکه چراغ پایین تلویزیون که نشون دهنده دریافت سیگنال کنترل از راه دور هست روشن و خاموش میشه اما هیچ دستوری از کنترل تلویزیون نمیگیره و مدام هر 1دقیقه تلویزیون خودبخود خاموش و روشن میشه :-(((((((((((((( :n37::n30:
لطفا راهنماییم کنین باید چکار کنم؟تلویزیون رو هروقت که به برق وصل میکنم فقط پشت سرهم خاموش و روشن میشه :n34:
دوست عزیز
اول اینکه حتماًنیاز نیست که
Encoding عربی برای زیرنویس فارسی اضافه شود فقط کافی بود که مراحل فارسی سازی را بطور کامل انجام دهید بعد وقتی فیلم بازیرنویس فارسی می گذاشتید اگر در هم ریختگی در کلامات بود از نرم افزار خواصی که در این پست اسم آن است را دانلود و استفاده می کردید
از مطلب زیر اول آن را بطور کامل بخوانید و بعد از آن استفاده کنید
طریقه فعال کردن زیر نویس در TV LED سامسونگ
شرکت سامسونگ برای راحتی حال مصرف کنندگان خود در مدیا پلیرهای خود از فونتهای جهانی استفاده میکند. که یکی از این فونت ها فونت عربی می باشد.
اول مطمئن باشید که گزینه زیر نویس روشن است از این مسیر بروید
منو-----> سیستم---- زیر نویس را روشن کنید و این کار را روی تلویزیون بزارید نه روی AV
روش اول
اول فایل زیر نویس را با فایل فیلم هم نام می کنید و سپس روی فلش مموریتان ذخیره کرده وبعد به تلویزیون وصل میکنید .و آن را به نمایش در می آورید ودر هنگام نمایش از روی کنترول کلید ابزار (TOOLS ) را فشار داده و در منو ابزار روی تنظیمات زیر نویس رمزگزاری یا( ENCODE ) رابه زبان عربی تغییر می دهید و آن را OK کرده و خارج میشوید هم اکنون متوانید از دیدن فیلم تان لذت ببرید.
روش دوم
برای استفاده از رو کامپیوتر فایل srt که داری رو open with بکنی بعد با notepad باز کنی بعد این مسیر رو به ترتیب دنبال کن
file>save as>encoding<unicode<save>yesحالا فایل زیرنویس رو با فیلم هم نام کن و بعد آن را روی usb کپی کنید و به تلویزیون وصل کنید و در موقع نمایش کلید tools از روی کنترول رابزنید آن موقع خواهید دید که در قصمت منو tools شما uncode نمایش در میآید واز آن عربی را انتخاب وسپس از فیلمتان لذت ببرید .
اگر زیر نویس شما مشگلش حل نشد می توانید از نرم افزاری که در سایت زیر است استفاده کنید.
تصور کنید فیلم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ی را دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کردهاید و به دنبال آن، زیرنویس فارسی مربوط به فیلم را نیز تهیه و دریافت میکنید اما هنگام مشاهده، همه چیز آنطور که انتظار دارید نیست! قطعا این اتفاق برای خیلی از شما پیش آمده که نمایش زیرنویس فایلهای با فرمت SRT در سیستمتان همراه با مشکل بوده است.
دلیل این اتفاق به تنظیمات یونیکد و زبان موجود در سیستم عامل شما مربوط میشود و اصولا یکی از راهحلها، فارسی کردن زبان کلی سیستم عامل نصب شده روی کامپیوتر کاربر است اما بنا به دلایلی ممک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ن است نتوانید (و یا نخواهید) زبان سیستم خود را به فارسی تبدیل کنید.
بسیاری از راه حل هایی که برای این منظور استفاده می شوند، اصولا همگی دارای بیش از دو یا سه مرحله جهت دریافت خروجی نهایی هستند و در صورتی که بخواهید بیش از یک فایل زیرنویس را اصلاح کنید، باید زمان زیادی را صرف این کار نمایید. شاهین کاتبی، برنامهنویسی است که برای هر دو سیستم ویندوز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و مک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، برنامه کمحجم و کاربردیSh Persian Subtitle Fixer را تهیه کردهاست تا تنها به وسیله کشیدن و رها کردن فایل در محیط برنامه، زیرنویس اصلاح شده خود را دریافت نمایید.
این برنامه را با جستجو در گوگل خواهید یافت
در موقع اجرا یک پنجره کوچک باز می شود که در آن چیزهای به انگلیسی نوشته شده است شما فایلتان را در همان صفحه بکشید و رها کنید خواهید دید که فایل زیر نویس شما اصلاح شده است
در مورد مشگلتان ببینید راه حل پایین جواب می دهد یا نه
اگر تلویزیون بر روی آرم گیر کرده و نمیتوانید وارد شوید به منوی خدمات ... این ممکن است کمک تان کند>>>
[Info] سپس [Menu] سپس[Mute] سپس[Power] لحظه ای منتظر باشید و سپس [Enter] سپس [Down] سپس [Down] سپس[Enter] ----- سپس [Left] سپس [Return] ----- سپس [power button] را فشار دهید.
و وقتی که دوباره کد ورود به منوی مخفی را وارد کنید دیگر موفق خواهید شد.
matinpour
28-12-2015, 21:29
سلام مدیر محترم اقای متین پور عزیز من کنترل دست ساز را درست کردم ولی با لپ تاپ و کوشیم عمل نکرد گوشیم سامسونگ اس تو پلاس هست ایا گوشی فرق میکنه یا با هر گوشی میشه؟
دوست عزیز
با هر گوشی قابل ارسال است در صفحه قبل و در پست بالا آن صفحه در مورد تست ریموت توضیح دادم
دوست عزیز
در مورد مشگلتان ببینید راه حل پایین جواب می دهد یا نه
اگر تلویزیون بر روی آرم گیر کرده و نمیتوانید وارد شوید به منوی خدمات ... این ممکن است کمک تان کند>>>
[Info] سپس [Menu] سپس[Mute] سپس[Power] لحظه ای منتظر باشید و سپس [Enter] سپس [Down] سپس [Down] سپس[Enter] ----- سپس [Left] سپس [Return] ----- سپس [power button] را فشار دهید.
و وقتی که دوباره کد ورود به منوی مخفی را وارد کنید دیگر موفق خواهید شد.
سلام مجدد
ممنون از اینکه وقت گذاشتید و جواب من رو دادید
بابت زیرنویس فارسی بعد از اینکه تلویزیون به حالت قبل برگرده دوباره مزاحمتون میشم و سئوال های تکمیلی رو از خدمتتون میپرسم اما اول اجازه بدین انشالله مشکل اصلی تلویزیون رو به کمک شما حل کنم:
این مراحلی که گفتین رو چه زمانی باید انجام بدم؟ یعنی تلویزیون که اصلا خاموش نمیشه و به محض اینکه به برق متصل میکنم روشن میشه و بعداز نشون دادن آرم اسمارت تی وی سامسونگ صفحه ی مشکی که یک پنجره داخلش بازه و مینویسه کانالی یافت نشد آیامیخواهید کانا یابی صورت گیرد نشون داده میشه و در این حالت نه دکمه های کنترل از راه دور کار میکنن و نه دکمه های خود تلویزیون که گزینه ی بله یا خیر رو انتخاب کنم. بعدش هم حدودا به مدت کمتر از 1دقیقه همینجور میمونه و خودبخود خاموش و دوباره روشن میشه و دوباره مانند دفعه قبل هیچ دکمه ای کار نمیکنه!!! :-(
حتی دکمه های Exit و Return رو هم که حدود بیشتر از 10 ثانیه نگه میدارم هیچ اتفاقی نمیافته :-(
یعنی عملا به هیچ صورت نمیتونم وارد ریسیت فکتوری و یا هر منوی دیگه ای بشم.
حالا با این تفاسیری که از وضعیت پیش اومده برای تلویزیون براتون بیان کردم لطفا راهنمایی بفرمایید این 11مرحله ای که باید دکمه های روی کنترل رو فشار بدم طی چه مدت زمانی باید صورت بگیره و اصلا چه موقع این کار رو شروع کنم؟ (منظورم اینه که بعداز اینکه آرم اسمارت تی وی رفت و پنجره کانال یابی ظاهر شد؟)
matinpour
29-12-2015, 15:51
سلام مجدد
ممنون از اینکه وقت گذاشتید و جواب من رو دادید
بابت زیرنویس فارسی بعد از اینکه تلویزیون به حالت قبل برگرده دوباره مزاحمتون میشم و سئوال های تکمیلی رو از خدمتتون میپرسم اما اول اجازه بدین انشالله مشکل اصلی تلویزیون رو به کمک شما حل کنم:
این مراحلی که گفتین رو چه زمانی باید انجام بدم؟ یعنی تلویزیون که اصلا خاموش نمیشه و به محض اینکه به برق متصل میکنم روشن میشه و بعداز نشون دادن آرم اسمارت تی وی سامسونگ صفحه ی مشکی که یک پنجره داخلش بازه و مینویسه کانالی یافت نشد آیامیخواهید کانا یابی صورت گیرد نشون داده میشه و در این حالت نه دکمه های کنترل از راه دور کار میکنن و نه دکمه های خود تلویزیون که گزینه ی بله یا خیر رو انتخاب کنم. بعدش هم حدودا به مدت کمتر از 1دقیقه همینجور میمونه و خودبخود خاموش و دوباره روشن میشه و دوباره مانند دفعه قبل هیچ دکمه ای کار نمیکنه!!! :-(
حتی دکمه های Exit و Return رو هم که حدود بیشتر از 10 ثانیه نگه میدارم هیچ اتفاقی نمیافته :-(
یعنی عملا به هیچ صورت نمیتونم وارد ریسیت فکتوری و یا هر منوی دیگه ای بشم.
حالا با این تفاسیری که از وضعیت پیش اومده برای تلویزیون براتون بیان کردم لطفا راهنمایی بفرمایید این 11مرحله ای که باید دکمه های روی کنترل رو فشار بدم طی چه مدت زمانی باید صورت بگیره و اصلا چه موقع این کار رو شروع کنم؟ (منظورم اینه که بعداز اینکه آرم اسمارت تی وی رفت و پنجره کانال یابی ظاهر شد؟)
دوست عزیز
این کار را هنگامی که تلویزیون تان خاموش است باید انجام دهید.
و درضمن ببینید کلید خاموش و روشن کردن تلویزیون که در پشت آن در قسمت راست است عمل می کند؟
دوست عزیز
و درضمن ببینید کلید خاموش و روشن کردن تلویزیون که در پشت آن در قسمت راست است عمل می کند؟
با سلام مجدد خدمت جناب متین پور عزیز
خدمتتون گفتم که تلویزیون اصلا خاموش نمیشه متاسفانه، تا به برق وصلش میکنم روشن میشه و مدام بطور خودکار خاموش و روشن میشه!
هیچ دکمه ای هم کار نمیکنه (نه دکمه های خود تلویزیون و نه دکمه های کنترل)
با این اوصاف لطفا راهنمایی بفرمایید چکار کنم؟ :-(
matinpour
30-12-2015, 01:16
با سلام مجدد خدمت جناب متین پور عزیز
خدمتتون گفتم که تلویزیون اصلا خاموش نمیشه متاسفانه، تا به برق وصلش میکنم روشن میشه و مدام بطور خودکار خاموش و روشن میشه!
هیچ دکمه ای هم کار نمیکنه (نه دکمه های خود تلویزیون و نه دکمه های کنترل)
با این اوصاف لطفا راهنمایی بفرمایید چکار کنم؟ :-(
دوست عزیز
تنها کاری که میشود کرد این است که آی سی ایپیرام را ریست کنید.که این یک کار تخصصی است و اگر جواب نداد متاسفانه باید مینبردتان را تعویض کنید . اگر به این امور واردید که هیچ وگرنه باید از یک فرد ی که به این امور وارد است کمک بگیرید.برای این منظور به اینجا مراجعه کنید.
و در این پست که روش بازکردن و از روی برد توضیح داده شده.
#52 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نکته: بسته به مدل تلویزیونتان ممکن است جای آی سی ایپیرام متفاوت باشد
دوست عزیز
سلام مجدد
دکمه روشن و خاموش کردن تلویزیون،درابتدای روشن شدن و فقط پس از رفتن آرم اسمارت تی وی برای چند لحظه بسیار کوتاه (چیزی حدود 1ثانیه) عمل میکنه اما بعدش دیگه کار نمیکنه(یعنی فقط درهمین حد که گزینه های "بله یا خیر" در پنجره جستجوی کانال جابجا میشه با روی همون بله تاببد میشه) اما دیگه هیچ فرمانی نمیگیره! :-(
دوست عزیز
تنها کاری که میشود کرد این است که آی سی ایپیرام را ریست کنید.که این یک کار تخصصی است و اگر جواب نداد متاسفانه باید مینبردتان را تعویض کنید . اگر به این امور واردید که هیچ وگرنه باید از یک فرد ی که به این امور وارد است کمک بگیرید.برای این منظور به اینجا مراجعه کنید.
و در این پست که روش بازکردن و از روی برد توضیح داده شده.
#52 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نکته: بسته به مدل تلویزیونتان ممکن است جای آی سی ایپیرام متفاوت باشد
آی سی ای پرام رو به کمک راهنمایی های شما پیدا کردم اما در انتهای حروفش فقط 1فرق کوچک داره: شماره آی سی همون IC1902 هستش اما اعدادی که شما توی اون پست نوشتین مربوط به f8000 هست با این مشخصات که توضیح دادین
S24C51
2C4VC1
0140
اما آی سی مادربورد تلویزیون من که مدلش F7000 میباشد شماره ش اینجوریه:
S24C51
2C4VCX
0140
اولین تفاوتش توی اون حرف آخر ردیف دوم بود که بجای عدد 1 حرف X چاپ شده بود و در ردیف سوم که شما نوشته بودین 0140 اما از من عدد 4رقمی دیگه ای بود که متاسفانه یادم نیست.
با این تفاسیر نظر شما چیه؟ چکارش کنم؟
matinpour
01-01-2016, 14:21
آی سی ای پرام رو به کمک راهنمایی های شما پیدا کردم اما در انتهای حروفش فقط 1فرق کوچک داره: شماره آی سی همون IC1902 هستش اما اعدادی که شما توی اون پست نوشتین مربوط به f8000 هست با این مشخصات که توضیح دادین
S24C51
2C4VC1
0140
اما آی سی مادربورد تلویزیون من که مدلش F7000 میباشد شماره ش اینجوریه:
S24C51
2C4VCX
0140
اولین تفاوتش توی اون حرف آخر ردیف دوم بود که بجای عدد 1 حرف X چاپ شده بود و در ردیف سوم که شما نوشته بودین 0140 اما از من عدد 4رقمی دیگه ای بود که متاسفانه یادم نیست.
با این تفاسیر نظر شما چیه؟ چکارش کنم؟
دوست عزیز
یک عکس دقیق از مین بردتان بکذارید تا بررسی کنم
ببخشید،
چجوری میتونم عکس رو بفرستم؟!!!
matinpour
02-01-2016, 18:19
ببخشید،
چجوری میتونم عکس رو بفرستم؟!!!
دوست عزیز
به این ایمیل ارسال کنید.
alimatinpour@yahoo.com
باسلام تلویزیون من سامسونگ سری 5 می باشد مدتی است که اتوماتیک روشن وخاموش می باشد لطفا برای رفع عیب راهنمایی فرمایید .
سلام
تلویزیون من هم همین مشکل رو خورده وهر از گاهی و طی زمان های نامنظم خاموش و روشن میشه از قسمت برق تلویزیون هم مطمئن هستم لطفا اگر کسی راه حلی میدونه کمک کنه ممنون
matinpour
06-02-2016, 22:50
باسلام تلویزیون من سامسونگ سری 5 می باشد مدتی است که اتوماتیک روشن وخاموش می باشد لطفا برای رفع عیب راهنمایی فرمایید .
دوست عزیز
باید به تعمیرگاه ببرید. چون این اشگال به عوامل مختلف برمی گردد و باید بررسی شود اگر قبلاً ال ای دی های دور و یا وسط پنلتان خراب شده بوده ال ای دی بارتان سوخته و یا آی سی ایپرام تان نیاز به پرگرام شدن داشته باشد و یا پاورتان مشگل پیدا کرده است.
اگردر تهران هستید به خیابان جمهوری ساختمان آلومینیم - طبقه چهارم - واحد 451 مراجعه کنید . چون معمولاً نمایندگی ها قطع تعویض می کنند و تعمیر نمی کنند و برای همین هم برایتان گران در می آید ولی آنجا سیستمتان را تعمیر و یک سال گارانتی می کنند.
matinpour
06-02-2016, 22:54
سلام
تلویزیون من هم همین مشکل رو خورده وهر از گاهی و طی زمان های نامنظم خاموش و روشن میشه از قسمت برق تلویزیون هم مطمئن هستم لطفا اگر کسی راه حلی میدونه کمک کنه ممنون
دوست عزیز
اگر سیستم سیم کشی و یا پریز منزلتان مشگل داشته باشد شما هم به مانند دوستمان
taj taj ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ممکن است تلویزیونتان دچار همان مشگلات بشود .سیستمتان را بررسی کنید که دوشاخه ها در پریزها سفت جا برود و لق نزند .
Pdorostin
29-03-2016, 09:06
دوست عزیز سلام مطلب شما بسیار جالب و اموزنده بود
یه سوال با گوشی که اینفرارد داره میشه به جای ریموت دست ساز استفاده کرد
راهی داره
و مطلب دیگه لطف کن دوتا فایل و برام ایمیل کن
Pdorostin@gmail.com
matinpour
29-03-2016, 18:41
دوست عزیز سلام مطلب شما بسیار جالب و اموزنده بود
یه سوال با گوشی که اینفرارد داره میشه به جای ریموت دست ساز استفاده کرد
راهی داره
و مطلب دیگه لطف کن دوتا فایل و برام ایمیل کن
Pdorostin@gmail.com
دوست عزیز
اگر گوشی تان سامسونگ یا HTC است از این تایپیک استفاده کنید.
استفاده از نرم افزار Smart IR Remote در گوشی همراه برای TV ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینم فایل میکس شده
FACTORY+3SPEED_inv.7z ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
(28.2
از این تایپیک هم می توانید استفاده کنید.
ghasem.javidmehr
06-04-2016, 11:07
سلام. من دیود ها رو به جک وصل کردم با باطری امتحانش کردم کار کرد ولی با هر وسیله صوتی که امتحان کردم نتونست دیود ها رو روشن کنه میخواستم بدونم چطور شما روشنش کردید ممنون
moslem-2016
10-05-2016, 00:30
باعرض سلام
من تلوزیون سامسونگ UA46EHدارم.هرکاریکردمن ونستمدیجیتالشوف الکنم.تو یه جاهایی گفتن که باید بری تو منوی مخفی و یه تغییراتی بدی منم رفتم تو منوی مخفی قسمت local sat گزینه ed iran کمرنگه نمیتونم تغییرش بدم..آیا این کاری که شما گفتید مربوط به مشکل منم میباشد...یعنی میتونه مشکلمو حل کنه؟
از پاســـــــــــــخ شما ممـــــــــــــــنونم
matinpour
10-05-2016, 12:57
باعرض سلام
من تلوزیون سامسونگ UA46EHدارم.هرکاریکردمن ونستمدیجیتالشوف الکنم.تو یه جاهایی گفتن که باید بری تو منوی مخفی و یه تغییراتی بدی منم رفتم تو منوی مخفی قسمت local sat گزینه ed iran کمرنگه نمیتونم تغییرش بدم..آیا این کاری که شما گفتید مربوط به مشکل منم میباشد...یعنی میتونه مشکلمو حل کنه؟
از پاســـــــــــــخ شما ممـــــــــــــــنونم
دوست عزیز
در این تایپیک توضیحات کامل داده شده و باید از کنترول دست ساز برای فعال کردن استفاده کنید.
rsfb4959
11-06-2016, 15:21
سلام من مدل LA32R81BX دارم ایا این مدل هم دیجیتال داخلی داره و اگه جواب مثبته لطفا جهت فعال سازیش توضیح کامل عنایت کنید متشکرم
matinpour
11-06-2016, 19:36
سلام من مدل LA32R81BX دارم ایا این مدل هم دیجیتال داخلی داره و اگه جواب مثبته لطفا جهت فعال سازیش توضیح کامل عنایت کنید متشکرم
دوست عزیز
خیر این مدل دیجیتال ندارد آن را دستکاری نکنید.
hasti_0o0
24-06-2016, 15:14
با سلام . کنترل سرویس کارها که واسه این کار لازمه چه خصوصیاتی داره که میتونه این کار رو انجام بده و جایی میشه خرید ؟ اگه پیدا کردیم چجوری باید ازش استفاده کنیم واسه فعال سازی local set ?راه دیگه ای به غیر از ساختن کنترل نداریم ؟ مدل ua46d6000sr ساخت اندونزی
matinpour
24-06-2016, 21:39
با سلام . کنترل سرویس کارها که واسه این کار لازمه چه خصوصیاتی داره که میتونه این کار رو انجام بده و جایی میشه خرید ؟ اگه پیدا کردیم چجوری باید ازش استفاده کنیم واسه فعال سازی local set ?راه دیگه ای به غیر از ساختن کنترل نداریم ؟ مدل ua46d6000sr ساخت اندونزی
دوست عزیز
باید حتماٌ از کنترول مخصوص استفاده کنید . از این تایپیک می توانید استفاده کنید.
تنظیم ساعت و تاریخ و تیونر دیجیتال تلویزیون سامسونگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
arsaam11
25-06-2016, 20:19
با سلام
بعد از انجام این کارها وپخش فایل پاور کنترل از کار افتاد وبرای خاموش و روشن کردن دستگاه باید انرا از پریز برق کشید ومجددا وصل کرد ویک پیغام قرمز بروی صفحه می اید لطفا راهنمایی بفرمایید
arsaam11
25-06-2016, 22:13
جناب متین پور من تمامی فرمایشات شما رو مو به مو انجام دادم ولی به محض اینکه فایلو با موبایل اجرا کردم یک نوشته قرمز بالای تصویر آمد ودیگر برطرف نشد وحالا هم دکمه پاور کار نمیکنه و تلوزیون به حالت استند بای نمیره و به محض اتصال به برق روشن میشه وبرای خاموش کردن هم باید از برق جدا شه لطفا راهنمایی بفرمایید.
این مشکل در این تاپیک هم عنوان شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
matinpour
26-06-2016, 12:09
جناب متین پور من تمامی فرمایشات شما رو مو به مو انجام دادم ولی به محض اینکه فایلو با موبایل اجرا کردم یک نوشته قرمز بالای تصویر آمد ودیگر برطرف نشد وحالا هم دکمه پاور کار نمیکنه و تلوزیون به حالت استند بای نمیره و به محض اتصال به برق روشن میشه وبرای خاموش کردن هم باید از برق جدا شه لطفا راهنمایی بفرمایید.
این مشکل در این تاپیک هم عنوان شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز
یک بار ریست کنید.
دکمه exit رو 5 تا 20 ثانیه نگه دار همه تنظیمات ریست میشه به تنظیمات کارخانه چه تنظیمات منو مخفی چه تنظیمات خود tv
اگر باقی پستهای همان تایپیکی که خودتان ذکر کردید را ادامه می دادید در رابطه بارفع مشگل توضیح داده شده.
arsaam11
26-06-2016, 20:33
با گرفتن دکمه exit تلوزیون ریست نمیشهو اصلا تلوزیون به حالت استند بای هم نمیره که دوباره وارد منو مخفی شم ،لطفا راه نمایی بفرمایید:n34:
matinpour
27-06-2016, 00:58
با گرفتن دکمه exit تلوزیون ریست نمیشهو اصلا تلوزیون به حالت استند بای هم نمیره که دوباره وارد منو مخفی شم ،لطفا راه نمایی بفرمایید:n34:
دوست عزیز
مدل تلویزیونتان چیست؟
arsaam11
27-06-2016, 02:12
مرسی از توجهتون مدل تلوزیون
UE40EH5000
که با آخرین ورژن موجود در سایت سامسونگ آپگرید شده
matinpour
27-06-2016, 10:44
مرسی از توجهتون مدل تلوزیون
UE40EH5000
که با آخرین ورژن موجود در سایت سامسونگ آپگرید شده
دوست عزیز
ممکن است شما از روش اشتباه وارد منو سرویس شدید چون سری ها مختلف روش خواست خودشان را دارد . و اگر تلویزیون شما بطور خودکار خاموش و روشن می شود و تصویر را نمایش نمی دهد باید حتما به یک تعمیرکار نشان دهید.
روشها برای سری های مختلف در این تایپیک گفته شده.
arsaam11
27-06-2016, 12:15
سلام
من دقیقا طبق فرمایش شما عمل کردم ولی با پخش فایل بجای وارد شدن به منو مخفی همچین اتفاقی افتاد من تصورم این بود که سنسورهای ir و فرکانس ارسالیشون که توسط پلیر پخش میشه دقیقا روی تمام مدلهای سامسونگ یکسانه و کد مربوط به منو مخفیو ارسال میکنه اما متاسفانه اینجور نیست و بنده برای یک منو فارسی کل تلوزیون رو به کما بردم لطفا در ابتدای تاپیک اطلاع رسانی کنید که برای بقیه دوستان همچین اتفاقی بوجود نیاد با تشکر:n13:
masoudab66
24-08-2016, 14:53
برای بازکردن منوی advance در تلویزیون سامسونگ زمانی که در منوی مخفی هستید کد 0000 را از روی ریموت بزنید منوی advance باز میشه به همین راحتی. :n20:
ali.1575
09-09-2016, 11:25
بسیار تکمیل و دقیق بود تلویزیون من سامسونگ مدل ua46c6200ur بانه ای بود که با ساخت کنترل براحتی دیجیتالش فعال شد بعد از 6 سال دیجیتال شد
البته اون موقع گفته بودن دیجیتال نداره که از طریق سایت خوبتون من فهمیدم که داره
واقعا ممنون
virtouse2s
10-10-2016, 00:03
با سلام خدمت مهندس متین پور عزیز
مدل تلویزیون بنده ua55es8000 هست که حدود سه سال پیش از بانه گرفتم بعد از سه ماه تصویرش دچار ایراد شد و خطهای سفید افقی از بالا و پایین پنل ظاهر میشدن و به مرکز پنل میومدن تلویزیون را به تعمیرگاه بردیم که گفتن ایراد از مین برد هست و حدود نهصد هزاز تومن خرج برداشت. بعد از تعمیر خدا رو شکر تصویر درست شد و من تا امروز فقط به عنوان تلویزیون از اون استفاده میکردم اما الان خواستم به اینترنت وصل بشم میبینم هیچ مودمی رو پیدا نمیکنه. لازم به ذکر هست که همون اوایل قیل از اینکه خراب بشه و بره تعمیرگاه راحت مودم خودم و اطرافیان را پیدا میکرد.
وقتی هم با کنترل خود تلویزیون وارد منوی مخفی میشم توی قسمت توضیحات (همون صفحه اول بعد از باز شدن منو) نوشته wireless mac failed . تو یه تاپیک خوندم که با کنترل مخصوص میشه قسمت network رو فعال کرد و از اونجا دوباره وای فای داخلی رو فعال کرد. کنترل رو ساختم ولی وقتی به باتری وصلش میکنم و با دوربین گوشی بهش نگاه میکنم هر بار یکی از دیودها روشن میشه(بسته به اینکه کدوم پایه رو به کدوم قطب باتری وصل کنم) یعنی منطقیم هست وقتی پایه مثبت یکی رو به منفی دیگری وصل میکنیم و برعکس عملا نه سری کردیم نه موازی پس فقط یکی از دیود ها باید کار کنه مگر اینکه من چون با باتری امتحان کردم اینطوری شده و داخل جک هندزفری اتصالاتی هست که این مشکل رو برطرف میکنه چون همون طور که گفتم من از باتری برای روشن کردن استفاده کردم نه از موبایل.
حالا بگذریم چون ایراد از من هست و دوستان دیگه درست کردن با همین روش و نتیجه گرفتن. حالا سوالم اینه من با کنترل دست ساز میتونم وای فای داخلی رو فعال کنم دوباره یا تلوزیون ایراد سخت افزاری داره. همچنین با ir blaster چطور
ببخشید طولانی شد. ممنون به خاطر وقتی که میگذارید
virtouse2s
11-10-2016, 13:04
بالاخره کنترل رو ساختم و وارد منوی مخفی شدم اما int wifi روشن بود از قبل. من نمیدونم چرا هیچ مودمی رو پیدا نمیکنه. این عکس هم از صفحه اول منوی مخفی هست که نوشته wireless mac failed ولی نمیدونم چرا
img.upload724.com/images/28137255675568683599
یه //:http به اولش و یه jpg. به اخر لینک اضافه کنید
matinpour
11-10-2016, 16:42
بالاخره کنترل رو ساختم و وارد منوی مخفی شدم اما int wifi روشن بود از قبل. من نمیدونم چرا هیچ مودمی رو پیدا نمیکنه. این عکس هم از صفحه اول منوی مخفی هست که نوشته wireless mac failed ولی نمیدونم چرا
img.upload724.com/images/28137255675568683599
یه //:http به اولش و یه jpg. به اخر لینک اضافه کنید
دوست عزیز
یک بار فریمورتان را دانلود و نصب کنید انشالله مشگلتان حل شود. روش نصب آن هم در upgrade guide است دانلود و آن را مطالعه فرمایید.
virtouse2s
13-10-2016, 11:06
جناب مهندس آپدیت کردم ولی نشد. فکر میکنم مشکل سخت افزاری باشه. بازم ممنون که جواب دادید.
mjgk469a
04-11-2016, 12:09
سلام دوست عزیز. مدل ال ای دی من ua46f7500 سامسونگ هست. آیا دیجیتال داره و روش مورد نظر شما چیه؟ من از دبی خرید کردم تو بعضی سایتا نوشته داره اما سایت معتبر نیس. اگر اشتباه نکنم رو کارتون نوشته بود نمیدونم. قبلا هم کلی روش رفتم نشده.
matinpour
04-11-2016, 12:34
سلام دوست عزیز. مدل ال ای دی من ua46f7500 سامسونگ هست. آیا دیجیتال داره و روش مورد نظر شما چیه؟ من از دبی خرید کردم تو بعضی سایتا نوشته داره اما سایت معتبر نیس. اگر اشتباه نکنم رو کارتون نوشته بود نمیدونم. قبلا هم کلی روش رفتم نشده.
دوست عزیز
تمام مدلها از سری 2012 به بعد دارای دیجیتال هستند مخصوصا مدل تلویزیون شما
روشها برای سری های مختلف در این تایپیک گفته شده.
rasoolm76
22-03-2017, 11:54
سلام مهندس خسته نباشید یه سوال ازتون داشتم
من دیجیتال تلویزیون رو فعال کردم مدل تلویزیون ua40es6200 لوکال ست رو روی ed-iran گذاشتم و تمام ولییه مشکلی که پیش اومده دیگه قسمت وایرلس تلویزیون هیچ مودمی رو پیدا نمیکنه در حالی که وقتی لوکال ست روی حالت قبلیش بود هیچ ایرادی نداشت میشه راهنمایی کنید که چجوری تو منوی مخفی تنظیماته وای فای رو هم درست کنم ؟
rasoolm76
22-03-2017, 11:55
سلام مهندس خسته نباشید یه سوال ازتون داشتم
من دیجیتال تلویزیون رو فعال کردم مدل تلویزیون ua40es6200 لوکال ست رو روی ed-iran گذاشتم و تمام ولییه مشکلی که پیش اومده دیگه قسمت وایرلس تلویزیون هیچ مودمی رو پیدا نمیکنه در حالی که وقتی لوکال ست روی حالت قبلیش بود هیچ ایرادی نداشت میشه راهنمایی کنید که چجوری تو منوی مخفی تنظیماته وای فای رو هم درست کنم ؟
Hassan247
09-04-2017, 08:17
سلام و خسته نباشی
مدل دستگاه من 50ku7970 در حالت استند بای هرچه کلیدهای [INFO] -> [MENU] -> [MUTE] -> [POWER] را میزنم وارد منوی مخفی نمیشه
لطفا راهنمایی کنید
matinpour
09-04-2017, 10:59
سلام و خسته نباشی
مدل دستگاه من 50ku7970 در حالت استند بای هرچه کلیدهای [INFO] -> [MENU] -> [MUTE] -> [POWER] را میزنم وارد منوی مخفی نمیشه
لطفا راهنمایی کنید
.
دوست عزیز
این کار را باید در حالت خاموش انجام دهید. و به سرعت
I am 2016
12-06-2017, 09:55
میشه بجای دیود مادون قرمز از دیود های معلولی (نوری) استفاده کرد.؟
matinpour
12-06-2017, 23:05
میشه بجای دیود مادون قرمز از دیود های معلولی (نوری) استفاده کرد.؟
دوست عزیز
می توانید از نوع دیودهای مخصوص کنترول استفاده کنید.
I am 2016
13-06-2017, 08:34
با تشکر از راهنمایی شما.
من کنترول دست ساز را ساختم کنترول فعال است چون بعد از پلی کردن فایل صوتی لامپ قسمت دریافت سیگنال در روی تلویزیون چشمک می زنه. اما در مودل UA40F6400 کار نمیکنه بعد از پلی کردن فایل صوتی صفحه تلویزیون به رنگ های سفید سرخ سبز و آبی شروع به چشمک زدن می کنه. اول فکر کردم که فاتحه تلویزیون خونده شده چون با کنترول کار نمی کرد و حتی خاموش هم نمی شد حتی بعد از کشیدن از پریز برق و دوباره وصل کردن آن باز هم صفحه تلویزیون شروع به چشمک زدن به رنگ های مختلف می کرد اما صدا داشت. بعد از زدن تنها دکمه عقب تلویزیون تصویر دوباره آمد. لطفاً راهنمایی نماید.
matinpour
13-06-2017, 19:14
با تشکر از راهنمایی شما.
من کنترول دست ساز را ساختم کنترول فعال است چون بعد از پلی کردن فایل صوتی لامپ قسمت دریافت سیگنال در روی تلویزیون چشمک می زنه. اما در مودل UA40F6400 کار نمیکنه بعد از پلی کردن فایل صوتی صفحه تلویزیون به رنگ های سفید سرخ سبز و آبی شروع به چشمک زدن می کنه. اول فکر کردم که فاتحه تلویزیون خونده شده چون با کنترول کار نمی کرد و حتی خاموش هم نمی شد حتی بعد از کشیدن از پریز برق و دوباره وصل کردن آن باز هم صفحه تلویزیون شروع به چشمک زدن به رنگ های مختلف می کرد اما صدا داشت. بعد از زدن تنها دکمه عقب تلویزیون تصویر دوباره آمد. لطفاً راهنمایی نماید.
دوست عزیز
آن وضعیت یک نوع چک تصویر است دوباره امتحان کنید و شما سعی کنید ریموت را در هنگامی که فایل صوتی اجرا می شود همانطور رو بروی تلویزیون تا انجام باز شدن منو نگه دارید
I am 2016
14-06-2017, 12:06
با تشکر دوست عزیز.
در همان حالت که صحفه در حال چشمک زدن بود یکبار دیگر فایل صوتی را اجرا کردم و جواب دارد، گزینه های غیر فعال فعال شد. تغییرات لازمه را اعمال کردم اکنون در منوی جستجو بخش دیجیتال اضافه شده اما کانالی دریافت نمی گردد. قابل یاد آوری است که من در کشور افغانستان هستم آیا سیستم پخش دیجیتال افغانستان متفاوت از ایران است. لطفاً راهنمایی نماید. ممنون از کمک شما.
matinpour
14-06-2017, 18:30
با تشکر دوست عزیز.
در همان حالت که صحفه در حال چشمک زدن بود یکبار دیگر فایل صوتی را اجرا کردم و جواب دارد، گزینه های غیر فعال فعال شد. تغییرات لازمه را اعمال کردم اکنون در منوی جستجو بخش دیجیتال اضافه شده اما کانالی دریافت نمی گردد. قابل یاد آوری است که من در کشور افغانستان هستم آیا سیستم پخش دیجیتال افغانستان متفاوت از ایران است. لطفاً راهنمایی نماید. ممنون از کمک شما.
دوست عزیز
شما می توانید آیتمهای دیگر را امتحان کنید به این تایپیک بروید
I am 2016
18-06-2017, 10:44
با سلام دوست عزیز از راهنمای شما تشکر. تمام روش های یاد شده در این سایت را انجام دادم اما مشکل حل نشد. همانطور که قبلاً گفتم تلویزیون من سامونسگ اسمارت مودل ua40f6400 است و من در کشور افغانستان هستم. با کنترول دست ساز بخش لوکال ست را فعال کردم تقریباً بر روی تمامی گزینه ها قرار دادم اما در هیچ کدام کانال های دیجتال را پیدا نمی کنه. البته باید بگم که در بخش جستجوی کانال قسمت دیجتال موجود هست سرچ هم می کنه اما کانالی پیدا نمی کنه. لطفاً راهنمایی بفرمایید تشکر از کمک شما
سلام من تلوزیون 48 اینچ مدل 6400 دارم
دو تا مشکل داره یکی اینکه هر وقت روشنش میکنم همیشه یه پیغام رو نشون میده که باید اوکی کنم تا بره که عکسش رو میزارم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوم اینکه بعضی قسمتهای صفحه دارای یه کمی سایه شده یعنی یه لکه های تیره رو صفحه دیده میشه که خیلی آزار دهنده شده راهی برای رفع این مشکل هست؟؟
matinpour
30-06-2017, 20:19
با سلام دوست عزیز از راهنمای شما تشکر. تمام روش های یاد شده در این سایت را انجام دادم اما مشکل حل نشد. همانطور که قبلاً گفتم تلویزیون من سامونسگ اسمارت مودل ua40f6400 است و من در کشور افغانستان هستم. با کنترول دست ساز بخش لوکال ست را فعال کردم تقریباً بر روی تمامی گزینه ها قرار دادم اما در هیچ کدام کانال های دیجتال را پیدا نمی کنه. البته باید بگم که در بخش جستجوی کانال قسمت دیجتال موجود هست سرچ هم می کنه اما کانالی پیدا نمی کنه. لطفاً راهنمایی بفرمایید تشکر از کمک شما
دوست عزیز
ممکن است در کشور شما سیستم دیجیتال فعال نباشد و کشور شما از سیستم آنالوگ استفاده می کند.
matinpour
30-06-2017, 20:24
سلام من تلوزیون 48 اینچ مدل 6400 دارم
دو تا مشکل داره یکی اینکه هر وقت روشنش میکنم همیشه یه پیغام رو نشون میده که باید اوکی کنم تا بره که عکسش رو میزارم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوم اینکه بعضی قسمتهای صفحه دارای یه کمی سایه شده یعنی یه لکه های تیره رو صفحه دیده میشه که خیلی آزار دهنده شده راهی برای رفع این مشکل هست؟؟
اول اینکه باید از یک شخصی که به امور فعال سازی منوی مخفی اطلاعات دارد کمک بگیرید تا آن آیتمهایی که در آن پیام است را برایتان وارد کرده تا آن پیام دیگر نمایش داده نشود و اگر میزان لکها زیاد باشد ممکن است که ال ای دی بارتان مشگل پیدا کرده باشد و اگر کم است زیاد مهم نیست. این معمولا رایج است.
I am 2016
02-07-2017, 09:54
نه دوست عزیز سیستم دیجیتال وجود دارد و تلویزیون های که اخیراً به بازار اومده و از طریق ریسیور دیجیتال میشه کانال های دیجیتال را دریافت کرد. مودل تلویزیون سامسونگ ua40f6400 را چک کردم دیجیتال داره منوی سرچ دیجیتال هم بعد از تغییر لوکال ست اضافه شده سرچ هم می کنه اما کانالی پیدا نمی شده. نمی دونم مشکل از کچا است. اکه کسی معلومات داره لطفلاً راهنمای کنه.
با تشکر.
matinpour
02-07-2017, 11:40
نه دوست عزیز سیستم دیجیتال وجود دارد و تلویزیون های که اخیراً به بازار اومده و از طریق ریسیور دیجیتال میشه کانال های دیجیتال را دریافت کرد. مودل تلویزیون سامسونگ ua40f6400 را چک کردم دیجیتال داره منوی سرچ دیجیتال هم بعد از تغییر لوکال ست اضافه شده سرچ هم می کنه اما کانالی پیدا نمی شده. نمی دونم مشکل از کچا است. اکه کسی معلومات داره لطفلاً راهنمای کنه.
با تشکر.
دوست عزیز
اگر تنظیمات آنتن درست باشد باید شما امواج را دریافت کنید.
روی این پست کلیک کنید #5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
دوستان من از طریق منوی مخفی تلوزیون رو ریست فکتوری کردم ولی دیجیتالش ار کا افتاده یعنی تو منوی تلوزیون گزینه در حال پخش موجوده ولی غیر فعال شده وقتی هم که روش کلید میکنم پیغام میده که این گزینه در دسترس نمی باشد
چطوری درستش کنم
کمممممممک
با سلام
برای رفتن به منوی مخفی سامسونگ UA55KU7970W که ریموتش هم اسمارت و مزخرف و بدون دکمه هست چکار باید بکنم؟ کسی در خصوص این نسل از سامسونگهای ایرانی اطلاعاتی داره؟
با سپاس
matinpour
31-08-2017, 18:23
با سلام
برای رفتن به منوی مخفی سامسونگ UA55KU7970W که ریموتش هم اسمارت و مزخرف و بدون دکمه هست چکار باید بکنم؟ کسی در خصوص این نسل از سامسونگهای ایرانی اطلاعاتی داره؟
با سپاس
دوست عزیز
همه تلویزیونهای سامسونگ بطور عموم از کنترول معمولی سامسونگ پشتبانی می کنند. یکی از کنترول فروشی ها و یا نمایندگی ها خریداری کنید.
با سلام خدمت دوستان..
دوستان الان چند وقتیه به چندتا مشکل خوردم که نمیدونم اینجا باید مطرحش کنم یا نه؟ ولی امیدوارم بتونین راه حلی براش پیدا کنین...
من سه سال قبل تلویزیون اسمارت سامسونگ f7770...46 اینچ رو خریدم(مدل وطنی) که تو تنظیمات خودش زده f7500bm.. باهاش مشکلی نداشتم تا اینکه سال قبل اپدیتش که 1110 بود اومد و انلاین از طریق خودش اپدیتش کردم...اینم بگم که روز اول یه کنترل معمولی براش گرفتم که کار باهاش راحت تر باشه و کنترل لمسی خودشم خراب نشه!...خلاصه بعد از اپدیت کنترل لمسی دیگه کار نمیکرد به غیراز دکمه صوتیش...فقط همین یه دکمه ش کار میکنه و بقیه دکمه ها از کار افتادن...همه جا سرچ کردم و همه کارا رو انجام دادم ولی هیچکدوم بدرد نخورد...از روز اپدیت وای فای تلویزیون همش قطع میشه و دیگه مثل اول نیست...نمایندگی هم رفتم حتی کنترل رو تست نکرد و تا بهش گفتم گفت این کنترل ها زود از کار میوفتن و طبیعیه!! الان تو سایت اپدیت جدید اومده ولی از تلویزیون هرچی میزنم که انلاین اپدیت شه میگه براش اپدیت جدیدی نیومده! در حالی که تا حالا دوتا اپدیت اومده تو سایت.. اولی 1113 و دومی 1128...دومی رو دانلود کردم و گفتم با یو اس بی اپدیت کنم ولی هرکاری میکنم تلویزیون نمیشناسش.. حتی اسم پوشه هارو از تک تک سایتا خوندم و عوض کردم.. حتی فروم خارجی رو... ولی بازم نمیشناسه..یا اگرم با عوض کردن اسم پوشه دنبال اپدیت بگرده میزنه فایلی وجود نداره...با انواع یو اس بی و فرمتای یو اس بی امتحان کردم...ولی نشد..همش میزنه برسی کنید شبکه شما پیکربندی شده باشد...اینا تنظیماتی واسه اپدیت یا کنترل داخل تنظیمات مخفی ندارن؟؟ اسم تنظیم مخفی میاد تنم میلرزه!! تا حالا دوتا سامسونگ رو ناشیانه خراب کردم... ممنون میشم از دوستانی که تجربه دارن کمکی بهم بکنن...اسم پوشه دانلود T-FXPUABC
ممنون
Milad-mahak
10-11-2017, 02:23
سلام به همه دوستان.
تلویزیون سامسونگ وارد منو مخفی شدم . تنظیمات فروشگاهی رو فعال کردم . الان دیگه تصویر نمیاد . فقط یه لحظه ارم سامسونگ میاد وبعدش تصویر سیاه میشه . الان دوباره میخوام وارد منو مخفی بشم نمیشه
m60sharifi
20-11-2017, 10:56
سلام به همۀ دوستان عزیز برای تلویزیون سامسونگ مدل UA46EH5000 احتیاج شدید به منو و زبان فارسی دارم خیلی خیلی ممنونم.
tereneti
25-01-2018, 15:44
سلام من تلویزیونم مدل ue40eh5000wxms سامسونگ است می خواستم ببینم رو تلویزیون ماهواره داخلی داره یا نه چون رو تلویزیون جای کارت ماهواره داره
سلام فایل برام بفرستید ممنون میشم مدل ue40EH5000
Chapola218@gmail.com
سلام پسوند فایل دانلود چیه تو گوشی اجرا نمیشه
davood7777
29-11-2018, 09:00
سلام مهندس جان.بخدا درود ب شرفت.واقعا ک ب قول مولا علی زکات علم یاد دادن و شما واقعا این امر مهم و داری انجام میدی.درود،درود و هزاران درود.یا علی:n12:
ramtin_key
03-03-2019, 18:49
سلام.بنده با همین روش ال ای دی وارد منو مخفی تیوی میشم.وقتی ایران و انتخاب میکنم و اوکی و میزنم مینویسه سیو شد ولی وقتی خارج میشم دوباره میبینم ایران حذف شده و تیوی خودش ریست میشه.مدل 42lw5700 ال جی
صدای تیوی هم قطع شده.
مشگل نمیدونم چجوری به وجود اومده.شب خاموش کردم.صبح روشن کردم دیدم خود به خود ریست شده و همه کانالا پاک شده و صدا نداره و زبان انگلیسی شده
درود...من تلویزیون Ua40h5870 هست که این ناذاری ایران ه و مدل اروپاییش میشه UE40H5303
برای این مدل نیازی به رفتن به سرویس منو نیست ،و در صورتی که از سرویس منو فکتوری رو بزنی باید بعد از انجام تغییرات ،تنظیمات رو دستی سیو کنی...اما به راحتی در حالی که تلویزیون روشنه با دکمه یا فایل صدای فکتوری اسپید به منوی اصلی و کامل وارد میشید و بعد از انجام تغییرات کافیه اینفو فکتوری بزنین تا خارج شه...حتی تلویزیون روشن خاموش هم نمیشه...اتوماتیک سیو هم میشه تغییرات
Zari6466
29-10-2019, 10:54
امکان ارسال فایل به ایمیل منم هست!!!!!
Zahra.keshavarzi64@gmail.com
Zari6466
29-10-2019, 14:55
ریموت ساختم و جواب نداد....
کسی هست کمک کنه ....
منتظر کمک هستم
مممنون
Zahra.keshavarzi64@gmail.com
سلام ایا مدل la46c550 دیجیتال داره؟؟
arash.kamandar
14-08-2022, 23:05
سلام من منوی مخفی رو باز میکنم قسمتlokal sat غیر فعله چه کنم
sirjan30t
31-07-2024, 18:12
با سلام دوستان این فایل FACTORY+3SPEED_inv کسی دار آیا؟
کسی میتونه برام ارسال کنه ؟
u97999@gmail.com
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.