مشاهده نسخه کامل
: مشکل داغ شدن غیر عادی لپ تاپ
mehdiyahyavi
05-07-2012, 18:17
درود.
چند وقتی هست که با مشکل داغ شدن غیر عادی لپتاپ روبروی شدم.
ابتدا فکر کردم به خاطر این باشه که ویندوز زیادی قدیمی شده و شاید بعضی قسمت ها درگیر باشند.
امروز ویندوز رو عوض کردم و تنها درایور های لپ تاپ ، انتی ویروس Nod و یک مرورگر نصب کردم .
مشخصات لپ تاپ من :
Dell , inspiron 5010
Ram : 4G
VGA : ATI 2.7G
CPU : core i5
hard : 500
حالا به این عکس نگاه کنید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حالتی گرفتم که فقط برنامه گوگل کروم باز بوده
غیر عادی نیست ؟
قسمت زیر و تاچ پد و همچنین کیبرد خیلی داغ میشه ...
میتونه از کم شدن کارایی و عمر فن باشه ، یا شاید نیاز به تمیز کردن داشته باشه
mehdiyahyavi
05-07-2012, 18:37
بسیار ممنون .
کسی نظر دیگه ای هم داره ؟
sinadeath
05-07-2012, 19:08
من هم با لپتاپم همین مشکل رو داشتم بایوس جدید روش نصب کردم درست شد
بایوست رو آپدیت کنی احتمالا درس شه
علاوه بر ویندوز لپ تاب باید اسکن ویروس بشه
اگه ویروسی هم نباشه و پروسسی هم اضافه باز نباشه باید لپ تاب رو یک خاک گیری بکنید و از کول پد استفاده کنید
ببینید موقع استفاده از لپ تاب چیزی مانع از تهویه و خارج شدن هوا از منفذهای لپ تاب میشه یا نه
در آخر بایوس آپدیت بشه که بهتره بدید بیرون با پروگرمر اینکارو براتون بکنن
mehdiyahyavi
06-07-2012, 21:51
بسیار ممنون
خودم از طریق برنامه ی ارائه شده توسط دل ، بایوس رو آپدیت کردم و به حالت عادی برگشت .
ممنونم از راهنمایی همه عزیزان .
hami123456
10-03-2013, 12:11
دوستان منم همچین مشکلی با لپ تاپ dell دارم میشه راهنمایی کنید چطور میتونم بایوسم و آپدیت کنم؟
saeed_ghame
21-03-2014, 14:02
سلام . من لپ تاپم مدل hp هست و خیلی داغ میکنه . اینم عکس
اگه میشه راهنمایی کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بنده روی لپ تاپ ایسر5742 که رمش هم2گیگ هست ویندوز32بیت نصب کردم شدید داغ میشه بدون اینکه برنامه ای باز بشه اصلن نمیشه باهاش کار کرد اما ویندوز64بیت نصب میکنم داغ نمیکنه! الان موندم چکارش کنم ویندوز64 برای رم2گیگ مشکلی ایجاد نمیکنه؟
سلام . من لپ تاپم مدل hp هست و خیلی داغ میکنه . اینم عکس
اگه میشه راهنمایی کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مدلش چیه اگه گرافیکش AMD باشه احتمالاً مشکل پیدا کرده باید عوض بشه چون اکثر لپ تاپ های HP گرافیکش مشکل پیدا میکنه دلیل داغ شدن همینه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.