مشاهده نسخه کامل
: مشکل پرینت نصفه !
diegoforlan
04-07-2012, 22:59
سلام مشکل من عجیبه مشکل من که نه پرینترم !
پرینتر سه کاره رنگی hp desckjet 1050 دارم
یه هفته شاید بیشتر پرینت نگرفتم
الان شارژ کردم ولی نصف صفحه A4 رو عالی میگیره بقیه بریده بریده و داغون !!!
الن دوباره کارتریج ها رو نگاه کردم
کارتریج رنگی 3 رنگ رو روی دستمال داره ولی مشکی با اینکه جوهر ازش میچکید ! اولش الان خشکه هدش ولی توش جوهر داره
:44:
حالا من چیکار کنم تا شنبه همه جا تعطیل !
کمک کنید لطفا :41:
جوهر و سرنگ دارم ولی کیت شارژ نه
ببخشید طولانی شد
منتظرم
سلام دوست من
منم مشکلی مشابه شما دارم، احتمال میدم به خاطر کثیفی بیش از حد فیلتر هد و نرسیدن مقدار کافی جوهر به اون هست. من از جوهر گاما استفاده می کردم و گمان می کنم در اثر استفاده از این جوهر این مشکل به وجود آمده.
می خوام کارتریج رو باز کنم و اسفنجشو بشورم و فیلتر هد رو هم تمیز کنم.
توصیه می کنم اگر مهارت کافی ندارید، این کار رو نکنید، البته اگر نکنید، مجبود میشید یه کارتریج نو بخرید یا اینکه سرعت چاپ رو بیارید پایین (تو پرینتر من که کانن MX-320 هست یه گزینه داره به مفهوم زمان صبر کردن برای خشک شدن جوهر، هرچی این زمان سریعتر باشه، هد سریعتر حرکت می کنه و هرچقدر زمان بیشتری رو انتخاب کنیم، هد آروم تر حرکت می کنه تا فرصت بده جوهر روی کاغذ خشک بشه.
من وقتی این زمان رو روی حالت بالاتری می ذارم گرچه زمان پرینت بالاتر می ره اما دیگه مشکل قبلی رو ندارم و کل صفحه رو سالم پرینت می کنه.
در نهایت توصیه من به شما اینه:
1- اول دنبال تنظیمی مشابه اونچه که گقتم بگردید تو تنظیمات پرینتر تون و نتیجه رو ببینید.
2- اگر راه 1 رو پیدا نکردید یا جواب نداد مجبورید کارتریج رو تعمیر کنید، یعنی بازش کتید، اسفنجشو کاملا بشورید، فیلتر روی هد رو هم به آرامی توسط یک سرنگ آب مقطر و یا تصفیه شده بشورید.
مواظب باشید در طی این رماحل دستتون به هد و یا کانکتور ها نخوره و یا خیس نشن چون احتمال سوختگی اونها هست.
3- اگر راه 1 و 2 جواب نداد یه کارتریج نو بخرید
توجه: مسئولیت این کارا به عهده خود شماست!
سوال: از چه جوهری برای شارژ استفاده کردید و بعد از چند بار شارژ این اتفاق افتاد؟
موفق باشید
diegoforlan
05-07-2012, 00:38
خیلی ممنون من شارژ نکردم بردم بیرون
دفعه دوم طرف ناشی بود زد خرابش کرد
الان گذاشتم تو آب گرم هدشو فعلا راه افتاده 100 صفحه متن زدم ولی پرینت رنگی امتحان نکردم
ممنون ببینم چی میشه خبر میدم
diegoforlan
05-07-2012, 13:31
من مشکلم حل نشده !
کمک لطفا
فقط نصف صفحه سالمه
بقیه مشکل دار :41:
خیلی ممنون من شارژ نکردم بردم بیرون
دفعه دوم طرف ناشی بود زد خرابش کرد
الان گذاشتم تو آب گرم هدشو فعلا راه افتاده 100 صفحه متن زدم ولی پرینت رنگی امتحان نکردم
ممنون ببینم چی میشه خبر میدم
من مشکلم حل نشده !
کمک لطفا
فقط نصف صفحه سالمه
بقیه مشکل دار :41:
الان چی شد؟ حل شد یا نشد؟!!!
سوال: از چه جوهری برای شارژ استفاده کردید و بعد از چند بار شارژ این اتفاق افتاد؟
اون کارایی رو که گفتم انجام دادین؟
ممنونم
diegoforlan
05-07-2012, 14:02
سلام :40:
انجام دادم من با کیفیت بالا پرینت گرفتم که سرعت پرینت پایینه یعنی سرعت حرکت هد مثل همون حالت ink drying time
ولی بازم نشد !
جوهر هم که گفتم نمیدونم چون دادم بیرون شارژ کردند شاید مرغوب نبوده !
الان متن میگیره ولی عکس مشکل داره
فقط نصف عکسو سالم میزنه
چیکار کنم !؟:41:
در ضمن 2 بار تا حالا شارژ شده
مشکل با هواگیری برطرف نمیشه ؟! کیت شارژ هم ندارم ! :23:
نه دوست من، ink drying time با انتخاب کیفیت بالا تفاوت داره. اگر گزینه ink drying time داره اونو تنظیم کنید و نتیجه رو بگید.
این کارتریج ها فکر نمی کنم نیازی به هواگیری داشته باشن.
اگر از روش بالا استفاده کردید و بازم جواب نداد، همون راه قبلی رو پیشنهاد می کنم اما مسئولیتش با خودتون.
موفق باشید
hapal888
07-07-2012, 01:29
سلام دوست من
من همین الان همین مشکل رو با EPSON P50
دارم واسه من 1/3 عکس رو خراب می زنه دقت کردم دیدم مشکل از نگهدارنه کاغذ تو خروجی هست حالا باز فردا می برم بیرون نشونش می دم
فکر کنم شما هم مشکل منو داشته باشی!!!!!
diegoforlan
09-07-2012, 13:58
سلام دوست عزیز مشکل شما حل شد ؟
چطوری ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.