مشاهده نسخه کامل
: انتخاب بین 3مدل کارت گرافیک Asus ENGTX560 برای بازی
سلام دوستان، واقعیتش قصد خرید دارم برای شنبه یا یکشنبه همین چندروز آینده، خودم کلی اینور اونور رو گشتم و با بودجه ای که دارم این مدل ها بهترین بوده یعنی:
ASUS - GeForce ENGTX560 Ti DCII TOP قیمت ندارم چون انگار خیلی کمیابه!!
ASUS - GeForce ENGTX560 DCII OC قیمتش 505تومن
ASUS - GeForce ENGTX560 Ti قیمتش 490تومن
با این وضع دلار و قیمت ها هم ترجیح میدم بگیرم میدونم تو این مدت قشنگ دوبرابر شده نسبت به قیمت واقعی این مدل ها پارسال!!
ممنون میشم من رو راهنمایی کنید در انتخاب با پیشنهاد و نظراتتون
ASUS - GeForce ENGTX560 DCII OC قیمتش 505تومن :18:
این ۵۶۰ معمولیه؟ Ti نیست! با ۵۰۰ تومن میشه ۶۹۵۰ خرید اینو میذاره تو جیبش!
ASUS - GeForce ENGTX560 Ti DCII TOP قیمت ندارم چون انگار خیلی کمیابه!!
گرونترین مدل 560 Ti مدل MSI Hawk هستش حدود ۵۷۰ هزاره این ایسوس باید کمتر باشه.
گمونم از برند EVGA بگیری ارزونتر از اینا باشه حدود ۴۵۰ هزار.اینا قیمتهاش خیلی تخیلی هستند! ضمنا 6950 تو حدود قیمت ۵۰۰ هزار تومن گیر میاد
گمونم از برند EVGA بگیری ارزونتر از اینا باشه حدود ۴۵۰ هزار.اینا قیمتهاش خیلی تخیلی هستند! ضمنا 6950 تو حدود قیمت ۵۰۰ هزار تومن گیر میاد
آخه بخاطر physx میخوام انویدیا بگیرم حتما، تو مدلای انویدیا چه چیزی رو پیشنهاد میدین اونوخ؟ چرا 6950؟ از همه لحاظ قویتره؟
فرق مدل EVGA با همین Asus تو سخت افزار و اینها تفاوت زیادی نداره؟ چون مدل asus رو خیلی تعریف شنیدم تو سری 500
physx میخوای دیگه همین 560 Ti رو بگیر. Evga برند خوبی تو کارتهای انویدیاست ضمن اینکه گیگابایت هم ۴۵۰ هزار باید باشه.ایسوس خوب بودنش خوب هست ولی قیمتش بنظرم خیلی بالا میاد.
physx میخوای دیگه همین 560 Ti رو بگیر. Evga برند خوبی تو کارتهای انویدیاست ضمن اینکه گیگابایت هم ۴۵۰ هزار باید باشه.ایسوس خوب بودنش خوب هست ولی قیمتش بنظرم خیلی بالا میاد.
نظرت در مورد 570 چیه؟ اون قیمتش چقدر بیشتره؟
فردا میگردم دنبال همین برند ببینم پیدا میکنم یا نه، مرسی بابت جواب و اینکه تو این رنج قیمتی مدل دیگه ای پیشنهاد نداری؟
توی این رنج قیمت، بهترین گزینه GTX 480 هست اگه مشکلی از نظر دما و مصرف کمی بالاتر ندارید... کاراییش درصد کمی از 570 کمتره اما قیمتش بسیار مناسبه...
توی این رنج قیمت، بهترین گزینه GTX 480 هست اگه مشکلی از نظر دما و مصرف کمی بالاتر ندارید... کاراییش درصد کمی از 570 کمتره اما قیمتش بسیار مناسبه...
از لحاظ دما مشکلی نیست چون 4تا فن داره کیس ام، مصرف هم مشکلی نیست چون تو فکر پاور قویتر هستم، بنظرتون ارزشش رو داره برم 480 رو بگیرم؟ چون میخوام چندسالی رو دووم بیاره، الان که میخوام پول خرج کنم مشکلی نیست ولی وقتی بگیرم دیگه تموم شده و رفته تا چندسال بعد
قیمتش چقدر فرق داره؟
الان بهترین انتخاب همین GTX 480 است
تهویه کیستون هم خوب باشه و هوا جریان داشته باشه پاور هم قوی تر باشه
از لحاظ دما مشکلی نیست چون 4تا فن داره کیس ام، مصرف هم مشکلی نیست چون تو فکر پاور قویتر هستم، بنظرتون ارزشش رو داره برم 480 رو بگیرم؟ چون میخوام چندسالی رو دووم بیاره، الان که میخوام پول خرج کنم مشکلی نیست ولی وقتی بگیرم دیگه تموم شده و رفته تا چندسال بعد
قیمتش چقدر فرق داره؟
به هر حال 480 از 560Ti و 6950 قوی تره و نسبت به قیمتش واقعا کارت مناسبیه... الآن قیمت ندارم ولی احتمالا زیر 450 یا حتی حدود 400 هم بشه پیداش کرد!(مطمئن نیستم!)
یه گزینه دیگه هم هست، GTX 560 Ti ورژن 448 هسته ای که فکر نمیکنم راحت پیدا بشه... ولی اون هم کارت بسیار خوبی هست...
دووم آوردن هم که فعلا میتونید اکثر گیم ها رو با تنظیمات گرافیکی معمولا روی Maximum در 1920X1080با فریم ریت مناسب بازی کنید... تا موقعی که کنسول های نسل بعد نیان تقریبا وضعیت به همین صورت هست اما بعدش با جهش عظیم گرافیکی روبرو میشیم که دیگه این کارت ها به این خوبی جوابگو نخواهند بود...
الان بهترین انتخاب همین GTX 480 است
تهویه کیستون هم خوب باشه و هوا جریان داشته باشه پاور هم قوی تر باشه
نکته خیلی خوبی بود این مدل 480، مرسی از شما و عرفان عزیز
به هر حال 480 از 560Ti و 6950 قوی تره و نسبت به قیمتش واقعا کارت مناسبیه... الآن قیمت ندارم ولی احتمالا زیر 450 یا حتی حدود 400 هم بشه پیداش کرد!(مطمئن نیستم!)
یه گزینه دیگه هم هست، GTX 560 Ti ورژن 448 هسته ای که فکر نمیکنم راحت پیدا بشه... ولی اون هم کارت بسیار خوبی هست...
دووم آوردن هم که فعلا میتونید اکثر گیم ها رو با تنظیمات گرافیکی معمولا روی Maximum در 1920X1080با فریم ریت مناسب بازی کنید... تا موقعی که کنسول های نسل بعد نیان تقریبا وضعیت به همین صورت هست اما بعدش با جهش عظیم گرافیکی روبرو میشیم که دیگه این کارت ها به این خوبی جوابگو نخواهند بود...
بگردم ببینم میتونم اون مدل 448 هسته ای رو پیدا کنم یا نه امروز، فکر میکنم همین مدل ASUS - GeForce ENGTX560 Ti DCII TOP باشه. مرسی حسابی
کل بازار رو زیر و رو کردم مدل 570 که نیست، مدل 580 هست یک میلیون و پنجاه! 560 ti مدل msi بود 485 تومن که میگفتن خوب نیست، مدل 570 msi هم بود 610 تومن که بازم گفتن خوب نیست، یه مدل asus geforce gtx 560 ti dc2 top مدل 1gb بود 520تومن، یه مدل جدید اومده بود که همین مدل قبلی بود با رم 2gb 660تومن!! asus gtx560 ti dc2 هم بود 510 تومن، مدل 480 هم دیگه پیدا نمیشه .. آها مدل 569 ti evga هم بود 485 تومن
اون مدل 560 ti که 448 هسته ای بود هم اصلا پیدا نمیشه
حالا موندم برم کدوم مدل 560ti رو بگیرم، اون مدل asus top رو یا evga رو؟
hellfire
08-07-2012, 06:52
از 480 خبری نبود؟ قیمتشو نفهمیدید؟
از 480 خبری نبود؟ قیمتشو نفهمیدید؟
هیچ خبری از 480 نبود، حتی 570 هم نبود! آخرین بار 480 قیمتش نزدیک 700تومن بوده یارو میگفت بهم! راست و دروغش پای خودش
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.