مشاهده نسخه کامل
: بهترین روش نگهداری پرتقال تامسون در انبار
سلام
من یک سوالی داشتم
روشهای موثر نگهداری میوه پرتقال تامسون در مدت چند ماه( قبل از عید) چیست؟
ما هر روشی بکار میگیریم باز هم درصد زیادی از میوه ها خراب می شوند
از دارو هم استفاده کردیم اما چندان فرقی نداشت
از نایلون هم استفاده کردیم اما باز هم خرابی زیاد هست
حالا سوال اینه که روش های دیگری هم هست؟
مثلا پیچیدن میوه در کاغذ یا روزنامه می تونه مفید باشه؟
آیا رنگ کاغذ هم در جلوگیری از رشد و نمو باکتریها موثر هست ؟
من که هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم! یه مطلبی تو نت پیدا کردم قسمت برداشت محصول رو ببینید: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گمونم بهتره اگه میتونید از کارشناسان جهاد کشاورزی راهنمایی بگیرید.
sangrodi
30-05-2013, 13:41
سلام
دوست عزیز
من در حال ساخت دستگاهی برای بسته بندی پرتغال هستم و تا کنون نمونه های زیادی گرفته ام و در این مدت نتیجه هم گرفته ام
تنها مشکلی که برای من در این روش پیش میآید ایجاد گاز متان در بسته بندی هست من با چه روشی باید این گاز را از بسته بندی حذف کنم اگر مادهای یا گازی که اثر متان را خنثی میکند به من معرفی نمائید اگر این مشکل حل شود مطمئنا مشکل شما حل میشود
سلام
خوب اگه بسته هاتون رو یکم سوراخ کنید تا گاز متان خارج بشه و تهویه داشته بشه مشکل حل میشه تا حدی
سلام
دوست عزیز
من در حال ساخت دستگاهی برای بسته بندی پرتغال هستم و تا کنون نمونه های زیادی گرفته ام و در این مدت نتیجه هم گرفته ام
تنها مشکلی که برای من در این روش پیش میآید ایجاد گاز متان در بسته بندی هست من با چه روشی باید این گاز را از بسته بندی حذف کنم اگر مادهای یا گازی که اثر متان را خنثی میکند به من معرفی نمائید اگر این مشکل حل شود مطمئنا مشکل شما حل میشود
یادمه یکی از همکلاسیام از موضوع پایان نامش همین بود روی اثر عصاره میخک هندی روی ماندگاری پرتقال بود که نتیجه هم گرفت متاسفانه بهش دسترسی ندارم
سلام
من یک سوالی داشتم
روشهای موثر نگهداری میوه پرتقال تامسون در مدت چند ماه( قبل از عید) چیست؟
ما هر روشی بکار میگیریم باز هم درصد زیادی از میوه ها خراب می شوند
از دارو هم استفاده کردیم اما چندان فرقی نداشت
از نایلون هم استفاده کردیم اما باز هم خرابی زیاد هست
حالا سوال اینه که روش های دیگری هم هست؟
مثلا پیچیدن میوه در کاغذ یا روزنامه می تونه مفید باشه؟
آیا رنگ کاغذ هم در جلوگیری از رشد و نمو باکتریها موثر هست ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.