ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل داغ شدن بسیار بیش از اندازه cpu لطفا اساتید کمک کنن

maxboyam
05-07-2012, 14:32
سلام دوستان عزیز

مشکل کامپیوتر من این طوری شد که در حالی که با کامپیوتر کار میکردم یک دفعه سیستم خاموش شد . بعد که نگاه کردم دیدم برق نرفته و وقتی پشت کیس را دست زدم فوق العاده داغ شده بود .
بعد برنامه speedfan رو نصب کردم و دیدم دمای cpu خیلی بیش از اندازه میره بالا طوری که در حالت بیکاری روی 50 درجه هست و وقتی ازش کار میکشی مثل انجام بازی دماش به سرعت بالا میره تا حدود 110 درجه هم این برنامه ثبت کرد دما ولی سیستم درونش اختلالی ایجاد نشد یعنی ریست و یا خاموش نشد . بعد که نگاه کردم دیدم خمیر سلیکون نداره بعد خمیر سلیکون رو زدم الان یه مقدار بهتر شده ولی هنوز خیلی بالا هست دمای سیستم .
میخواستم دوستان عزیز کمک کنید تا مشکلم رفع بشه .

در ضمن تازه یک هفته هست پاور خریدم مدل green 330 وات هستش . مشکل از چی میتونه باشه .
ممکنه روی خود پاییه های cpu خاک نشده باشه و این عاملش باشه؟ چون حدود 1 ماه سیستم باز بودش چون مادر برد رو برده بودم تعمیر گاه و cpu ممکنه یه وقت خاک گرفته باشه .

اینم عکس هایی هست که گرفتم . سرعت چرخش فن به نظرم خوب باشه 3200

این در زمان بیکاری هستش .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و این یکی در زمان انجام بازی در حدود 15 دقیقه بازی کردن که اگه ادامه میدادم احتمالا بشتر هم میشد .

لطفا زود جواب بدید منتظرم .
با تشکر از همگی کسانی که کمک میکنن .
با آرزوی موفقیت برای همگی شما .

EXTREME
05-07-2012, 14:58
بله دمای سی پی یو تون بالاست
یک علت این مشکل میتونه از بالا بودن cpu usage باشه که علت های زیادی داره مثل زیاد بودن پروسس ها که باید پروسس ها اضافرو ببندید و خرابی ویندوز و ویروسی شدن سیستم
اگه cpu usage پایینه و دما بالاست اول از همه سیستم و فن سی پی یو رو خاک گیری کنید چک کنید که فن سالمه درست کار میکنه و محکم سرجاش است
کار بعدی زدن یک خمیر خوب به سی پی یو است
دمای محیط رو کم کنید و تهویه کیس رو بهتر کنید
دمای قطعات دیگه خوبه و مشکلی نداره

maxboyam
05-07-2012, 15:12
بله دمای سی پی یو تون بالاست
یک علت این مشکل میتونه از بالا بودن cpu usage باشه که علت های زیادی داره مثل زیاد بودن پروسس ها که باید پروسس ها اضافرو ببندید و خرابی ویندوز و ویروسی شدن سیستم
اگه cpu usage پایینه و دما بالاست اول از همه سیستم و فن سی پی یو رو خاک گیری کنید چک کنید که فن سالمه درست کار میکنه و محکم سرجاش است
کار بعدی زدن یک خمیر خوب به سی پی یو است
دمای محیط رو کم کنید و تهویه کیس رو بهتر کنید
دمای قطعات دیگه خوبه و مشکلی نداره

سلام و ممنون از شما بابت راهنماییتون .
چیز خاصی باز نیست وقتی از سیستم استفاده نمیکنم خیلی فعالیت نداره cpu و دما هم خوبه . ولی وقتی یک بازی رو اجرا میکنم فقط 20 درصد سی پی یو در حال فعالیت هستش ولی سریع دما میره بالا به سرعت .
فن سیستم تعداد دورش در عکس مشخصه 3200 دور یعنی باید بیشتر باشه ؟ چون نگاه کردم نه خاک گرفته و نه صدای خاصی میده و با این تعداد دور داره میچرخه .
خمیر سیلیکون هم همین دیرورز زدم . ویندوز هم همین یک ساعت پیش نصب کردم . مشکل از اینا نمیتونه باشه . میتونه از پاور باشه ؟ یا ممکنه دیگه از چی باشه . ؟
در ضمن از یک فن بیشتر استفاده نمیکنم تو سیستم ممکنه از اونم باشه ؟ یکی فن cpu و یکی هم که مال پاور هستش فقط همین .
در کیسو باز گذاشتم .

ممنون میشم بازم منو راهنمایی کنی با آرزوی موفقیت برای شما .

EXTREME
05-07-2012, 15:18
سلام و ممنون از شما بابت راهنماییتون .
چیز خاصی باز نیست وقتی از سیستم استفاده نمیکنم خیلی فعالیت نداره cpu و دما هم خوبه . ولی وقتی یک بازی رو اجرا میکنم فقط 20 درصد سی پی یو در حال فعالیت هستش ولی سریع دما میره بالا به سرعت .
فن سیستم تعداد دورش در عکس مشخصه 3200 دور یعنی باید بیشتر باشه ؟ چون نگاه کردم نه خاک گرفته و نه صدای خاصی میده و با این تعداد دور داره میچرخه .
خمیر سیلیکون هم همین دیرورز زدم . ویندوز هم همین یک ساعت پیش نصب کردم . مشکل از اینا نمیتونه باشه . میتونه از پاور باشه ؟ یا ممکنه دیگه از چی باشه . ؟
در ضمن از یک فن بیشتر استفاده نمیکنم تو سیستم ممکنه از اونم باشه ؟ یکی فن cpu و یکی هم که مال پاور هستش فقط همین .
در کیسو باز گذاشتم .

ممنون میشم بازم منو راهنمایی کنی با آرزوی موفقیت برای شما .

این مشکل به پاور مربوط نمیشه

اگه پستمو خونده باشین گفتم که تهویه کیس و دمای محیط تاثیر داره رو دمای قطعات تهویه کیس یعنی اینکه هوا داخل کیس جریان داشته باشه

چه خمیری به سی پی یو زدین ؟

برید داخل بایوس اگه smart fan فعاله غیرفعالش کنید که فن با حداکثر دور بچرخه

maxboyam
05-07-2012, 15:21
این مشکل به پاور مربوط نمیشه

اگه پستمو خونده باشین گفتم که تهویه کیس و دمای محیط تاثیر داره رو دمای قطعات تهویه کیس یعنی اینکه هوا داخل کیس جریان داشته باشه

چه خمیری به سی پی یو زدین ؟

خمیر به صورت سرنگ آمپول زدن هستش . اسمش اینه
ZP heatsink compounds زده چینی هست و خریدم 500 تومان

EXTREME
05-07-2012, 15:22
خمیر به صورت سرنگ آمپول زدن هستش . اسمش اینه
ZP heatsink compounds

چند گرفتین ای خمیر رو ؟
و خمیر رو به چه صورت رو سی پی یو زدین ؟

maxboyam
05-07-2012, 15:32
چند گرفتین ای خمیر رو ؟
و خمیر رو به چه صورت رو سی پی یو زدین ؟

خمیر رو گرفتم 500 تومان زده روش made in china
اول یک از این خمیر ها رو کامل ریختم وسط cpu و بعد یه مقدار پهن کردم روی سطحش و بعد فنو گذاشتم روش تا کامل پهن بشه .

EXTREME
05-07-2012, 15:58
اون خمیر رو بنداز دور برو خمیر خوب بخر مثل tx3 یا tx4 اون به درد نمیخوره
موارددیگه ای هم گفتم چکش کن

maxboyam
05-07-2012, 16:00
اون خمیر رو بنداز دور برو خمیر خوب بخر مثل tx3 یا tx4 اون به درد نمیخوره
موارددیگه ای هم گفتم چکش کن

یعنی اینو بخرم بهتر میشه ؟ قیمتش چنده ؟
واقعا ازت ممنونم کمک بزرگی به من کردی

EXTREME
05-07-2012, 16:11