مشاهده نسخه کامل
: کیمیاگر ، پروژه 2 بعدی
ehsanhaji2
04-07-2012, 18:09
با سلام ، من روی نرم افزار انیمیشن سازی moho که دوبعدی هم هست کار می کنم . البته در این نرم افزار با مدل های obj سه بعدی هم می توان کار کرد . رندر کردن تو این نرم افزار به اندازه سه بعدی قوی نیست ولی در نوع خودش ( دوبعدی ) بی نظیره . سه سوته رندر می کنه .
یادم رفت بگم پروژه من درباره یه کیمیاگر که همین امروز یا فردا عکس های رندرش رو می زارم . درضمن خیلی با انیمیشن سه بعدی حال کردم . طرح های عزیزان در حد حرفه ای بود . به انیمیشن سه بعدی ایران امیدوار شدم . واقعا حیفه یه شرکت حامی بزرگ برای انیمیشن سازها وجود نداره .
ehsanhaji2
04-07-2012, 18:25
فعلا یه رندر از یکی از لوکیشن ها می زارم . راستی این انیمیشنو برای شرکت یا چیز خاصی طراحی نمی کنم فقط برای اینه که عزیزان ببینند انیمیشن دو بعدی هم در نوع خودش می تونه جالب باشه . انیمیشنم در حد یه 10 دقیقه ای فکر کنم باشه . بعد از اتمام کار حتما کل انیمیشن رو می زارم .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
TheGnomonWorkshop
04-07-2012, 19:18
سلام دوست عزیز به نظرم اگه یکم بیشتر روی جزییات محیط کار کنی انیمیشن خوبی بشه من که علاقه زیادی به انیمیشن دو بعدی دارم منتظر ادامش هستم موفق باشی
ehsanhaji2
04-07-2012, 20:15
سلام دوست عزیز به نظرم اگه یکم بیشتر روی جزییات محیط کار کنی انیمیشن خوبی بشه من که علاقه زیادی به انیمیشن دو بعدی دارم منتظر ادامش هستم موفق باشی
سلام خیلی ممنون از توجه تون . هنوز این لوکیشن ناتمامه ، چون شخصیت اصلی توش بود این لوکیشن رو گذاشتم . بازم ممنون
MEHDI3AM
13-07-2012, 08:56
سلام
کار انیمیشن دو بعدی بسیار سخت و طاقت فرساست و این که شما تنهاییی دارید روی این پروزه کار می کنید تحسین برانگیزه ، امیدوارم این کار نتیجه خوبی داشته باشه.
موفق باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.