ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تغذیه گرافیک.....

mehdy.z
05-07-2012, 15:36
سلام دوستان راستش من یه پاور 530AB green دارم و میخوام اگه بشه یه 5970 رو روش سوار کنم،میدونم توی سیستم مورد نیاز کارت نوشته شما حداقل به یک 650 نیاز هست ولی منم چیز خاصی روی سیستمم ندارم حتی cpu هم یه x4 640 هست که حداکثر 95w مصرف میکنه....فکر کنم توی بنچمارک هایی هم که دیدم این کارت در بدترین حالت یه چیزی بین 350 تا 370 مصرف میکنه،بالاخره میخوام برای تست هم شده یکبار روش بگذارم و ببینم میکشه یا نه!! حالا به نظر شما اگه حتی برای تست هم سیستم رو روی گلگوگاه پردازش ببرم ممکنه به قطعه ای در سیستم آسیب برسونه؟یا نه تست کنم اگه کار کرد دیگه مشکلی نیست؟؟

EXTREME
05-07-2012, 16:00
اگه سیستم روشن بشه و توصیر بده همون موقع تاثیر نمیزاره در دراز مدت اگه بخوای از این پاور استفاده کنی تاثیر میزاره اگر هم خیلی کم باشه برای اون سیستم روشن نمیشه یا روشن میشه تصویر نمیده اگر هم سیستم روشن شه و تصویر بده در دراز مدت رو قطعات تاثیر میزاره
برای این سیستم حداقل یک پاور 585 ریل لازمه

mehdy.z
05-07-2012, 16:03
اگه سیستم روشن بشه و توصیر بده همون موقع تاثیر نمیزاره در دراز مدت اگه بخوای از این پاور استفاده کنی تاثیر میزاره اگر هم خیلی کم باشه برای اون سیستم روشن نمیشه یا روشن میشه تصویر نمیده اگر هم سیستم روشن شه و تصویر بده در دراز مدت رو قطعات تاثیر میزاره
برای این سیستم حداقل یک پاور 585 ریل لازمه
میشه بگید در دراز مدت بیشترین تاثیر روی کدوم قطعه میتونه باشه...گرافیک یا پاور؟

EXTREME
05-07-2012, 16:13
میشه بگید در دراز مدت بیشترین تاثیر روی کدوم قطعه میتونه باشه...گرافیک یا پاور؟

وقتی ولتاز کم بشه تقریبا میشه گفت رو اکثر قطعات تاثیر میزاره
اگه گرافیک در دراز مدت با ولتاژ کمتر کار کنه براش مشکل ایجاد میشه حتی رو هارد و مین هم تاثیر میزاره به خود پاور هم فشار بیشتری وارد میشه

Hamed DC
05-07-2012, 16:14
سلام دوستان راستش من یه پاور 530AB green دارم و میخوام اگه بشه یه 5970 رو روش سوار کنم،میدونم توی سیستم مورد نیاز کارت نوشته شما حداقل به یک 650 نیاز هست ولی منم چیز خاصی روی سیستمم ندارم حتی cpu هم یه x4 640 هست که حداکثر 95w مصرف میکنه....فکر کنم توی بنچمارک هایی هم که دیدم این کارت در بدترین حالت یه چیزی بین 350 تا 370 مصرف میکنه،بالاخره میخوام برای تست هم شده یکبار روش بگذارم و ببینم میکشه یا نه!! حالا به نظر شما اگه حتی برای تست هم سیستم رو روی گلگوگاه پردازش ببرم ممکنه به قطعه ای در سیستم آسیب برسونه؟یا نه تست کنم اگه کار کرد دیگه مشکلی نیست؟؟

سلام.
دوست عزیز به شدت به شاخه 12ولت این پاور فشار میاد. خصوصا با داشتن یه دونه انشعاب برای برق گرافیک، به بقیه سرشاخه ها هم فشار میاد.
این امر باعث میشه که عمر پاور به شدت کاهش پیدا کنه. البته باید متذکر بشم که این پاور در اصل دارای قدرت 400 وات قدرت در سرشاخه 12 ولت
خودش هست که اصلا رقم قابل قبولی نیست.

mehdy.z
05-07-2012, 16:16
وقتی ولتاز کم بشه تقریبا میشه گفت رو اکثر قطعات تاثیر میزاره
اگه گرافیک در دراز مدت با ولتاژ کمتر کار کنه براش مشکل ایجاد میشه حتی رو هارد و مین هم تاثیر میزاره به خود پاور هم فشار بیشتری وارد میشه
شرمنده بازم میپرسم:20:
ولی اگه کار کرد راهی هست که بشه فهمید آیا ولتاژ برای قطعه ای کم اومده یا نه؟
اصلا به نظر شما تست رو بزنم خطری که نداره؟...ییهو از قطعه ای دود بیرون نیاد بیچاره شم:31:

EXTREME
05-07-2012, 16:27
شرمنده بازم میپرسم:20:
ولی اگه کار کرد راهی هست که بشه فهمید آیا ولتاژ برای قطعه ای کم اومده یا نه؟
اصلا به نظر شما تست رو بزنم خطری که نداره؟...ییهو از قطعه ای دود بیرون نیاد بیچاره شم:31:
یهو ههمچین اتفاقی نمیفته که دود بیاد اگه سیستم روشن و تصویر بده در دراز مدت رو قطعاتت اثر میزاره
به نظر من اصلا تست نکن یک پاور تهیه کن که حداقل 585 ریل باشه که مشکلی براتون بوجود نیاد تست کردنتون هم بی فایده است چون شما از این پاور نمیتونید استفاده کنید و باید عوض بشه

Hamed DC
05-07-2012, 17:13
یهو ههمچین اتفاقی نمیفته که دود بیاد اگه سیستم روشن و تصویر بده در دراز مدت رو قطعاتت اثر میزاره
به نظر من اصلا تست نکن یک پاور تهیه کن که حداقل 585 ریل باشه که مشکلی براتون بوجود نیاد تست کردنتون هم بی فایده است چون شما از این پاور نمیتونید استفاده کنید و باید عوض بشه

من این کارت رو با پاور 585 هم تست زدم. در حالت Full Load با خاموش شدن سیستم مواجه شدم.
البته این امر بعد از 30دقیقه بازی با تنظیمات Extrem بود!!!

mehdy.z
05-07-2012, 18:25
من این کارت رو با پاور 585 هم تست زدم. در حالت Full Load با خاموش شدن سیستم مواجه شدم.
البته این امر بعد از 30دقیقه بازی با تنظیمات Extrem بود!!!
میشه بگید بقیه قطعات سیستم دقیقا چیا بودن؟؟

Hamed DC
05-07-2012, 18:52
میشه بگید بقیه قطعات سیستم دقیقا چیا بودن؟؟

CPU:E8400
Main:giga p31
Ram: 4GB Zeppline DDR2
HDD:2 X 500 seagate
1XTV Card
VGA: Giga 5970
6X 120 mm Fans
البته باید این نکته رو ذکر کنم که کارت و سی پی یو و رمها به شدت آور شده بودن!!!

EXTREME
05-07-2012, 22:16
CPU:E8400
Main:giga p31
Ram: 4GB Zeppline DDR2
HDD:2 X 500 seagate
1XTV Card
VGA: Giga 5970
6X 120 mm Fans
البته باید این نکته رو ذکر کنم که کارت و سی پی یو و رمها به شدت آور شده بودن!!!

بله در حالتی که اور نشده باشه من گفتم
با اور سی پی یو مصرف اون هم بالاتر میره و گفتم حداقل مقدار ریل پاور در این حالت

mehdy.z
18-07-2012, 20:12
با تشکر از دوستانی که من رو در مورد تهیه پاور برای گرافیکم راهنمایی کردند:11:
خوب دوستان من یه پاور 685B برای گرفتم و روی سیستم نصبش کردم الان دیگه فکر کنم مشکلم با پاور حل شده ولی یه مشکل دیگه دارم،من هیچ نرم افزار اضافه ای روی سیستم جهت کنترل حرفه ای گرافیک نصب نکردم(به جز amd catalyst) ولی الان یه مشکل دارم اونم اینکه دمای یکی از gpu_های سیستم توی بازیها حتی به 87-85 میرسه ولی سرعت کنترل فن به زور به 40% توان خودش میرسه میخواستم بدونم این طبیعیه؟؟
یا اینکه نه حتما باید نرم افزارهایی نظیر msi afterburner رو نصب و قسمت کنترل فنش رو روشن کنم تا اینکه کنترل فن سیستم رو به صورت حرفه ای طبق جدولی که توی خود نرم افزارش تعرف شده انجام بده.؟؟
ممنون از راهنماییتون...
ضمنا مدل گرافیک من 5970 msi هست.

EXTREME
18-07-2012, 20:29
با تشکر از دوستانی که من رو در مورد تهیه پاور برای گرافیکم راهنمایی کردند:11:
خوب دوستان من یه پاور 685B برای گرفتم و روی سیستم نصبش کردم الان دیگه فکر کنم مشکلم با پاور حل شده ولی یه مشکل دیگه دارم،من هیچ نرم افزار اضافه ای روی سیستم جهت کنترل حرفه ای گرافیک نصب نکردم(به جز amd catalyst) ولی الان یه مشکل دارم اونم اینکه دمای یکی از gpu_های سیستم توی بازیها حتی به 87-85 میرسه ولی سرعت کنترل فن به زور به 40% توان خودش میرسه میخواستم بدونم این طبیعیه؟؟
یا اینکه نه حتما باید نرم افزارهایی نظیر msi afterburner رو نصب و قسمت کنترل فنش رو روشن کنم تا اینکه کنترل فن سیستم رو به صورت حرفه ای طبق جدولی که توی خود نرم افزارش تعرف شده انجام بده.؟؟
ممنون از راهنماییتون...
ضمنا مدل گرافیک من 5970 msi هست.

گرافیکتون رفرنس است ؟
speed fan رو میتونید دستی بیشتر کنید
این دما برای 5970 فکر نکنم مشکلی داشته باشه و طبیعیه

mehdy.z
18-07-2012, 20:49
گرافیکتون رفرنس است ؟
speed fan رو میتونید دستی بیشتر کنید
این دما برای 5970 فکر نکنم مشکلی داشته باشه و طبیعیه
بله رفرنس هست.
ولی همینطور که گفتم به هیچ وجه دور فن gpu از 35-30 بالاتر نمیره در حالی دمای gpu1 به 83-84 میرسه!!
فقط یه سوال داشتم اگه بگذارم برنامه afterburner خودش به طور اتومات دور فن رو بالا و پایین کنه مشکلی نیست؟؟
چون گاهی ای ن نرم افزار دور فن رو حتی به 80% هم میرسونه....به نظر شما اگه فن مدت زیادی توی دور بالای 70 کار کنه چقدر توی عمرش تاثیر دار؟؟
والا من شهرستانم و اگه فن گرافیکم خراب شه(با توجه به اینکه گارنتی هم نداره) رسما سرویس میشم تا اون رو به نمایندگی چیزی برسونم که برام تعویضش کنند!
ممنون از زاهنماییتون...

EXTREME
18-07-2012, 21:14
با توجه به رفرنس بودنش و این gpu به نظر من این دما مشکلی نداره
اگه اوتماتیک دورش باالا میره مشکلی نداره
میتونید دستی هم اضافه کنید ودور رو بالا ببرید و لی نویزش ممکنه اذیت کنه
تهویه کیس و دمای محیط رو کم کنید تا دمای گرافیک کمتر شده و دور فن هم کاهش پیدا کنه

mehdy.z
18-07-2012, 21:31
واقعا ازتون ممنون که جواب سوالهام رو اینقدر سریع میدین:11:
والا من با نویز و صداش مشکلی ندارم ولی همینطور که گفتم آیا اینکار(دور فن اتوماتیک) توی عمرفن هم تاثیر داره؟؟

EXTREME
18-07-2012, 22:33
واقعا ازتون ممنون که جواب سوالهام رو اینقدر سریع میدین:11:
والا من با نویز و صداش مشکلی ندارم ولی همینطور که گفتم آیا اینکار(دور فن اتوماتیک) توی عمرفن هم تاثیر داره؟؟

نه تو دور اتوماتیک مشکلی پیش نمیاد الان گرافیک من هوا گرمه رو دور 30% در حالت idle است

mehdy.z
18-08-2012, 23:01
شرمنده دوستان یه سوال دیگه هم داشتم:
راستش همینطور که گفتم من الان یه پاور 685 گرین روی سیستم بستم حالا میخوم بدونم اگه من گرافیک رو به کلاک 5870 برسونم(850/1200 توی ولتاژvcore 1.125V) به نظرتون با یه cpu 125W این پاور میتونه این سیستم رو بدون خطر تغذیه کنه؟؟
راستش این دوستمون (Hamed DC)که گفته بودند با یه 585B گرافیک رو over کردن پیغام خصوصیشون رو بستند و من نتونستم بپرسم که مشخصات دقیق اورکلاک گرافیک و cpu_شون چقدر بوده که حد و حدود کار دستم بیاد!
ممنون از جوابتون...

EXTREME
18-08-2012, 23:21
شرمنده دوستان یه سوال دیگه هم داشتم:
راستش همینطور که گفتم من الان یه پاور 685 گرین روی سیستم بستم حالا میخوم بدونم اگه من گرافیک رو به کلاک 5870 برسونم(850/1200 توی ولتاژvcore 1.125V) به نظرتون با یه cpu 125W این پاور میتونه این سیستم رو بدون خطر تغذیه کنه؟؟
راستش این دوستمون (Hamed DC)که گفته بودند با یه 585B گرافیک رو over کردن پیغام خصوصیشون رو بستند و من نتونستم بپرسم که مشخصات دقیق اورکلاک گرافیک و cpu_شون چقدر بوده که حد و حدود کار دستم بیاد!
ممنون از جوابتون...

این پاور یعنی 685 برای شما مناسبه و مشکلی ایجاد نمیکنه

mehdy.z
15-08-2013, 17:02
خوب دوستان من با توجه به اینکه از قبل این تاپیک رو اینجا داشتم سوالم رو همنیجا مطرح میکنم تا نیازی به شلوغ کاری اضافه انجمن نباشه!!
راستش من حدود دو روز پیش گرافیک 5970 خودم رو به msi 670GTX power edition oc ارتقا دادم که یه کم مشکل حرارتی داشت...البته طبق گفته خود administrator خود سایت MSI ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])این دمای نسبتا بالا برای فول لود(حدود 80 درجه)برای این مدل گرافیک کاملا طبیعیه ولی خوب خودم برای اطمینان چون یه خمیر سیلیکون Noctua NT-H1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])توی خونه داشتم که برای cpu گرفته بودم از اون برای گرافیک هم استفاده کردم که باعث شد دمای گرافیک به طور قابل ملاحظه ای کاهش پیدا کنه فقط این وسط یه سوال برام پیش اومد اونم اینه که این خمیر سلیکون برای CPU هست؟؟...حالا من که برای GPU ازش استفاده کردم مشکلی بوجود نمیاد!!...اصلا خمیرهای خنک کننده بین CPU و GPU با هم فرق میکنه؟؟...
با تشکر:n12:

Erfan.
15-08-2013, 17:28
خوب دوستان من با توجه به اینکه از قبل این تاپیک رو اینجا داشتم سوالم رو همنیجا مطرح میکنم تا نیازی به شلوغ کاری اضافه انجمن نباشه!!
راستش من حدود دو روز پیش گرافیک 5970 خودم رو به msi 670GTX power edition oc ارتقا دادم که یه کم مشکل حرارتی داشت...البته طبق گفته خود administrator خود سایت MSI ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])این دمای نسبتا بالا برای فول لود(حدود 80 درجه)برای این مدل گرافیک کاملا طبیعیه ولی خوب خودم برای اطمینان چون یه خمیر سیلیکون Noctua NT-H1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])توی خونه داشتم که برای cpu گرفته بودم از اون برای گرافیک هم استفاده کردم که باعث شد دمای گرافیک به طور قابل ملاحظه ای کاهش پیدا کنه فقط این وسط یه سوال برام پیش اومد اونم اینه که این خمیر سلیکون برای CPU هست؟؟...حالا من که برای GPU ازش استفاده کردم مشکلی بوجود نمیاد!!...اصلا خمیرهای خنک کننده بین CPU و GPU با هم فرق میکنه؟؟...
با تشکر:n12:

مهدی جان مشکلی پیش نمیاد و فرقی ندارن.

mehdy.z
15-08-2013, 19:31
مهدی جان مشکلی پیش نمیاد و فرقی ندارن.
ممنون عرفان جون خیالم راحت شد...:n16:
چون توی این بازار خرید گرافیک خوب واقعا برای آدم گرون درمیاد:n27: